Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο
Re: Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο
«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»: Χαμός στο σάιτ του Κασσελάκη – Σχεδόν 10.000 εγγραφές τις πρώτες ώρες
https://www.topontiki.gr/2024/10/16/o-d ... otes-ores/
https://www.topontiki.gr/2024/10/16/o-d ... otes-ores/
To 2ο λάθος που έκανε ο Τσίπρας, οι 87 κτλ είναι οτι και τώρα υποτίμησαν τον Κασσελάκη. Νόμιζαν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ξεκάθαρο οτι δεν είχε άλλη βιώσιμη επιλογή ο Κασσελάκης παρά να το φτάσει στα άκρα. Εμπειροι πολιτικοί υποτίθεται αυτοί δεν το διέβλεπαν οτι ο Κασσελάκης θα το φτάσει στα άκρα?
Εγώ το είχα πει, ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν πραγματικά τον Κασσελάκη θα ήταν να τον διαγράψουν. Το θέμα είναι πως η διαγραφή του είναι εξαιρετικά δύσκολη αφενός γιατί εκείνος ελέγχει το όργανο της ΕΔ και αφετέρου γιατί θέλει αυξημένη πλειοψηφία 2/3
Εξάλλου χθες η ΕΔ αποφάσισε οτι μόνο το συνέδριο αποφασίζει ποιός θα είναι υποψήφιος
https://www.cnn.gr/politiki/story/44420 ... neis-allos
Αναπόφευκτα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή οδηγήται σε αδιέξοδο. Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν ΜΑΖΙΚΑ το κόμμα κ πιστεύω θα φανεί στις δημοσκοπήσεις. Αυτή την στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν μόνο οι φανατικοί κασσελίστας και οι φανατικοί των 87. Η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων έχει απομακρυνθεί.
Στο συνέδριο όποτε γίνει θα γίνει της πουτάνας. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας μεταπολιτευτικά να ρευστοποιειται με τόσο γρήγορους ρυθμούς η Αξ. Αντιπολίτευση.
Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.
Αν γίνει μόνο ένας νέος φορέας αλλά νομίζω ο Τσίπρας δεν έχει χώρο εκεί πλέον. Κανείς από τους 87. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει ο κόσμος δεν πρόκειται να πάει εκεί που θα είναι τσίπρας/87 κτλ. Θα πάει αλλού ή δυστυχώς ακροδεξιά.
Κοίτα επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα, ούτε παρακολουθώ με στοχοπροσήλωση τα πολιτικά δρώμενα, ενδεχομένως και να πετάω μαλακίες ενίοτε. Ο κολλητός μου που στηρίζει τον Στέφανο, μου τα εξήγησε λίγο -πολύ χθες.Archer29 έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 19:07Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.
Αν γίνει μόνο ένας νέος φορέας αλλά νομίζω ο Τσίπρας δεν έχει χώρο εκεί πλέον. Κανείς από τους 87. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει ο κόσμος δεν πρόκειται να πάει εκεί που θα είναι τσίπρας/87 κτλ. Θα πάει αλλού ή δυστυχώς ακροδεξιά.
Επίσης μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα, ετοιμάζεται για να ιδρύσει καινούργιο κόμμα. Μπορεί να το έχετε γράψει ήδη στις προηγούμενες σελίδες, δεν παρακολούθησα η αλήθεια είναι. Αλλά αν το κάνει, ο κολλητος πιστεύει οτι θα πάρει σώβρακα. Το οτι ο ΣΡΖ θα πέσει κατακόρυφα σε ποσοστά όμως, είναι το μόνο σίγουρο. Τεσπα. Κι εγώ με την ελάχιστη γνωση μου σε τέτοια θέματα, κάνω κάποιες εικασίες.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και ο κολλητός σου και ο συνομιλητής σου εδώ είναι κασσελικοί και τις επιθυμίες τους τις εμφανίζουν σαν γεγονότα.Πασιφάη έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 12:10Κοίτα επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα, ούτε παρακολουθώ με στοχοπροσήλωση τα πολιτικά δρώμενα, ενδεχομένως και να πετάω μαλακίες ενίοτε. Ο κολλητός μου που στηρίζει τον Στέφανο, μου τα εξήγησε λίγο -πολύ χθες.Archer29 έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 19:07Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.
Επίσης μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα, ετοιμάζεται για να ιδρύσει καινούργιο κόμμα. Μπορεί να το έχετε γράψει ήδη στις προηγούμενες σελίδες, δεν παρακολούθησα η αλήθεια είναι. Αλλά αν το κάνει, ο κολλητος πιστεύει οτι θα πάρει σώβρακα. Το οτι ο ΣΡΖ θα πέσει κατακόρυφα σε ποσοστά όμως, είναι το μόνο σίγουρο. Τεσπα. Κι εγώ με την ελάχιστη γνωση μου σε τέτοια θέματα, κάνω κάποιες εικασίες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Παίζει δυνατά σαν σενάριο,δεν αντιλέγω σ'αυτό. Το αν έχουν άλλη πληροφόρηση δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Έχω ξεκαθαρίσει εξ'άλλου οτι απεχθάνομαι τα κομματικά καραγκιοζιλίκια. Σε όλο το φάσμα τους.Nandros έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 13:25Και ο κολλητός σου και ο συνομιλητής σου εδώ είναι κασσελικοί και τις επιθυμίες τους τις εμφανίζουν σαν γεγονότα.Πασιφάη έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 12:10Κοίτα επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα, ούτε παρακολουθώ με στοχοπροσήλωση τα πολιτικά δρώμενα, ενδεχομένως και να πετάω μαλακίες ενίοτε. Ο κολλητός μου που στηρίζει τον Στέφανο, μου τα εξήγησε λίγο -πολύ χθες.Archer29 έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 19:07
Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.
.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα ακριβώς γι' αυτό ο Κασσελάκης το έφτασε στα άκρα. Επειδή ΔΕΝ είναι έμπειρος στην ελληνική κομματική πολιτική.Archer29 έγραψε: ↑16 Οκτ 2024, 18:32To 2ο λάθος που έκανε ο Τσίπρας, οι 87 κτλ είναι οτι και τώρα υποτίμησαν τον Κασσελάκη. Νόμιζαν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ξεκάθαρο οτι δεν είχε άλλη βιώσιμη επιλογή ο Κασσελάκης παρά να το φτάσει στα άκρα. Εμπειροι πολιτικοί υποτίθεται αυτοί δεν το διέβλεπαν οτι ο Κασσελάκης θα το φτάσει στα άκρα?
Τον πλάσαραν ως άσχετο (που ήταν) νομίζοντας ότι θα τον διαχειριστούν και τελικώς ο άσχετος τους έστειλε να μαζεύουν έμπΥρες βρούβες και να αναρωτιούνται τίς πταίει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Tώρα νομίζω τους έχει καταλάβει ήδη καλά. Έχει πλέον εμπειρία απλά είναι φουλ συγκρουσιακός άνθρωπος κ σου λέει ή θα καθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 14:06
Μα ακριβώς γι' αυτό ο Κασσελάκης το έφτασε στα άκρα. Επειδή ΔΕΝ είναι έμπειρος στην ελληνική κομματική πολιτική.
Τον πλάσαραν ως άσχετο (που ήταν) νομίζοντας ότι θα τον διαχειριστούν και τελικώς ο άσχετος τους έστειλε να μαζεύουν έμπΥρες βρούβες και να αναρωτιούνται τίς πταίει.
ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της Κ.Ε. στέλνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γκλέτσο, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη
https://www.cnn.gr/politiki/story/44469 ... -zaxariadi
https://www.cnn.gr/politiki/story/44469 ... -zaxariadi
- Golden Age
Τελείωσε ο Κασσελάκης. Ακόμη και η Τζάκρη που τον στηρίζει, τον στηρίζει με την ελπίδα ότι αν δεν καταφέρει να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο ίδιος, θα στηρίξει αυτήν για την προεδρία, η οποία θα κατέβει υποψήφια με την στήριξή του και έχοντας μαζί της τους οπαδούς του. 
https://www.dnews.gr/eidhseis/paixnidia ... a-i-tzakri
Τον Κασσελάκη τον χρησιμοποίησαν πολλοί και διάφοροι στον ΣΥΡΙΖΑ, ως μπροστινό για να αντιμετωπίσουν εσωκομματικούς τους αντιπάλους.
Τον χρησιμοποίησε ο Τσίπρας για να νικήσει την Αχτσιόγλου, τον χρησιμοποίησε ο Πολάκης, ο Παπάς και διάφοροι άλλοι.
Όσοι τον στήριζαν, σταδιακά τον πρόδιδαν (Φάμελος, Παπάς κλπ).

https://www.dnews.gr/eidhseis/paixnidia ... a-i-tzakri
Τον Κασσελάκη τον χρησιμοποίησαν πολλοί και διάφοροι στον ΣΥΡΙΖΑ, ως μπροστινό για να αντιμετωπίσουν εσωκομματικούς τους αντιπάλους.
Τον χρησιμοποίησε ο Τσίπρας για να νικήσει την Αχτσιόγλου, τον χρησιμοποίησε ο Πολάκης, ο Παπάς και διάφοροι άλλοι.
Όσοι τον στήριζαν, σταδιακά τον πρόδιδαν (Φάμελος, Παπάς κλπ).
- Golden Age
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 87 μικροί τραμπίσκοι: Ψηφιακή νοθεία εναντίον Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
από Archer29 » 07 Νοέμ 2024, 17:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
08 Νοέμ 2024, 15:49
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NoMoreLice
24 Ιαν 2025, 22:00