Νομίζω αποχώρισε.
Και ο Γιαννόπουλος αποχωρεί κάθε τόσο αλλά επιστρέφει.

Ευχαριστώ Φαγανέ, το βάζω στη λίστα για να το κοιτάξω.fagano3 έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 09:27Mec δες και αυτο για τα καναρια
https://www.ecovis.com/en/canary-islands-specialzone/
Εχω παει γκραν καναρια και θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω εκει ή Tενεριφη, αλλα λογω επαγγελματος δυσκολο να βρω δουλεια εκει.
Το καλυτερο ισως κλιμα του κοσμου,ωραιοι ανθρωποι,χαλαρη ζωη,χαμηλο κοστος ζωης και οι βαρβαροι τουριστες μακρια απο τους ντοπιους στα ριζορτς τους στα νοτια του νησιου.
Να μένεις Σπέτσες και να το δουλεύεις απο εκεί;
Υπάρχει ένα ρεύμα ανθρώπων που θέλουν να είναι γεωγραφικά ανεξάρτητοι, digital nomads με γούστο για lifestyle. Θέλουν να ταξιδεύουν, να δουλεύουν από οπουδήποτε, να πληρώνουν λίγους φόρους και γενικώς να απολαμβάνουν τη ζωή. Εγκαθίστανται 6 μήνες εδώ 6 αλλού κλπ.
Τι εγινε παλι με τον J.J?
Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως. Ωραίο να δουλεύεις από το σπίτι και να έχεις επιλογές να ζεις σε διάφορα μέρη.mec_ έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 21:21Υπάρχει ένα ρεύμα ανθρώπων που θέλουν να είναι γεωγραφικά ανεξάρτητοι, digital nomads με γούστο για lifestyle. Θέλουν να ταξιδεύουν, να δουλεύουν από οπουδήποτε, να πληρώνουν λίγους φόρους και γενικώς να απολαμβάνουν τη ζωή. Εγκαθίστανται 6 μήνες εδώ 6 αλλού κλπ.
Η Ελλάδα παρουσιάζει φορολογικό ενδιαφέρον και οι Σπέτσες έχουν καλό image και στρατηγική θέση. Θέλω να κάνω την ευρύτερη περιοχή προορισμό και θα κατεβαίνω πότε πότε να τους οργανώνω. Θα είναι περιφερειακή βάση και δεν θα είμαι συνέχεια γιατί θα κάνω κι άλλες βάσεις. Ταυλάνδη ή Καμπότζη θα είναι η επόμενη βάση.
Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
To Φερρη περιμέναμε να το ανακαλύψει και να προφητεύσει.mec_ έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 22:15Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
Κι ο Mec που μυρίζεται το χρήμα από μακριά, αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους.
Για να έχεις αρκετό χρόνο ελεύθερο και επιλογές να μετακινείσαι από δω κι από κει κτλ κτλ μάλλον θα πρέπει να έχεις και μια οικονομική ευχέρεια διαφορετικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο έως απίθανο να το ζήσει κάποιος.mec_ έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 22:15Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
Κι ο Mec που μυρίζεται το χρήμα από μακριά, αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους.
Oχι απαραιτητα.Μπορεις π.χ. να μενεις Ταιλανδη,Καμποτζη ή Ελλαδα και να δουλευεις παρτ ταιμ για μια εταιρεια στην Ελβετια,Γερμανια,Γαλλια.Naida έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 22:38Για να έχεις αρκετό χρόνο ελεύθερο και επιλογές να μετακινείσαι από δω κι από κει κτλ κτλ μάλλον θα πρέπει να έχεις και μια οικονομική ευχέρεια διαφορετικά το θεωρώ αρκετά δύσκολο έως απίθανο να το ζήσει κάποιος.mec_ έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 22:15Να διευκρινήσω. Δεν μιλάω για άτομα που η δουλειά τους (η επιχείρηση στην οποία δουλεύουν) τους δίνει αυτές τις επιλογές. Οι περισσότεροι που ξέρω είτε δεν περνάγαν καλά στην επιχείρηση είτε βαρέθηκαν να πληρώνουν εξωφρενικούς φόρους και τα βρόντηξαν. Επηρέασαν και πολλοί συγγραφείς προσωπικής ανάπτυξης. Πχ ο Timothy Ferriss έγραψε την «Εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών» παρουσιάζοντας το εργασιακό σύστημα κάτι σαν μοντέρνα σκλαβιά και εισήγαγε τον όρο «Νέοι Πλούσιοι» εννοώντας τους πλούσιους σε χρόνο. Αυτό δημιούργησε κάτι σαν ρεύμα παγκοσμίως, κάτι σαν μιά λαική jet-set ανθρώπων που δεν γουστάρουν να είναι σκλάβοι του συστήματος, θέλουν να είναι κύριοι του χρόνου τους και να περνάνε καλά κυνηγώντας όχι τόσο τον πλούτο, όσο τις εμπειρίες ζωής.
Κι ο Mec που μυρίζεται το χρήμα από μακριά, αποφάσισε να προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς τους ανθρώπους.
Ναι αυτό θα ήταν μια ωραία εκδοχή,ειδικά για γυναίκα. Λέω για οικονομική άνεση επειδή ο Mec ανέφερε ότι οι περισσότεροι τα βρόντηξαν κι έφυγαν από την επιχείρηση κτλ κτλ.fagano3 έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 22:58
Oχι απαραιτητα.Μπορεις π.χ. να μενεις Ταιλανδη,Καμποτζη ή Ελλαδα και να δουλευεις παρτ ταιμ για μια εταιρεια στην Ελβετια,Γερμανια,Γαλλια.
Στο τελος μπορει και να εισαι και οικονομικα κερδισμενος.
Βασικη προυποθεση να μπορεις να δουλευεις απο μακρια μεσω υπολογιστη.