το χαπι για το ζαχαρο μην ξεχασεις, αρχιζεις το παραληρημα χωρις.Aprilianos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:13Αντιφα σημαίνει τσιμπούκι του Ερντογάν και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
- John Brown Gun Club
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Καλό φασιστομουτρο είσαι.Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:00Εγώ ποτέ δεν ανακατεύω πολιτικά στη δουλειά. Το μόνο χούι που έχω είναι με τα θρησκευτικά σύμβολα. Να μη γεμίζουν τον κόσμο θρησκευτικά σύμβολά, ούτε οι μουσουλμάνοι να μας ζαλίζουν τα @@ με τις ψαλμωδίες τους.
Το μόνο που έχω κάνει με πολιτικά ήταν όταν κάποτε μου είχε έρθει αεράτος υπάλληλος άλλης εταιρίας για κάτι χαρτιά. Εκεί που τα ετοιμάζαμε μου μόστραρε μπρελόκ Παπαδόπουλος-ΕΠΕΝ. Μου ανέβηκε το άιμα στο κεφάλι και άρχισα και γινόμουν μη φιλικός μαζί του
. Μέχρι που με αφορμή κάποιο μικροπροβληματάκι άρχισα και του την έλεγα χοντρα και με αγένεια να τελειώνει, να μην με καθυστερεί κλπ κλπ
Εντάξει έγινα λίγο μαλάκας αλλά ο συγκεκριμένος το χρειαζόταν
Όπως όλοι οι "δυστυχείς" που αναγκάζονται να γράφουν παπαριές που δεν πιστεύουν για να την πουν στους φασίστες.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:00John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
ζει το όνειρό ο μπλακι
Η σωτηρία των αντιφά
είναι μεγάλο πράγμα
σαν ταξιδάκι αναψυχής
μ' ένα κρυμμένο τραύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι πιθανόν η ιστοσελίδα να προσπαθεί να παίξει λίγο το παιγνίδι της cancel culture που είναι της μόδας στην Αμερική.
- Aprilianos
57 είμαι δεν έχω ζάχαρο. Είναι γεγονός πως οι θέσεις των αντιφα σε μετανάστευση και εξωτερική πολιτική ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις των Τούρκων. Οι αντιεθνικιστες που λειτουργούν ως 5η φάλαγγα του τουρκικού εθνικισμού.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:26το χαπι για το ζαχαρο μην ξεχασεις, αρχιζεις το παραληρημα χωρις.Aprilianos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:13Αντιφα σημαίνει τσιμπούκι του Ερντογάν και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μην το χτυπάς έτσι το πληκτρολόγιο ρε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:09δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.
Γράψε και καμιά ώρα AFK.
Είσαι πολύ σκληρός.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οι περισσότερες από τις συνάψεις του εγκεφάλου σου έχουν ασυνδετοτηταPhilip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:15Οι περισσότερες από τις μηνύσεις που κάνει ο Δήμητρας έχουν βασιμοτητα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Otto Weininger
Εγω είμαι υπέρ της βίας. Τα κριτήρια μου είναι α)που καταλήγει και β)για ποιο λόγο.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:25και εσυ εισαι, ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι οπως δεν παραδεχεσαι πως δεν ειναι καθε μορφη βιας το ιδιο, ασχετα ομως που το πιστευεις.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:15Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:11
Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα κατάπτυστο* κείμενο, που σηκώνει χαλαρά επέμβαση από τη ΓΣΕΕ.πατησιωτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:38Είναι πιθανόν η ιστοσελίδα να προσπαθεί να παίξει λίγο το παιγνίδι της cancel culture που είναι της μόδας στην Αμερική.
Σαφώς και δεν θα γίνει αλλά ακόμη και έτσι έχει ενδιαφέρον ως ένδειξη της νοοτροπίας των αντιφαμπουλουμουσούργελων.
Είναι κωμικοτραγικοί οι τύποι.
*Αγαπημένο επίθετο των αντιφά. Τιμής ένεκεν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην Ελλαδα οι μεταναστες ειναι 1% το 99% ειναι λαθρομεταναστες οποτε το ολο θεμα ειναι ακυρο και αυτος που το εγραψε ειναι ρατσιστης Ελληνοφοβικος
Εδώ όμως έχουμε ένα άλλο ερώτημα:break έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 03:06Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως το βασικό ιδεολογικό της υπόβαθρο, και η οποία καταδικάστηκε για ρατσιστική βία, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;
Πχ. αν βγει μία ομάδα που λέει "θα φάμε τον Break" και κάποιος εδώ μέσα δηλώνει έμπρακτη ή προφορική στήριξη στην ομάδα αυτή, γνωρίζοντας ότι εκείνη θέλει να φάει τον Break, η πράξη του αυτή συνιστά προτροπή σε βία ή όχι;
Είχα γράψει και παλαιότερα ότι σε περίπτωση οριστικής καταδίκης της Χ.Α. για εγκληματική οργάνωση, όλα τα μέλη της που αποδεδειγμένα συμμετείχαν ή στήριζαν την οργάνωση είναι δυνητικά υπόλογα.
Τέλος, αν κάποιος υπάλληλος υποστήριζε φανερά μία οποιαδήποτε υπόδικη εγκληματική συμμορία, θα υπήρχε εύλογος λόγος απολύσεως, είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό φορέα;
Αν βγει μια ομάδα και πει "τσακίστε τους νοικοκυρέους", "κάψτε τα μαγαζιά και αυτοκίνητα των λευκών", "ψόφο στους Έλληνες" κλπ τι είναι;stavmanr έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:02Εδώ όμως έχουμε ένα άλλο ερώτημα:break έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 03:06Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως ιδεολογικό της υπόβαθρο, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;
Πχ. αν βγει μία ομάδα που λέει "θα φάμε τον Break" και κάποιος εδώ μέσα δηλώνει έμπρακτη ή προφορική στήριξη στην ομάδα αυτή, γνωρίζοντας ότι εκείνη θέλει να φάει τον Break, η πράξη του αυτή συνιστά προτροπή σε βία ή όχι;
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.
Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ε, αυτό ακριβώς λέω βρε κουρκουμπίνι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:10Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.
Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιούλ 2020, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43