Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:

Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
Και τι ειναι η Ροδος μπροστα στην αργομισθια ;κυριος Μακης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:57συμφωνω, ασε τα κοινωνικα μας αντανακλαστικα. υπαρχει μπετο 30 τα εκατο τουλαχιστον κομματι της Ελ κοινωνιας που προτιμαει να δωσουμε την Ροδο στην Τουρκια απο το να ριξει Μητσοτακη.
Η δημοσίευση έγινε για διαφορετικούς λόγους· ώστε να είναι γνωστό τι άλλο υποστηρίζεται από την ίδια έρευνα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
Δηλαδή πρώτο κόμμα ο Λεβέντης;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
Πιο συμπαθής. Τι σε παραξενεύει, γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να αντιπαθεί τον Λεβέντη;;; Θυμίζω πως παλιότερα πρώτος σε δημοφιλία ήταν ο Κωνσταντόπουλος και Συνασπισμός δεν έμπαινε στην βουλή.
Που σημαίνει ότι ο κόσμος - ίσως - έμαθε τα μαθήματα του.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:
Ατσαλώσου για τις φάπες που έρχονται.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:48Θελουν να μας πείσουν πως ο Κούλης είναι συμπαθέστερος του ημίθεου Λεβέντη; OMGΤρελός_του_Χωριού έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 16:41Μιας και δεν αναφέρθηκε, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με την ίδια έρευνα:Πάλι θα κρύβεστε σαν τα 3 τρομπόνια του 15. Εγώ σας προετοιμάζω, γιατί σας πονάω, μαζί μεγαλώσαμε.
Ψηφο στους μαρινακηδες για να παει μπροστα η χωραmetaxoskolikas έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 21:00Αν πράγματι πάντως πάρει άνω του 20%, το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι ότι αυτή η χώρα δε θα βγει ποτέ από τον βούρκο.
Καμιά φάπα δεν έφαγα. Χρησιμοποίησα μια πραγματική παράθεση από το Έθνος, αλλά το λάθος μου ήταν ότι δεν πρόσεξα τη δική σου ειρωνική τοποθέτηση στο δημοσίευμα. Και σίγουρα δεν ποντάρω σε κάτι, γιατί ξέρω ότι γράφεις και εκεί, όπως και εγώ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 13:54Την φάπα την έφαγες στο Eleuthero χρησιμοποιώντας το όνομα μου,ποντάροντας πως δεν μπαίνω. Σε συγχωρώ, είμαι ανεκτικός στην αμαρτία.
ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Είναι ο Μεγάλος Τιμονιέρης, θα μπει σε μαυσωλείο το 2090,αφου σας γλεντήσει κάτι δεκαετίες ακόμα. Ο Ευκλείδης είναι μορφή, αλλά καλός μόνος για ηγέτης στην Θύρα 4.
Φιλική συμβουλή, ανθρώπου που βλέπει μακριά. Κάντε εντριβές στον Κουρασμένο. Μόνο αυτός μπορεί να διαχειριστεί την επερχόμενη τσαπού,αλλιώς μπαίνετε στην πορεία της ΕΚ-ΝΔ των 70ς. Σας τα ελεγα και τότε,Τζιτζιφιόγκος ή ο Θεός Μειμαρ, μπορούσαν να κρατήσουν το σαπιοκάραβο στην επιφάνεια.