Σελίδα 7 από 15

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 16:47
από Antipnevma
Έχει δίκιο ο Volk. Φταίει ότι οι Έλληνες δεν έχουν μαγειρική παιδεία και έχουν μάθει να τρώνε σαβούρες και να τους αρέσει κιόλας. Τόσους αιώνες είχαν οι Ιταλοί πάτημα στην Ελλάδα. Κρίμα που δεν ιταλοποιηθήκαμε να γλιτώσουμε λίγο από την ανατολίτικη γυφτιά.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 16:50
από Green Dragon
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 12:10
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 12:08
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:42


Καβουρνιασμενα δεν μ αρέσουν, ψημένα καλά τα θέλω και έτσι μου τα φέρνουν. Με το αλάτι έχω καλή σχέση.
Αν θες, με ακους. Καλα θα κανεις να χαλασεις τη σχεση σου με το αλατι και να μην ειναι τοσο καλη οσο λες οτι ειναι τωρα.

:wink
Καλά θα την χαλάσω.
Γίνε αποστειρωμένη να ζήσεις κανέναν πλαστικό χρόνο παραπάνω :lol:

Μην τον ακούς μωρέ τον μίζερο, το αλάτι δίνει νοστιμιά!

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 16:59
από Sid Vicious
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:35
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:34
Εγώ γύρο σταμάτησα να τρώω πάντως. Είναι πολύ εύκολο να πάθεις κάτι καθότι δεν ψήνεται καλά.
Δεν ειναι μονο αυτο που σωστα λες. Ειναι οτι ολοι οι γυροι οταν τους φτιαχνουν, ριχνουν μεσα νιτρικα. Διαβασε τι ειναι αυτα, μιλα με γιατρους και θα καταλαβεις το τι εννοω.
Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:02
από Naida
Green Dragon έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:50
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 12:10
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 12:08


Αν θες, με ακους. Καλα θα κανεις να χαλασεις τη σχεση σου με το αλατι και να μην ειναι τοσο καλη οσο λες οτι ειναι τωρα.

:wink
Καλά θα την χαλάσω.
Γίνε αποστειρωμένη να ζήσεις κανέναν πλαστικό χρόνο παραπάνω :lol:

Μην τον ακούς μωρέ τον μίζερο, το αλάτι δίνει νοστιμιά!

Εικόνα

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:02
από Naida
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:59
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:35
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:34
Εγώ γύρο σταμάτησα να τρώω πάντως. Είναι πολύ εύκολο να πάθεις κάτι καθότι δεν ψήνεται καλά.
Δεν ειναι μονο αυτο που σωστα λες. Ειναι οτι ολοι οι γυροι οταν τους φτιαχνουν, ριχνουν μεσα νιτρικα. Διαβασε τι ειναι αυτα, μιλα με γιατρους και θα καταλαβεις το τι εννοω.
Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.
Δεν ισχύει ότι είναι το πιο επίφοβο να μην έχει ψηθεί καλά;

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:05
από Sid Vicious
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:02
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:59
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:35


Δεν ειναι μονο αυτο που σωστα λες. Ειναι οτι ολοι οι γυροι οταν τους φτιαχνουν, ριχνουν μεσα νιτρικα. Διαβασε τι ειναι αυτα, μιλα με γιατρους και θα καταλαβεις το τι εννοω.
Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.
Δεν ισχύει ότι είναι το πιο επίφοβο να μην έχει ψηθεί καλά;
Χοιρινο ειναι, το ιδιο επιφοβο που θα ηταν να μην εχει ψηθει καλα μια χοιρινη μπριζολα ή ενα χοιρινο σουβλακι.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:07
από Naida
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:05
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:02
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:59

Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.
Δεν ισχύει ότι είναι το πιο επίφοβο να μην έχει ψηθεί καλά;
Χοιρινο ειναι, το ιδιο επιφοβο που θα ηταν να μην εχει ψηθει καλα μια χοιρινη μπριζολα ή ενα χοιρινο σουβλακι.
Ναι αλλά θα στο εξηγήσω, όπως είναι ο γύρος καρφιτσωμενος στη σουβλα και γυρνάει και κόβεις με το πριονι συνέχεια δεν προλαβαίνει ο γύρος να ψηθεί καλά. Έτσι δεν είναι;

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:08
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι ωμές πιτες πλέον είναι μάστιγα. Εμ χρεώνουν 3 ευρώ ένα πιτογυρο ,έμ βαριούνται να ψήσουν μια πίτα. Από ψήσιμο κρέατος δεν έχω θέμα, γιατί πάντα παίρνω γύρο, και εκεί έχουμε βελτιωθεί αρκετά κι από πλευράς ποιότητας μετά τα 00ς, και ποσοτητας. Τα σουβλάκια από την άλλη παλαιότερα πιθανόν να ήταν πιο νόστιμα.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:09
από Antipnevma
Πως μπορείτε να τρώτε καλοψημένες (σκατοψημένες δηλαδή) χοιρινές μπριζόλες; Σόρι αλλά αυτό το πράγμα είναι εμετικό. Διαβάστε εδώ να δείτε πως ψήνεται μια μπριζόλα ανθρώπινα.

https://www.google.com/amp/s/www.bonapp ... m-rare/amp

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:14
από Sid Vicious
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:07
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:05
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:02


Δεν ισχύει ότι είναι το πιο επίφοβο να μην έχει ψηθεί καλά;
Χοιρινο ειναι, το ιδιο επιφοβο που θα ηταν να μην εχει ψηθει καλα μια χοιρινη μπριζολα ή ενα χοιρινο σουβλακι.
Ναι αλλά θα στο εξηγήσω, όπως είναι ο γύρος καρφιτσωμενος στη σουβλα και γυρνάει και κόβεις με το πριονι συνέχεια δεν προλαβαίνει ο γύρος να ψηθεί καλά. Έτσι δεν είναι;
Αν δεν ψηθει πως θα το κοψεις, περιμενεις να ψηθει.
Στο θεμα του νηματος, ο καθενας ζηταει τι ψησιμο θελει, εχω πετυχει κοσμο που να θελει απο ωμο εως και καρβουνο εντελως

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:15
από Naida
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:14
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:07
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:05

Χοιρινο ειναι, το ιδιο επιφοβο που θα ηταν να μην εχει ψηθει καλα μια χοιρινη μπριζολα ή ενα χοιρινο σουβλακι.
Ναι αλλά θα στο εξηγήσω, όπως είναι ο γύρος καρφιτσωμενος στη σουβλα και γυρνάει και κόβεις με το πριονι συνέχεια δεν προλαβαίνει ο γύρος να ψηθεί καλά. Έτσι δεν είναι;
Αν δεν ψηθει πως θα το κοψεις, περιμενεις να ψηθει.
Στο θεμα του νηματος, ο καθενας ζηταει τι ψησιμο θελει, εχω πετυχει κοσμο που να θελει απο ωμο εως και καρβουνο εντελως
Λόγω πίεσης χρόνου λόγω παραγγελιών προφανώς.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:16
από Volk
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:59
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:35
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:34
Εγώ γύρο σταμάτησα να τρώω πάντως. Είναι πολύ εύκολο να πάθεις κάτι καθότι δεν ψήνεται καλά.
Δεν ειναι μονο αυτο που σωστα λες. Ειναι οτι ολοι οι γυροι οταν τους φτιαχνουν, ριχνουν μεσα νιτρικα. Διαβασε τι ειναι αυτα, μιλα με γιατρους και θα καταλαβεις το τι εννοω.
Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.
Οι ετοιμοι γυροι που πουλανε χοντρικη στα γυραδικα, αν διαβασεις την ετικετα θα δεις το τι γραφουν στα συστατικα.

Υπαρχουν και καποια μαγαζια που φτιανουν καθημερινα το δικο τους γυρο (σπανιο φαινομενο). Δεν μιλαμε για αυτες τις περιπτωσεις.

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:16
από Volk
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:08
Οι ωμές πιτες πλέον είναι μάστιγα. Εμ χρεώνουν 3 ευρώ ένα πιτογυρο ,έμ βαριούνται να ψήσουν μια πίτα. Από ψήσιμο κρέατος δεν έχω θέμα, γιατί πάντα παίρνω γύρο, και εκεί έχουμε βελτιωθεί αρκετά κι από πλευράς ποιότητας μετά τα 00ς, και ποσοτητας. Τα σουβλάκια από την άλλη παλαιότερα πιθανόν να ήταν πιο νόστιμα.
:+1::goodpost:

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:17
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:16
Sid Vicious έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 16:59
Volk έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 11:35


Δεν ειναι μονο αυτο που σωστα λες. Ειναι οτι ολοι οι γυροι οταν τους φτιαχνουν, ριχνουν μεσα νιτρικα. Διαβασε τι ειναι αυτα, μιλα με γιατρους και θα καταλαβεις το τι εννοω.
Ενταξει, ασχετος εισαι, βλακειες λες, πειστηκα και εγω. Καθε μερα γυρο φτιαχνω, αν μη τι αλλο σιγουρα ξερω καλυτερα για να καταλαβω οτι δεν ξερεις.
Οι ετοιμοι γυροι που πουλανε χοντρικη στα γυραδικα, αν διαβασεις την ετικετα θα δεις το τι γραφουν στα συστατικα.

Υπαρχουν και καποια μαγαζια που φτιανουν καθημερινα το δικο τους γυρο (σπανιο φαινομενο). Δεν μιλαμε για αυτες τις περιπτωσεις.
Δε θα διάβασε την ετικέτα

Re: Σχεδον παντου!

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2022, 17:17
από Volk
Antipnevma έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 17:09
Πως μπορείτε να τρώτε καλοψημένες (σκατοψημένες δηλαδή) χοιρινές μπριζόλες; Σόρι αλλά αυτό το πράγμα είναι εμετικό. Διαβάστε εδώ να δείτε πως ψήνεται μια μπριζόλα ανθρώπινα.

https://www.google.com/amp/s/www.bonapp ... m-rare/amp
:+1::goodpost::bravo: