Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
άμα ίσχυε αυτό, τότε όλοι οι αριστεροι, θα ήταν γραμμένοι στον οαεδ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Για να "παίξουμε" λοιπόν λίγο με το ερώτημα...
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Τζημερο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω;

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω;

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω;

Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω;

Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;

Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Eπειδή υπάρχει αυτό:
Όπως ακριβώς τη φανταζόμουν.

ήμουν περίεργη ποια χαζούλα έγραψε αυτό:4) Καταχρηστική απόλυση (ΑΚ 281)
Η απόλυση δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα όρια που επιβάλλονται από την καλή πίστη ή τα χρηστά ήθη ή τον κοινωνικό ή οικονομικό σκοπό του δικαιώματος του εργοδότη (π.χ. λόγω φύλου ή οικογενειακής κατάστασης, λόγω συμμετοχής σε νόμιμη απεργία ή μειωμένης απόδοσης εξαιτίας προηγηθείσας ασθένειας ή για λόγους εμπάθειας, εκδικητικότητας, πολιτικών πεποιθήσεων κλπ).
Και τη βρήκα.Απαντηση Α,ΜΠΑ
Διαβάζω τα σχόλια και βλέπω ότι δεν έγινα κατανοητή.
Απαντάτε ότι δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον λόγω πολιτκών φρονημάτων. Εγώ απαντάωότι ο ρατσισμός ΔΕΝ είναι πολιτικό φρόνημα, είναι βία, μίσος, και επίσης είναι παράνομος. Υπάρχει νόμος αντιρατσιστικός. Λέω ότι ΜΟΙΑΖΕΙ με πολιτικό φρόνημα, έχουμε εν μέρει πειστεί ότι είναι, επειδή οι ρατσιστές μπήκαν στη Βουλή κι επειδή υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς παντού. Αν δεν κάνουμε σαφές με την στάση μας ότι δεν είναι αποδεκτή στάση κοινωνικά, πώς θα επιστρέψει ο φασισμός στις σπηλιές που ήταν (και όπου ανήκει;) ΔΕΝ ειναι πολιτική άποψη ο ρατσισμός, ξαναλέω ότι είναι μίσος, βία, και πρέπει να διώκετεαι (και διώκεται).
Η υπάλληλλος είναι γεμάτη μίσος. Εσείς θα κρατούσατε μια υπάλληλο γεμάτη μίσος, επειδή είναι “η άποψή της” και επειδή είναι καλή στη δουλειά της;
Όπως ακριβώς τη φανταζόμουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Εγώ δεν αυτολογοκρίνομαι.
Και με μια άλλη οπτική βρίσκω την μπουμπού χαριτωμένη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η δεύτερη φωτο που ανέβασα, δείχνει πως τη φανταζόμουν.BlastFromThePast έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:41
Τη φανταζόσουν να φοράει γυαλιά και να έχει κατσαρά μαλλιά; Για ποιο λόγο;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δηλαδη η κοπελα της ιστοριας δεν κανει κατι παρανονο, οσοι εδωμεσα προτεινουν να απολυθει, κανουν.break έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 03:06Έξαψα λίγο για αντιρατσιστικούς νόμους και βρήκα το παρακάτω....Η παράβαση είναι η προτροπή σε πράξεις, όχι το να έχεις την άποψη. Π.χ. το να λες ότι δεν γουστάρεις του μουσουλμάνους δεν είναι παράπτωμα, το να λες "τσακίστε τους μουσουλμάνους σε κάθε γειτονιά" είναι.ΝΟΜΟΣ 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- John Brown Gun Club
θα στο κανω ταληρακια: με το που ακουσω τους πρωτους φθογγους "λαθρ.." εχεις φυγει κλωτσηδον απο το παραθυρο.Απολλώνιος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 05:46Ρε αμόρφωτε κομμουνιστοσυμμοριτη ποιος θα πει τι είναι ηθικό και τι όχι, ρατσιστικό και τι όχι; Εσύ; Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό να έρθουν 10εκ λαθρομετανάστες και για μένα όχι και να με θεωρείς ρατσιστή. Ευτυχώς στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχετε. Είστε κρυμμένοι σε βρωμερά υπόγεια στα Εξάρχεια σαν τα ποντίκια γεμάτοι μπαφο και βρωμιά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πάντως κάποιες "άλλες" πολιτικές απόψεις, μια χαρά ήταν κολάσιμες στην Ελλάδα μέχρι και το 1974. Just sayin'.nostromos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:04μπερδευεις τις αποψεις με τις πεποιθησεις ... τυπικος στη δουλεια ειναι οποιος δεν μεταφερει τις πολιτικες του αποψεις στην εργασια ... και οι πολιτικες πεποιθησεις δεν μπορει να ειναι κολασιμες σε ενα δημοκρατικο καθεστωςPhilip Mortimer έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:57Δεν υπάρχουν προσχήματα. Ρατσιστικές απόψεις είναι ποινικά διωκόμενες στη δημοκρατία, απολύτως ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.Golden Age έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:56
Αυτό που λες είναι σχετικό. Κάποιος δεν θέλει να υπάρχει λαθρομετανάστευση στη χώρα του. Δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να έχει αυτή την άποψη με διάφορα προσχήματα.
Αυτό που κάνει η ΗΛΙΘΙΑ είναι παράνομο.
Ξεκάθαρα.
Γιατί κάποια πράγματα, από ένα σημείο και μετά, σταματούν να είναι αστεία.
Κι ας τσιρίζουν οι αντιφούλες εκτός ή εντός φόρου, όσο θέλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιούλ 2020, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
κοιτα ο αθλιος πως παει να φυσιολογικοποιησει την υποστηριξη στη δολοφονικη συμμορια της ΧΑ, βαζοντας την στο ιδιο επιπεδο με αυτα τα αθωα πραγματα.georgebi έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:25Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Με εξαιρεση την ψηφο στον Τζημερο: δηλωνει απιστευτα χαμηλο αι κιου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
κοπελα της ιστοριας λεω την εργαζομενη, οχι τον/την εργοδοτη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Otto Weininger
John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.

ζει το όνειρό ο μπλακι
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43