Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Φεβ 2025, 16:08

νύχτα έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:58
vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:55
Πολύ το στρογγύλεψες εσύ, παραείσαι ευγενής για δεδομένα πχορουμ :102:
Σε προηγούμενες σελίδες γράφτηκε κατι σε στυλ "από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις και κρίνεις τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που τα φοράνε αυτα", με ύφος λες κι όσοι τα φοράνε είναι φονιάδες ή βιαστές μωρών ξέρω 'γω, και να σου και μια ντουζίνα από πίσω είτε να σιγονταρει και να συμφωνεί μαζί τους είτε να χαζογελάει.

Πάρα είστε αντιεμπορικη για πχορουμ αγαπητή, προσπαθήστε περισσότερο :102:
:smt005:
δεν τα είδα

εσύ γιατί παρεξηγείσαι μωρέ όμως, εγώ προσωπικά στο έχω ξαναπεί,
φαίνεται αρκετά επιτηδευμένο το στυλ σου, άλλα αφού αρέσει σε σένα :102:
Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου εξ αρχής, ψιλομεγαλη ιστορία. :102:
"Παρεξηγήθηκα" όταν στην πορεία είδα κάτι απρεπείς και αναίτιες επιθέσεις από τα ίδια άτομα, σε ένα άλλο άτομο του πχορουμ σε άλλο νήμα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 11 Φεβ 2025, 16:11

νύχτα έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:53
Sid Vicious έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:51
Εικόνα
Την Πέμπτη φοράμε αυτό, 35 χρόνια τι σιρτ, αθάνατο
για ετοιμοθάνατο το βλέπω

κι αυτό παραείναι εφηβικό και ατημέλητο

κάπου στη μέση κρύβεται η ωραιότητα, για μένα
Πέρα από την κομψότητα έχει όμως και σύστημα κλιματισμού που το κάνει ιδανικό για χοροεσπερίδες σε κοντσέρτα καθώς και για καύσωνες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 11 Φεβ 2025, 16:11

νύχτα έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:47
marabou έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:34
Θύματα του καταναλωτισμού.
+1

συνήθως ασχολούνται με φίρμες και συνολάκια όσοι δεν έχουν προσωπικό στυλ
Σωστή, δικιά μου.

Όχι ότι αν είναι κάτι φίρμα, δεν έχει στυλ. Απλά αν είναι κάτι που όντως προσδίδει στυλ, δεν αναγράφει την φίρμα με τεράστια λογότυπα στο ρούχο επάνω.

Αλλά γενικά και γω προτιμώ τους ανθρώπους που έχουν κάποιο στυλ, όποιο κι αν είναι αυτό, είτε υποκουλτούρας, είτε κάτι άλλο, αλλά πάντα ξεκάθαρο. Οι τάσεις της μόδας κάθε έτους πάντα δανείζονται στοιχεία από ορισμένα στυλ , για να μπορέσουν να σταθούν. Αυτά μπορεί να είναι από την ροκ, την πανκ, την ραπ, την ηλεκτρονική μουσική, από τα έθνικ, χίπικα σύνολα, τα αμερικάνικα 60s, τα γερμανικά 30s, τα παγκόσμια 80s, μηχανόβιους, γκέι, ανθρώπους της υπαίθρου και άλλα στυλ που λίγο πολύ έχουν χαραχτεί στο συλλογικό ασυνείδητο και συνδυάζονται με συγκεκριμένους χαρακτήρες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Φεβ 2025, 16:16

Feindflug έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:02
Δεν φοράω σε καμμία φώτο puffer, ούτε κατέχω κάτι τέτοιο. Η φόδρα από το παλτό είναι, σε κάποια σημεία του.

Μπορεί. Στην τελευταία σου φωτό, εκεί στο μανίκι, μου θύμισε το μανίκι του δικού μου παφερ :102:
Εικόνα

εντιτ: Αρμάνι το πάφερ να επισημάνω/επιδειξω πάλι, ως κλασικό άτομο χωρίς προσωπικότητα και ήθος,για να μην ξεχνιομαστε :102:

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 11 Φεβ 2025, 16:32

Feindflug έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:11
Σωστή, δικιά μου.

Όχι ότι αν είναι κάτι φίρμα, δεν έχει στυλ. Απλά αν είναι κάτι που όντως προσδίδει στυλ, δεν αναγράφει την φίρμα με τεράστια λογότυπα στο ρούχο επάνω.

Αλλά γενικά και γω προτιμώ τους ανθρώπους που έχουν κάποιο στυλ, όποιο κι αν είναι αυτό, είτε υποκουλτούρας, είτε κάτι άλλο, αλλά πάντα ξεκάθαρο. Οι τάσεις της μόδας κάθε έτους πάντα δανείζονται στοιχεία από ορισμένα στυλ , για να μπορέσουν να σταθούν. Αυτά μπορεί να είναι από την ροκ, την πανκ, την ραπ, την ηλεκτρονική μουσική, από τα έθνικ, χίπικα σύνολα, τα αμερικάνικα 60s, τα γερμανικά 30s, τα παγκόσμια 80s, μηχανόβιους, γκέι, ανθρώπους της υπαίθρου και άλλα στυλ που λίγο πολύ έχουν χαραχτεί στο συλλογικό ασυνείδητο και συνδυάζονται με συγκεκριμένους χαρακτήρες.
το παράκανα με την γενίκευση

στα υπόλοιπα ναι, συμφωνώ μάλλον

και για να μην παρεξηγηθώ, δεν ισχυρίζομαι σε καμία περίπτωση πως εκείνος
που δεν ψάχνεται καθόλου, είναι αυτόματα στυλάτος

γενικά το στυλ είναι κάτι πολύ απλό και καθόλου απλό, ταυτόχρονα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 11 Φεβ 2025, 16:34

Sid Vicious έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:11
Πέρα από την κομψότητα έχει όμως και σύστημα κλιματισμού που το κάνει ιδανικό για χοροεσπερίδες σε κοντσέρτα καθώς και για καύσωνες
ναι, τις πρόσεξα τις τρύπες καθώς και τις φθορές στη λαιμόκοψη :lol:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 11 Φεβ 2025, 16:47

Ερμής έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:53
ε όχι.
Που πήρε η σκουντερία τον Χάμιλτον;
Συμφωνώ. :011:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 11 Φεβ 2025, 17:19

vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 16:16
Feindflug έγραψε:
Δεν φοράω σε καμμία φώτο puffer, ούτε κατέχω κάτι τέτοιο. Η φόδρα από το παλτό είναι, σε κάποια σημεία του.

Μπορεί. Στην τελευταία σου φωτό, εκεί στο μανίκι, μου θύμισε το μανίκι του δικού μου παφερ :102:
Εικόνα

εντιτ: Αρμάνι το πάφερ να επισημάνω/επιδειξω πάλι, ως κλασικό άτομο χωρίς προσωπικότητα και ήθος,για να μην ξεχνιομαστε :102:
Δεν μίλησα για το ήθος σου, δικέ μου.

Για μένα προσωπικά, το στυλ του καθενός και οι μουσικές που ακούει, είναι δείγμα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Ναι, προϊδεάζω καταστάσεις, έχω στερεότυπα και κρίνω από την εμφάνιση. Πάμε παρακάτω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Φεβ 2025, 17:33

Feindflug έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:19
vantono έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Εικόνα

Για μένα προσωπικά, το στυλ του καθενός και οι μουσικές που ακούει, είναι δείγμα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Ναι, προϊδεάζω καταστάσεις, έχω στερεότυπα και κρίνω από την εμφάνιση. Πάμε παρακάτω.
Δεν είπα ότι έχεις άδικο, κι εγώ κρίνω έτσι πολλές φορές.
Το ερώτημα είναι αν αυτη η νοοτροπία σταματάει κάπου συγκεκριμένα ή συνεχίζεται επ' αόριστον κι επ'άπειρον. Πχ, ενδυματολογικό στυλ του άλλου, μουσική που ακούει, αυτοκίνητο που οδηγάει, δουλειά που εργάζεται κτλ κτλ... :102:

Εμενα πχ μπορεί να "μ'αρέσουν" τα πολυτελή επώνυμα ρούχα, αλλά τα πολυτελή αυτοκίνητα όχι, οριακά τα σιχαίνομαι κιόλας. Σε άλλον δεν αρέσει τίποτα απ' αυτά τα δύο άλλα του αρέσουν τα πολυτελή ρολόγια πχ.
Όπως κάποιος πιστεύει τα χειρότερα για μένα που είμαι ψωνισμενος με τα επώνυμα ρούχα, έτσι αντίστοιχα κι εγώ μπορώ να πιστέψω τα χειρότερα για εκείνον μόνο και μόνο αν τον δω να οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο.

Κι εν τελει, αν τον γνωρίσω προσωπικά, να είναι το καλύτερο παιδί.
Θέλω να πω, καλή η πρώτη εικόνα εντύπωσης του άλλου, συνήθως πέφτει μέσα σε αρκετά, αλλά που και που ας δίνομεν και καμια ευκαιρία στους άνθρωποι. :102:

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 11 Φεβ 2025, 17:34

Ερμής έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:35
εδω είσαι

Εικόνα
Για μένα λάθος. Δεν φοράς μαύρη γραβάτα σ'αυτό το σύνολο, δεν έχει νόημα. Ή φοράς το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και τέρμα ή φοράς γραβάτα που να μην είναι μαύρη, πχ μέτριο γκρι. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι μαύρο εκεί, το μόνο που ταιριάζει είναι ascot. Επειδή μπορεί να μην ξεχωρίζει λόγω χρώματος αλλά θα ξεχωρίζει λόγω όγκου και σχήματος. Υπάρχει και μια σημειολογία στην γραβάτα/ascot/cravat, την οποία στην φωτογραφία την γράφει στα παπάρια του, σε σημείο που μοιάζει με πορτιέρη μπουζουξίδικου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Φεβ 2025, 17:47

micmic έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:34
Ερμής έγραψε:
εδω είσαι

Εικόνα
Για μένα λάθος. Δεν φοράς μαύρη γραβάτα σ'αυτό το σύνολο, δεν έχει νόημα. Ή φοράς το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και τέρμα ή φοράς γραβάτα που να μην είναι μαύρη, πχ μέτριο γκρι. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι μαύρο εκεί, το μόνο που ταιριάζει είναι ascot. Επειδή μπορεί να μην ξεχωρίζει λόγω χρώματος αλλά θα ξεχωρίζει λόγω όγκου και σχήματος. Υπάρχει και μια σημειολογία στην γραβάτα/ascot/cravat, την οποία στην φωτογραφία την γράφει στα παπάρια του, σε σημείο που μοιάζει με πορτιέρη μπουζουξίδικου.
Nομίζω ότι αυτό που χαλάει την εικόνα στη φωτο, δεν είναι τόσο το χρώμα της γραβάτας όσο το μέγεθος του κόμπου που δείχνει τεράστιος δίπλα στα μικρά πέτα του γιλέκου. Αν έλειπαν τα πέτα θα ελάφρωνε λίγο το σύνολο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Φεβ 2025, 18:36

vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:33
Feindflug έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:19
vantono έγραψε:

Εικόνα

Δεν είπα ότι έχεις άδικο, κι εγώ κρίνω έτσι πολλές φορές.
Το ερώτημα είναι αν αυτη η νοοτροπία σταματάει κάπου συγκεκριμένα ή συνεχίζεται επ' αόριστον κι επ'άπειρον. Πχ, ενδυματολογικό στυλ του άλλου, μουσική που ακούει, αυτοκίνητο που οδηγάει, δουλειά που εργάζεται κτλ κτλ... :102:

Εμενα πχ μπορεί να "μ'αρέσουν" τα πολυτελή επώνυμα ρούχα, αλλά τα πολυτελή αυτοκίνητα όχι, οριακά τα σιχαίνομαι κιόλας. Σε άλλον δεν αρέσει τίποτα απ' αυτά τα δύο άλλα του αρέσουν τα πολυτελή ρολόγια πχ.
Όπως κάποιος πιστεύει τα χειρότερα για μένα που είμαι ψωνισμενος με τα επώνυμα ρούχα, έτσι αντίστοιχα κι εγώ μπορώ να πιστέψω τα χειρότερα για εκείνον μόνο και μόνο αν τον δω να οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο.

Κι εν τελει, αν τον γνωρίσω προσωπικά, να είναι το καλύτερο παιδί.
Θέλω να πω, καλή η πρώτη εικόνα εντύπωσης του άλλου, συνήθως πέφτει μέσα σε αρκετά, αλλά που και που ας δίνομεν και καμια ευκαιρία στους άνθρωποι. :102:
Δε φοράς πολυτελή ρούχα(από ποτέ έγινε πολυτέλεια το rl ασουμε) , φοράς αυτά που φωνάζουν, έχει διαφορά.
Επίσης στο 99.9999999% των περιπτώσεων αυτών που φοράνε τέτοια θα ήθελαν να οδηγούν κ πολυτελές αυτοκίνητο αλλά δε μπορούν.
Κάνεις δε μίλησε για το ηθος σου, μη λες παπαριτσες.
Άλλο ψιλοψωνακος καγκουρας και άλλο ανήθικος, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Φεβ 2025, 18:42

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:47
micmic έγραψε:
11 Φεβ 2025, 17:34
Ερμής έγραψε:
εδω είσαι

Εικόνα
Nομίζω ότι αυτό που χαλάει την εικόνα στη φωτο, δεν είναι τόσο το χρώμα της γραβάτας όσο το μέγεθος του κόμπου που δείχνει τεράστιος δίπλα στα μικρά πέτα του γιλέκου. Αν έλειπαν τα πέτα θα ελάφρωνε λίγο το σύνολο.
καλά, τι συζητάμε, εδώ έχει κουμπωμένο το τελευταίο κουμπί του γιλέκου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 12 Φεβ 2025, 00:50

Sid Vicious έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:45
vantono έγραψε:
11 Φεβ 2025, 15:42

Αυτά κάποιοι τα θεωρείτε νορμάλ αν πρόκειται για μουσικά μπλουζάκια, ενώ αν πρόκειται για μπλουζάκια γνωστών οίκων μόδας σας ενοχλανε.
Να, αυτά δεν μπορώ :102:
Ε ας βγάλουν κανα καλο τραγουδι ο αρμανι κσι ο βερσατσε να τους φορεσουμε τοτε
Μόνο γνήσια συναυλιακά μπλουζάκια, και εννοείται από συναυλία την οποία παρακολούθησαμε.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Φεβ 2025, 01:32

Μια και πιάσαμε τα συναυλιακά και συλλεκτικά κτλ, θυμήθηκα ότι μου είχαν κάνει δώρο κάποτε ένα τ-σερτακι κολαμπ Φεντι με Βερσατσε (Fendace). Είναι xl αλλά αρκετά σλιμ το φιτ του για μένα, και δεν το φοράω.
Συν ότι έχει και χρυσά γράμματα πάνω, και χρυσές "μέδουσες" από πίσω κτλ, ο ορισμός του τραπερ δηλαδή :lol:
Το ίδιο άτομο μου είχε κάνει δώρο και μια φανέλα της Μίλαν που είναι κολαμπ γκούτσι με πούμα.
Αυτή έχει σχετικά κομπλέ φιτ αλλά δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ όξω με φανέλες ομάδων, έστω κι αν μιλάμε για φανέλα ξένης ομάδας στην Ελλάδα, έστω κι αν ήμουν φανατικός μιλανίστα κάποτε.

Αυτές τις κρατάω μπας και με τα χρόνια αποκτήσουν καμια βιντατζ αξία, πράγμα που δεν το αποκλείω μια και μιλάμε για κολαμπς βαρβατων μπραντς.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών