Yochanan έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:28
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:15
Τα γεράματα με προβληματίζουν, εκτός αν γίνει σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας. Η διαθήκη μου είναι αδιάφορη. Αν και θα ήθελα να αφήσω 20 χιλιάρικα σε έναν αδερφικό μου φύλο να τα φάει με shemale στην Ταυλάνδη, έχει κάνει πολλά για εμένα. Κάνα δεκαχίλιαρο σε έναν άλλο γιατι έτσι και 5 χιλιάρικα σε έναν τρίτο για να εκδώσει τα γελοία ποιήματα του.
Kάνετε παρέα με Χελληγένη IRL??
Όχι ακριβώς

Κουβαλάω μια τέτοια περίπτωση από την πρώτη δημοτικού. Έκατσα την πρώτη μέρα στο λάθος θρανίο.
30 χρόνια μετά, ακόμα συναντιόμαστε που και που από συνήθεια.
Είναι θεούλης πάντως. Έχει ανέβει και σουρωμένος πάνω σε μπάρ για να απαγγείλει. Νομίζω πως τέτοια μορφή πρέπει να την καταγράψει κάπως η ιστορία.
-71 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:38
Δεκτά όλα αυτά αν και κατά τη γνώμη μου θα αφήσεις ότι έχεις (αν έχεις) στα παιδιά σου (αν θα έχεις).Και μένα με απασχολούν οι στιγμές πριν τον οριστικό ύπνο,μιας και θα ήθελα να έχω τρεις απογόνους μέχρι τότε και να βρούνε αρκετά ώστε να μη φάνε στη μάπα όσα εγώ,μιας και οι δικοί μου ήταν μη έχοντες.Μακάρι να μας τα φέρει από δω και πέρα αριστερά...για να πάνε όλα δεξιά.
Δεν έχω παιδιά, ούτε νομίζω να κάνω, δεν με ψήνει ιδιαίτερα η φάση της οικογένειας. Τον σοσιαλισμό τον θέλω για τα γεράματα, αλλά χωρίς ακρότητες, Σκανδιναβικό.