Εννοείται πως μιλάμε για τεχνολογική εξέλιξη κι εδώ. Τα σμαρφοουνς τι είναι? Με τις φωτό που τραβάς μόνος σου, δεν θεωρείται εξέλιξη?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 14:35ρε μλκα ο άλλος είναι ξέρω 'γω 60 χρονών έχει ένα μαγάκι βγάζει φωτογραφίες για 10 ευρώ κι εσύ βγάζεις τη χολή σου εναντίον του; να εξελιχθεί στα 60 του επειδή το κράτος αποφάσισε να βγάζει τις φωτογραφίες το ίδιο; γιατί δεν μιλάμε για κάποια τεχνολογική εξέλιξη που τους κατέστησε άχρηστους όπως τα πραδείγματα που ανέφερες. ξέρεις πόσοι ενδέχεται να κλείσουν από αυτό; γιατί βγάζετε τέτοια κακία ρε μλκες; για τα 5-10 ευρώ που κοστίζουν οι φωτογραφίες;vantono έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 13:04Καλά του κάνουν. Να βρει τρόπους να ελιχθεί, αν δεν θελει να του κοβεται το μεροκάματο. Να ριξει τιμες σε νορμαλ πλαίσια, να εκσυγχρονιστεί, να κανει κατι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 12:46
μπούρδες το να συγκρίνουμε τα φωτογραφία με κάτι τέτοιο
το κράτος ιδιωτικοποιεί τα πάντα μεταθέτοντας κρατικές λειτουργίες στους ιδιώτες και ανοίγοντας έτσι τεράστιες αγορές για τους εγχώριους και μη ολιγάρχες και οι περισσότεροι εδώ βγάζετε χολή που ο φωτογράφος της γειτονιάς διαμαρτύρεται επειδή του κόβουν το μεροκάματο
Και του τσαγκάρη του κόπηκε κάποτε, και του γανωματή, και του οδηγού άμαξας παλιότερα. Η εποχή ειναι σαν τη ζωή. Προχωράει. Τι να κανουμε.
εν τω μεταξύ το κράτος σας γαμάει πατόκορφα μέρα νύχτα και δε μιλάτε
κωλολαός είμαστε ρε πούστη
Δεν σου μιλάω καν για επαγγελματικές κάμερες/φωτ.μηχανες κτλ, που είναι για τους "μερακλήδες" χομπίστες. Μιλάμε για το πιο απλό σμαρτφον που έχει ο καθένας πλέον.
Και επαναλαμβάνω ότι είναι τουλάχιστον αλητεία, να μου βγάζει ο άλλος 2 χιλιάρικα από γαμοβαφτήshα (ωραίος και μαγκιά του) και την ίδια ώρα να μου το παίζει μεροκαματιάρης πουλώντας μου φωτογραφίες τσέπης τόσο υπερκοστολογημενα.