Ε κατήργησε τον άχρηστο φορέα τότε. Εγώ δεν διαφωνώ ότι το δημόσιο έχει ουκ ολίγους αργόσχολους, που διασύρουν τελικά όλους τους ΔΥ. Στο ότι δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος διαφώνησα.
Μειώνουν το αφορολόγητο στις 6.500 ευρώ!
-
Re: Μειώνουν το αφορολόγητο στις 6.500 ευρώ!
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Αυτό για παράδειγμα γίνεται στην Αγγλία.
Μετρητά χρειάζεσαι μόνο για να αγοράσεις παγωτό από το πλανόδιο βαν (και όχι πάντα)...
Yippie Kay Yay
Ταμειακά δεν πληρώνουν. Πληρώνονται από αυτόν. Είναι από τους πιο βασικούς λόγους που υπάρχει άλλωστε.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 12:53Ε κατήργησε τον άχρηστο φορέα τότε. Εγώ δεν διαφωνώ ότι το δημόσιο έχει ουκ ολίγους αργόσχολους, που διασύρουν τελικά όλους τους ΔΥ. Στο ότι δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος διαφώνησα.
Να μειωθεί ρε παιδιά και να δώσουμε κι άλλες αυξήσεις + αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια: ένστολους ,δικαστικούς κλπ
- hellegennes
Για την ακρίβεια, είναι φόρος μόνο κατ' όνομα, αφού το μόνο που πληρώνει ο φόρος τους είναι τον φόρο τους.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 10:41Εντάξει ίσως θα του τα χρώσταγε. Αλλά αυτά είναι τεχνικότητες.
Η ουσία είναι αν τον φόρο τον δεις σαν (λεφτά που παίρνω) - (λεφτά που μου αφήνει η εφορία) οι δημόσιοι υπάλληλοι όντως πληρώνουν φόρο.
Αν όμως τον φόρο τον δεις σαν (λεφτά που δίνω στο κράτος) - (λεφτά που μου δίνει το κράτος) οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τον φόρο, δεν τον πληρώνουν, έχουν δηλαδή αρνητικό φόρο.
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οι ίδιοι προτιμούν την πρώτη οπτική γωνία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Πίπες. Ο φόρος τους πληρώνει ότι ακριβώς πληρώνει κι ο δικός σου. Τόσο για μισθούς ΔΥ, τόσο για δρόμους, τόσο για τα ταξιδάκια του Καμμένου, τόσο για τους συμβούλους επικοινωνίας του Κυριάκου και πάει λέγοντας.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:07Για την ακρίβεια, είναι φόρος μόνο κατ' όνομα, αφού το μόνο που πληρώνει ο φόρος τους είναι τον φόρο τους.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 10:41Εντάξει ίσως θα του τα χρώσταγε. Αλλά αυτά είναι τεχνικότητες.
Η ουσία είναι αν τον φόρο τον δεις σαν (λεφτά που παίρνω) - (λεφτά που μου αφήνει η εφορία) οι δημόσιοι υπάλληλοι όντως πληρώνουν φόρο.
Αν όμως τον φόρο τον δεις σαν (λεφτά που δίνω στο κράτος) - (λεφτά που μου δίνει το κράτος) οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τον φόρο, δεν τον πληρώνουν, έχουν δηλαδή αρνητικό φόρο.
- hellegennes
Εξήγησέ μου πώς συμβαίνει αυτό, όταν το κράτος δεσμεύει το ποσό για να τους το ξαναδώσει. Το κράτος σου δίνει κάθε μήνα 1500 ευρώ, σού παίρνει πίσω τα 500 και σ'τα ξαναδίνει τον άλλον μήνα για να σ'τα ξαναπάρει. Τα 3000 που δίνει ο Χ ΙΥ ή ΕΕ φεύγουν από την τσέπη του και πηγαίνουν στην τσέπη του κράτους. Το κράτος χρησιμοποιεί αυτά τα λεφτά για να πληρώνει για δρόμους, υπηρεσίες, κτλ.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:09Πίπες. Ο φόρος τους πληρώνει ότι ακριβώς πληρώνει κι ο δικός σου. Τόσο για μισθούς ΔΥ, τόσο για δρόμους, τόσο για τα ταξιδάκια του Καμμένου, τόσο για τους συμβούλους επικοινωνίας του Κυριάκου και πάει λέγοντας.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:07Για την ακρίβεια, είναι φόρος μόνο κατ' όνομα, αφού το μόνο που πληρώνει ο φόρος τους είναι τον φόρο τους.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 10:41Εντάξει ίσως θα του τα χρώσταγε. Αλλά αυτά είναι τεχνικότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θεωρείς τους συμβούλους επικοινωνίας του Κυριάκου αφορολόγητους που τους πληρώνουν αλλά οποιονδήποτε άλλον στο δημόσιο μισθολόγιο τον θεωρείς φορολογούμενο που τα πληρώνει;alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:09Πίπες. Ο φόρος τους πληρώνει ότι ακριβώς πληρώνει κι ο δικός σου. Τόσο για μισθούς ΔΥ, τόσο για δρόμους, τόσο για τα ταξιδάκια του Καμμένου, τόσο για τους συμβούλους επικοινωνίας του Κυριάκου και πάει λέγοντας.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:07Για την ακρίβεια, είναι φόρος μόνο κατ' όνομα, αφού το μόνο που πληρώνει ο φόρος τους είναι τον φόρο τους.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 10:41Εντάξει ίσως θα του τα χρώσταγε. Αλλά αυτά είναι τεχνικότητες.
-
Κοίτα, για να μην ξαναλέω τα ίδια και βαριέμαι πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα που εξηγώ αναλυτικά γιατί είναι λανθασμένη η όλη λογική.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:15Εξήγησέ μου πώς συμβαίνει αυτό, όταν το κράτος δεσμεύει το ποσό για να τους το ξαναδώσει. Το κράτος σου δίνει κάθε μήνα 1500 ευρώ, σού παίρνει πίσω τα 500 και σ'τα ξαναδίνει τον άλλον μήνα για να σ'τα ξαναπάρει. Τα 3000 που δίνει ο Χ ΙΥ ή ΕΕ φεύγουν από την τσέπη του και πηγαίνουν στην τσέπη του κράτους. Το κράτος χρησιμοποιεί αυτά τα λεφτά για να πληρώνει για δρόμους, υπηρεσίες, κτλ.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:09Πίπες. Ο φόρος τους πληρώνει ότι ακριβώς πληρώνει κι ο δικός σου. Τόσο για μισθούς ΔΥ, τόσο για δρόμους, τόσο για τα ταξιδάκια του Καμμένου, τόσο για τους συμβούλους επικοινωνίας του Κυριάκου και πάει λέγοντας.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:07
Για την ακρίβεια, είναι φόρος μόνο κατ' όνομα, αφού το μόνο που πληρώνει ο φόρος τους είναι τον φόρο τους.
-
Κανένας, προσπάθησα να εξηγήσω απλά ότι το ίδιο ποσοστό που πληρώνεις εσύ για πχ το ΝΑΤΟ πληρώνει κι ο ΔΥ. Οτι όλος ο φόρος του πάει στον μισθό του είναι απλά παράλογο.
Δεν πάει όλος ο φόρος του στο μισθό του αλλά όλος ο μισθός του προέρχεται από φόρους.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:18Κανένας, προσπάθησα να εξηγήσω απλά ότι το ίδιο ποσοστό που πληρώνεις εσύ για πχ το ΝΑΤΟ πληρώνει κι ο ΔΥ. Οτι όλος ο φόρος του πάει στον μισθό του είναι απλά παράλογο.
Τα αναδρομικά των μπάτσων ,των καραβανάδων , των δικαστών και τα οδοιπορικά του Αυγενάκη παιδιά να σώσουμε κι όλοι οι άλλοι να πα να ....
-
Και λοιπόν; Αν απέλυες αυτόν και προσλάμβανες ιδιώτη στη θέση του δεν θα τον πλήρωνες; Σε ρώτησα και πριν, γιατί αν πληρώνεις τον ιδιώτη για μια δουλειά αυτός πληρώνει φόρο εισοδήματος κι όταν πληρώνεις τον δημόσιο για την ίδια δουλειά αυτός δεν πληρώνει;foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:19Δεν πάει όλος ο φόρος του στο μισθό του αλλά όλος ο μισθός του προέρχεται από φόρους.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:18Κανένας, προσπάθησα να εξηγήσω απλά ότι το ίδιο ποσοστό που πληρώνεις εσύ για πχ το ΝΑΤΟ πληρώνει κι ο ΔΥ. Οτι όλος ο φόρος του πάει στον μισθό του είναι απλά παράλογο.
- hellegennes
Πρώτον θα τον πλήρωνα λιγότερα και δεύτερον αυτό για μένα θα ήταν έξοδο, όχι φόρος. Ο φόρος δεν είναι έξοδο.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:21Και λοιπόν; Αν απέλυες αυτόν και προσλάμβανες ιδιώτη στη θέση του δεν θα τον πλήρωνες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δε λέω για το δικό σου φόρο ρε. Για τον φόρο που θα πληρώσει αυτός απ την αμοιβή που θα του δώσεις λέω. Γιατί είναι φόρος εισοδήματος αυτά που θα πήρώσει ο ιδιώτης που θα προσλάβεις για να κάνει μια δουλειά και δεν είναι φόρος εισοδήματος αυτός που θα πληρώσει ο ΔΥ που θα κάνει την ίδια δουλειά; Και το ότι θα πληρώσεις λιγότερα στον ιδιώτη είναι πίπες. Εξαρτάται στην καλύτερη μεσοπρόθεσμα και θσ σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι μακροπρόθεσμα. Αλλά αυτό δεν είναι καν το θέμα. Αυτό είναι το πετάμε τη μπάλα αλλού.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:26Πρώτον θα τον πλήρωνα λιγότερα και δεύτερον αυτό για μένα θα ήταν έξοδο, όχι φόρος. Ο φόρος δεν είναι έξοδο.alexandroso έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 14:21Και λοιπόν; Αν απέλυες αυτόν και προσλάμβανες ιδιώτη στη θέση του δεν θα τον πλήρωνες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-