Αναποφάσιστοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Αναποφάσιστοι

Είμαι αναποφάσιστος ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα τον ψηφίσω
1
13%
Είμαι αναποφάσιστος ΣΥΡΙΖΑ και θα ψηφίσω άλλο
2
25%
Είμαι αναποφάσιστος ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αποχή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν είμαι αναποφάσιστος ΣΥΡΙΖΑ
5
63%

Σύνολο ψήφων: 8

bluerose

Re: Αναποφάσιστοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μάιος 2018, 14:10

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:01
Καλά το ΕΝΦΙΑ είναι κάτι κατοστάρικα - εκτός αν έχεις την έπαυλη του Χούλιο.
Είναι χαράτσι αλλά εδώ μιλάμε ότι έκλεισε μαγαζιά τριώροφα ο Τσίπρας και έστειλε τους υπαλλήλους στο Γκερμάνιος με τον Στέλιο Καζαντζίδη, το ΕΝΦΙΑ μας πόνεσε ;;;
Μα αν εχεις την επαυλη του Χούλιο δε τίθεται θεμα
Τίθεται θεμα ότι παιρνεις 600 σου ζητανε 2000 ας πουμε. Η προσφατο παράδειγμα 4000χιλ ο ανθρωπος δεν εχει δουλεια
Δεν είναι μερικα κατοστάρικα είναι αρκετα κατοστάρικα
Σκασιλα μου. Ας το παρει το κρατος

Το θεμα είναι ότι, καποιοι χρωστανε για αυτό το λογο όχι γιατι δεν ηταν σωστοι και πηγαν στο Θεο αυτά δε πληρωνονται πλεον
Αν βγει ο ενφια από κει μεσα ισως κατι κανουν

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Μάιος 2018, 14:12

shrike έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:03
Φυσικά και μας πόνεσε, Σόρε. Όταν τρως μπάτσες από παντού, όλες πονάνε. Δεν τις διαχωρίζεις σε περισσότερο ή λιγότερο επίπονες, ανάλογα με το αν σου τις έριξε ο "δικός σου" ή "οι άλλοι".
Τις χωρίζεις, ξέρω γω ;
Άλλο το τρακοσάευρω και άλλο το τριχίλιαρο.
Άλλο το μεροκάματο που γίνεται από 751 ευρώ 651 και άλλη η απόλυση αδεία προέδρου πρωτοδικών.
Εξ άλλου εμένα μου το μείωσε λίγο ο Τσίπρας το ΕΝΦΙΑ. Από 90 ευρώ το χρόνο σε 70.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 31 Μάιος 2018, 14:14

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:12
shrike έγραψε:
Φυσικά και μας πόνεσε, Σόρε. Όταν τρως μπάτσες από παντού, όλες πονάνε. Δεν τις διαχωρίζεις σε περισσότερο ή λιγότερο επίπονες, ανάλογα με το αν σου τις έριξε ο "δικός σου" ή "οι άλλοι".
Τις χωρίζεις, ξέρω γω ;
Άλλο το μεροκάματο που γίνεται από 751 ευρώ 651 και άλλη η απόλυση αδεία προέδρου πρωτοδικών.
Εξ άλλου εμένα μου το μείωσε λίγο ο Τσίπρας το ΕΝΦΙΑ. Από 90 ευρώ το χρόνο σε 70.
Βρε, διαφορά υπάρχει, σαφώς. Γι' αυτό και πας προς τον έναν ή τον άλλον, όχι επειδή κάποιος είναι καλός και ο άλλος κακός. Πας απλά στον λιγότερο κακό. Αλλά, αν ρωτάς αν πονάνε, σου λέω. Όλες πονάνε. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Αλλά όλες...

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Μάιος 2018, 14:30

shrike έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:14
wooded glade έγραψε:
shrike έγραψε:
Τις χωρίζεις, ξέρω γω ;
Βρε, διαφορά υπάρχει, σαφώς. Γι' αυτό και πας προς τον έναν ή τον άλλον, όχι επειδή κάποιος είναι καλός και ο άλλος κακός. Πας απλά στον λιγότερο κακό. Αλλά, αν ρωτάς αν πονάνε, σου λέω. Όλες πονάνε. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Αλλά όλες...
Ισαποστάκιας ;
Η ιδεολογία του Σύριζα είναι η φτωχοποίηση.
Από τότε που πρωτοφτιάχτηκε.
Μέσα σε ένα περιβάλλον αριστερής κουλτούρας που ζούμε, δεν ήταν δύσκολο βέβαια και για το πασόκ και για τη ΝΔ να αναδειχθούν σε φορομπήχτες, αλλά ο Σύριζα μέσα από τις διακηρύξεις του προγράμματος Θεσσαλονίκης και όχι μέσα από τις διακηρύξεις του προγράμματος κωλοτούμπας έλεγε ξεκάθαρα ότι όλοι οι μη δημοσιοκαφριστανοί να ετοιμάζουν πλερέζες.

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Ἀναποφάσιστοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 31 Μάιος 2018, 14:32

Ἄν εἶμαι ἐγὼ ΣΥΡΙΖΑ, γάτα νὰ μὴ σώσω νὰ ξαναδῶ μπροστά μου.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 31 Μάιος 2018, 15:24

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:30
shrike έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:14
wooded glade έγραψε:

Τις χωρίζεις, ξέρω γω ;
Ισαποστάκιας ;
Μουά; Μπαααα... καμιά σχέση. Απλά, δεν είμαι παντρεμένος με κανέναν (εκτός απ' τη γυναίκα μου, βέβαια) και δεν έχω πρόβλημα να την πω σε όλους όταν κάνουν μαλακίες, ακόμα κι αυτούς που υποστηρίζω.

Ποτέ μου δεν έβαλα στο ίδιο τσουβάλι, πχ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ακόμα και η γνωστή φράση καραμέλα "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτό... ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το άλλο" πάντα μού την έδινε, ο καθένας είχε το μερίδιο ευθύνης του φυσικά, αλλά η διαφορά στο ποσοστό αυτού του μεριδίου είναι τόσο μεγάλη, που θεωρώ τουλάχιστον τραγικό να τους αναφέρει κανείς μαζί στην ίδια φράση ξανά και ξανά.
wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 14:30
Η ιδεολογία του Σύριζα είναι η φτωχοποίηση.
Από τότε που πρωτοφτιάχτηκε.
Μέσα σε ένα περιβάλλον αριστερής κουλτούρας που ζούμε, δεν ήταν δύσκολο βέβαια και για το πασόκ και για τη ΝΔ να αναδειχθούν σε φορομπήχτες, αλλά ο Σύριζα μέσα από τις διακηρύξεις του προγράμματος Θεσσαλονίκης και όχι μέσα από τις διακηρύξεις του προγράμματος κωλοτούμπας έλεγε ξεκάθαρα ότι όλοι οι μη δημοσιοκαφριστανοί να ετοιμάζουν πλερέζες.
Δε νομίζω να υπήρχε ποτέ κάποια ιδεολογία στον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως είχαν κάποιοι λίγοι κάποτε, κυρίως αυτοί που αποχώρησαν (όχι τα μεγαλοστελέχη, τα πιο κούτσικα), αλλά δε νομίζω να φτιάχτηκε για ιδεολογικούς λόγους ο συνασπισμός. Περισσότερο πιστεύω ότι δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να μπορεί στο μέλλον (όπου μέλλον = τώρα, πλέον) να πετύχει αυτό που βλέπουμε σήμερα. Να καταφέρνει δηλαδή να περνάει μέτρα που δεν θα μπορούσε με τίποτα να κάνει ένα παραδοσιακά δεξιό κόμμα ή ένα ξεπερασμένο/ξεπεσμένο κεντροαριστερό, χωρίς να υπάρχει μαζικός ξεσηκωμός από τον κόσμο. Άποψή μου, φυσικά.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 31 Μάιος 2018, 15:33

Οι αναποφάσιστοι προέρχονται κυρίως από τον Σύριζα. Οι πιο απογοητευμένοι από αυτούς θα απέχουν από τις εκλογές. Αν λοιπόν η αποχή είναι μεγάλη, αυτό θα είναι μια ένδειξη ότι ο Σύριζα θα είναι χαμηλά. Σε αυτή την περίπτωση, πέφτει και το ποσοστό που χρειάζεται για αυτοδυναμία η ΝΔ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μάιος 2018, 15:35

wooded glade έγραψε:
shrike έγραψε:
Τις χωρίζεις, ξέρω γω ;
Τοσο λίγο ενφια;; :o Πολύ σπάνια και εδώ που είμαι, σε σπίτια του 65.
Καλα να παθω, θα μπορουσα να ανακαινησω της πεθερας
Παει και με τη παλαιότητα εκτος από τετραγωνικά
Ο μέσος όρος είναι 300 ευρω ενφια απ ότι ρωταω
Η πεθερα 60
Αλλιως τι θα εκανε με τα 338 συνταξη

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Μάιος 2018, 15:42

shrike έγραψε:
31 Μάιος 2018, 15:24
Δε νομίζω να υπήρχε ποτέ κάποια ιδεολογία στον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως είχαν κάποιοι λίγοι κάποτε, κυρίως αυτοί που αποχώρησαν (όχι τα μεγαλοστελέχη, τα πιο κούτσικα), αλλά δε νομίζω να φτιάχτηκε για ιδεολογικούς λόγους ο συνασπισμός. Περισσότερο πιστεύω ότι δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να μπορεί στο μέλλον (όπου μέλλον = τώρα, πλέον) να πετύχει αυτό που βλέπουμε σήμερα. Να καταφέρνει δηλαδή να περνάει μέτρα που δεν θα μπορούσε με τίποτα να κάνει ένα παραδοσιακά δεξιό κόμμα ή ένα ξεπερασμένο/ξεπεσμένο κεντροαριστερό, χωρίς να υπάρχει μαζικός ξεσηκωμός από τον κόσμο. Άποψή μου, φυσικά.
Κακή άποψη.
Άσε τι κάνουν λόγω καρέκλας και άσε τι κάνουν για τον εαυτό τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης σαν μέσο επιβολής και σαν οικονομικό καθεστώς.
Άλλωστε ποιοί τον ψηφίζουν (κατά κόρον) ; Τα δημοσιοκαφράκια τον ψηφίζουν.

Αυτού του είδους τα συστήματα είναι βέβαια όλα θνησιγενή αλλά εδώ έχουμε την παραλλαγή του μεγάλου κεφαλαίου σε συμμαχία με το "κίνημα" (μία παρόμοια παραλλαγή έχει και η Κίνα).

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 31 Μάιος 2018, 15:46

bluerose έγραψε:
31 Μάιος 2018, 13:42
σα να εχεις ακομη ένα σπιτι που δε νοικιάζεται κι ολας, μαγαζι
Και να εισαι σε συνταξη και να πρεπει να πληρωνεις ψυχρα ανα τετραγωνικο χωρις ιχνος ανθρωπιας
Δλ 600 η συνταξη αντε πληρωνε 500 τετρ. 2000χιλ ετσι αερα
ο ορισμός του πούλα το
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μάιος 2018, 15:49

Ναι σε ποιον
Γιατι θα πρέπει να έχει διαθέσιμα νόμιμα χρήματα
Κι αυτοί χτιζουν ότι θελουν απο μόνοι τους απ την αρχή
Εκτος αν είναι το διαθέσιμο προς πώληση επενδυση. Δλ να τα βγάλει τα λεφτά του.
Ηδη ξεκινησα μη νομίζεις τουλαχιστο να πω προσπάθησα

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 31 Μάιος 2018, 15:56

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 15:42
shrike έγραψε:
Κακή άποψη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης σαν μέσο επιβολής και σαν οικονομικό καθεστώς.

Αυτού του είδους τα συστήματα είναι βέβαια όλα θνησιγενή αλλά εδώ έχουμε την παραλλαγή του μεγάλου κεφαλαίου σε συμμαχία με το "κίνημα" (μία παρόμοια παραλλαγή έχει και η Κίνα).
Καλά, νομίζω είναι θέμα ερμηνείας. Εσύ το λες "πιστεύω" και "ιδεολογία", εγώ το λέω "εκτέλεση εντεταλμένης υπηρεσίας", προσχεδιασμένης από χρόνια, όταν είδαν κάποιοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε πλέον να την συνεχίσει λόγω φθοράς. Όχι ότι διαφωνούμε στα σημεία, στα ζουμερά δηλαδή.

Τώρα, για το θνησιγενές του πράγματος... δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το ΠΑΣΟΚ έκανε 40+ χρόνια να πεθάνει, ποτέ δεν ξέρει κανείς πόσο θα φτάσουν κι αυτοί.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Μάιος 2018, 16:10

shrike έγραψε:
31 Μάιος 2018, 15:56
wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 15:42
shrike έγραψε:
Κακή άποψη.

Καλά, νομίζω είναι θέμα ερμηνείας. Εσύ το λες "πιστεύω" και "ιδεολογία", εγώ το λέω "εκτέλεση εντεταλμένης υπηρεσίας", προσχεδιασμένης από χρόνια, όταν είδαν κάποιοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε πλέον να την συνεχίσει λόγω φθοράς. Όχι ότι διαφωνούμε στα σημεία, στα ζουμερά δηλαδή.

Τώρα, για το θνησιγενές του πράγματος... δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το ΠΑΣΟΚ έκανε 40+ χρόνια να πεθάνει, ποτέ δεν ξέρει κανείς πόσο θα φτάσουν κι αυτοί.
Το πασόκιο δεν πέθαινε γιατί είχε λεφτά (κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ένα απέραντο εργοτάξιο μας έλεγε ο Τζέφφρεϋ).
Η εντεταλμένη υπηρεσία παίζει κι αυτή, δεν ήταν χωρίς τα κονέ τους με Μπίλντεμπεργκ οι ροζ.

Κοίτα είναι ως εξής: Έχεις στην ομάδα σου προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Δεν σου κάνει, έκανε τις πατάτες του και έχασε από την Μπράϊτον και την Κρύσταλ Πάλας, πας για νέο προπονητή. Πας για τον Σάρρι ας πούμε, ο οποίος παίζει ένα διαφορετικό σύστημα. 4-4-2 ο Κόντε, 4-3-3 ο Σάρρι. Δεν τρέχει τίποτα, αρκεί να τα βρείτε στο οικονομικό. Μετά ο "Πρωταθλητής" δικός μας είναι, θα γράψει ότι του πούμε.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 31 Μάιος 2018, 21:14

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2018, 16:10
Κοίτα είναι ως εξής: Έχεις στην ομάδα σου προπονητή τον Αντόνιο Κόντε. Δεν σου κάνει, έκανε τις πατάτες του και έχασε από την Μπράϊτον και την Κρύσταλ Πάλας, πας για νέο προπονητή. Πας για τον Σάρρι ας πούμε, ο οποίος παίζει ένα διαφορετικό σύστημα. 4-4-2 ο Κόντε, 4-3-3 ο Σάρρι. Δεν τρέχει τίποτα, αρκεί να τα βρείτε στο οικονομικό. Μετά ο "Πρωταθλητής" δικός μας είναι, θα γράψει ότι του πούμε.
:lol:

Περιεκτικός και περιγραφικότατος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών