Ωχου
Έχει υπάρξει πιο γελοία απεργία;
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Έχει υπάρξει πιο γελοία απεργία;
Όλες οι απεργίες είναι γελοίες.
Στο συγκεκριμένο το πιο εξωφρενικό είναι ότι οι σκιτζηδες φωτοτέτοιοι βγάζουν φωτό για τη νέα ταυτότητα την ανεβάζουν στο σύστεμ και όταν πας στη μπατσονομία να τσιπαριστείς με τη νέα ταυτότητα σου λένε δεν κάνει, δε σου την έβγαλε καλά, και σου βγάζουν μία επί τόπου με μια κάμερα που έχουν στήσει στο γραφείο. Και πληρώνεις δέκα ευρώ κερατιάτικα και τρέχεις σε κάτι φωτογραφεία που είναι σαν διαμέρισμα από ταινία με τον στηβ ντούζο. Δλδ ήμαρτον φωτογραφεία εν έτει 2024
Στο συγκεκριμένο το πιο εξωφρενικό είναι ότι οι σκιτζηδες φωτοτέτοιοι βγάζουν φωτό για τη νέα ταυτότητα την ανεβάζουν στο σύστεμ και όταν πας στη μπατσονομία να τσιπαριστείς με τη νέα ταυτότητα σου λένε δεν κάνει, δε σου την έβγαλε καλά, και σου βγάζουν μία επί τόπου με μια κάμερα που έχουν στήσει στο γραφείο. Και πληρώνεις δέκα ευρώ κερατιάτικα και τρέχεις σε κάτι φωτογραφεία που είναι σαν διαμέρισμα από ταινία με τον στηβ ντούζο. Δλδ ήμαρτον φωτογραφεία εν έτει 2024
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Προς θεού δεν θέλω να υπερασπιστώ τους φωτογράφους (ας ζήσουν από τα ψώνια που παντρεύονται), είμαι υπέρ της δωρεάν φωτό αφού είναι για υποχρεωτικό λόγο και να πιάσει τόπο και το παράβολο ΑΛΛΑΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 08:11Όλες οι απεργίες είναι γελοίες.
Τι συστεμ και ημαρτον εν έτει 2024 μωρή κουφάλα; Σαν ξιπασμενη Κύπρια ακουγεσαι
-

κυριάκαρε δείξε πυγμή!! - βγάλε ένα photo pass για τους φωτογράφους* να γουστάρομεν!!!
δεν το εννοώ κυριολεκτικά, εννοώ pass για όλους τους παραγωγούς εικαστικών τεχνών (memes are art! ok?)

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ο "ελληνικός λαός" που κάποιοι κόπτονται γι'αυτον δεν αποτελείται πάρα μόνο από σιχαμερες συντεχνίες.
Ο καθένας για την πάρτη του
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο καλό οι ταυτοτητοφωτογραφοι, μαζί με τους τσαγκάρηδες και τους γανωματές.
Έχω βαρεθεί τη ζωή μου να τρέχω και να σπαταλάω 10ρικα για 2 φωτογραφίες, να θέλω μόνο τις 2 και να σου λένε "α όχι, πάει 10αδα/12αδα(δενθυμαμαιποσεςστομπούτσο)" και να αναγκάζεσαι να τις αγοράσεις όλες.
Έχει παραγινει το αναχρονιστικό κακό. Κάθε φορά που μου τυχαίνει να επισκέπτομαι φωτογραφειοτετοιο, βλαστημαω.
Έχω βαρεθεί τη ζωή μου να τρέχω και να σπαταλάω 10ρικα για 2 φωτογραφίες, να θέλω μόνο τις 2 και να σου λένε "α όχι, πάει 10αδα/12αδα(δενθυμαμαιποσεςστομπούτσο)" και να αναγκάζεσαι να τις αγοράσεις όλες.
Έχει παραγινει το αναχρονιστικό κακό. Κάθε φορά που μου τυχαίνει να επισκέπτομαι φωτογραφειοτετοιο, βλαστημαω.
- vantono
10αδα/12αδα που όλες είναι ίδιες μάλιστα, σε όλες είσαι ο ίδιος μαλακας.
Αν είχες την επιλογή να πάρεις 10 διαφορετικές, με άλλες πόζες/εκφράσεις προσωπου ξέρω 'γω, να έχεις να επιλέξεις ποια προτιμάς, άντε να το δεχομουν.
Αν είχες την επιλογή να πάρεις 10 διαφορετικές, με άλλες πόζες/εκφράσεις προσωπου ξέρω 'γω, να έχεις να επιλέξεις ποια προτιμάς, άντε να το δεχομουν.
Η διαφορά ειναι οτι οι ραντιερηδες δεν θελουν να παρουν τα λεφτα κανενος με το ζορι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 00:53Ε θέλουν μια σταθερή ροή εισόδων από τους μεροκαματιάρηδες με μίνιμουμ εργασία. Σκέψου υπάρχουν άλλοι ραντιερηδες που θέλουν μεγαλύτερες ροές με μηδενική εργασία.
-
εγώ λέω να μπει και ένα έξτρα ΦΠΑ στα smart phone, τις φωτογραφικές, τους ετπυωτές και τα drone υπέρ ενός ταμείου για τους φωτογράφους γιατί έχει παραγίνει το κακό. Βγάζει ο καθένας τις φωτογραφίες του και δεν μας πιάνουν τον κώλο πλεόν οι φωτογράφοι
αν είναι δυνατόν
αν είναι δυνατόν
Ή άλλους που κερδίζουν από μετοχές που αγόρασαν κάποτε και συνολικά τους στοίχισε 3 λεπτά εργασίας. Απόδοση κεφαλαίου λέγεται αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 00:53Ε θέλουν μια σταθερή ροή εισόδων από τους μεροκαματιάρηδες με μίνιμουμ εργασία. Σκέψου υπάρχουν άλλοι ραντιερηδες που θέλουν μεγαλύτερες ροές με μηδενική εργασία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπούρδες το να συγκρίνουμε τα φωτογραφία με κάτι τέτοιο
το κράτος ιδιωτικοποιεί τα πάντα μεταθέτοντας κρατικές λειτουργίες στους ιδιώτες και ανοίγοντας έτσι τεράστιες αγορές για τους εγχώριους και μη ολιγάρχες και οι περισσότεροι εδώ βγάζετε χολή που ο φωτογράφος της γειτονιάς διαμαρτύρεται επειδή του κόβουν το μεροκάματο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
Καλά του κάνουν. Να βρει τρόπους να ελιχθεί, αν δεν θελει να του κοβεται το μεροκάματο. Να ριξει τιμες σε νορμαλ πλαίσια, να εκσυγχρονιστεί, να κανει κατι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 12:46μπούρδες το να συγκρίνουμε τα φωτογραφία με κάτι τέτοιο
το κράτος ιδιωτικοποιεί τα πάντα μεταθέτοντας κρατικές λειτουργίες στους ιδιώτες και ανοίγοντας έτσι τεράστιες αγορές για τους εγχώριους και μη ολιγάρχες και οι περισσότεροι εδώ βγάζετε χολή που ο φωτογράφος της γειτονιάς διαμαρτύρεται επειδή του κόβουν το μεροκάματο
Και του τσαγκάρη του κόπηκε κάποτε, και του γανωματή, και του οδηγού άμαξας παλιότερα. Η εποχή ειναι σαν τη ζωή. Προχωράει. Τι να κανουμε.
- Dwarven Blacksmith
Σωστός και βασισμένος.sharp έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 12:19Ή άλλους που κερδίζουν από μετοχές που αγόρασαν κάποτε και συνολικά τους στοίχισε 3 λεπτά εργασίας. Απόδοση κεφαλαίου λέγεται αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 00:53Ε θέλουν μια σταθερή ροή εισόδων από τους μεροκαματιάρηδες με μίνιμουμ εργασία. Σκέψου υπάρχουν άλλοι ραντιερηδες που θέλουν μεγαλύτερες ροές με μηδενική εργασία.

- vantono
Εν τω μεταξύ, κλαψομουνιάζουμε για την τιμή και το μεροκάματο του καημένου του φωτογραφου, και εχω ξαδερφο φωτογραφο που απο ένα γάμο ή βάφτιση, εχει καθαρίσει 1,5 χιλιάρικο (ή και παραπανω) σε μια μερα.
Την ιδια ωρα που σου πιανει τον κωλο με τις φωτογραφιουλες για κρατικά εγγραφα.
Την ιδια ωρα που σου πιανει τον κωλο με τις φωτογραφιουλες για κρατικά εγγραφα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκα ο άλλος είναι ξέρω 'γω 60 χρονών έχει ένα μαγάκι βγάζει φωτογραφίες για 10 ευρώ κι εσύ βγάζεις τη χολή σου εναντίον του; να εξελιχθεί στα 60 του επειδή το κράτος αποφάσισε να βγάζει τις φωτογραφίες το ίδιο; γιατί δεν μιλάμε για κάποια τεχνολογική εξέλιξη που τους κατέστησε άχρηστους όπως τα πραδείγματα που ανέφερες. ξέρεις πόσοι ενδέχεται να κλείσουν από αυτό; γιατί βγάζετε τέτοια κακία ρε μλκες; για τα 5-10 ευρώ που κοστίζουν οι φωτογραφίες;vantono έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 13:04Καλά του κάνουν. Να βρει τρόπους να ελιχθεί, αν δεν θελει να του κοβεται το μεροκάματο. Να ριξει τιμες σε νορμαλ πλαίσια, να εκσυγχρονιστεί, να κανει κατι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2024, 12:46μπούρδες το να συγκρίνουμε τα φωτογραφία με κάτι τέτοιο
Και του τσαγκάρη του κόπηκε κάποτε, και του γανωματή, και του οδηγού άμαξας παλιότερα. Η εποχή ειναι σαν τη ζωή. Προχωράει. Τι να κανουμε.
εν τω μεταξύ το κράτος σας γαμάει πατόκορφα μέρα νύχτα και δε μιλάτε
κωλολαός είμαστε ρε πούστη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση γελοία διπλώματα ευρεσιτεχνίας
από Antipnevma » 24 Μάιος 2023, 13:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
24 Μάιος 2023, 13:47
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 4787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
28 Αύγ 2023, 12:24
-
-
Νέα δημοσίευση Έχει υπάρξει στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία άλλη Καρυστιανου;
από Νετο Γκουερινο » 26 Φεβ 2025, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 319 Απαντήσεις
- 5870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
19 Μαρ 2025, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παππάς: Έχει υπάρξει μεγαλύτερος κωλοπαιδαράς στην πολιτική σκηνή?
από Unique » 21 Απρ 2024, 07:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
21 Απρ 2024, 13:28
-