Ποια διοίκηση; Εννοείς τους εργαζόμενους;talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:43Εχμ, που η διοικηση εχει επιτρέψει κοκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:42Και τα άτομα αυτά είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Οι κανόνες που οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει, κοκ.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:39
εχει διοικηση. Υπαρχουν κανονες που ακολουθουνται, ατομα που καθοριζουν ποιος θα προσληφθει και ατομο που απολυει κατα το δοκουν οσους δεν ακολουθουν τους κανονες - ή βρωμαει το χνωτο τους .
ο Βαρουφάκης θα φέρει κομμουνισμού τύπου Τίτο
- Dwarven Blacksmith
Re: ο Βαρουφάκης θα φέρει κομμουνισμού τύπου Τίτο

-
εκεινο το παλικαρι που μπορει και απολυει κατα το δοκουν λεω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:45Ποια διοίκηση; Εννοείς τους εργαζόμενους;talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:43Εχμ, που η διοικηση εχει επιτρέψει κοκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:42
Και τα άτομα αυτά είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Οι κανόνες που οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει, κοκ.
- Dwarven Blacksmith
Α, τον εργαζόμενο.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:46εκεινο το παλικαρι που μπορει και απολυει κατα το δοκουν λεω.

-
οχι, τον Gabe Newell λεω, το αφεντικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:46Α, τον εργαζόμενο.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:46εκεινο το παλικαρι που μπορει και απολυει κατα το δοκουν λεω.
αυτον που προσλαμβανει και απολυει
- Dwarven Blacksmith
Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:49οχι, τον Gabe Newell λεω, το αφεντικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:46Α, τον εργαζόμενο.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:46
εκεινο το παλικαρι που μπορει και απολυει κατα το δοκουν λεω.

-
Και τώρα πήγαινε στις ευκαιρίες καριέρας να δεις ότι ψάχνουν για game developers, software developers , managers κτλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:50Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 13:56δεν χρειάζεται γιατί ξέρω κόσμο που δουλεύει εκεί μέσα και γιατί δεν θα μπορούσε να έιναι αλλιώς γιατί λες λαλακίες. Φυσικά και έχει συγκεκριμμένες θέσεις εργασίας η εταιρία. Φυσικά και άλλα λεφτά θα πάρει η ρεσεψιονιστ από τους ντεβς και τους μανατζαρέους. Το τι μετοχές παίρνουν οι εργαζόμενοι εκέι δεν ξέρω, όλες οι μεγάλες εταιρίες δίνουν μετοχές συνήθως σε κάποια μερίδα εργαζομένων αλλά η valve δεν είναι στο χρηματιστήριο
https://www.valvesoftware.com/en/
Που θα μας πεις ότι κάνει ο καθένας ότι θέλει καμμενε
-
Στείλε και εσύ βιογραφικό και αν σε πάρουν κάνε την δουλειά του ceo. Πες στον γκαμπε από σήμερα είμαι το αφεντικό σου
- Dwarven Blacksmith
Αυτό θα στο έλεγα και μόνος μου, αν με ρωτούσες, αλλά δεν με ρώτησες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ρόλους ή job descriptions όπως ξεκάθαρα βλέπεις. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:53Και τώρα πήγαινε στις ευκαιρίες καριέρας να δεις ότι ψάχνουν για game developers, software developers , managers κτλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:50Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 13:56
δεν χρειάζεται γιατί ξέρω κόσμο που δουλεύει εκεί μέσα και γιατί δεν θα μπορούσε να έιναι αλλιώς γιατί λες λαλακίες. Φυσικά και έχει συγκεκριμμένες θέσεις εργασίας η εταιρία. Φυσικά και άλλα λεφτά θα πάρει η ρεσεψιονιστ από τους ντεβς και τους μανατζαρέους. Το τι μετοχές παίρνουν οι εργαζόμενοι εκέι δεν ξέρω, όλες οι μεγάλες εταιρίες δίνουν μετοχές συνήθως σε κάποια μερίδα εργαζομένων αλλά η valve δεν είναι στο χρηματιστήριο
https://www.valvesoftware.com/en/

-
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:52Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:49οχι, τον Gabe Newell λεω, το αφεντικο.
α, οποτε σε μια εταιρια με μολις 360 ατομα, εχουμε εναν τυπο που κανει τις προσληψεις και τις απολυσεις κατα το δοκουν και επιτρεπει την υπαρξη των κανονων που ακολουθουνται και οποιος δεν τους ακολουθει και δε βγαζει λεφτα η εταιρια παιρνει ποδι (π.χ το τμημα VR )
ok, δεν ασκει διοικηση λαιμαι ο τυπος.
-
Επιστρέφουμε στο ότι δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταιειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:55Αυτό θα στο έλεγα και μόνος μου, αν με ρωτούσες, αλλά δεν με ρώτησες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ρόλους ή job descriptions όπως ξεκάθαρα βλέπεις. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:53Και τώρα πήγαινε στις ευκαιρίες καριέρας να δεις ότι ψάχνουν για game developers, software developers , managers κτλ
- Dwarven Blacksmith
Η εταιρία υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Ο Γκέιμπ ΕΧΕΙ τον τρόπο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν κάνει ό,τι θέλει γιατί πιστεύει ότι αυτό θα κατέστρεφε όσα κάνουν την εταιρία ξεχωριστή. Μην μου λες όμως ότι είναι το ίδιο με την κανονική διοίκηση, ήμαρτον.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:56Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:52Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:49
οχι, τον Gabe Newell λεω, το αφεντικο.
α, οποτε σε μια εταιρια με μολις 360 ατομα, εχουμε εναν τυπο που κανει τις προσληψεις και τις απολυσεις κατα το δοκουν και επιτρεπει την υπαρξη των κανονων που ακολουθουνται και οποιος δεν τους ακολουθει και δε βγαζει λεφτα η εταιρια παιρνει ποδι (π.χ το τμημα VR )

- Dwarven Blacksmith
Εγώ παρέθεσα το σκρινσοτ, παρέθεσα το link (αυτό που μου είπες να πάω, το ίδιο λινκ είναι, με τις ευκαιρίες καριέρας), παρέθεσα το employee handbook. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για σε πείσω. Εσύ πάντως δεν παρέθεσες απολύτως τίποτα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 16:02Επιστρέφουμε στο ότι δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταιειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:55Αυτό θα στο έλεγα και μόνος μου, αν με ρωτούσες, αλλά δεν με ρώτησες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ρόλους ή job descriptions όπως ξεκάθαρα βλέπεις. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:53
Και τώρα πήγαινε στις ευκαιρίες καριέρας να δεις ότι ψάχνουν για game developers, software developers , managers κτλ
Ας κρίνουν οι συνομιλητές ποιος λέει γεγονότα και ποιος φαντάζεται.

-
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:52
Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.
Το λες και αναγκαιο τακτικο ελιγμοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 16:03
Η εταιρία υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Ο Γκέιμπ ΕΧΕΙ τον τρόπο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν κάνει ό,τι θέλει γιατί πιστεύει ότι αυτό θα κατέστρεφε όσα κάνουν την εταιρία ξεχωριστή. Μην μου λες όμως ότι είναι το ίδιο με την κανονική διοίκηση, ήμαρτον.
Οντως μια εταιρια με 360 ατομα με πανω κατω τα ιδια ακαδημαικα προσοντα θα εχει διαφορετικο ειδος διοικησης απο μια που εχει πολυστρωματοποιημενο εργατικο δυναμικο και χιλιαδες εργαζομενους
50 ευρω
-
Παπαριες σε λέει, έχω συμφοιτηη που δουλεύει στην valvw ως data science . Η μόνη διαφορά που έχει με τις τυπικές εταιρίες είναι η απουσία ιεραρχίας τυπου senior data scientist, senior dev, principal κτλ ππυ έχουν οι περισσότερες εταιρίες και υπάρχει νια αυτονομία στα projects ππυ δουλεύεις και σε ποιες ομάδες θα μπειςtalaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:56Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:52Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:49
οχι, τον Gabe Newell λεω, το αφεντικο.
Αλλά και αυτά όλα στα χαρτιά κυρίως γιατί δεν πληρώνονται όλοι το ίδιο. Εννοώ για την ίδια δουλειά πχ software engineers παρόλο που και καλά δεν υπάρχει τίτλος senior στην πράξη υπάρχει
- Dwarven Blacksmith
Καλά εντάξει, αμα θες να πρήξεις μπάλες. Αν διοίκηση λες οποιοδήποτε μηχανισμό λήψης αποφάσεων, υπάρχει. Αν διοίκηση λες τα άτομα επιφορτισμένα με τη λήψη αποφάσεων, τότε δεν υπάρχουν τέτοια άτομα. Όλοι συμμετέχουν.talaipwros έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 16:06Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:52
Κολλήσαμε σε αυτόν δηλαδή; Οκ, αν είναι η μόνη ένσταση, κομπλε. Πάντως διοίκηση δεν υπάρχει.Το λες και αναγκαιο τακτικο ελιγμοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 16:03
Η εταιρία υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Ο Γκέιμπ ΕΧΕΙ τον τρόπο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν κάνει ό,τι θέλει γιατί πιστεύει ότι αυτό θα κατέστρεφε όσα κάνουν την εταιρία ξεχωριστή. Μην μου λες όμως ότι είναι το ίδιο με την κανονική διοίκηση, ήμαρτον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 02 Μάιος 2023, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα
από kongrosian » 16 Οκτ 2023, 16:46 » σε Γλωσσολογία - 19 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Οκτ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η στάση του κομμουνισμού για το γουόκ κίνημα
από Antipnevma » 14 Νοέμ 2024, 21:08 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
14 Νοέμ 2024, 23:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
από Dwarven Blacksmith » 08 Νοέμ 2023, 15:08 » σε Ιστορία - 22 Απαντήσεις
- 842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
09 Νοέμ 2023, 09:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τί πιστεύετε οτι θα συμβεί (οτ)αν αναγκαστεί η ΝΔ να φέρει τις Πρέσπες προς επικύρωση?
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 15:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
26 Ιουν 2023, 18:37
-