Δες το στορυ της yroance
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
Να ρωτήσω, όταν κάποτε λιγερόκορμες σουρλουλούδες χορεύανε πάνω σε τραπέζια στα μπουζούκια χωρίς εσώρουχα είχε μεγάλη διαφορά απ' αυτό που περιγράφει ο Ορέστης;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πιο καλογουστο το κλαμπακι και δε χαλας πολλα λεφτα.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 12:12Να ρωτήσω, όταν κάποτε λιγερόκορμες σουρλουλούδες χορεύανε πάνω σε τραπέζια στα μπουζούκια χωρίς εσώρουχα είχε μεγάλη διαφορά απ' αυτό που περιγράφει ο Ορέστης;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο κλαμπάκι όμως τα κορίτσια πληρώνονται ενώ στα μπουζούκια τα κορίτσια πληρώνανε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Θα έπρεπε να με πληρώσουν για να πάω σε κλαμπ. Απορώ με τον εαυτό μου πως πήγαινα εκεί μικρός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΜΙΑ ΝΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ναι. Σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε όποιο κλαμπ πας τυχαία, έχει γυμνές χορεύτριες. Αυτά είναι αριστοκρατικά πράγματα, δεν συμβαίνουν σε τίποτα Μπανανίες που κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν πελάτες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:24Η απλα γινεται πιο ανοιχτομυαλη και απελευθερωμενη η κοινωνια.

Αν κάποιος θέλει να τις δει, ξέρει πού να πάει, Ορέστη.
Λογικα πιστευω θα εχει και στα ξενα κλαμπ γυμνες χορευτριες και αλλα προχω σοου.Juno έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 13:21Ναι. Σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε όποιο κλαμπ πας τυχαία, έχει γυμνές χορεύτριες. Αυτά είναι αριστοκρατικά πράγματα, δεν συμβαίνουν σε τίποτα Μπανανίες που κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν πελάτες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:24Η απλα γινεται πιο ανοιχτομυαλη και απελευθερωμενη η κοινωνια.
Αν κάποιος θέλει να τις δει, ξέρει πού να πάει, Ορέστη.
Εχει και κοριτσια που φασωνονται.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 12:16Στο κλαμπάκι όμως τα κορίτσια πληρώνονται ενώ στα μπουζούκια τα κορίτσια πληρώνανε.
Τα εχουμε πει αυτα. Οι γυναικες πανε γιατι νιωθουν να χανονται με τη μουσικη και αισθανονται τελεια. Οι αντρες πανε για τις γυναικες. Θα πηγαινα κι εγω αν δεν επαιζαν με τοσα ντεσιμπελ. Εσυ υποθετω εχεις εγκαταλειψει το καμακι, γι αυτο δε σου λεει τπτ το κλαμπιν.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 12:18Θα έπρεπε να με πληρώσουν για να πάω σε κλαμπ. Απορώ με τον εαυτό μου πως πήγαινα εκεί μικρός.
- Otto Weininger
Ορέστης 35 καμάκι μέσα στο κλαμπ, όταν πρέπει να ουρλιάζεις ακόμα και για να σε ακούσει ο διπλανός σου ;
Μην μπερδεύεις το καμάκι αγαπητέ με το να φύγουμε με καμία μεθυσμένη για αποψε. Μπορεί να έχω κρεμάσει γάντια, αλλά το σπορ το σέβομαι.
Μην μπερδεύεις το καμάκι αγαπητέ με το να φύγουμε με καμία μεθυσμένη για αποψε. Μπορεί να έχω κρεμάσει γάντια, αλλά το σπορ το σέβομαι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξερω πως το καταφερνουν, αλλα το καταφερνουν και πεφτει φασωμα μεσα στο κλαμπ.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:16Ορέστης 35 καμάκι μέσα στο κλαμπ, όταν πρέπει να ουρλιάζεις ακόμα και για να σε ακούσει ο διπλανός σου ;
Παίζει να πίνουν και βερμούτ, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έφαγα 6 μελομακάρονα και 3 κουραμπιέδες μετά το μεσημεριανό. Πώς θα αντικρίσω τον εαυτό μου στον καθρέπτη;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το τελευταίο δεν είναι και σίγουρο.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 12:16Στο κλαμπάκι όμως τα κορίτσια πληρώνονται ενώ στα μπουζούκια τα κορίτσια πληρώνανε.

Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις ένα βρακί, είναι χλωμό να πληρώνεις μια μπουκάλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ωραία ιδέα αυτή, καθρέπτες που να βγάζουν είδωλο τρείς μήνες πίσω τα Χριστούγεννα, έξη μήνες πίσω το Πάσχα κλπ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:50Έφαγα 6 μελομακάρονα και 3 κουραμπιέδες μετά το μεσημεριανό. Πώς θα αντικρίσω τον εαυτό μου στον καθρέπτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
26 Δεκ 2023, 15:54
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 22 Δεκ 2024, 22:33 » σε Μαγειρική - 116 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
01 Ιαν 2025, 18:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλοπούλα ή γουρουνόπουλο; Ποιο χριστουγεννιάτικο πιάτο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Δεκ 2024, 11:53 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 11:53
-