Ψιλοαποκλειεται να σου χρειαζεται αυτο.Λογικα οτι παιρνεις το κατουρας.Ποσο κιτρινο ειναι;
Τι συμπληρώματα παίρνετε?
Re: Τι συμπληρώματα παίρνετε?
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βρωμικος Βιγκανισμος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό γ@μώ τα ξύλα μου και τα σκαμπώ μου μέσα..Otto Weininger έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 23:05Κανένας οργανισμός φαρμάκων δεν κατατάσει κάτι ως φαρμακο ή συμπλήρωμα βάσει οικονομοτεχνικών κριτηρίων.sys3x έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 22:51Άψογος.micmic έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:46Πρωτεΐνη (φυτικής προέλευσης) και ω-3 όταν οι τροφές που τρώω δεν περιέχουν αρκετά από αυτά, αλλά γενικά προτιμώ την σωστή διατροφή.
Φυσικά το 95% του κόσμου δεν έχει ιδέα τί είναι "σωστή διατροφή", και επίσης δεν έχει και ιδέα ποιά συμπληρώματα έχει νόημα να παίρνεις ανάλογα με τους στόχους σου και ποιά είναι απλά πεταμένα λεφτά (ή και βλαβερά). Επίσης, επειδή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός φαρμάκων έχει κατατάξει το τάδε ως "φάρμακο" και το δείνα ως "συμπλήρωμα" (πολλές φορές με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια), δεν σημαίνει ότι το ένα "δουλεύει" και το άλλο "δεν δουλεύει".
Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έβλεπαν πολύ μεγαλύτερα οφέλη αν απλά σταματούσαν να τρώνε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν δεν προσέθεταν καμμία καινούρια τροφή και κανένα συμπλήρωμα στο διαιτολόγιό τους. Δεν σταματάει ποτέ να με ιντριγκάρει το να βλέπω ανθρώπους που τρώνε ένα κάρο μαλακίες να συμπληρώνουν το γεύμα τους με λίγα χόρτα και να σου μιλάνε για "υγιεινή διατροφή".
Τον έχουμε τον άνθρωπο εδω που τον έχουμε, να πεις ότι δεν τον έχουμε;
Τι φοβάστε;
Ό,τι επειδή δεν είστε ΝΔ αν τον ρωτήσετε πέντε πραγματάκια για κάτι που θέλετε πχ αδυνάτισμα, bulking χωρίς synth.testo,aka αναβολικά, δε θα σας πει;
Πουλάει στο φαρμακείο κάθε μέρα ενημερώνει κόσμο...
Βασικά αυτό πήγαινε στο επόμενο quote του Όθωνα:
Αλλά you got my point ελπίζω.Ενταξει, δεν απορώ για τις πολιτικές αναλύσεις σου όταν γράφεις τέτοια.
Δεν ξέρω τι ξέρουν οι γιατροί αλλά άκου μερικά πράγματα.
Στην σχολή, είχαμε τα εξής τρία αγγούρια μαθήματα :
1)Διαιτητικά προϊόντα: Χημεία, τεχνολογία και χρήση
2)Βιοχημεία των τροφίμων
3) Φαρμακογνωσία και Φυτοθεραπεία
Συν φυσικά την Βιοχημεία από μόνη της, γιατί αν δεν ξέρεις από εκεί δεν θα καταλάβεις τίποτα από τα άλλα.
Οπότε για τα γλυκαντικα που έγραψες αλλά και τις βιταμίνες, μέταλλα κλπ μπορώ πανεύκολα:
1) να σου σχεδιάσω ακόμα και την φόρμουλα
2) να σου πω τι κάνουν και πως το κάνουν
3) να σου πω τι παρενέργειες και τι τοξικότητα έχουν είτε από έλλειψη είτε από υπερδοσολογια
4) να σου πω τι δεν πρέπει να παίρνεις ανάλογα την πάθηση και την φαρμακευτική αγωγή
5) να σου πω πως πρέπει να τα παίρνεις ώστε να μην επηρεάσουν την φαρμακευτική αγωγή (μόνιμη ή έκτακτη)
Αν αυτά εσύ τα ξέρεις από το λύκειο ή την γιαγιά σου, μπράβο.
Μου θυμίζεις κάτι ξερόλες στα μαγαζιά μετά προϊόντα για bodybuilding.
Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος συμπληρώματα;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Παίρνω κάτι συμπληρώματα διότι οι εξετάσεις μου δεν ήταν καλές διότι έπαιρνα συμπληρώματα. Τώρα θέλω εξετάσεις να δω αν πρέπει να σταματήσω τα συμπληρώματα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Otto Weininger
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 22:08πρωτεϊνη αρακά και ρίχνω μέσα λίγο από το ίζημα του βάμματος κάνναβης που έχει περισέψει

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Παθαίνω εύκολα κράμπες στα πόδια μέσα στον ύπνο μου γιατί κάνω πολύ ποδήλατο και δεν έχω καταφέρει να βρω τα ακριβώς σωστσ παπούτσια για μενα. Κάποια στιγμή πρεπει να πάω σε ειδικο. Επίσης η διατροφή μου δεν έχει σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες. Το μόνο που με βοηθάει με τις κραμπες είναι μπόλικο μαγνήσιο (Swisse glycinate), ηλεκτρολύτες στο νερο κάθε μέρα (Element), συν έξτρα lite salt για ποτάσιο. Και διατατικες στα πόδια κάθε βράδυ.
Επίσης παίρνω ωμεγα, b complex και μια πολυβιταμίνη αλλά όχι ευλαβικά, όταν το θυμάμαι.
Επίσης παίρνω ωμεγα, b complex και μια πολυβιταμίνη αλλά όχι ευλαβικά, όταν το θυμάμαι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Παίρνω Huel που έχει απ ολα τα καλά μέσα. Και είναι κυρίως Pea Protein σε συνδυασμό με Brown Rice.
Σκέτο pea protein χωρίς αρώματα (φυσικά πάντα) είναι όντως για λιθοβολισμό πάραυτα
Σκέτο pea protein χωρίς αρώματα (φυσικά πάντα) είναι όντως για λιθοβολισμό πάραυτα
Θέλω να κάψω λίπος στο σωσίβιο και να αναπλήρωσω ή να μην χάνω μυική μάζα. Πάω και γυμναστήριο, δεν το περιμένω από συμπλήρωμα
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
από micmic » 20 Σεπ 2024, 08:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 69 Απαντήσεις
- 1491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Σεπ 2024, 07:38
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Αύγ 2024, 16:10
-
- 1 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Μάιος 2023, 22:04
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλετε ένα τείχος, παίρνετε ένα τείχος.
από Frappezitis » 07 Φεβ 2025, 05:47 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
08 Φεβ 2025, 04:40
-