Σούζη.... τρως;
Re: Σούζη.... τρως;
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι η επικέντρωση στα χριστουγεννιάτικα κυρίως γλυκά γιατί η υπερκατανάλωση του πάσχα αφορά κυρίως σε μια μέρα.
Προσωπικώς, δεν τρελλαίνομαι για μελομακάρονα ή κουραμπιέδες αλλά όπως και να το κάνουμε, ο παράγων "γλυκό" παίζει όλο το χρόνο σε εκατοντάδες άλλες προσβάσιμες παραλλαγές.
Γιατί τέτοια εμμονή με τους κινδύνους των Χριστουγέννων;
Προσωπικώς, δεν τρελλαίνομαι για μελομακάρονα ή κουραμπιέδες αλλά όπως και να το κάνουμε, ο παράγων "γλυκό" παίζει όλο το χρόνο σε εκατοντάδες άλλες προσβάσιμες παραλλαγές.
Γιατί τέτοια εμμονή με τους κινδύνους των Χριστουγέννων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παιδια βοηθηστε με να τρωω λιγοτερο. Κανω κακο στην υγεια μου που δεν επιδιορθωνεται. Σημερα εφαγα μια σοκολατα, 2 τσουρεκακια, ψωμι, σαρδελες, 2 μπανανες, πολλες σταφιδες και στραγαλια.
να τρως λιγοτερα στραγαλια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
παστές οι σαρδέλες ή κονσέρβα?Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:03Παιδια βοηθηστε με να τρωω λιγοτερο. Κανω κακο στην υγεια μου που δεν επιδιορθωνεται. Σημερα εφαγα μια σοκολατα, 2 τσουρεκακια, ψωμι, σαρδελες, 2 μπανανες, πολλες σταφιδες και στραγαλια.
απλα δεν θελει να χασει τα κιλα που σηκωνειFeindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 19:16Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Σπαλιάρας με τόσο γυμναστική και τόσο διατροφή που ισχυρίζεται πως κάνει. Αντιθέτως όμως, είναι παχύς και ποτέ του δεν έχει αλλάξει τραγικά, όσο καιρό τον γνωρίζω.
Οπότε ή/και δεν κάνει τόσο γυμναστική όσο ισχυρίζεται ή/και τρώει 4 πίτσες με 1 κιλό Μερέντα από πάνω το βράδυ που γυρίζει σπίτι.
Ποια ασθένεια δηλαδή σε κάνει τόσο παχύ, με τόση προσπάθεια σε γυμναστική και διατροφή;
στις ασκησεις δηλαδη
Φρεσκιεςvantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:22παστές οι σαρδέλες ή κονσέρβα?Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:03Παιδια βοηθηστε με να τρωω λιγοτερο. Κανω κακο στην υγεια μου που δεν επιδιορθωνεται. Σημερα εφαγα μια σοκολατα, 2 τσουρεκακια, ψωμι, σαρδελες, 2 μπανανες, πολλες σταφιδες και στραγαλια.
- vantono
ψητές ή φουρνιστές?
-
Μπορεί να τρως ποιότητα και πάλιν να είσαι χοντρός αν απλώς τρως παραπάνω από ότι καις. Ο μαουντεν χοντρός εκναι και κάνει 4 5 ώρες προπόνηση τη μέρα και τρώει τις άλλες 8. Ο φίλος σου ή που τρώει πολύ γενικώς ή που γυρίζοντας σπιτξ ανοίγει το κουτί με τα ορεο, τους μπακλαβαδες και τα τρίγωνα και του δίνει και καυαλαβαινουνFeindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 19:16Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Σπαλιάρας με τόσο γυμναστική και τόσο διατροφή που ισχυρίζεται πως κάνει. Αντιθέτως όμως, είναι παχύς και ποτέ του δεν έχει αλλάξει τραγικά, όσο καιρό τον γνωρίζω.
Οπότε ή/και δεν κάνει τόσο γυμναστική όσο ισχυρίζεται ή/και τρώει 4 πίτσες με 1 κιλό Μερέντα από πάνω το βράδυ που γυρίζει σπίτι.
Ποια ασθένεια δηλαδή σε κάνει τόσο παχύ, με τόση προσπάθεια σε γυμναστική και διατροφή;
Από ιατρικός λόγους μόνο αν του βάζουν κορτιζόνη θα φτιάξει λίπος χωρίς να το προσπαθήσει
- vantono
Καλές ειναι διατροφικά αλλά με τέτοιο ψήσιμο γινονται λιγο επικίνδυνες με τα κόκαλα (εκτός αν τις εχεις φιλετάρει εκ των προτέρων). Μπορει να σου κάτσει κανενα στο λαιμό και να έχεις άλλα μετά. Αντί για σταφίδες δοκίμασε να τρως χουρμάδες βασιλικούς (κομμουνιστής δεν εισαι απ'οσο ξερω, οπότε δεν θα έχεις θέμα) και αποξηραμένα ακτινίδια. Θα σου κανουν πολύ καλό και στο έντερο, γιατι παλιότερα ειχες αναφέρει οτι εισαι και δυσκοίλιος, αν θυμάμαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:39Στο ταψι με λαδι. Αυτες δεν ειναι ανθυγιεινες, ολα τα αλλα με χοντραινουν και με αρρωσταινουν.
Οχι δεν εχω δυσκοιλιοτητα. Δεν τις αγοραζω εγω τις σταφιδες.vantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:43Καλές ειναι διατροφικά αλλά με τέτοιο ψήσιμο γινονται λιγο επικίνδυνες με τα κόκαλα (εκτός αν τις εχεις φιλετάρει εκ των προτέρων). Μπορει να σου κάτσει κανενα στο λαιμό και να έχεις άλλα μετά. Αντί για σταφίδες δοκίμασε να τρως χουρμάδες βασιλικούς (κομμουνιστής δεν εισαι απ'οσο ξερω, οπότε δεν θα έχεις θέμα) και αποξηραμένα ακτινίδια. Θα σου κανουν πολύ καλό και στο έντερο, γιατι παλιότερα ειχες αναφέρει οτι εισαι και δυσκοίλιος, αν θυμάμαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:39Στο ταψι με λαδι. Αυτες δεν ειναι ανθυγιεινες, ολα τα αλλα με χοντραινουν και με αρρωσταινουν.
- vantono
Πάλι καλά. Ορίστε και κάτι που δεν έχεις, τελικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:45Οχι δεν εχω δυσκοιλιοτητα. Δεν τις αγοραζω εγω τις σταφιδες.vantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:43Καλές ειναι διατροφικά αλλά με τέτοιο ψήσιμο γινονται λιγο επικίνδυνες με τα κόκαλα (εκτός αν τις εχεις φιλετάρει εκ των προτέρων). Μπορει να σου κάτσει κανενα στο λαιμό και να έχεις άλλα μετά. Αντί για σταφίδες δοκίμασε να τρως χουρμάδες βασιλικούς (κομμουνιστής δεν εισαι απ'οσο ξερω, οπότε δεν θα έχεις θέμα) και αποξηραμένα ακτινίδια. Θα σου κανουν πολύ καλό και στο έντερο, γιατι παλιότερα ειχες αναφέρει οτι εισαι και δυσκοίλιος, αν θυμάμαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:39
Στο ταψι με λαδι. Αυτες δεν ειναι ανθυγιεινες, ολα τα αλλα με χοντραινουν και με αρρωσταινουν.

Δοκιμασε χουρμάδες και θα με θυμηθείς.
Να αδυνατισω θελω για να εχω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.vantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:46Πάλι καλά. Ορίστε και κάτι που δεν έχεις, τελικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:45Οχι δεν εχω δυσκοιλιοτητα. Δεν τις αγοραζω εγω τις σταφιδες.vantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:43
Καλές ειναι διατροφικά αλλά με τέτοιο ψήσιμο γινονται λιγο επικίνδυνες με τα κόκαλα (εκτός αν τις εχεις φιλετάρει εκ των προτέρων). Μπορει να σου κάτσει κανενα στο λαιμό και να έχεις άλλα μετά. Αντί για σταφίδες δοκίμασε να τρως χουρμάδες βασιλικούς (κομμουνιστής δεν εισαι απ'οσο ξερω, οπότε δεν θα έχεις θέμα) και αποξηραμένα ακτινίδια. Θα σου κανουν πολύ καλό και στο έντερο, γιατι παλιότερα ειχες αναφέρει οτι εισαι και δυσκοίλιος, αν θυμάμαι.
Δοκιμασε χουρμάδες και θα με θυμηθείς.
Καμμία σχέση με σωματότυπο strongman ο τύπος που λέω, τύπε. Μιλάμε για μπουχεσοειδείς καταστάσεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:33Μπορεί να τρως ποιότητα και πάλιν να είσαι χοντρός αν απλώς τρως παραπάνω από ότι καις. Ο μαουντεν χοντρός εκναι και κάνει 4 5 ώρες προπόνηση τη μέρα και τρώει τις άλλες 8. Ο φίλος σου ή που τρώει πολύ γενικώς ή που γυρίζοντας σπιτξ ανοίγει το κουτί με τα ορεο, τους μπακλαβαδες και τα τρίγωνα και του δίνει και καυαλαβαινουνFeindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 19:16Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Από ιατρικός λόγους μόνο αν του βάζουν κορτιζόνη θα φτιάξει λίπος χωρίς να το προσπαθήσει
Δεν είναι φίλος μου και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει, αλλά σίγουρα παραστρατεί διατροφικά με πολύ λάθος τρόπο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Στα γυμναστήρια θα δεις πάρα πολλές χοντρές που πάνε εκειε και το μόνο που κάνουν είναι διάδρομο ή στεπς. Μετά τρώνε 5 φορές τις θερμίδες που έκαψαν και μετά κλαίγονται 'αφού εγώ γυμνάζομαι γιστι δεν χανω(Feindflug έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 18:34Καμμία σχέση με σωματότυπο strongman ο τύπος που λέω, τύπε. Μιλάμε για μπουχεσοειδείς καταστάσεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2020, 17:33Μπορεί να τρως ποιότητα και πάλιν να είσαι χοντρός αν απλώς τρως παραπάνω από ότι καις. Ο μαουντεν χοντρός εκναι και κάνει 4 5 ώρες προπόνηση τη μέρα και τρώει τις άλλες 8. Ο φίλος σου ή που τρώει πολύ γενικώς ή που γυρίζοντας σπιτξ ανοίγει το κουτί με τα ορεο, τους μπακλαβαδες και τα τρίγωνα και του δίνει και καυαλαβαινουνFeindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 19:16Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Δεν είναι φίλος μου και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει, αλλά σίγουρα παραστρατεί διατροφικά με πολύ λάθος τρόπο.
Ε μάλλον ο δικός σου είναι στην ίδια κατηγορια