Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Ιουν 2023, 12:47

GoBzi έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:32
Isildur έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:22
Ρε σεις, ειλικρινά τώρα, ασχολείστε όντως τόσο πολύ με το ντύσιμό σας και τι πάει με τι και αν ο τάδε συνδυασμός είναι ο ιδανικός ή αν τον χαλάει μια τρίχα και αν πρέπει οι κάλτσες να περισσεύουν 3 ή 3,5 εκατοστά απ' το παπούτσι κλπ κλπ κλπ;

Εντάξει, βίτσια είναι αυτά, δεν λέω. Αλλά ασχολείστε όντως τόσο ή απλά πασάρετε κάποιο στυλάκι εδώ;

Ήρεμα ρωτάω, ε; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι το κάνουν αυτό που λέω, όχι μόνο στους από πάνω. Και κυρίως στους άντρες της παρέας...
Προσωπικά για το τζέρζελο ανεβάζω, χαβαλες να γίνεται. Δεν παίζει κάποιος να ανεβάζει ή να σχολιάζει στα σοβαρά.
Βρε, ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει και ό,τι τον γεμίζει. Ποιος είμαι εγώ να (προσπαθήσω να) επιβάλλω συνήθειες και χόμπι στους άλλους; Αλίμονο!

Ρώτησα, επειδή μού έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδα αρκετούς να ψάχνουν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, να θέτουν κανόνες τι πάει με τι και τι γίνεται αν βάλεις το λάθος ρούχο (κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό, το πιο light) και να μιλάνε για συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων, τύπων ρούχων κλπ σαν να το έχουν πολύ με το θέμα. Γι' αυτό και ρώτησα αν όντως είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους και αν όντως ασχολούνται τόσο πολύ με το ντύσιμο, ή αν τρέχει κάτι άλλο.

Δεν κατηγορώ κανέναν για τις συνήθειές του, απλά απόρησα επειδή δεν το κάνω εγώ. Σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον, δεν λέω ότι φοράω ένα τσουβάλι και βγαίνω απ' το σπίτι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Ιουν 2023, 12:48

Gherschaagk έγραψε:
09 Ιουν 2023, 10:34
Daje έγραψε:
09 Ιουν 2023, 06:01
user έγραψε:
09 Ιουν 2023, 00:01

Σε θυμάμαι εσένα!....

Είσαι ειδικός????
(Όμως φοράω και ζώνη κάποιες φορές)
Πλέον, θα σε θυμάμαι κι εγώ.
Με τέτοια μέση, ετοιμάσου για διακοπές. Μπαίνεις και επισήμως στο χαρέμι του Daje
Για λεπτομέρειες (τα καθηκοντα σου) ρώτα την Gher.
..
Δεν έχω χρόνο εγώ για τέτοια. Πείτε σε κάποια άλλη.
Mην ζηλευεις.
Θα την ξεκινησουμε απο χαμηλη κατηγορια και θα πρεπει να ιδρωσει την φανελα.
Εσυ εχεις κερδισει θεση απευθειας θεση ομιλους Champions League.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Ιουν 2023, 12:56

enterprise-psi έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:40
Isildur έγραψε:
Ρε σεις, ειλικρινά τώρα, ασχολείστε όντως τόσο πολύ με το ντύσιμό σας και τι πάει με τι και αν ο τάδε συνδυασμός είναι ο ιδανικός ή αν τον χαλάει μια τρίχα και αν πρέπει οι κάλτσες να περισσεύουν 3 ή 3,5 εκατοστά απ' το παπούτσι κλπ κλπ κλπ;

Εντάξει, βίτσια είναι αυτά, δεν λέω. Αλλά ασχολείστε όντως τόσο ή απλά πασάρετε κάποιο στυλάκι εδώ;

Ήρεμα ρωτάω, ε; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι το κάνουν αυτό που λέω, όχι μόνο στους από πάνω. Και κυρίως στους άντρες της παρέας...
Καθόλου, εχθές είχαμε μίτινγκ και σχολίαζαν την κλινγκον μπλούζα μου :lol:
toH, vuDlIj nuq?

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2023, 12:58

Feindflug έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:00
Ο πόντικας μπορεί να μην φοράει κάλτσες, αλλά τουλάχιστον έχει ένα στυλ, κάτι.
Το στιλ ποιο είναι; Ένα απλό παπούτσι ένα απλό πουκάμισο κι ένα απλό παντελόνι, χωρίς ζώνη, χωρίς κάλτσες χωρίς τίποτα και σε χρωματικούς συνδυασμούς που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και με ρούχα που δεν στρώνουν καλά πάνω του;

Ειλικρινά, περίμενα πολύ καλύτερες εικόνες από τον ΣΕ, εκπλήσσομαι. Στ' αλήθεια το λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2023, 13:03

Bazoomba έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:39
Feindflug έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:14
Bazoomba έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:07

Για τις κάλτσες του Ελληγεννή ποια είναι η γνώμη σου;
Οι κάλτσες του Ελληγεννή, τύπε, είναι ακατάλληλες για το σύνολο. Θα σωζόταν μόνο αν τις δίπλωνε όμορφα, ώστε να φαίνεται μεν το λογότυπο, αλλά να φτάνουν στο ύψος του αστραγάλου. Στο ύψος που τις έχει, απαιτείται μακρύ παντελόνι ή ψηλό, αθλητικό υπόδημα.

Υπάρχει βέβαια και ο συνδυασμός χαμηλό sneaker, πολύ ψηλή, μονόχρωμη κυρίως, κάλτσα και σορτς, αλλά είναι πολύ extravagant για τον τύπο και νομίζω όχι της ηλικίας του.
:+1:
Διαφωνώ. Εν πρώτοις είναι ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, δεν είναι πιο ψηλές. Το δε λογότυπο είναι ακριβώς κάτω απ' το λάστιχο, δεν γίνεται να διπλωθεί.
SpoilerShow
Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιουν 2023, 13:06

Isildur έγραψε:

Χαβαλέ κάνουμε, ο Feindflug το είδε λες και παίζουμε σε διαγωνισμό, αλλά κι έτσι να ήταν δεν θεωρώ ότι έχει ορθά κριτήρια. Εγώ μπορεί να το παίρνω στην πλάκα αλλά αυτά που σχολιάζω έχουν να κάνουν με αισθητική, σχήματα, όγκους, δεν είναι η προσωπική μου άποψη ούτε τι θα φορούσα εγώ. Δεν κρίνω τις εικόνες που βάζουν οι άλλοι με το αν θα φορούσα εγώ τα ίδια ρούχα.

Να προσθέσω ότι στυλ δεν είναι το πόσο περίπλοκα και μη καθημερινά ρούχα φοράς αλλά πώς τα συνδυάζεις αισθητικά, αν σου κάθονται σωστά, αν ταιριάζουν για τα φυσικά σου χρώματα (δέρμα, μαλλιά, μάτια), αν ταιριάζουν στον σωματότυπό σου και γενικά αν ταιριάζουν σαν εικόνα για εκεί που τα χρησιμοποιείς. Μια χαρά στυλάτος μπορείς να είσαι με κάζουαλ ρούχα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 09 Ιουν 2023, 13:21

Isildur έγραψε:

Κάποιους μας βγαίνει αβίαστα ρε δικέ μου. Δεν ασχολούμαστε με την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας συνέχεια, αλλά δεν θα βάλω το G-Shock ρολόι όταν είμαι καλεσμένος σε γάμο, δεν θα βάλω σαγιονάρα με κάλτσα ούτε για να πετάξω τα σκουπίδια, δεν θα βάλω τσαντάκι μπανάνα στην μέση για να πάω για ποτό.

Επίσης, το πώς ντύνεται ο καθένας είναι άμεση απεικόνιση του ψυχισμού του και για κάποιους ακόμα, του Εαυτού τους. Δείχνει πολλά για το ποιος είσαι, τι σου αρέσει και τι καπνό φουμάρεις. Περιμένω βέβαια να πει κάποιος την γνωστή μαλακία τύπου Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αλλά δεν νομίζω να ασχολούνται με πλεκτά σεμεδάκια και ορνιθοπαρατήρηση σε Chopper Riders συλλόγους.

Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα, ότι όπως διαλέγουμε να παρουσιαστούμε στον κόσμο, έτσι λειτουργούμε κιόλας. Ατημέλητο ντύσιμο σημαίνει ατημέλητο άνθρωπο, τρομερά επιτηδευμένο ντύσιμο σημαίνει άνθρωπο που αναζητά την προσοχή, ίσως την τελειότητα κ.α.. Άνθρωπος που δεν ξέρει να ντυθεί αναλόγως την περίσταση, σημαίνει αδιάφορο άνθρωπο που ίσως έχει κάποια μελαγχολία, ίσως ακολουθεί μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ή απλά το μυαλό του είναι αλλού π.χ. στις επιστήμες.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 09 Ιουν 2023, 13:37

hellegennes έγραψε:
09 Ιουν 2023, 12:58
Feindflug έγραψε:
Το στιλ ποιο είναι; Ένα απλό παπούτσι ένα απλό πουκάμισο κι ένα απλό παντελόνι, χωρίς ζώνη, χωρίς κάλτσες χωρίς τίποτα και σε χρωματικούς συνδυασμούς που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και με ρούχα που δεν στρώνουν καλά πάνω του;

Ειλικρινά, περίμενα πολύ καλύτερες εικόνες από τον ΣΕ, εκπλήσσομαι. Στ' αλήθεια το λέω.
Εκ πρώτης όψεως, δικέ μου, δεν είναι απλά πουκάμισα και παντελόνια, παρόλο που είναι σε κλασσικές γραμμές. Φαίνεται ότι είναι καλοραμμένα, ακριβά ρούχα και στρώνουν γενικά καλά επάνω του. Υποθέτω ότι στρώνανε καλύτερα κάποτε, αλλά αδυνάτισε. Ίσως προσπαθεί για κάτι πολύ επιτηδευμένο που είναι κάποια επίπεδα πάνω από εκεί που μπορεί να κινηθεί και ζει, χάνοντας πόντους έτσι.

Σε σένα παρατηρώ ότι ντύνεσαι αυστηρά μαθηματικά, όπως περιγράφεις κιόλας, κοιτώντας αποχρώσεις, γωνίες, σχήματα και τέτοια. Ενώ αυτό που υπερασπίζεσαι είναι απόλυτα σωστό, διότι η αρμονία είναι μαθηματικό θέμα, είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για κατασκευές και χώρους, είτε για σωματικά χαρακτηριστικά, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ισάξιο των μονάδων που το απαρτίζουν, διότι το στυλ δεν είναι απλός συνδυασμός χρωμάτων, ούτε το ότι έβαλα μια ρίγα πάνω δεξιά και θα την ισορροπήσω με κάτι κάτω αριστερά. Το όλο σύνολο πρέπει να δένει και να δείχνει κάτι ενιαίο και όχι απλά κομμάτια που ίσως ταιριάζουν μεταξύ τους ως προς έναν μόνο παράγοντα.

Επίσης, διακρίνω μια παιδικότητα στο ντύσιμό σου, παρόλο που δεν δείχνεις για τέτοιος άνθρωπος. Ίσως ενδόμυχα να θες να γυρίσεις σε αυτήν την ηλικία, για τους δικούς σου λόγους, ίσως απλά σου αρέσει η ανεμελιά της πρώτης δεκαετίας της ζωής σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιουν 2023, 13:41

'Ωχου μωρέ, καλοί είστε, πώς κάνετε έτσι; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Ιουν 2023, 13:41

Feindflug έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:21
Isildur έγραψε:

Κάποιους μας βγαίνει αβίαστα ρε δικέ μου. Δεν ασχολούμαστε με την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας συνέχεια, αλλά δεν θα βάλω το G-Shock ρολόι όταν είμαι καλεσμένος σε γάμο, δεν θα βάλω σαγιονάρα με κάλτσα ούτε για να πετάξω τα σκουπίδια, δεν θα βάλω τσαντάκι μπανάνα στην μέση για να πάω για ποτό.

Επίσης, το πώς ντύνεται ο καθένας είναι άμεση απεικόνιση του ψυχισμού του και για κάποιους ακόμα, του Εαυτού τους. Δείχνει πολλά για το ποιος είσαι, τι σου αρέσει και τι καπνό φουμάρεις. Περιμένω βέβαια να πει κάποιος την γνωστή μαλακία τύπου Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αλλά δεν νομίζω να ασχολούνται με πλεκτά σεμεδάκια και ορνιθοπαρατήρηση σε Chopper Riders συλλόγους.

Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα, ότι όπως διαλέγουμε να παρουσιαστούμε στον κόσμο, έτσι λειτουργούμε κιόλας. Ατημέλητο ντύσιμο σημαίνει ατημέλητο άνθρωπο, τρομερά επιτηδευμένο ντύσιμο σημαίνει άνθρωπο που αναζητά την προσοχή, ίσως την τελειότητα κ.α.. Άνθρωπος που δεν ξέρει να ντυθεί αναλόγως την περίσταση, σημαίνει αδιάφορο άνθρωπο που ίσως έχει κάποια μελαγχολία, ίσως ακολουθεί μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ή απλά το μυαλό του είναι αλλού π.χ. στις επιστήμες.

Βρε, το ξανάπα και πιο πάνω. Ότι πλέει την βάρκα του καθενός, αλίμονο.

Απλά μου έκανε εντύπωση η τόση σημασία που δίνετε στη λεπτομέρεια, κάποιες φορές. Κι εγώ δεν θα βάλω σαγιονάρα με κάλτσες (μπρρρρ, αηδία, λες και δεν μπορούμε να βάλουμε καλσόν) και όποτε πρέπει θα προσπαθήσω να ντυθώ όσο καλύτερα γίνεται ανάλογα με την περίσταση, αλλά σε καθημερινή βάση δεν το ψάχνω τόσο. Αυτό, απλά.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 09 Ιουν 2023, 13:42

Πασιφάη έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:41
Εγώ όμως είμαι πιο καλός, ε; Ε; Ε; Δεν είμαι; Ε; Ε; (πες ναι, πες ναι).

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιουν 2023, 13:43

Isildur έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:42
Πασιφάη έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:41
Εγώ όμως είμαι πιο καλός, ε; Ε; Ε; Δεν είμαι; Ε; Ε; (πες ναι, πες ναι).
Εσένα σ'αγαπάω ρε. Είσαι μορφή. Ναι, ναι. Ο καλλίτερος. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιουν 2023, 13:49

Feindflug έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:37
hellegennes έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Εκ πρώτης όψεως, δικέ μου, δεν είναι απλά πουκάμισα και παντελόνια, παρόλο που είναι σε κλασσικές γραμμές. Φαίνεται ότι είναι καλοραμμένα, ακριβά ρούχα και στρώνουν γενικά καλά επάνω του. Υποθέτω ότι στρώνανε καλύτερα κάποτε, αλλά αδυνάτισε. Ίσως προσπαθεί για κάτι πολύ επιτηδευμένο που είναι κάποια επίπεδα πάνω από εκεί που μπορεί να κινηθεί και ζει, χάνοντας πόντους έτσι.

Σε σένα παρατηρώ ότι ντύνεσαι αυστηρά μαθηματικά, όπως περιγράφεις κιόλας, κοιτώντας αποχρώσεις, γωνίες, σχήματα και τέτοια. Ενώ αυτό που υπερασπίζεσαι είναι απόλυτα σωστό, διότι η αρμονία είναι μαθηματικό θέμα, είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για κατασκευές και χώρους, είτε για σωματικά χαρακτηριστικά, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ισάξιο των μονάδων που το απαρτίζουν, διότι το στυλ δεν είναι απλός συνδυασμός χρωμάτων, ούτε το ότι έβαλα μια ρίγα πάνω δεξιά και θα την ισορροπήσω με κάτι κάτω αριστερά. Το όλο σύνολο πρέπει να δένει και να δείχνει κάτι ενιαίο και όχι απλά κομμάτια που ίσως ταιριάζουν μεταξύ τους ως προς έναν μόνο παράγοντα.

Επίσης, διακρίνω μια παιδικότητα στο ντύσιμό σου, παρόλο που δεν δείχνεις για τέτοιος άνθρωπος. Ίσως ενδόμυχα να θες να γυρίσεις σε αυτήν την ηλικία, για τους δικούς σου λόγους, ίσως απλά σου αρέσει η ανεμελιά της πρώτης δεκαετίας της ζωής σου.

:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Ιουν 2023, 13:52

Feindflug έγραψε:
09 Ιουν 2023, 13:37
hellegennes έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Ωραίες παρατηρήσεις.
Με έκανε εντύπωση που είπε οτι δεν τον ενδιαφέρει η απεικόνιση καθεαυτή που μπορεί να φέρει ένα τισερτ αλλά αν η εικόνα που φέρει αυτό ταιριάζει γεωμετρικά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Ιουν 2023, 13:55

Ώχου και δεν με νοιάζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών