Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
- Καραμελίτσα
Re: Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά
Γεμιστό πεϊνιρλί γίγας στο Βόλο: με μπιφτεκι,ουγγαρέζα ,αβγο,πατατες, μπεικον.
Αμερικάνικου τύπου τηγανητό κρεμμύδι σε μερίδα γίγας.
Λουκουμάδες γεμιστούς με μερέντα.
Αμερικάνικου τύπου τηγανητό κρεμμύδι σε μερίδα γίγας.
Λουκουμάδες γεμιστούς με μερέντα.
Z
Ο τιμονιέρης είχε πει πως οτι είναι σπιτικό δεν έχει χοληστερίνη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες

παστουρμαδόπιτα (και μισό λίτρο ρακί)
Λουκάνικο Τήνου ρε γατάκια. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Όχι ψητό. τηγανητό, μέσα στο ίδιο του το λίπος.
Ναι, σταυροφιλιούνται πριν το φάνε
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πάρε τορτιγιες, άπλωσε ένα παχυ στρώμα νουτελας, βάλτο στο φούρνο να ζεσταθεί, βγαλτο και βάλε digestive μαύρη σοκολάτα, φάτο, αποθέωσε με.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
το γαλακτομπουρεκο της γυναικας μου.
πως να το περιγραψω τωρα αυτο; να, ας πουμε οτι βλεπω απο την καμερα ασφαλειας στο σπιτι τη γυναικα καβαλα στον κουμπαρο. παιρνω το δικκανο και παω κατα το σπιτι. ανοιγω την πορτα, οπλιζω τη χραπα-χρουπα (τρυπα στο σεναριο, πριν ειχα δικκανο) και λεω με γλυκια φωνη "honneyyyy, im hooome..." οπου απανταει, "ελα, ειμαι στην κουζινα και φτιαχνω γαλακτομπουρεκο".
αφηνω ηρεμα το οπλο πισω απο την πορτα, και καθομαι φρονιμα στο τραπεζι περιμενοντας να φαω το πρωτο κομματι, ζεστο.
απο την αλλη, αμα με πιασει καβαλα στην κουμπαρα, δεν χρειαζεται οπλο. ενα ταψι καθε δευτερη μερα να φτιαχνει, και σε κανα 6μηνο θα ειμαι στα θυμαρακια.
πως να το περιγραψω τωρα αυτο; να, ας πουμε οτι βλεπω απο την καμερα ασφαλειας στο σπιτι τη γυναικα καβαλα στον κουμπαρο. παιρνω το δικκανο και παω κατα το σπιτι. ανοιγω την πορτα, οπλιζω τη χραπα-χρουπα (τρυπα στο σεναριο, πριν ειχα δικκανο) και λεω με γλυκια φωνη "honneyyyy, im hooome..." οπου απανταει, "ελα, ειμαι στην κουζινα και φτιαχνω γαλακτομπουρεκο".
αφηνω ηρεμα το οπλο πισω απο την πορτα, και καθομαι φρονιμα στο τραπεζι περιμενοντας να φαω το πρωτο κομματι, ζεστο.
απο την αλλη, αμα με πιασει καβαλα στην κουμπαρα, δεν χρειαζεται οπλο. ενα ταψι καθε δευτερη μερα να φτιαχνει, και σε κανα 6μηνο θα ειμαι στα θυμαρακια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Χυλοπίτες ή σκιουφιχτά μακαρόνια με στακοβούτυρο, σταθερή αξία για βούλωμα αρτηρίας νομίζω. YOLO.
http://www.bostanistas.gr/?i=bostanista ... le&id=4029

http://www.bostanistas.gr/?i=bostanista ... le&id=4029

- Καραμελίτσα
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Το έχει φάει κανείς;
Πείνασα

- Καραμελίτσα
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού