Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 12 Φεβ 2025, 05:52

vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:08
νύχτα έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:58
vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:55
Πολύ το στρογγύλεψες εσύ, παραείσαι ευγενής για δεδομένα πχορουμ :102:
Σε προηγούμενες σελίδες γράφτηκε κατι σε στυλ "από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις και κρίνεις τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που τα φοράνε αυτα", με ύφος λες κι όσοι τα φοράνε είναι φονιάδες ή βιαστές μωρών ξέρω 'γω, και να σου και μια ντουζίνα από πίσω είτε να σιγονταρει και να συμφωνεί μαζί τους είτε να χαζογελάει.

Πάρα είστε αντιεμπορικη για πχορουμ αγαπητή, προσπαθήστε περισσότερο :102:
:smt005:
δεν τα είδα

εσύ γιατί παρεξηγείσαι μωρέ όμως, εγώ προσωπικά στο έχω ξαναπεί,
φαίνεται αρκετά επιτηδευμένο το στυλ σου, άλλα αφού αρέσει σε σένα :102:
Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου εξ αρχής, ψιλομεγαλη ιστορία. :102:
"Παρεξηγήθηκα" όταν στην πορεία είδα κάτι απρεπείς και αναίτιες επιθέσεις από τα ίδια άτομα, σε ένα άλλο άτομο του πχορουμ σε άλλο νήμα.

Πηγή?
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 12 Φεβ 2025, 05:53

vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:16

εντιτ: Αρμάνι το πάφερ να επισημάνω/επιδειξω πάλι, ως κλασικό άτομο χωρίς προσωπικότητα και ήθος,για να μην ξεχνιομαστε :102:
Τον έπιασε το παράπονο :smt005: Γκιλι γκιλι γκιλι
Saturn έγραψε:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 12 Φεβ 2025, 05:57

micmic έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:34
Ερμής έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:35
εδω είσαι

Εικόνα
Για μένα λάθος. Δεν φοράς μαύρη γραβάτα σ'αυτό το σύνολο, δεν έχει νόημα. Ή φοράς το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και τέρμα ή φοράς γραβάτα που να μην είναι μαύρη, πχ μέτριο γκρι. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι μαύρο εκεί, το μόνο που ταιριάζει είναι ascot. Επειδή μπορεί να μην ξεχωρίζει λόγω χρώματος αλλά θα ξεχωρίζει λόγω όγκου και σχήματος. Υπάρχει και μια σημειολογία στην γραβάτα/ascot/cravat, την οποία στην φωτογραφία την γράφει στα παπάρια του, σε σημείο που μοιάζει με πορτιέρη μπουζουξίδικου.
Ποια είναι η σημειολογία που δεν τηρείται, δικέ μου;
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Φεβ 2025, 06:07

Kάποιες μάρκες είναι συνώνυμες με τη γραμματοσειρά και το λόγκο τους, είναι μέρος του στυλ τους, κάποιες φορές υπάρχει ολόκληρη κουλτούρα από πίσω με γκράφιτι κλπ. Πχ Stussy, Supreme
Εικόνα

Εικόνα

E αυτούς δε μπορείς να πεις ότι σε ενοχλεί το μπλουζάκι επειδή έχει τη μάρκα με μεγάλα γράμματα, αφού η μάρκα τους είναι όλη η θεματολογία τους. Αν δε σου αρέσει η θεματολογία πάει να πει ότι δε σου αρέσει το streetwear και το graffiti γενικά, δε σου φταίει το συγκεκριμένο μπλουζάκι.

Αλλά να έχεις έναν οίκο που έχει κάνει όνομα ακριβώς για το κλασσικό και διακριτικό στυλ του, και ξαφνικά να σου βγάζει μπλούζα που λέει με τεράστια γράμματα BURBERRY ε κι εμένα μου φαίνεται άσχετο και άστοχο.

Balenciaga ας πούμε δε μ'ενοχλεί, όλο του το στυλ είναι loud and proud, σιγά μη μ'ενοχλήσουν τα μεγάλα γράμματα. Adidas έτσι όπως έχει προκύψει fashion wear επίσης δε μ'ενοχλεί, αυτή δεν είναι αθλητική μάρκα πιά, είναι μόδα. Carhartt, Schott, timberland κλπ θα μ'ενοχλούσε γιατί είναι υποτίθεται πρακτικά κι ανθεκτικά ρούχα εργασίας, να σου το παίζουν ξαφνικά σκεϊτάδικα για μένα ακυρώνει την ουσία τους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 12 Φεβ 2025, 08:48

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
12 Φεβ 2025, 05:57
micmic έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:34
Για μένα λάθος. Δεν φοράς μαύρη γραβάτα σ'αυτό το σύνολο, δεν έχει νόημα. Ή φοράς το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και τέρμα ή φοράς γραβάτα που να μην είναι μαύρη, πχ μέτριο γκρι. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι μαύρο εκεί, το μόνο που ταιριάζει είναι ascot. Επειδή μπορεί να μην ξεχωρίζει λόγω χρώματος αλλά θα ξεχωρίζει λόγω όγκου και σχήματος. Υπάρχει και μια σημειολογία στην γραβάτα/ascot/cravat, την οποία στην φωτογραφία την γράφει στα παπάρια του, σε σημείο που μοιάζει με πορτιέρη μπουζουξίδικου.
Ποια είναι η σημειολογία που δεν τηρείται, δικέ μου;
Ότι τη γραβάτα τη φοράς ακριβώς για να ξεχωρίζει κάπως, να δηλώνει ένα διαφορετικό στυλ σε ένα ως επί το πλείστον ομοιόμορφα ντυμένο πλήθος. Ή να είναι δηλωτικό της ομάδας που ανήκεις (στρατιωτική, αθλητική κτλ). Ακόμα και οι διαφορετικοί κόμποι υποτίθεται ότι έχουν μια σημασία. Ειδικά μαύρη γραβάτα σε μαύρο πουκάμισο είναι ακόμα πιο φλατ και από άσπρη γραβάτα σε άσπρο πουκάμισο, εκεί τουλάχιστον ξεχωρίζουν οι σκιές.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 12 Φεβ 2025, 08:51

micmic έγραψε:
12 Φεβ 2025, 08:48
Λοιπόν, μήπως πρέπει το φόρουμ να γίνει ειδικευμένο φόρουμ σε στυλιστικά; Τα υπόλοιπα ή τα εξαντλήσαμε ή μας εξάντλησαν. Και εδώ, φαίνεται να υπάρχει μεράκι
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Φεβ 2025, 11:18

Chilloutbuddy έγραψε:
12 Φεβ 2025, 06:07
Balenciaga ας πούμε δε μ'ενοχλεί, όλο του το στυλ είναι loud and proud, σιγά μη μ'ενοχλήσουν τα μεγάλα γράμματα. Adidas έτσι όπως έχει προκύψει fashion wear επίσης δε μ'ενοχλεί, αυτή δεν είναι αθλητική μάρκα πιά, είναι μόδα. Carhartt, Schott, timberland κλπ θα μ'ενοχλούσε γιατί είναι υποτίθεται πρακτικά κι ανθεκτικά ρούχα εργασίας, να σου το παίζουν ξαφνικά σκεϊτάδικα για μένα ακυρώνει την ουσία τους.
Όχι πάντα
Εικόνα
Εικόνα

Μόνο την πίσω πλευρά μπορείς να πεις καπως "γκουμουτσόσταμπα" αλλα και πάλι, ειναι ισως ο,τι πιο διακριτικό εχει βγει ποτέ σε Μπαλενσιάγα :lol:

H μπέρμπερι ναι, ακομα κι αυτη τα τελευταια χρονια και το λογκο με τον ιππότη εχει μεγαλώσει σχετικά, σε στάμπες ή σε κεντήματά της, και λογκο με αρκουδάκι βάζει κτλ.
Μεχρι και η λακοστ εχει μεγαλώσει τον κροκόδειλο (οχι σε σταμπα, σε κέντημα)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 12 Φεβ 2025, 12:57

vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 13:26
Καταλαβαίνω οτι για πολλους (και πολλές) μπορεί να κοβει πόντους αντρηδισμού (οχι αντρισμού), αλλά τι να καμομεν, δεν ειμεθα όλοι παλαιοκοπίτουλες :102:
Η μόδα ειναι σαν την κοινωνία, προχωράει και γουοκεύει :102:
Δεν ειναι θεμα κοψιματος και ραψιματος (αντρισμου, αντρηδισμου η οτι αλλο), ειναι θεμα αισθητικης.
Μου είναι αντιαισθητικά ακόμα και σε παιδάκια, για μεγαλους δε, μου ειναι αποκρουστικά. Ακόμα και αυτό που ποσταρες που ειναι οντως light.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Φεβ 2025, 15:38

.

Οι Σινέζοι σταματούν να καταναλώνουν Ρούχα φίρμες και επενδύουν σε εμπειρίες ζωής.....ελπιδοφόρο νέο..... :smt023

.

https://www.in.gr/2025/02/13/economy/di ... lyteleias/

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών