Απεργούμε! 16 Ιούνη
Re: Απεργούμε! 16 Ιούνη
Εμεις αγωνιζόμαστε μαζι με τον λαό για να αυξηθεί και το μεροκάματο. Θα ρθειτε μαζί μας; Εννοώ στις θέσεις μας.
Σήμερα με την τεχνολογία που εχουμε και την παραγωγικότητα της εργασίας που έχουμε επιτύχει με λιγότερη δουλειά μπορούμε να παράγουμε περισσότερο αρα και λιγοτερο χρόνο και περισσότερη αμοιβή. Εσείς θέλετε να δουλευει περισσότερο και να αμοιβεται λιγότερο;
η επικληση του '89 θεωρώ πως είναι πεταγμα της μπαλας στην εξέδρα, αν σε καίει όμως μπορεις να ανοιξεις νήμα να το συζητήσουμε για να μην στρεψουμε αλλου την εδω κουβεντα.
Σήμερα με την τεχνολογία που εχουμε και την παραγωγικότητα της εργασίας που έχουμε επιτύχει με λιγότερη δουλειά μπορούμε να παράγουμε περισσότερο αρα και λιγοτερο χρόνο και περισσότερη αμοιβή. Εσείς θέλετε να δουλευει περισσότερο και να αμοιβεται λιγότερο;
η επικληση του '89 θεωρώ πως είναι πεταγμα της μπαλας στην εξέδρα, αν σε καίει όμως μπορεις να ανοιξεις νήμα να το συζητήσουμε για να μην στρεψουμε αλλου την εδω κουβεντα.

Η «δεύτερη φορά Αριστερά»

https://www.efsyn.gr/node/298219

Στην απεργία της Πέμπτης 10 Ιουνίου, φάνηκε καθαρά η επιστροφή εκείνων που είχαν ψηφίσει την «πρώτη φορά Αριστερά», το 2015.

Η κοσμοσυρροή της «Μεγάλης Πέμπτης» ήταν το προμήνυμα «της δεύτερης φοράς».

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 14 Ιουν 2021, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η αναφορά στο 89 που θέλετε κι εσείς να θάψετε στη Λήθη, είναι γκολάκι απ'ευθείας στα δίχτυα της προπαγάνδας που επιχειρείτε ''θεάρεστα'' να πράξετε.
Εσάς πρέπει να στοιχειώνει, όχι εμένα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Ε ναι η αλήθεια είναι πως είσαι όλο δουλειά, 24 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα είσαι, έχεις ρέψει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ε και σύ τώρα... Μία και μοναδική ευκαιρία είχαν στη ζωή τους να κάτσουν σε Υπουργικό Θώκο, έστω και για κάτι λίγους μήνεςΠασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:49Εδώ εσύ προτείνεις διαρκείς απεργίες, που έχουν ως αποτέλεσμα, την ελλειψη του μεροκάματου στον εργαζόμενο.Τί θα πάει σπίτι του; Το καταστατικό του Περισσού, δεν τρώγεται μαν.
Συν τοις άλλοις, σου ξεκαθάρισα πως δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η εκάστοτε επιχείρηση, έπειτα από ένα λοκντάουν ετήσιο. Που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με νύχια και με δόντια, για να μην απολύσει υπαλλήλους. Κι εκεί, πάλι θα γκαρίζατε για ''άδικες απολύσεις'' και παπάρια μάντολες.
Και για πες μου μια ρε φιλαράκι. Το 8ωρο μάρανε το Κομμουνιστικό ασκέρι; Γιατί δεν εδραίωνε πραγματάκια νομοθετικού περιεχομένου, όταν ήταν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, το 89; Και γιατί σκούζετε εσείς τώρα; Τότε ήταν καλά; Σας ανάγκασαν;
Δεν είμαι πολιτικάντης, αλλά δεν είμαι και μινάρας πολίτης που τρώω κουτόχορτο.

Να τσοντάρουμε όλοι το κατιτίς μας, ρε παιδιά, να σώσουμε τας επιχειρήσεις.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:49Εδώ εσύ προτείνεις διαρκείς απεργίες, που έχουν ως αποτέλεσμα, την ελλειψη του μεροκάματου στον εργαζόμενο.Τί θα πάει σπίτι του; Το καταστατικό του Περισσού, δεν τρώγεται μαν.
Συν τοις άλλοις, σου ξεκαθάρισα πως δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η εκάστοτε επιχείρηση, έπειτα από ένα λοκντάουν ετήσιο. Που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με νύχια και με δόντια, για να μην απολύσει υπαλλήλους. Κι εκεί, πάλι θα γκαρίζατε για ''άδικες απολύσεις'' και παπάρια μάντολες.
Και για πες μου μια ρε φιλαράκι. Το 8ωρο μάρανε το Κομμουνιστικό ασκέρι; Γιατί δεν εδραίωνε πραγματάκια νομοθετικού περιεχομένου, όταν ήταν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, το 89; Και γιατί σκούζετε εσείς τώρα; Τότε ήταν καλά; Σας ανάγκασαν;

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άλλος απο δω. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις, (μίνι μάρκετ, παπουτσάδικα, ρουχάδικα, εστιατόρια, κλπ κλπ, ), είναι ανάξιες λόγου στην προσπάθειά τους να σταθούν; Δεν απασχολούν υπαλλήλους; Κοροϊδεύεις τους εργαζόμενους; Μαλάκα μου δεν υπάρχετε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 13:25Να τσοντάρουμε όλοι το κατιτίς μας, ρε παιδιά, να σώσουμε τας επιχειρήσεις.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:49Εδώ εσύ προτείνεις διαρκείς απεργίες, που έχουν ως αποτέλεσμα, την ελλειψη του μεροκάματου στον εργαζόμενο.Τί θα πάει σπίτι του; Το καταστατικό του Περισσού, δεν τρώγεται μαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ κοροϊδεύω τους εργαζόμενους; Εσύ τους κοροϊδεύεις και όχι εγώ.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 13:32Άλλος απο δω. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις, (μίνι μάρκετ, παπουτσάδικα, ρουχάδικα, εστιατόρια, κλπ κλπ, ), είναι ανάξιες λόγου στην προσπάθειά τους να σταθούν; Δεν απασχολούν υπαλλήλους; Κοροϊδεύεις τους εργαζόμενους; Μαλάκα μου δεν υπάρχετε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 13:25Να τσοντάρουμε όλοι το κατιτίς μας, ρε παιδιά, να σώσουμε τας επιχειρήσεις.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:49
Εδώ εσύ προτείνεις διαρκείς απεργίες, που έχουν ως αποτέλεσμα, την ελλειψη του μεροκάματου στον εργαζόμενο.Τί θα πάει σπίτι του; Το καταστατικό του Περισσού, δεν τρώγεται μαν.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Οχι ακριβως αυτοι αλλα,οι αλλοι που τους αντιπροσωπευουν.Fluffy έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:20Δηλαδή οι εργαζόμενοι της λαρκο π.χ. είναι τεμπέληδες ή οι οικοδόμοι της αττικής, οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό μήπως;
Κι αν δεν καταλαβες,αναφερομαι στους εργατοπατερες και τους επαγγελματιες απεργους.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
μαλλον δεν έχεις επαφή με χωρους δουλειάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
16 Ιουν 2023, 10:12
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Ιουν 2024, 19:03