Ελπίζω όχι Πείνες !!!Custom_F έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 08:49Τι έχει το μενού;Daje έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 08:30LIVE STREAMING ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΟΣ:
Μεχρι τωρα ολα βαινουν καλως.
Χθες ηπιο-ψιλογεματο βραδινο (παντσετες με πατατες, σουπες, σαλατες, γλυκα κλπ.).
Σημερα το πρωι επικεντρωθηκα σε γλυκα-καφεδες-κεικ κλπ.
Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο μεσημεριανο ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ.
Εκει θα γινει της πουτανας παιδια.
Να δουμε αν θα τα καταφερουμε και φετος.
Ξέρεις;
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
2 κοντρολοκ + 2 σιμεκο
Παλι καλα. Τα καταφεραμε και φετος.
Σημερα και αυριο (26 και 27) μονο γλυκα.
28 και 29 καλεσμενοι σε τραπεζια οποτε θα παιξει ηπιο ξεκοιλιασμα.
Στοχος το repeat παραμονη πρωτοχρονιας και 1η του χρονου.
Παλι καλα. Τα καταφεραμε και φετος.
Σημερα και αυριο (26 και 27) μονο γλυκα.
28 και 29 καλεσμενοι σε τραπεζια οποτε θα παιξει ηπιο ξεκοιλιασμα.
Στοχος το repeat παραμονη πρωτοχρονιας και 1η του χρονου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Περαστικά...

Αν δεν απαντούσα θα μέναμε στο χοντρούλα, απάντησα άρα θύμωσα άρα χοντρούλα. Μέχρι τώρα κρατούσατε ένα επίπεδο, γιατί ξεπέσατε στις κατινιές των συριζαίων; Γιατί τέτοια κατάντια ο Περισσός;the comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 20:36κατάλαβα. χοντρούλα είσαι για να τσαντίζεσαι. χτύπησα ευαίσθητη χορδή. δεν πειράζει.

μα δεν είμαι ούτε συριζα, ούτε κκεJuno έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 09:53Αν δεν απαντούσα θα μέναμε στο χοντρούλα, απάντησα άρα θύμωσα άρα χοντρούλα. Μέχρι τώρα κρατούσατε ένα επίπεδο, γιατί ξεπέσατε στις κατινιές των συριζαίων; Γιατί τέτοια κατάντια ο Περισσός;the comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 20:36κατάλαβα. χοντρούλα είσαι για να τσαντίζεσαι. χτύπησα ευαίσθητη χορδή. δεν πειράζει.

και παρεξήγησες! το ερώτημα μου για το αν είσαι χοντρούλα δεν έγινε επειδή πολιτικά ανήκεις όπου ανήκεις.

μανία καταδίωξης έχεις;

μια απλή απορία εξέφρασα...

Ψες στα κλαμπακια ειχε και γυμνες χορευτριες να ξερετε.
Χρήσιμη πληροφορία.
Ευχαριστώ.
Αναρχοανεξάρτητος δηλαδή.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:01μα δεν είμαι ούτε συριζα, ούτε κκεJuno έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 09:53Αν δεν απαντούσα θα μέναμε στο χοντρούλα, απάντησα άρα θύμωσα άρα χοντρούλα. Μέχρι τώρα κρατούσατε ένα επίπεδο, γιατί ξεπέσατε στις κατινιές των συριζαίων; Γιατί τέτοια κατάντια ο Περισσός;the comet the course the tail έγραψε: ↑25 Δεκ 2019, 20:36
κατάλαβα. χοντρούλα είσαι για να τσαντίζεσαι. χτύπησα ευαίσθητη χορδή. δεν πειράζει.είμαι ένας απλός αντικαπιταλιστής και υπέρ της δημιουργικής αντίστασης
Στην ηλικία σου!
Σου απάντησα και πάλι επιμένεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:01... και παρεξήγησες! το ερώτημα μου για το αν είσαι χοντρούλα δεν έγινε επειδή πολιτικά ανήκεις όπου ανήκεις.
μανία καταδίωξης έχεις;

Εντάξει, ας επιμένεις. Μια περσόνα στο web είσαι, ένα τίποτα δηλαδή όσον αφορά στην επίδραση στη ζωή μου.

Υποθετω εμεινες μεχρι το κλεισιμο του μαγαζιου

Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.

Όλο και κατρακυλά το επίπεδο.
Να υπάρχουν τέτοιες χορεύτριες σε συγκεκριμένα κλαμπάκια, το καταλαβαίνω.
Να υπάρχουν οπουδήποτε, νομίζω πως πάμε να καταντήσουμε τουριστικός προορισμός b-class.
μα δεν θέλω να έχω κακή επίδραση στη ζωή σου.Juno έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:14Σου απάντησα και πάλι επιμένεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:01... και παρεξήγησες! το ερώτημα μου για το αν είσαι χοντρούλα δεν έγινε επειδή πολιτικά ανήκεις όπου ανήκεις.
μανία καταδίωξης έχεις;
Εντάξει, ας επιμένεις. Μια περσόνα στο web είσαι, ένα τίποτα δηλαδή όσον αφορά στην επίδραση στη ζωή μου.

ίσα-ίσα... προσπαθώ να σε προσεγγίσω με το μαλακό...

να πούμε και δυο κουβέντες πέρα από πολιτική, λίγο πιο προσωπικές.

Ρωτα την που παει για κολυμπι.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:23μα δεν θέλω να έχω κακή επίδραση στη ζωή σου.Juno έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:14Σου απάντησα και πάλι επιμένεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 10:01... και παρεξήγησες! το ερώτημα μου για το αν είσαι χοντρούλα δεν έγινε επειδή πολιτικά ανήκεις όπου ανήκεις.
μανία καταδίωξης έχεις;
ίσα-ίσα... προσπαθώ να σε προσεγγίσω με το μαλακό...
να πούμε και δυο κουβέντες πέρα από πολιτική, λίγο πιο προσωπικές.
Με ωραια πετσα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
26 Δεκ 2023, 15:54
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 22 Δεκ 2024, 22:33 » σε Μαγειρική - 116 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
01 Ιαν 2025, 18:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλοπούλα ή γουρουνόπουλο; Ποιο χριστουγεννιάτικο πιάτο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Δεκ 2024, 11:53 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 11:53
-