Δημοσκόπιση MRB - Ιούνιος '18

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Δημοσκόπιση MRB - Ιούνιος '18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 06 Ιούλ 2018, 16:48

Τρελός_του_Χωριού έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 16:41
Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:

Εικόνα
Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMG :fp: Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.

Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης » 06 Ιούλ 2018, 16:57

συμφωνω, ασε τα κοινωνικα μας αντανακλαστικα. υπαρχει μπετο 30 τα εκατο τουλαχιστον κομματι της Ελ κοινωνιας που προτιμαει να δωσουμε την Ροδο στην Τουρκια απο το να ριξει Μητσοτακη.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 06 Ιούλ 2018, 17:03

κυριος Μακης έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 16:57
συμφωνω, ασε τα κοινωνικα μας αντανακλαστικα. υπαρχει μπετο 30 τα εκατο τουλαχιστον κομματι της Ελ κοινωνιας που προτιμαει να δωσουμε την Ροδο στην Τουρκια απο το να ριξει Μητσοτακη.
Και τι ειναι η Ροδος μπροστα στην αργομισθια ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού
Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρελός_του_Χωριού » 06 Ιούλ 2018, 17:07

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 16:48
Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:

Εικόνα
Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMG :fp: Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
Η δημοσίευση έγινε για διαφορετικούς λόγους· ώστε να είναι γνωστό τι άλλο υποστηρίζεται από την ίδια έρευνα.
Αν δηλαδή, κάποιοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για ένα ερώτημα, πρέπει να
λάβουν υπόψη τι αναφέρεται σε αυτή γενικότερα.

:wave:

ΥΓ. το θεωρώ αυτονόητο πώς έχεις καταλάβει ότι δεν έχω καμία σχέση με το Mr. Bean* του ελληνικού κοινοβουλίου... :)
(* όταν κάνει τις χαρακτηριστικές του γκριμάτσες, αυτόν μου φέρνει στο νου)
Εικόνα

Από την άλλη, μη ξεχνάμε ότι και ο Γιωργάκης Παπανδρέου θεωρούταν κάποτε δημοφιλής...
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρελός_του_Χωριού την 06 Ιούλ 2018, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 06 Ιούλ 2018, 17:10

Εικόνα
Δηλαδή πρώτο κόμμα ο Λεβέντης; :smt017

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 06 Ιούλ 2018, 17:17

metaxoskolikas έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 17:10

Δηλαδή πρώτο κόμμα ο Λεβέντης; :smt017
Πιο συμπαθής. Τι σε παραξενεύει, γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να αντιπαθεί τον Λεβέντη;;; Θυμίζω πως παλιότερα πρώτος σε δημοφιλία ήταν ο Κωνσταντόπουλος και Συνασπισμός δεν έμπαινε στην βουλή.
Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Ιούλ 2018, 17:19

Εικόνα
Που σημαίνει ότι ο κόσμος - ίσως - έμαθε τα μαθήματα του.
Το κακό είναι ότι όλοι βγαίνουν άχρηστοι και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε άχρηστους!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 07 Ιούλ 2018, 13:43

Εικόνα
Ατσαλώσου για τις φάπες που έρχονται.

ΥΓ. Στις εσωκομματικές που θα γίνουν μετά τον εξευτελισμό στις εκλογές θα στηρίξω Ευκλείδη. Χρειαζόμαστε κάποιο σοβαρό πρόσωπο στην αξιωματική(;) αντιπολίτευση. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis » 07 Ιούλ 2018, 13:47

metaxoskolikas έγραψε:
05 Ιούλ 2018, 21:00
Αν πράγματι πάντως πάρει άνω του 20%, το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι ότι αυτή η χώρα δε θα βγει ποτέ από τον βούρκο.
Ψηφο στους μαρινακηδες για να παει μπροστα η χωρα
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 07 Ιούλ 2018, 13:54

Την φάπα την έφαγες στο Eleuthero χρησιμοποιώντας το όνομα μου,ποντάροντας πως δεν μπαίνω. Σε συγχωρώ, είμαι ανεκτικός στην αμαρτία.
ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Είναι ο Μεγάλος Τιμονιέρης, θα μπει σε μαυσωλείο το 2090,αφου σας γλεντήσει κάτι δεκαετίες ακόμα. Ο Ευκλείδης είναι μορφή, αλλά καλός μόνος για ηγέτης στην Θύρα 4.
Φιλική συμβουλή, ανθρώπου που βλέπει μακριά. Κάντε εντριβές στον Κουρασμένο. Μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την επερχόμενη τσαπού,αλλιώς μπαίνετε στην πορεία της ΕΚ-ΝΔ των 70ς. Σας τα ελεγα και τότε,Τζιτζιφιόγκος ή ο Θεός Μειμαρ, μπορούσαν να κρατήσουν το σαπιοκάραβο στην επιφάνεια.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 07 Ιούλ 2018, 14:14

07 Ιούλ 2018, 13:54
Την φάπα την έφαγες στο Eleuthero χρησιμοποιώντας το όνομα μου,ποντάροντας πως δεν μπαίνω. Σε συγχωρώ, είμαι ανεκτικός στην αμαρτία.
ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Είναι ο Μεγάλος Τιμονιέρης, θα μπει σε μαυσωλείο το 2090,αφου σας γλεντήσει κάτι δεκαετίες ακόμα. Ο Ευκλείδης είναι μορφή, αλλά καλός μόνος για ηγέτης στην Θύρα 4.
Φιλική συμβουλή, ανθρώπου που βλέπει μακριά. Κάντε εντριβές στον Κουρασμένο. Μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την επερχόμενη τσαπού,αλλιώς μπαίνετε στην πορεία της ΕΚ-ΝΔ των 70ς. Σας τα ελεγα και τότε,Τζιτζιφιόγκος ή ο Θεός Μειμαρ, μπορούσαν να κρατήσουν το σαπιοκάραβο στην επιφάνεια.
Καμιά φάπα δεν έφαγα. Χρησιμοποίησα μια πραγματική παράθεση από το Έθνος, αλλά το λάθος μου ήταν ότι δεν πρόσεξα τη δική σου ειρωνική τοποθέτηση στο δημοσίευμα. Και σίγουρα δεν ποντάρω σε κάτι, γιατί ξέρω ότι γράφεις και εκεί, όπως και εγώ.

Καταλαβαίνω ότι, όταν ο κόσμος σου καταρρέει, είσαι σε κατάσταση σοκ. Το να σε γλεντάει ο Τσίπρας σου, το ότι ο Πάνος σου ψάχνει την ψήφο του, το ότι ο Παοκ δεν πήρε στημένο πρωτάθλημα, αφού ο σύριζα σφύριζε αδιάφορα, είναι πάρα πολύ.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Απλώς πρέπει να ξέρεις ότι η βάση της ΝΔ σιχαίνεται τον Βρωμόστομο και τον Τζιτζι, ενώ ο ολετήρας Κουρασμένος είναι ανάθεμα για κάθε σοβαρό κεντρώο, όπως εγώ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών