Αναζητείται χώρα για σοβαρό σκοπό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Αναζητείται χώρα για σοβαρό σκοπό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 11 Απρ 2018, 10:39

Υochanan έγραψε:
11 Απρ 2018, 09:47
που είναι το τέρας του νες;
Νομίζω αποχώρισε.

Και ο Γιαννόπουλος αποχωρεί κάθε τόσο αλλά επιστρέφει. :D

Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae » 11 Απρ 2018, 11:02

Ναι είναι καλά ο άνθρωπος και να επιστρέψει. Και το νέο Πχόρουμ μας.

Παρατήρησα κάτι, την τελευταία φορά που μου έκανε quote ο Γιόχι στο παλιό, ακριβώς από κάτω έγραψε η Νύχτα. Δεν πρόλαβα να απαντήσω την επόμενη ημέρα!
SpoilerShow
Υπάρχει και κάτι ακόμα. Ο Γιόχι μου ανέφερε ένα πρόσωπο (όχι πχορουμίτη)..
Αλλά δεν το συνεχίζω

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 11 Απρ 2018, 12:55

fagano3 έγραψε:
11 Απρ 2018, 09:27
Mec δες και αυτο για τα καναρια

https://www.ecovis.com/en/canary-islands-specialzone/

Εχω παει γκραν καναρια και θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω εκει ή Tενεριφη, αλλα λογω επαγγελματος δυσκολο να βρω δουλεια εκει.

Το καλυτερο ισως κλιμα του κοσμου,ωραιοι ανθρωποι,χαλαρη ζωη,χαμηλο κοστος ζωης και οι βαρβαροι τουριστες μακρια απο τους ντοπιους στα ριζορτς τους στα νοτια του νησιου.
Ευχαριστώ Φαγανέ, το βάζω στη λίστα για να το κοιτάξω.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 24 Απρ 2018, 20:15

Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:22
Αφού είναι ανεξάρτητα από χώρα τότε επιμένω για Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ έχω διαμορφώσει κάπως αλλιώς το προτζεκτ μου. Θα λειτουργεί με περιφερειακές βάσεις κι έχω συμπεριλάβει Ελλάδα με έδρα Σπέτσες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Απρ 2018, 20:19

mec_ έγραψε:
24 Απρ 2018, 20:15
Naida έγραψε:
10 Απρ 2018, 22:22
Αφού είναι ανεξάρτητα από χώρα τότε επιμένω για Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ έχω διαμορφώσει κάπως αλλιώς το προτζεκτ μου. Θα λειτουργεί με περιφερειακές βάσεις κι έχω συμπεριλάβει Ελλάδα με έδρα Σπέτσες.
Να μένεις Σπέτσες και να το δουλεύεις απο εκεί; :g094:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 24 Απρ 2018, 21:21

Naida έγραψε:
24 Απρ 2018, 20:19
Υπάρχει ένα ρεύμα ανθρώπων που θέλουν να είναι γεωγραφικά ανεξάρτητοι, digital nomads με γούστο για lifestyle. Θέλουν να ταξιδεύουν, να δουλεύουν από οπουδήποτε, να πληρώνουν λίγους φόρους και γενικώς να απολαμβάνουν τη ζωή. Εγκαθίστανται 6 μήνες εδώ 6 αλλού κλπ.
Η Ελλάδα παρουσιάζει φορολογικό ενδιαφέρον και οι Σπέτσες έχουν καλό image και στρατηγική θέση. Θέλω να κάνω την ευρύτερη περιοχή προορισμό και θα κατεβαίνω πότε πότε να τους οργανώνω. Θα είναι περιφερειακή βάση και δεν θα είμαι συνέχεια γιατί θα κάνω κι άλλες βάσεις. Ταυλάνδη ή Καμπότζη θα είναι η επόμενη βάση.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Απρ 2018, 21:35

Μηχανικός έγραψε:
11 Απρ 2018, 10:39
Υochanan έγραψε:
11 Απρ 2018, 09:47
που είναι το τέρας του νες;
Νομίζω αποχώρισε.

Και ο Γιαννόπουλος αποχωρεί κάθε τόσο αλλά επιστρέφει. :D
Τι εγινε παλι με τον J.J?
Ποιος τον πειραξε???
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 24 Απρ 2018, 21:36

Dies Irae έγραψε:
11 Απρ 2018, 11:02
Παρατήρησα κάτι, την τελευταία φορά που μου έκανε quote ο Γιόχι στο παλιό, ακριβώς από κάτω έγραψε η Νύχτα. Δεν πρόλαβα να απαντήσω την επόμενη ημέρα!
τί εννοείς;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Απρ 2018, 21:47

mec_ έγραψε:
24 Απρ 2018, 21:21
Naida έγραψε:
24 Απρ 2018, 20:19
Υπάρχει ένα ρεύμα ανθρώπων που θέλουν να είναι γεωγραφικά ανεξάρτητοι, digital nomads με γούστο για lifestyle. Θέλουν να ταξιδεύουν, να δουλεύουν από οπουδήποτε, να πληρώνουν λίγους φόρους και γενικώς να απολαμβάνουν τη ζωή. Εγκαθίστανται 6 μήνες εδώ 6 αλλού κλπ.
Η Ελλάδα παρουσιάζει φορολογικό ενδιαφέρον και οι Σπέτσες έχουν καλό image και στρατηγική θέση. Θέλω να κάνω την ευρύτερη περιοχή προορισμό και θα κατεβαίνω πότε πότε να τους οργανώνω. Θα είναι περιφερειακή βάση και δεν θα είμαι συνέχεια γιατί θα κάνω κι άλλες βάσεις. Ταυλάνδη ή Καμπότζη θα είναι η επόμενη βάση.
Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως. Ωραίο να δουλεύεις από το σπίτι και να έχεις επιλογές να ζεις σε διάφορα μέρη.

Que Sera, Sera...

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 24 Απρ 2018, 22:15

Naida έγραψε:
24 Απρ 2018, 21:47
Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως. Ωραίο να δουλεύεις από το σπίτι και να έχεις επιλογές να ζεις σε διάφορα μέρη.
Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
Κι ο Mec που μυρίζεται το χρήμα από μακριά, αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 24 Απρ 2018, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Απρ 2018, 22:23

Daje έγραψε:
24 Απρ 2018, 21:35
Τι εγινε παλι με τον J.J?
Ποιος τον πειραξε???
Δεν συμφωνούσε να είναι συντονιστές οι παλιοί συντονιστές, γιατί δεν τον είχαν προστατέψει από προσωπικές επιθέσεις και αποχώρησε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Απρ 2018, 22:31

mec_ έγραψε:
24 Απρ 2018, 22:15
Naida έγραψε:
Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
Κι ο Mec που μυρίζεται το χρήμα από μακριά, αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους. :smt005:
To Φερρη περιμέναμε να το ανακαλύψει και να προφητεύσει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Απρ 2018, 22:38

mec_ έγραψε:
Naida έγραψε:
Για να έχεις αρκετό χρόνο ελεύθερο και επιλογές να μετακινείσαι από δω κι από κει κτλ κτλ μάλλον θα πρέπει να έχεις και μια οικονομική ευχέρεια διαφορετικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο έως απίθανο να το ζήσει κάποιος.

Que Sera, Sera...

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 24 Απρ 2018, 22:58

Naida έγραψε:
24 Απρ 2018, 22:38
mec_ έγραψε:
Naida έγραψε:
Για να έχεις αρκετό χρόνο ελεύθερο και επιλογές να μετακινείσαι από δω κι από κει κτλ κτλ μάλλον θα πρέπει να έχεις και μια οικονομική ευχέρεια διαφορετικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο έως απίθανο να το ζήσει κάποιος.
Oχι απαραιτητα.Μπορεις π.χ. να μενεις Ταιλανδη,Καμποτζη ή Ελλαδα και να δουλευεις παρτ ταιμ για μια εταιρεια στην Ελβετια,Γερμανια,Γαλλια.

Στο τελος μπορει και να εισαι και οικονομικα κερδισμενος.

Βασικη προυποθεση να μπορεις να δουλευεις απο μακρια μεσω υπολογιστη.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Απρ 2018, 23:05

fagano3 έγραψε:
24 Απρ 2018, 22:58

Oχι απαραιτητα.Μπορεις π.χ. να μενεις Ταιλανδη,Καμποτζη ή Ελλαδα και να δουλευεις παρτ ταιμ για μια εταιρεια στην Ελβετια,Γερμανια,Γαλλια.

Στο τελος μπορει και να εισαι και οικονομικα κερδισμενος.

Βασικη προυποθεση να μπορεις να δουλευεις απο μακρια μεσω υπολογιστη.
Ναι αυτό θα ήταν μια ωραία εκδοχή,ειδικά για γυναίκα. Λέω για οικονομική άνεση επειδή ο Mec ανέφερε ότι οι περισσότεροι τα βρόντηξαν κι έφυγαν από την επιχείρηση κτλ κτλ.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών