Τελευταία εχεις αλλάξει τις λέξεις κλειδιά στα ποστ σου. Ο φρουντ θα ελεγε οτι εχεις περάσει απο το πρωκτικό στο ινσταγκραμικο στάδιο. Και ειναι κρίμα γιατι και εκει κωλους εχει.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:21Όσοι μπορούν να το υποστηρίξουν, μαγκιά τους
Εγώ γελάω με τους φτωχομπινέδες των 500 ευρω που το παίζουν πλούσιοι στο instagram, πιστεύω πως τα social media έχουν κάνει τον κάθε κακομοίρη (και κυρίως την κάθε κακομοίρα) να νομίζουν ότι είναι celebrities
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
-
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
-
Τραβας κάνα ζόρι ρε μάστορα με αθώες αναφορές σε πλακατζιδικο ποστ που εκανα σε τριτον σχετικως με δικη του αναφορά σε λικέρ σε ποστ του; αμα τραβας ζόρι, να το λυσουμεΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:37Δεν πας να πιεις ένα;microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:18Μα γιατι να περιμένουμε ως αυριο το πρωι;
Ξερω κοσμο που λεει και το λικέρ
Πολυ αγριάδα εχει πέσει τελευταία να ουμε
Πάντα όμορφα τα λέω. Ακόμα και όταν κάνω λάθος τα λέω σωστά

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Σιγά τη μαγκια να έχεις λεφτά να τα τρως σε παπαριτσες.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:21Όσοι μπορούν να το υποστηρίξουν, μαγκιά τους
Εγώ γελάω με τους φτωχομπινέδες των 500 ευρω που το παίζουν πλούσιοι στο instagram, πιστεύω πως τα social media έχουν κάνει τον κάθε κακομοίρη (και κυρίως την κάθε κακομοίρα) να νομίζουν ότι είναι celebrities
Μαγκιά είναι για μένα μια κοπέλα που ήρθε το Σάββατο στο μαγαζί για να στείλουμε τεχνικό, μαζί με τα 3 παιδιά της !ζιζάνια) και το πιο μικρό στο καρότσι, τα οποία μεγαλώνει μόνη της αφού ο αντρας την χώρισε μόλις γέννησε το τρίτο παιδι. Δεν άντεξε την οικογενειακή ζωή και την πίεση της είπε ο κύριος.
Εκεί ναι μπορούμε να μιλάμε για μαγκιά.
Μην θεοποιείτε το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις.Αλλού είναι οι ομορφιές της ζωής που όταν γεράσουμε και θα μας έχουν μείνει χαραγμένες.
Γνώμη μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Τρομερή συμπτωση ολοι οι αναρχες του πληκτρολογίου να εχουνε μαμα και μπαμπά που συγχνωτιζονται με την υψηλή κοινωνία ε;blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Εντάξει όμως και το να θες να το παίξεις λεφτάς ενώ δεν είσαι είναι λίγο ξεφτίλα. Όσων αφορά για το ποιος είναι μάγκας, είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν τον συγκινούν και το ερώτημα είναι αν μας συγκινεί αυτό το λάιφσταϊλ.Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:00Σιγά τη μαγκια να έχεις λεφτά να τα τρως σε παπαριτσες.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:21Όσοι μπορούν να το υποστηρίξουν, μαγκιά τους
Μαγκιά είναι για μένα μια κοπέλα που ήρθε το Σάββατο στο μαγαζί για να στείλουμε τεχνικό, μαζί με τα 3 παιδιά της !ζιζάνια) και το πιο μικρό στο καρότσι, τα οποία μεγαλώνει μόνη της αφού ο αντρας την χώρισε μόλις γέννησε το τρίτο παιδι. Δεν άντεξε την οικογενειακή ζωή και την πίεση της είπε ο κύριος.
Μην θεοποιείτε το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις.Αλλού είναι οι ομορφιές της ζωής που όταν γεράσουμε και θα μας έχουν μείνει χαραγμένες.
Γνώμη μου.
Δεν είναι μαγκιά το να έχεις φράγκα, καλή ζωή είναι. Φαντάσου αυτή η τύπισσα που αναφέρεις να είχε αρκετά φράγκα να δώσει στα παιδιά της την παιδεία που χρειάζονται. Δεν θα ήταν καλύτερα; Καλή η μαγκιά, αλλά και λίγη ευκολία σε αυτή την πουτάνα την ζωή δεν βλάπτει.
στον αη δημητρη στην πανορμου πηγαμε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
700 μέτρα, δύο κόσμοι. Τεσπα, εμπειρίες.

- blackpaint
Το σχολιο που δικαιωνει το νικ σου, κλασσικη μικροαστιλα, μεστην ζοχαδα και τον φθονο. Καμια σχεση παντως με γονεις αυτες οι γνωριμιες, δουλεψα γι αυτους τους ανθρωπους και δεν εγινα καν σωγαμπρος οταν μου δοθηκε η ευκαιρια, γιατι δεν εχω ανατροφη λιγουρη μικροαστου εγω βλεπεις. Επισης σου γαμαω οτι εχεις ιερο και οσιο.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:13Τρομερή συμπτωση ολοι οι αναρχες του πληκτρολογίου να εχουνε μαμα και μπαμπά που συγχνωτιζονται με την υψηλή κοινωνία ε;blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Δεν αντιλέγω ότι σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή το να έχεις χρήματα. Κυρίως στον τομέα υγειας.Γραφικός έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:23Εντάξει όμως και το να θες να το παίξεις λεφτάς ενώ δεν είσαι είναι λίγο ξεφτίλα. Όσων αφορά για το ποιος είναι μάγκας, είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν τον συγκινούν και το ερώτημα είναι αν μας συγκινεί αυτό το λάιφσταϊλ.Naida έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:00Σιγά τη μαγκια να έχεις λεφτά να τα τρως σε παπαριτσες.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 01:21Όσοι μπορούν να το υποστηρίξουν, μαγκιά τους
Γνώμη μου.
Δεν είναι μαγκιά το να έχεις φράγκα, καλή ζωή είναι. Φαντάσου αυτή η τύπισσα που αναφέρεις να είχε αρκετά φράγκα να δώσει στα παιδιά της την παιδεία που χρειάζονται. Δεν θα ήταν καλύτερα; Καλή η μαγκιά, αλλά και λίγη ευκολία σε αυτή την πουτάνα την ζωή δεν βλάπτει.
Και σίγουραυρα έχεις άλλη ποιότητα ζωής.Άλλο αυτό όμως κι άλλο αυτά που περιγράφονται στο αρχικό ποστ ως lifestyle.
Επίσης οι δυσκολίες, εάν δεν ξεφύγεις αλλού, είναι μια πρόκληση και άλλου είδους εμπειρια. Γενικότερα μακριά από τη μιζέρια με η χωρίς χρήματα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ηρέμησε Μπλάκblackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 06:22Το σχολιο που δικαιωνει το νικ σου, κλασσικη μικροαστιλα, μεστην ζοχαδα και τον φθονο. Καμια σχεση παντως με γονεις αυτες οι γνωριμιες, δουλεψα γι αυτους τους ανθρωπους και δεν εγινα καν σωγαμπρος οταν μου δοθηκε η ευκαιρια, γιατι δεν εχω ανατροφη λιγουρη μικροαστου εγω βλεπεις. Επισης σου γαμαω οτι εχεις ιερο και οσιο.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 04:13Τρομερή συμπτωση ολοι οι αναρχες του πληκτρολογίου να εχουνε μαμα και μπαμπά που συγχνωτιζονται με την υψηλή κοινωνία ε;blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Eσυ φαρμακοτριφτη αν ησουν αρκετα εξυπνος και επιδεξιος θα μπορουσες να δημιουργησεις αλυσιδα φαρμακειων και να γινεις πλουσιος.Απο οτι φαινεται ομως δεν εισαι τιποτα απο τα δυο και δεν εχεις να κανεις αλλο απο το να ψωλαρμενιζεις στο παραφορουμ.Τις καλημερες μου.

Αν ειχα ροδάκια, θαμουν πατίνι. Αυτό μου θυμιζει. Που να ξέρω τι θα έκανα αν είχα τόσα λεφτά, αν τα προβληματα μου ήταν όλα λυμένα κ η μόνη μου σκέψη ήταν πως θα διασκεδάσω. Από την άλλη δε βλέπω το λόγο γιατί να μη γίνονται κ τα δυο. Δε μπορεί τα παραπάνω να είναι η καθημερινότητα, οπότε όλα χωράνε, αν θες. Άλλωστε τα ίδια κ τα ίδια τα βαριέσαι κάποια στιγμή. Πάντως εγώ ως σούπερ ντουπερ έξτρα ουλτρα λαρτζ ξενερωτη, προτιμω ήρεμα πράματα. Λόου προφάιλ. Πάντα έτσι ημανε δηλαδή.
σε κάτι τέτοιο αναφερόμουν
δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση να είναι κανείς έξυπνος και επιδέξιος
για να βγάλει χρήμα ρε παιδιά
αρκεί να το θέλει, και οκ να βοηθήσουν λίγο και οι συγκυρίες, αν θέλετε
(έχω στον νου μου κάποιους εργοδότες μου, διαχρονικά, γι αυτό επιμένω)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-