Van dwelling

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita

τι μπορεί να πάει στραβά;

Ναι!
6
38%
Οχι
3
19%
συριζαίοι, βρωμοχίπηδες. Μακριά
7
44%

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Van dwelling

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Μάιος 2019, 22:58

Nero έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:54
Εικόνα
Αυτό, ρε, δεν είναι απλά πιο ακριβό χόμπι, είναι χόμπι για πλούσιους. Τρομάζω και μόνο στην κατανάλωση καυσίμου, πόσο μάλλον στο κόστος αγοράς και αναπροσαρμογής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Μάιος 2019, 23:01

hellegennes έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:58
Nero έγραψε:
Εικόνα
Αυτό, ρε, δεν είναι απλά πιο ακριβό χόμπι, είναι χόμπι για πλούσιους. Τρομάζω και μόνο στην κατανάλωση καυσίμου, πόσο μάλλον στο κόστος αγοράς και αναπροσαρμογής.
Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι η δουλειά που θες για τη μετατροπή αφού οι περισσότεροι την κάνουν όσο μπορούν μόνοι τους. Να μας πει ο Ασέβαστος που είναι και μάστορας

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 02 Μάιος 2019, 23:02

blackpaint έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:36
Nero έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:30
hellegennes έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:26

Μαλάκα, πιάστηκε η ψυχή μου και μόνο που το είδα.
εγώ σκέφτηκα "οχι" εκεί που ξαπλώνει δίπλα στο σκυλί του οποίου είχε ξεχάσει να καθαρίσει τις πατούσες :lol: Όπως είπα όμως είναι ακριβό χομπυ
καπως ετσι κολαει ψωρα κανεις.Η τσιμπουρια. Πηγη: εχω κοιμηθει σε τετοια βαν με τετοιες τυπισες.
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2019, 23:04

Nero έγραψε:
Εικόνα
Αυτό μάλλον ήταν λεωφορείο. Με τα λεφτά που έριξε ο δημιουργός, του έρχεται πιο ακριβό από αυτοκινούμενο.

https://www.car.gr/17890319-lmc-ducato-turbo-2500-cc.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Μάιος 2019, 23:11

hellegennes έγραψε:
02 Μάιος 2019, 22:44
Εμένα πιο πολύ με έπιασε η ψυχή μου εκεί που μαγείρευε καθιστή. Αααααα!
Εμένα μ' έπιασε η ψυχή μου που έγινε η κουζίνα καλοκαιρινή για να κάνει ένα πιάτο μακαρόνια.

Ούτε στο μάστερ σεφ, τέτοια μεγαλεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 03 Μάιος 2019, 00:42

Ναι αλλά για διακοπές, όχι μόνιμα

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 03 Μάιος 2019, 01:06

Καπου ισως ειναι καλο να ξεκαθαρισουμε πως οταν αποφασιζει καποιος να παει τον γυρο της ινδιας με βανακι η να παει να μεινει στη ζουγκλα με μια μασετα και μια πετονια, δεν το κανει σε αναζητηση καποιας μορφης καλοπερασης αλλα ως ασκηση. Το να υποβιβασεις το στανταρ υγιεινης σου και τις διατροφικες σου απαιτησεις σε μια τετοια ασκηση ειναι αναποφευκτο. Και με παγωμενο νερο με τη μανικα θα πλυθεις και κονσερβες θα φας. Νομιζω πως οι ανθρωποι που κανουν τετοια πραγματα αναζητουν αλλες εμπειριες, σαφως πιο ουσιαστικες και πιο βαθιες απο να θεωρεις πως εχεις ποιοτητα ζωης επειδη μπορεις να σερφαρεις στο φορουμ με το κινητο ενω χεζεις στην τουαλετα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μάιος 2019, 01:16

Δεν ξέρω γιατί είναι πιο ουσιαστική εμπειρία το να πλένεις ρούχα στο χέρι ή να στραβολαιμιάζεις σε μικρούς χώρους. Ταξίδια στην εξοχή, κατασκήνωση, εξορμήσεις μπορείς να κάνεις και χωρίς όλο αυτό το πράγμα. Το νήμα πραγματεύεται το να μένεις σε βαν, όχι το να πας εκδρομή ακόμη και τρίμηνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μάιος 2019, 01:25

Εμπειρίες:

Εικόνα

Εικόνα

Εφιάλτης:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Μάιος 2019, 07:00

blackpaint έγραψε:
03 Μάιος 2019, 01:06
Καπου ισως ειναι καλο να ξεκαθαρισουμε πως οταν αποφασιζει καποιος να παει τον γυρο της ινδιας με βανακι η να παει να μεινει στη ζουγκλα με μια μασετα και μια πετονια, δεν το κανει σε αναζητηση καποιας μορφης καλοπερασης αλλα ως ασκηση. Το να υποβιβασεις το στανταρ υγιεινης σου και τις διατροφικες σου απαιτησεις σε μια τετοια ασκηση ειναι αναποφευκτο. Και με παγωμενο νερο με τη μανικα θα πλυθεις και κονσερβες θα φας. Νομιζω πως οι ανθρωποι που κανουν τετοια πραγματα αναζητουν αλλες εμπειριες, σαφως πιο ουσιαστικες και πιο βαθιες απο να θεωρεις πως εχεις ποιοτητα ζωης επειδη μπορεις να σερφαρεις στο φορουμ με το κινητο ενω χεζεις στην τουαλετα.
Άλλοθι για την τάση τους προς την μπίχλα είναι, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Μάιος 2019, 07:17

Όπως την βρίσκει (ως τρόπο ζωής ) ο καθένας ...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 03 Μάιος 2019, 07:39

Feindflug έγραψε:
03 Μάιος 2019, 07:00
blackpaint έγραψε:
κι εσενα το να γραφεις στο φορουμ ειναι αλλοθι για να βγαζεις τα κομπλεξ σου και το μισος σου για οτι δεν ειναι μιζερο σαν εσενα, τυπε.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Μάιος 2019, 07:55

blackpaint έγραψε:
03 Μάιος 2019, 07:39
Feindflug έγραψε:
03 Μάιος 2019, 07:00
blackpaint έγραψε:
κι εσενα το να γραφεις στο φορουμ ειναι αλλοθι για να βγαζεις τα κομπλεξ σου και το μισος σου για οτι δεν ειναι μιζερο σαν εσενα, τυπε.
Είναι μίζερο το να γράφουμε σε φόρουμ ;
Και η κριτική σε ότι δεν μας αρέσει , έστω και για υποκειμενικούς λίγους , είναι μίσος και κόμπλεξ ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών