Βρε, ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει και ό,τι τον γεμίζει. Ποιος είμαι εγώ να (προσπαθήσω να) επιβάλλω συνήθειες και χόμπι στους άλλους; Αλίμονο!GoBzi έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 12:32Προσωπικά για το τζέρζελο ανεβάζω, χαβαλες να γίνεται. Δεν παίζει κάποιος να ανεβάζει ή να σχολιάζει στα σοβαρά.Isildur έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 12:22Ρε σεις, ειλικρινά τώρα, ασχολείστε όντως τόσο πολύ με το ντύσιμό σας και τι πάει με τι και αν ο τάδε συνδυασμός είναι ο ιδανικός ή αν τον χαλάει μια τρίχα και αν πρέπει οι κάλτσες να περισσεύουν 3 ή 3,5 εκατοστά απ' το παπούτσι κλπ κλπ κλπ;
Εντάξει, βίτσια είναι αυτά, δεν λέω. Αλλά ασχολείστε όντως τόσο ή απλά πασάρετε κάποιο στυλάκι εδώ;
Ήρεμα ρωτάω, ε; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι το κάνουν αυτό που λέω, όχι μόνο στους από πάνω. Και κυρίως στους άντρες της παρέας...
Ρώτησα, επειδή μού έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδα αρκετούς να ψάχνουν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, να θέτουν κανόνες τι πάει με τι και τι γίνεται αν βάλεις το λάθος ρούχο (κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό, το πιο light) και να μιλάνε για συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων, τύπων ρούχων κλπ σαν να το έχουν πολύ με το θέμα. Γι' αυτό και ρώτησα αν όντως είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους και αν όντως ασχολούνται τόσο πολύ με το ντύσιμο, ή αν τρέχει κάτι άλλο.
Δεν κατηγορώ κανέναν για τις συνήθειές του, απλά απόρησα επειδή δεν το κάνω εγώ. Σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον, δεν λέω ότι φοράω ένα τσουβάλι και βγαίνω απ' το σπίτι.