Δεν το έχω τηγανίσει ποτέ, μια χαρά είναι στο ζουμί του.
Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
επιβίωσε;hellegennes έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:29Έχω έναν πελάτη που σε κάποια φάση έφαγε φλασιά και έπαιρνε κάθε μέρα ένα τέτοιο αλλά στην καραμελωμένη εκδοχή του (ζαχαρούχο καραμελωμένο) και μάλιστα την συσκευασία λίτρου (ναι, υπάρχει).Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 09:40Για μένα είναι αυτό
Αυτό το έφτιαξε ο σατανάς με τα χεράκια του.
Δε γίνεται να υπάρχει αυτό το πράμα στο σπίτι, απαγορεύεται
Αν υπάρχει, ξυπνάω το βράδυ ιδρωμένος με γυρισμένα τα μάτια ανάποδα σαν καραχαρίας, πάω γραμμή στο ντουλάπι και το χτυπάω ενδοφλέβια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- hellegennes
Ναι. Τώρα παίρνει 3-4 συσκευασίες τορτελίνια (γεμιστά με μιξ τυριών) την ημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Chill this buds for you...Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 05:04Πείτε μου τους πιό απολαυστικούς τρόπους να βουλώσει αρτηρία
Θέλω ν'ακούσω ιδέες απ'όλο τον κόσμο
Διπλωμένη πίτσα, κανταϊφι με παγωτό, τηγανητή μαρς, κουβανέζικο σάντουιτς βουτηγμένο σε λιωμένο βούτυρο, λουκάνικα τυλιγμένα με μπέϊκον, χάμπουργκερ με τριπλό τυρί, κρατσανιστή πέτσα από γουρούνι στη σούβλα στο πανηγύρι του χωριού, δώστε ό,τι έχετε
να τα ακούσουμε όλα παρακαλώ, φωτογραφίες ευπρόσδεκτες

πάλι καλά, το πήγε σε πιο υγιεινή διατροφήhellegennes έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 22:06Ναι. Τώρα παίρνει 3-4 συσκευασίες τορτελίνια (γεμιστά με μιξ τυριών) την ημέρα.
Κατι ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος μπεικον ζαμπον κλπες μλκιες,λογικα σου κοβουν 1-2 μερες ζωης με καθε πιατο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
χαιρω πολυ, τα λιπαρα πάνε και κατακάθονται στις αρτηρίες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με καραντίνα βρίσκεστε;;!!bluerose έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 10:26Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες

Μόνο εγώ θα πάθω απ' την κλεισούρα.

Γμτ, εβριμπάντι μιτς ιν δις κάντρι εξεπτ μι.
Πιατέλες τυριών - αλλαντικών για να συνοδέψεις κρασί πιάνονται για γουρουνοκαφρίλες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
έτσι είναι, εχθές πήρα πατάτες φούρνου και μπεργκερ απο τα μακντοναλντς, αλλά δεν τα έφαγα, χαζός είμαι;
Τα έφερα σπίτι, τα άφησα μια μέρα στο ψυγείο να ειμαι σίγουρος ότι έγιναν σπιτικά, και σήμερα τηγάνισα τις πατάτες φούρνου και έβαλα στην τοστιέρα τα μπεργκερ με έχτρα τυρί και σαλαμάκι, καμία σχέση με του μακντόναλτ πλέον, εκεινα δεν έχουν σαλαμάκι.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna

Μαλακία κάνεις, και εγώ έτσι έκανα αλλά τώρα κάθε μέρα 6 και πάω βόλτα με τον καφέ στο χέρι.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 23:10
Με καραντίνα βρίσκεστε;;!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια φορά τη βδομάδα το κάνω.Null έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 23:54Μαλακία κάνεις, και εγώ έτσι έκανα αλλά τώρα κάθε μέρα 6 και πάω βόλτα με τον καφέ στο χέρι.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 23:10
Με καραντίνα βρίσκεστε;;!!
Νισάφι.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Σκέφτηκα οτι για το meta-game πρέπει να το κάνεις αυτο το σπαγγετι deep fried. Αλλά μετά λεω γιατί να μείνεις στο σπαγγέτι??

(προφανώς από Σκωτία)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
14 Απρ 2025, 18:59