Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 10:26

Aprilianos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:13
Αντιφα σημαίνει τσιμπούκι του Ερντογάν και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται
το χαπι για το ζαχαρο μην ξεχασεις, αρχιζεις το παραληρημα χωρις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 31 Ιούλ 2020, 10:27

Υδράργυρος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:00
Εγώ ποτέ δεν ανακατεύω πολιτικά στη δουλειά. Το μόνο χούι που έχω είναι με τα θρησκευτικά σύμβολα. Να μη γεμίζουν τον κόσμο θρησκευτικά σύμβολά, ούτε οι μουσουλμάνοι να μας ζαλίζουν τα @@ με τις ψαλμωδίες τους.

Το μόνο που έχω κάνει με πολιτικά ήταν όταν κάποτε μου είχε έρθει αεράτος υπάλληλος άλλης εταιρίας για κάτι χαρτιά. Εκεί που τα ετοιμάζαμε μου μόστραρε μπρελόκ Παπαδόπουλος-ΕΠΕΝ :lol: . Μου ανέβηκε το άιμα στο κεφάλι και άρχισα και γινόμουν μη φιλικός μαζί του :lol: . Μέχρι που με αφορμή κάποιο μικροπροβληματάκι άρχισα και του την έλεγα χοντρα και με αγένεια να τελειώνει, να μην με καθυστερεί κλπ κλπ :lol:
Εντάξει έγινα λίγο μαλάκας αλλά ο συγκεκριμένος το χρειαζόταν

Εικόνα
Καλό φασιστομουτρο είσαι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 10:29

Otto Weininger έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:00
John Brown Gun Club έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:25
nostromos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:11
ενω το ζητημα του νηματος ειναι το πογκρομ απεναντι σε ατομα συγκεκριμενων πεποιθησεων
οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
:smt005:
ζει το όνειρό ο μπλακι
Όπως όλοι οι "δυστυχείς" που αναγκάζονται να γράφουν παπαριές που δεν πιστεύουν για να την πουν στους φασίστες.

Η σωτηρία των αντιφά
είναι μεγάλο πράγμα
σαν ταξιδάκι αναψυχής
μ' ένα κρυμμένο τραύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 31 Ιούλ 2020, 10:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:04
Αρχικώς, το κείμενο είναι μούφα.

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που ήταν αληθινό, αν η προβληματισμένη :) ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, προχωρούσε στην απόλυση με τόσο γελοία δικαιολογία, το πιθανότερο είναι να βρισκόταν στη θέση του κατηγορούμενου η ίδια.

Δημητρούλες. :lol:
Είναι πιθανόν η ιστοσελίδα να προσπαθεί να παίξει λίγο το παιγνίδι της cancel culture που είναι της μόδας στην Αμερική.

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 31 Ιούλ 2020, 10:45

31 Ιούλ 2020, 10:26
Aprilianos έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:13
Αντιφα σημαίνει τσιμπούκι του Ερντογάν και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται
το χαπι για το ζαχαρο μην ξεχασεις, αρχιζεις το παραληρημα χωρις.
57 είμαι δεν έχω ζάχαρο. Είναι γεγονός πως οι θέσεις των αντιφα σε μετανάστευση και εξωτερική πολιτική ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις των Τούρκων. Οι αντιεθνικιστες που λειτουργούν ως 5η φάλαγγα του τουρκικού εθνικισμού.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 31 Ιούλ 2020, 10:47

31 Ιούλ 2020, 02:09
δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.
Μην το χτυπάς έτσι το πληκτρολόγιο ρε.
Γράψε και καμιά ώρα AFK.
Είσαι πολύ σκληρός.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 31 Ιούλ 2020, 10:51

Philip Mortimer έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:15
Οι περισσότερες από τις μηνύσεις που κάνει ο Δήμητρας έχουν βασιμοτητα
Οι περισσότερες από τις συνάψεις του εγκεφάλου σου έχουν ασυνδετοτητα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 31 Ιούλ 2020, 10:53

31 Ιούλ 2020, 10:25
Otto Weininger έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:15
31 Ιούλ 2020, 10:11

Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).
Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;
και εσυ εισαι, ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι οπως δεν παραδεχεσαι πως δεν ειναι καθε μορφη βιας το ιδιο, ασχετα ομως που το πιστευεις.
Εγω είμαι υπέρ της βίας. Τα κριτήρια μου είναι α)που καταλήγει και β)για ποιο λόγο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 10:57

πατησιωτης έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:04
Αρχικώς, το κείμενο είναι μούφα.

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που ήταν αληθινό, αν η προβληματισμένη :) ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, προχωρούσε στην απόλυση με τόσο γελοία δικαιολογία, το πιθανότερο είναι να βρισκόταν στη θέση του κατηγορούμενου η ίδια.

Δημητρούλες. :lol:
Είναι πιθανόν η ιστοσελίδα να προσπαθεί να παίξει λίγο το παιγνίδι της cancel culture που είναι της μόδας στην Αμερική.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα κατάπτυστο* κείμενο, που σηκώνει χαλαρά επέμβαση από τη ΓΣΕΕ.

Σαφώς και δεν θα γίνει αλλά ακόμη και έτσι έχει ενδιαφέρον ως ένδειξη της νοοτροπίας των αντιφαμπουλουμουσούργελων.

Είναι κωμικοτραγικοί οι τύποι.

*Αγαπημένο επίθετο των αντιφά. Τιμής ένεκεν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 31 Ιούλ 2020, 10:57

Στην Ελλαδα οι μεταναστες ειναι 1% το 99% ειναι λαθρομεταναστες οποτε το ολο θεμα ειναι ακυρο και αυτος που το εγραψε ειναι ρατσιστης Ελληνοφοβικος

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιούλ 2020, 11:02

break έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 03:06
Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....
ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.
Εδώ όμως έχουμε ένα άλλο ερώτημα:
το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως το βασικό ιδεολογικό της υπόβαθρο, και η οποία καταδικάστηκε για ρατσιστική βία, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;

Πχ. αν βγει μία ομάδα που λέει "θα φάμε τον Break" και κάποιος εδώ μέσα δηλώνει έμπρακτη ή προφορική στήριξη στην ομάδα αυτή, γνωρίζοντας ότι εκείνη θέλει να φάει τον Break, η πράξη του αυτή συνιστά προτροπή σε βία ή όχι;

Είχα γράψει και παλαιότερα ότι σε περίπτωση οριστικής καταδίκης της Χ.Α. για εγκληματική οργάνωση, όλα τα μέλη της που αποδεδειγμένα συμμετείχαν ή στήριζαν την οργάνωση είναι δυνητικά υπόλογα.

Τέλος, αν κάποιος υπάλληλος υποστήριζε φανερά μία οποιαδήποτε υπόδικη εγκληματική συμμορία, θα υπήρχε εύλογος λόγος απολύσεως, είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό φορέα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:10

stavmanr έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:02
break έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 03:06
Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....
ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.
Εδώ όμως έχουμε ένα άλλο ερώτημα:
το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως ιδεολογικό της υπόβαθρο, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;

Πχ. αν βγει μία ομάδα που λέει "θα φάμε τον Break" και κάποιος εδώ μέσα δηλώνει έμπρακτη ή προφορική στήριξη στην ομάδα αυτή, γνωρίζοντας ότι εκείνη θέλει να φάει τον Break, η πράξη του αυτή συνιστά προτροπή σε βία ή όχι;
Αν βγει μια ομάδα και πει "τσακίστε τους νοικοκυρέους", "κάψτε τα μαγαζιά και αυτοκίνητα των λευκών", "ψόφο στους Έλληνες" κλπ τι είναι;

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.

Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast » 31 Ιούλ 2020, 11:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:56
Ασέβαστος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:50

δηλαδη η κοπελα της ιστοριας δεν κανει κατι παρανονο, οσοι εδωμεσα προτεινουν να απολυθει, κανουν. :p2:
Αυτό που κάνει η ΗΛΙΘΙΑ είναι παράνομο.
Παράνομο είναι να είσαι ρατσιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:13

BlastFromThePast έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:56
Ασέβαστος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:50

δηλαδη η κοπελα της ιστοριας δεν κανει κατι παρανονο, οσοι εδωμεσα προτεινουν να απολυθει, κανουν. :p2:
Αυτό που κάνει η ΗΛΙΘΙΑ είναι παράνομο.
Παράνομο είναι να είσαι ρατσιστής.
Ε, αυτό ακριβώς λέω βρε κουρκουμπίνι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιούλ 2020, 11:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:10
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.

Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.

Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιούλ 2020, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών