Μην ειστε φλωροι. Oλο το ζητουμενο σε μια εμπειρια νομαδισμου και ταξιδιου ειναι να βγεις απο την ζωνη των ανεσεων σου.
Van dwelling
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Van dwelling
Πάω να κάνω ντους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αυτοσχέδιο ντουζάκι στην σκωτσέζικη εξοχή

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τα έχω κάνει όλα αυτά και είπα ποτέ ξανά , πέντε αστέρια και άνω τώρα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- blackpaint
Το ξερω. Γι αυτο λεω νεκροταφεια, γιατι δεν πανε εκει οι νοικοκυραιοι τη νυχτα.Feindflug έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 21:40Κάτι τέτοιοι τύποι μας την σπάνε εμάς τους απλούς ανθρώπους που αναζητούμε λίγη ησυχία.blackpaint έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 21:34been there, done that. Καλη φαση αλλα οχι για μονιμα. Θελει επισης σκυλο, ικανου μεγεθους. Ντιζελ κινητηρα και ενα καποιο ταλεντο στο σιφονι. Μετα απο λιγες βδομαδες ολα τα ρουχα μυριζουν βενζινα. Μαυρα ρουχα για να μην φαινονται οι λεκεδες απο τα λαδια. Το πιο ασφαλες μερος να μεινεις σε αγνωστο τοπο ειναι κοντα σε νεκροταφειο. Εχει νερο και κανενας δεν παει τη νυχτα.

- blackpaint
Ειναι ωραια φαση παντως εαν γινει με παρεα, με πολλα οχηματα και σε πλαισιο διακοπων η μεγαλου ταξιδιου. Σολο η σε ζευγαρι ειναι δυσκολο και επικινδυνο. Σαν μονιμοτερος τροπος ζωης, ειναι πολυ δυσκολο.
- hellegennes
Μαλάκα, πιάστηκε η ψυχή μου και μόνο που το είδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εγώ σκέφτηκα "οχι" εκεί που ξαπλώνει δίπλα στο σκυλί του οποίου είχε ξεχάσει να καθαρίσει τις πατούσες

- blackpaint
καπως ετσι κολαει ψωρα κανεις.Η τσιμπουρια. Πηγη: εχω κοιμηθει σε τετοια βαν με τετοιες τυπισες.Nero έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 22:30εγώ σκέφτηκα "οχι" εκεί που ξαπλώνει δίπλα στο σκυλί του οποίου είχε ξεχάσει να καθαρίσει τις πατούσεςΌπως είπα όμως είναι ακριβό χομπυ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σωστός!blackpaint έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 21:44Μην ειστε φλωροι. Oλο το ζητουμενο σε μια εμπειρια νομαδισμου και ταξιδιου ειναι να βγεις απο την ζωνη των ανεσεων σου.

(✿ ♥‿♥)
Συμφωνώ με τον μπλάκι.
Ως μόνιμος τρόπος διακοπών -και πολύ περισσότερο μόνιμης εγκατάστασης- ούτε προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ούτε απλοποιεί την καθημερινότητα. Αντιθέτως, την κάνει πολύ πιο κουραστική και άβολη.
Εκτιμώ τη λιτότητα όταν μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και όχι πιο σύνθετη απ' ό,τι θέλω. Δεν είμαι ο Μαγκάιβερ.
Ως μόνιμος τρόπος διακοπών -και πολύ περισσότερο μόνιμης εγκατάστασης- ούτε προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ούτε απλοποιεί την καθημερινότητα. Αντιθέτως, την κάνει πολύ πιο κουραστική και άβολη.
Εκτιμώ τη λιτότητα όταν μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και όχι πιο σύνθετη απ' ό,τι θέλω. Δεν είμαι ο Μαγκάιβερ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αυτό ήταν το κερασάκι σε μια τεράστια τούρτα προβλημάτων. Εκεί που έλεγε ότι ανακουφίστηκε όταν είδε το βαν επειδή φοβήθηκε μην το έχουν κλέψει, σκέφτηκα ότι τουλάχιστον έχει μια στάλα συναίσθησης. Ο ύπνος ψιλοτρώγεται, εννοείται χωρίς το βρόμικο σκυλί. Δηλαδή πόσο γτπ; Εμένα πιο πολύ με έπιασε η ψυχή μου εκεί που μαγείρευε καθιστή. Αααααα!Nero έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 22:30εγώ σκέφτηκα "οχι" εκεί που ξαπλώνει δίπλα στο σκυλί του οποίου είχε ξεχάσει να καθαρίσει τις πατούσεςΌπως είπα όμως είναι ακριβό χομπυ
Τουαλέτα, πλυντήριο και λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες είναι για εμάς τους νευρωτικούς. Ας μην τα αναλύσουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο μεταξύ, βλέπω κόσμο να σχολιάζει σε αυτά τα βίντεο για το πόσο ζηλεύουν αυτήν την πιο απλοϊκή ζωή και τις χαρές της. Όχι, καλοί μου άνθρωποι. Απλοϊκό είναι να πατήσω ένα κουμπί και να πλυθούν τα ρούχα μόνα τους, να βγούνε σχεδόν στεγνά και να τα απλώσω ώστε να είναι στεγνά σε μια μέρα. Το να πλένω στο χέρι, έξω στο κρύο, με τις ώρες, και να έχω θέμα πού να τα απλώσω και πόσες μέρες θα πάρουν να στεγνώσουν δεν είναι ούτε χαρά της ζωής ούτε πιο απλοϊκό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Ειπαμε, χωρις σκυλο αυτο δεν γινεται. Ειδικα εαν ειναι μια κοπελα μονη. Παλι καλα που χει ενα μονο, συνηθως τετοιες κοπελες εχουν 2-3, μονιμως λυτα φυσικα.
Αυτοί που τα λένε, δεν έχουν πάει ούτε κάμπινγκ.hellegennes έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 22:47Στο μεταξύ, βλέπω κόσμο να σχολιάζει σε αυτά τα βίντεο για το πόσο ζηλεύουν αυτήν την πιο απλοϊκή ζωή και τις χαρές της. Όχι, καλοί μου άνθρωποι. Απλοϊκό είναι να πατήσω ένα κουμπί και να πλυθούν τα ρούχα μόνα τους, να βγούνε σχεδόν στεγνά και να τα απλώσω ώστε να είναι στεγνά σε μια μέρα. Το να πλένω στο χέρι, έξω στο κρύο, με τις ώρες, και να έχω θέμα πού να τα απλώσω και πόσες μέρες θα πάρουν να στεγνώσουν δεν είναι ούτε χαρά της ζωής ούτε πιο απλοϊκό.

Και μιλάω ως φαν του ελεύθερου κάμπινγκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.