Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Ξυπνάτε. Το βίτσιο του φιδεμπορα ΔΕΝ είναι η ΝΔ, βασικά χεστηκε. Το βίτσιο του είναι να την λέει σε όλους και να αποδεικνύει ότι αυτός είναι ο κατεχων την αλήθεια.
Κάθε απόπειρα να του αλλάξετε γνώμη είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Άσε που ο τοίχος καμμια φορά ακούει.
Κάθε απόπειρα να του αλλάξετε γνώμη είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Άσε που ο τοίχος καμμια φορά ακούει.
Κάνεις λάθος, απλά.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:20λεω τι προτεινω πας καλα ξεκαθαρα : οχι ψηφος στη καλπη σε κομμα που περασε απτην εξουσια ! Εγω ο δηλωμενος αντικομμουνιστης που παω κωλοφερατζα ολα τα πορδοκουμουνια εδω μεσα οπου τα πετυχω, προτεινω ακομα και κκε να δοκιμασουμε, αλλα οχι αλλη πρασινοροζμπλε σκατιλα !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:14Ε πες μας όμως τι προτείνεις;nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:11
ρε νετο καμια αρνητικοτητα, απλα να ειμαστε και λιγο ουσιαστικοι, δηλ καπου οπα με τα λογια του αερα ! Τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν στο πεζοδρομιο αλλα στην καλπη ! Στα πεζοδρομια τα πραγματα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
Για πες, τι θα ψηφιζουν τα ζουδια στη καλπη ? Και τα ζουδια που κατεβηκαν εχτες κατω και τα ζουδια που ΔΕΝ κατεβηκαν !
πανω απο 7/10 ψηφους στη καλπη τα κομματα εξουσιας δεν θα τις μαζεψουν ? Ποιος ειναι το συστημα που παραγει τραγωδιες τοσες δεκαετιες, ο βεργης ? Ποτε εστειλε ο λαος μια αποτυχημενη κυβερνηση - κομμα στο σπιτι του, εξω απο τη βουλη ? ΠΟΤΕ !
Αρα ποια αρνητικοτητα ? Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, που προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, αλλα αυτη ειναι !
Κι αν θες την αποψη μου, ο καθε γονεας - συγγενης ενος νεκρου ειτε στο ματι, ειτε στα τεμπη περναει μια μαυριλα στη συνεχεια της ζωης του, δεν εχει κουραγια να βγαινει στις τηλεορασεις και να δινει συνεντευξεις. Η καρυστιανου λοιπον που το εχει, θα μπορουσε να κανει την υπερβαση και ενωσει τις καταστασεις και να τις κανει συμπαγεις, δειχνοντας και ενα δρομο για την καλπη !
Θα μπορουσε ο λογος της να ειναι καταγγελτικος και να αφορα ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας δινοντας καλεσμα και στους νεκρους στο ματι, οι οποιοι με ανακοινωση τους πολυ ευγενικα ειπαν πως δεν θα συμμετεχουν εχτες ! Δεν το κανει η καρυστιανου γιατι παρασυρεται απο τον κομματισμο !
Το προβλημα ειναι ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας, οχι ενα ! Στη τελικη ποιος τον εφερε τον κουλη ? Ο τσιπρας δεν τον εφερε ? Και ποιος τον εφερε τον τσιπρα, ο σαμαρας δεν τον εφερε ? κοκ. Τα κομματα εξουσιας απετυχαν, πρεπει να πανε σπιτι τους ολα !
Δεν δεχεται να το περασει αυτο η καρυστιανου, οποτε, οποτε θα συμβει ακριβως αυτοπου λεω στην καλπη ! Ποια ειναι η αντιπροταση στον κουλη - τεμπη, τα τσιπροκομματια - ματι ?
Γιατί το μόνο που κανεις είναι να απαξιώνεις τον κόσμο πού κατέβηκε
Αλλα ειμαι μονος μου σε αυτο ! Ολοι οσοι κατεβηκαν κατω χτες (αλλα και οσοι δεν κατεβηκαν) διαφωνουν !
Το ξέρω ότι είναι ισοδύναμο αυτό με το να σου έβριζα την μάνα (ίσως να ήταν και πιο χαλαρό αυτό τώρα που το σκέφτομαι)αλλα ισχύει.
Ο λόγος: μεγάλο μέρος των ανθρώπων που κατέβηκαν χτες είναι και αυτοί που δεν ψηφίζουν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αποχή ή/και ότι κάποιοι από αυτούς πιθανόν να ψηφίσουν μέχρι - έστω κι αυτό το ΚΚΕ.
Για να έχει γνώση κάποιος του τι ζυμώσεις γίνονται στους δρόμους είναι αναγκαία σύμβαση να έχει κατέβει στους δρόμους.
Ξεκαβάλα μαλάκα, ούτε τόσο έξυπνος ούτε τόσο σπουδαίος είσαι γενικότερα, μια κινούμενη σκατοσακούλα είσαι σαν όλους τους υπόλοιπους που κράζεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- nik_killthemall
και η νδ θελω να παρει 0% ! Δεν χρειαζεται τα κομματα εξουσιας να παρουν 0% ας παρουν 2,5% αρκει να μην μπουν βουλη ! Καμια αντιρρηση οτι αυτο που λεω δεν θα γινει, αλλα τοτε γιατι με ψεγεις για αρνητικοτητα ! Εσυ που λες οτι αυτο δεν γινεται τι εισαι ? θετικος ?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:36
Κοίτα να μιλάμε για πράγματα που γίνονται όχι για πράγματα που θέλουμε
Εσύ μπορεί να θέλεις να πάρουν μηδέν τοίς εκατό ν.δ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν γίνεται αν και για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβω και το χέρι μου
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζητάει ο κόσμος από τα υπόλοιπα κόμματα να βρουν δέκα κοινά σημεία και να κατέβουν μαζί, εκτός φυσικά το ΚΚΕ που δεν δέχεται
Αλλά και αυτοί θέλουν να είναι όλοι αρχηγοί το ξέρεις καλύτερα από μένα
αστο λοιπον, καταλαβαινουμε κι οι δυο μας το αδιεξοδο
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Τελικά,λίγο πολύ, σε αυτή τη ζωή, όλοι Γιαχωβάδες είμαστε
Μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο να συνομιλούμε με τον Κύριο και κανείς δεν μας καταλαβαίνει
Μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο να συνομιλούμε με τον Κύριο και κανείς δεν μας καταλαβαίνει

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Σαφέστατα οι ζυμώσεις των δρόμων έφεραν κάποιοι στιγμή ένα κόμμα του 3% στην κυβέρνηση, φυσικά και λόγω μνημονίωνsys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:40Κάνεις λάθος, απλά.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:20λεω τι προτεινω πας καλα ξεκαθαρα : οχι ψηφος στη καλπη σε κομμα που περασε απτην εξουσια ! Εγω ο δηλωμενος αντικομμουνιστης που παω κωλοφερατζα ολα τα πορδοκουμουνια εδω μεσα οπου τα πετυχω, προτεινω ακομα και κκε να δοκιμασουμε, αλλα οχι αλλη πρασινοροζμπλε σκατιλα !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:14
Ε πες μας όμως τι προτείνεις;
Γιατί το μόνο που κανεις είναι να απαξιώνεις τον κόσμο πού κατέβηκε
Αλλα ειμαι μονος μου σε αυτο ! Ολοι οσοι κατεβηκαν κατω χτες (αλλα και οσοι δεν κατεβηκαν) διαφωνουν !
Το ξέρω ότι είναι ισοδύναμο αυτό με το να σου έβριζα την μάνα (ίσως να ήταν και πιο χαλαρό αυτό τώρα που το σκέφτομαι)αλλα ισχύει.
Ο λόγος: μεγάλο μέρος των ανθρώπων που κατέβηκαν χτες είναι και αυτοί που δεν ψηφίζουν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αποχή ή/και ότι κάποιοι από αυτούς πιθανόν να ψηφίσουν μέχρι - έστω κι αυτό το ΚΚΕ.
Για να έχει γνώση κάποιος του τι ζυμώσεις γίνονται στους δρόμους είναι αναγκαία σύμβαση να έχει κατέβει στους δρόμους.
Ξεκαβάλα μαλάκα, ούτε τόσο έξυπνος ούτε τόσο σπουδαίος είσαι γενικότερα, μια κινούμενη σκατοσακούλα είσαι σαν όλους τους υπόλοιπους που κράζεις.
Τώρα όμως υπάρχει πολυδιάσπαση, φυσικά δεν συμφωνώ κι εγώ ότι αυτοί που κατέβηκαν χθές θα ψηφίσουν ας πούμε ν.δ
- nik_killthemall

με τις πιπες που γραφεις ειμαι μπροστα σου σαν τον ταυγετο κι εισαι μπροστα μου σαν μυγοχυμα. Οι ζυμωσεις που γινονται στους δρομους

για πες τι καταφεραν στη καλπη οι αγανακτισμενοι που βγηκαν στους δρομους ? Πες να γελασουμε αν εχεις αντερα.
ανυποψιαστοι βλακες ειστε, γιαυτο θα ρθουν κι αλλα τεμπη κι αλλα ματια !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
γιατι ρε παιδια να μην ψηφίσουμε ΝΔ; Αν αλήθεια ακουσουν το μηνυμα, και κρεμάσουν απο τα αρχίδια στο συνταγμα τον Καραμανή, τον Αδωνι, τον Κυριακο, τους Δικαστικούς Πραγματογνώμονες κλπ, γιατί οχι; Μετα δύο χέρια ΝΔ, μην είμαστε απόλυτοι.
σταματα να κλαις νικ.
σταματα να κλαις νικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Μαρ 2025, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η μόνη περίπτωση ναλλαξει κάτι είναι μέσα από τέτοια μαζικά συλλαλητήρια ,στα οποία μετέχουν μικρά παιδιάnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:43και η νδ θελω να παρει 0% ! Δεν χρειαζεται τα κομματα εξουσιας να παρουν 0% ας παρουν 2,5% αρκει να μην μπουν βουλη ! Καμια αντιρρηση οτι αυτο που λεω δεν θα γινει, αλλα τοτε γιατι με ψεγεις για αρνητικοτητα ! Εσυ που λες οτι αυτο δεν γινεται τι εισαι ? θετικος ?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:36
Κοίτα να μιλάμε για πράγματα που γίνονται όχι για πράγματα που θέλουμε
Εσύ μπορεί να θέλεις να πάρουν μηδέν τοίς εκατό ν.δ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν γίνεται αν και για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβω και το χέρι μου
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζητάει ο κόσμος από τα υπόλοιπα κόμματα να βρουν δέκα κοινά σημεία και να κατέβουν μαζί, εκτός φυσικά το ΚΚΕ που δεν δέχεται
Αλλά και αυτοί θέλουν να είναι όλοι αρχηγοί το ξέρεις καλύτερα από μένα
αστο λοιπον, καταλαβαινουμε κι οι δυο μας το αδιεξοδο
Όπως είπε και ο συξ ίσως πειστούν οι νέοι ότι αυτό το μπουρδέλο πρέπει ναλλαξει και πάνε να ψηφίσουν
Γιατί αυτή την στιγμή στην νεολαία ξ ν.δ πρέπει να βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά
- nik_killthemall
παρτα κι εσυ βλητο ! Αμα φυγουν αυτοι δηλ τα υπολοιπα στελεχη της νδ ειναι αξια τιμια και ικανα ? Ορσε κοπανε, γαλαζιοι ζαιοι ειναι ολοι τους !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 01 Μαρ 2025, 20:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αφηστε τον κλαψιαρη ρε παιδια. Πο ευκολο ειναι να πει κακο για τον Κυριακο ο γγ, παρά ο νικ.
-
Φέρανε στην εξουσία ένα κόμμα που δεν είχε ξανακυβερνησει,όπως λες εσύ να γίνει τώραnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:46
με τις πιπες που γραφεις ειμαι μπροστα σου σαν τον ταυγετο κι εισαι μπροστα μου σαν μυγοχυμα. Οι ζυμωσεις που γινονται στους δρομουςχααχχαχααχ
για πες τι καταφεραν στη καλπη οι αγανακτισμενοι που βγηκαν στους δρομους ? Πες να γελασουμε αν εχεις αντερα.
Ναι τα έκανε μουνι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
Άλλωστε είναι πολύ πιθανό και σήμερα να πάρει κάποιο καινούριο κόμμα την εξουσία πάλι μουνι να τα κάνει
Άλλος ένας θλιβερός νάρκισσος είσαι μικρέ σαν τόσους και τόσους άλλους.nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:46
με τις πιπες που γραφεις ειμαι μπροστα σου σαν τον ταυγετο κι εισαι μπροστα μου σαν μυγοχυμα. Οι ζυμωσεις που γινονται στους δρομουςχααχχαχααχ
Δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός για να σου απαντήσω στην ηλίθια ερώτηση σου ούτε χρησιμοποίησα κάτι τέτοιο ως επιχείρημα για το οτιδήποτε.
Έχει μαζευτεί πολύ διαταραχή δω χάμου και γενικότερα το βλέπω αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ειναι τα ονοματα που αποστρεφομαστε οι νορμαλ αθρωποι, ειναι η σεκτα που τα δημιουργει.
- nik_killthemall
οπα τη πρωτη φορα ναι και μαζι τους, και στο πατο ολων μας οι συνεπειες ! Υπηρξε ομως και δευτερη φορα ! ΑΦΟΥ ο συριζα δεν εκανε τπτ αποσα υποσχεθηκε, αφου εστησε ψευδες δημοψηφισμα, αφου το οχι του δημοψηφισματος εγινε ναι, αφου εφερε μνημονιαρα, ΞΑΝΑψηφιστηκε !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:51Φέρανε στην εξουσία ένα κόμμα που δεν είχε ξανακυβερνησει,όπως λες εσύ να γίνει τώραnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:46
Ναι τα έκανε μουνι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
Άλλωστε είναι πολύ πιθανό και σήμερα να πάρει κάποιο καινούριο κόμμα την εξουσία πάλι μουνι να τα κάνει
Τι διαφορα εχει απο τους σερραιους που ξαναψηφισαν τον υπουργο τεμπων αφου σκοτωσε 57 ? ΚΑΜΙΑ !
δεν υπαρχει καλυτερος τρόπος να ξερει η σεκτα οτι ο Πρωθυπουργός πρεπει να μην λεει πιπες, απο αυτο που γινεται τώρα, πολιτικα μιλώντας. Αυτο που ζουμε τώρα ειναι δημοκρατία το δε μαξ, πιο πανω δεν μπορουμε.
Τον αρχηγό τον ακουσες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Ποσο κοσμο θα εχει στις 28 Φλεβαρη 2025 στο Συνταγμα;
από SeaHawk » 11 Φεβ 2025, 19:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 145 Απαντήσεις
- 3389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
28 Φεβ 2025, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο κοσμο εχει σημερα στο Βελιγραδι;
από SeaHawk » 15 Μαρ 2025, 19:52 » σε Διεθνής πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο κοσμο θα εχει στην συγκεντρωση συμπαραστασης για τα θυματα στο Ματι στις 12 Μαρτιου;
από SeaHawk » 07 Μαρ 2025, 14:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
12 Μαρ 2025, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29716 Προβολές
-