Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Archer29

Re: Aποκλεισμός υποψηφιότητας Κασσελάκη. Επόμενη στάση συνέδριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 16 Οκτ 2024, 18:30

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»: Χαμός στο σάιτ του Κασσελάκη – Σχεδόν 10.000 εγγραφές τις πρώτες ώρες

https://www.topontiki.gr/2024/10/16/o-d ... otes-ores/

Άβαταρ μέλους
Archer29

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 16 Οκτ 2024, 18:32

Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 11:18
Ο πραγματικός βασιλιάς, ωστόσο, αποφάσισε για κάποιον λόγο ότι το βασίλειο πρέπει να διαλυθεί. Και θα διαλυθεί, διαλύθηκε ήδη δηλαδή.
To 2ο λάθος που έκανε ο Τσίπρας, οι 87 κτλ είναι οτι και τώρα υποτίμησαν τον Κασσελάκη. Νόμιζαν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ξεκάθαρο οτι δεν είχε άλλη βιώσιμη επιλογή ο Κασσελάκης παρά να το φτάσει στα άκρα. Εμπειροι πολιτικοί υποτίθεται αυτοί δεν το διέβλεπαν οτι ο Κασσελάκης θα το φτάσει στα άκρα?

Άβαταρ μέλους
Archer29

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 16 Οκτ 2024, 18:39

Ναύτης έγραψε:
16 Οκτ 2024, 09:52
Ανάψανε τα αίματα πάλι, θα τον ξαναστείλουν στην επιτροπή δεοντολογίας για διαγραφή, λένε οι 87, επειδή αντιποιείται το κόμμα με την πλατφόρμα που έφτιαξε, παραμάγαζο λένε. Της πτνας γίνεται.
Εγώ το είχα πει, ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν πραγματικά τον Κασσελάκη θα ήταν να τον διαγράψουν. Το θέμα είναι πως η διαγραφή του είναι εξαιρετικά δύσκολη αφενός γιατί εκείνος ελέγχει το όργανο της ΕΔ και αφετέρου γιατί θέλει αυξημένη πλειοψηφία 2/3

Εξάλλου χθες η ΕΔ αποφάσισε οτι μόνο το συνέδριο αποφασίζει ποιός θα είναι υποψήφιος

https://www.cnn.gr/politiki/story/44420 ... neis-allos

Αναπόφευκτα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή οδηγήται σε αδιέξοδο. Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν ΜΑΖΙΚΑ το κόμμα κ πιστεύω θα φανεί στις δημοσκοπήσεις. Αυτή την στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν μόνο οι φανατικοί κασσελίστας και οι φανατικοί των 87. Η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων έχει απομακρυνθεί.

Στο συνέδριο όποτε γίνει θα γίνει της πουτάνας. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας μεταπολιτευτικά να ρευστοποιειται με τόσο γρήγορους ρυθμούς η Αξ. Αντιπολίτευση.

Άβαταρ μέλους
Archer29

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 16 Οκτ 2024, 19:07

Πασιφάη έγραψε:
16 Οκτ 2024, 11:55
Ναύτης έγραψε:
Ο πραγματικός βασιλιάς, ωστόσο, αποφάσισε για κάποιον λόγο ότι το βασίλειο πρέπει να διαλυθεί. Και θα διαλυθεί, διαλύθηκε ήδη δηλαδή.
Στον Αλέξη αναφέρεσαι; Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας ξέρουμε τι βλέψεις έχει για το ΣΥΡΙΖΑ πλέον; Καραδοκεί ως μελλοντικός σωτήρας ξέρωγω;
Πάντως έχω πάθει πλάκα. Μιλάμε για συμμορία χειρίστου είδους, ανίκητη.
Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.

Αν γίνει μόνο ένας νέος φορέας αλλά νομίζω ο Τσίπρας δεν έχει χώρο εκεί πλέον. Κανείς από τους 87. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει ο κόσμος δεν πρόκειται να πάει εκεί που θα είναι τσίπρας/87 κτλ. Θα πάει αλλού ή δυστυχώς ακροδεξιά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Οκτ 2024, 12:10

Archer29 έγραψε:
16 Οκτ 2024, 19:07
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Στον Αλέξη αναφέρεσαι; Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας ξέρουμε τι βλέψεις έχει για το ΣΥΡΙΖΑ πλέον; Καραδοκεί ως μελλοντικός σωτήρας ξέρωγω;
Δε νομίζω. Η σύγκρουση του με τον Καασελάκη τον έχει κάψει πολιτικά ενώ τώρα με γιδοβοσκό στο πασοκ δεν υπάρχει χώρος για σύμπλευση.

Αν γίνει μόνο ένας νέος φορέας αλλά νομίζω ο Τσίπρας δεν έχει χώρο εκεί πλέον. Κανείς από τους 87. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει ο κόσμος δεν πρόκειται να πάει εκεί που θα είναι τσίπρας/87 κτλ. Θα πάει αλλού ή δυστυχώς ακροδεξιά.
Κοίτα επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα, ούτε παρακολουθώ με στοχοπροσήλωση τα πολιτικά δρώμενα, ενδεχομένως και να πετάω μαλακίες ενίοτε. Ο κολλητός μου που στηρίζει τον Στέφανο, μου τα εξήγησε λίγο -πολύ χθες.
Επίσης μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα, ετοιμάζεται για να ιδρύσει καινούργιο κόμμα. Μπορεί να το έχετε γράψει ήδη στις προηγούμενες σελίδες, δεν παρακολούθησα η αλήθεια είναι. Αλλά αν το κάνει, ο κολλητος πιστεύει οτι θα πάρει σώβρακα. Το οτι ο ΣΡΖ θα πέσει κατακόρυφα σε ποσοστά όμως, είναι το μόνο σίγουρο. Τεσπα. Κι εγώ με την ελάχιστη γνωση μου σε τέτοια θέματα, κάνω κάποιες εικασίες. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 17 Οκτ 2024, 13:25

Πασιφάη έγραψε:
17 Οκτ 2024, 12:10
Archer29 έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Κοίτα επειδή δεν είμαι μέσα στα πράγματα, ούτε παρακολουθώ με στοχοπροσήλωση τα πολιτικά δρώμενα, ενδεχομένως και να πετάω μαλακίες ενίοτε. Ο κολλητός μου που στηρίζει τον Στέφανο, μου τα εξήγησε λίγο -πολύ χθες.
Επίσης μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα, ετοιμάζεται για να ιδρύσει καινούργιο κόμμα. Μπορεί να το έχετε γράψει ήδη στις προηγούμενες σελίδες, δεν παρακολούθησα η αλήθεια είναι. Αλλά αν το κάνει, ο κολλητος πιστεύει οτι θα πάρει σώβρακα. Το οτι ο ΣΡΖ θα πέσει κατακόρυφα σε ποσοστά όμως, είναι το μόνο σίγουρο. Τεσπα. Κι εγώ με την ελάχιστη γνωση μου σε τέτοια θέματα, κάνω κάποιες εικασίες. :102:
Και ο κολλητός σου και ο συνομιλητής σου εδώ είναι κασσελικοί και τις επιθυμίες τους τις εμφανίζουν σαν γεγονότα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Οκτ 2024, 13:51

Nandros έγραψε:
17 Οκτ 2024, 13:25
Πασιφάη έγραψε:
17 Οκτ 2024, 12:10
Archer29 έγραψε:

Και ο κολλητός σου και ο συνομιλητής σου εδώ είναι κασσελικοί και τις επιθυμίες τους τις εμφανίζουν σαν γεγονότα.
.
Παίζει δυνατά σαν σενάριο,δεν αντιλέγω σ'αυτό. Το αν έχουν άλλη πληροφόρηση δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Έχω ξεκαθαρίσει εξ'άλλου οτι απεχθάνομαι τα κομματικά καραγκιοζιλίκια. Σε όλο το φάσμα τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Οκτ 2024, 14:06

Archer29 έγραψε:
16 Οκτ 2024, 18:32
Ναύτης έγραψε:
To 2ο λάθος που έκανε ο Τσίπρας, οι 87 κτλ είναι οτι και τώρα υποτίμησαν τον Κασσελάκη. Νόμιζαν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ξεκάθαρο οτι δεν είχε άλλη βιώσιμη επιλογή ο Κασσελάκης παρά να το φτάσει στα άκρα. Εμπειροι πολιτικοί υποτίθεται αυτοί δεν το διέβλεπαν οτι ο Κασσελάκης θα το φτάσει στα άκρα?
Μα ακριβώς γι' αυτό ο Κασσελάκης το έφτασε στα άκρα. Επειδή ΔΕΝ είναι έμπειρος στην ελληνική κομματική πολιτική.

Τον πλάσαραν ως άσχετο (που ήταν) νομίζοντας ότι θα τον διαχειριστούν και τελικώς ο άσχετος τους έστειλε να μαζεύουν έμπΥρες βρούβες και να αναρωτιούνται τίς πταίει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Οκτ 2024, 22:12

Εικόνα
Εικόνα

:102::102::102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Archer29

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 18 Οκτ 2024, 22:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Οκτ 2024, 14:06

Μα ακριβώς γι' αυτό ο Κασσελάκης το έφτασε στα άκρα. Επειδή ΔΕΝ είναι έμπειρος στην ελληνική κομματική πολιτική.

Τον πλάσαραν ως άσχετο (που ήταν) νομίζοντας ότι θα τον διαχειριστούν και τελικώς ο άσχετος τους έστειλε να μαζεύουν έμπΥρες βρούβες και να αναρωτιούνται τίς πταίει.
Tώρα νομίζω τους έχει καταλάβει ήδη καλά. Έχει πλέον εμπειρία απλά είναι φουλ συγκρουσιακός άνθρωπος κ σου λέει ή θα καθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει.

Άβαταρ μέλους
Archer29

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 » 18 Οκτ 2024, 22:38

ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της Κ.Ε. στέλνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γκλέτσο, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη

https://www.cnn.gr/politiki/story/44469 ... -zaxariadi

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Οκτ 2024, 21:03

Τελείωσε ο Κασσελάκης. Ακόμη και η Τζάκρη που τον στηρίζει, τον στηρίζει με την ελπίδα ότι αν δεν καταφέρει να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο ίδιος, θα στηρίξει αυτήν για την προεδρία, η οποία θα κατέβει υποψήφια με την στήριξή του και έχοντας μαζί της τους οπαδούς του. :8)

https://www.dnews.gr/eidhseis/paixnidia ... a-i-tzakri

Τον Κασσελάκη τον χρησιμοποίησαν πολλοί και διάφοροι στον ΣΥΡΙΖΑ, ως μπροστινό για να αντιμετωπίσουν εσωκομματικούς τους αντιπάλους.

Τον χρησιμοποίησε ο Τσίπρας για να νικήσει την Αχτσιόγλου, τον χρησιμοποίησε ο Πολάκης, ο Παπάς και διάφοροι άλλοι.

Όσοι τον στήριζαν, σταδιακά τον πρόδιδαν (Φάμελος, Παπάς κλπ).

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών