Σούζη.... τρως;
Re: Σούζη.... τρως;
Ω ρε πουστη μου κατι με επιασε παλι και χλαπ;κιασα 2 μπανανες 5 φετες ψωμι του τοστ 2 φετες τυρι κιτρινο με βουτυρο και ταμπασκο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κότατζ έχεις δοκιμάσει?
Πάντα είχα κόμπλεξ του μικρόσωμου και αδύνατου. Ετσι έτρωγα όσο μπορούσα για να παχύνω όσο μπορούσα. Χαμένα χρόνια. Τωρα είμαι εντάξει.
Δεν είμαι μόνο εγώ.
Δεν είμαι μόνο εγώ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Ολα αυτα με φαινονται εξωγηινα.Alien666 έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 10:19Να πω κι εγώ την άποψή μου ως ιδεολογικά χοντρός.
Τρώω. Χλαπακιάζω. Ο λόγος που δεν διστάζω να το πω, είναι ότι κάποια συγκεκριμένη περίοδο του έτους όπου οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται, τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα κι ένα τόστ για πρωινό.
Τότε, το βάρος μου πέφτει στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινα και ελαφρά ελλιποβαρής.
Οταν όμως η περίοδος αυτή τελειώνει, αρχίζω να τρώω υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να γίνομαι υπέρβαρος, στο πρώτο επίπεδο παχυσαρκίας. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκομαι.
Τα παραπάνω τα γνωρίζει κι ο περίγυρός μου (με βλέπει άλλωστε ότι αυξομειώνεται το βάρος μου) επομένως δεν έχω κόμπλεξ με αυτό. Συνήθως είμαι ΚΑΙ κανονικός, ΚΑΙ χοντρός, μέσα στο ίδιο έτος.
Για καποιον λογο,εδω και τρεις τουλαχιστον δεκαετιες,ειτε τρωω,ειτε οχι,ειμαι κολλημενος στα 82
κιλα .
Τωρα ομως θα ηθελα 5-6 κιλα παραπανω .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω δει τέτοιες στο gym αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τους 2 άντρες που βλέπω. Άλλο λέβελ. Η πρώτη φορά ήταν κανονικό σοκ.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 19:09Στα γυμναστήρια θα δεις πάρα πολλές χοντρές που πάνε εκειε και το μόνο που κάνουν είναι διάδρομο ή στεπς. Μετά τρώνε 5 φορές τις θερμίδες που έκαψαν και μετά κλαίγονται 'αφού εγώ γυμνάζομαι γιστι δεν χανω(Feindflug έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 18:34Καμμία σχέση με σωματότυπο strongman ο τύπος που λέω, τύπε. Μιλάμε για μπουχεσοειδείς καταστάσεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:33
Μπορεί να τρως ποιότητα και πάλιν να είσαι χοντρός αν απλώς τρως παραπάνω από ότι καις. Ο μαουντεν χοντρός εκναι και κάνει 4 5 ώρες προπόνηση τη μέρα και τρώει τις άλλες 8. Ο φίλος σου ή που τρώει πολύ γενικώς ή που γυρίζοντας σπιτξ ανοίγει το κουτί με τα ορεο, τους μπακλαβαδες και τα τρίγωνα και του δίνει και καυαλαβαινουν
Από ιατρικός λόγους μόνο αν του βάζουν κορτιζόνη θα φτιάξει λίπος χωρίς να το προσπαθήσει
Δεν είναι φίλος μου και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει, αλλά σίγουρα παραστρατεί διατροφικά με πολύ λάθος τρόπο.
Ε μάλλον ο δικός σου είναι στην ίδια κατηγορια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Έχω έναν χοντρό φίλο στην Θεσσαλονίκη που λιώνει στην προπόνηση αλλά δεν λέει ότι δεν τρώει. Σκάει 1.5ωρα προπόνηση 5 μέρες την εβδομάδα με βάρη και αερόβιο και μετά τρώει ότι παπαρια υπάρGherschaagk έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 01:53Έχω δει τέτοιες στο gym αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τους 2 άντρες που βλέπω. Άλλο λέβελ. Η πρώτη φορά ήταν κανονικό σοκ.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 19:09Στα γυμναστήρια θα δεις πάρα πολλές χοντρές που πάνε εκειε και το μόνο που κάνουν είναι διάδρομο ή στεπς. Μετά τρώνε 5 φορές τις θερμίδες που έκαψαν και μετά κλαίγονται 'αφού εγώ γυμνάζομαι γιστι δεν χανω(
Ε μάλλον ο δικός σου είναι στην ίδια κατηγορια
Τζανκ φουντ υπάρχει. Αν τον δεις και σε πουν ότι αυτός ο τύπος λιώνει στην γυμναστική θα πεις με τιποτα
Το βασικό του όμως χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πουλάει παπά ότι έτσι είναι ο μεταβολισμός του, δεν μπορεί να χάσει, έχει πειραγμένες ορμόνες κτλ σε λέει εγώ γουστάρω να είμαι δυνατός και να κατεβάζω γύρο. Πίτσα,και τριγωνα
Τρώω πολύ έως πάρα πολύ αλλά φροντίζω να είναι καλής ποιότητας μετρημένοι υδατάνθρακες και όχι λίπος. Πάω γυμναστήριο δυο φορές τη βδομάδα και κάνω power lifting. Είμαι κολλημένος στα 90 κιλά εδώ και τρία χρόνια και αυξήθηκαν από τα 80 όταν άρχισα να γυμνάζομαι πιο έντονα παράλληλα με αύξηση δυναμης. Πλέον έχω πιάσει πλατό και δεν έχω κουράγιο η χρόνο να προσπαθήσω παραπάνω απλά διατηρούμαι και τρώω χωρίς ενοχες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
πως στο καλό είδες αποτέλεσμα μόνο με 2 φορές την εβδομάδα και χωρίς να τρως λίπος;
120 θερμίδες μπανάναΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 19:17Ω ρε πουστη μου κατι με επιασε παλι και χλαπ;κιασα 2 μπανανες 5 φετες ψωμι του τοστ 2 φετες τυρι κιτρινο με βουτυρο και ταμπασκο.
350 θερμίδες το ψωμάκι του τοστ
200 θερμίδες το τυρί
150 το βούτυρο
05 το ταμπασκο
8 2 5 θερμίδες σύνολο δεν είναι τραγικό φίλε εκτός και εάν εφαγες όλο το κουτί με το βούτυρο
100 κιλα ειμαι. Προφανως τρωω ποσοτητες.Kiki mat έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 07:31120 θερμίδες μπανάναΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 19:17Ω ρε πουστη μου κατι με επιασε παλι και χλαπ;κιασα 2 μπανανες 5 φετες ψωμι του τοστ 2 φετες τυρι κιτρινο με βουτυρο και ταμπασκο.
350 θερμίδες το ψωμάκι του τοστ
200 θερμίδες το τυρί
150 το βούτυρο
05 το ταμπασκο
8 2 5 θερμίδες σύνολο δεν είναι τραγικό φίλε εκτός και εάν εφαγες όλο το κουτί με το βούτυρο
Βραδυ εκανα δικο μου φαι. Ρυζι με μπροκολο, πιπεριες φλωρινης, 2 αυγα, καλαμποκι, φασολακια, αρακα, συν μυρωδικα
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Σε τι ύψος αντιστοιχούν τα 100 κιλά σου Ορέστη;
Τους ασυνείδητους μηχανισμούς που σε οδηγούν παγίως σε αυτού του είδους τις υπεραναπληρώσεις τους έχεις λιγάκι διανοηθεί και επεξεργαστεί; Αλλιώς, μην προασπαθείς τζάμπα, διότι πάντα οι περιπλοκές του ασυνειδήτου θα σε καρφώνουν διαρκώς στο ίδιο και χειρότερο σημείο εικόνας σώματος...
Εδώ καλά τα λέει νομίζω ο ψυχο-μάστορης:
https://www.pemptousia.gr/2014/09/i-psi ... hisarkias/
Τους ασυνείδητους μηχανισμούς που σε οδηγούν παγίως σε αυτού του είδους τις υπεραναπληρώσεις τους έχεις λιγάκι διανοηθεί και επεξεργαστεί; Αλλιώς, μην προασπαθείς τζάμπα, διότι πάντα οι περιπλοκές του ασυνειδήτου θα σε καρφώνουν διαρκώς στο ίδιο και χειρότερο σημείο εικόνας σώματος...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Τρωω ψυχαναγκαστικα απο 15 ετων λογω πιεση των γονιων μου. Επισης καποια στιγμη ξεκινησα να τρωω και απο νευρα ή απογοητευση ή αγχος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 08:38Σε τι ύψος αντιστοιχούν τα 100 κιλά σου Ορέστη;