Απεργούμε! 16 Ιούνη
Απεργούμε! 16 Ιούνη
Το εργατικό κίνημα έδειξε και στις 10 του μηνός την αντίθεση του στον αντεργατικό νόμο της κυβέρνησης παΝΔημίας και φυσικά εφάρμοσε δίκαιο είναι το δίκιο του εργάτη κόντρα στις αποφάσεις της αστικής δικαιοσύνης. Και στις 16 Ιούνη δίνουμε το παρόν. Να ξαναπαραλύσει το σύμπαν.
Οργανώνουμε την πάλη μας!
Δίνουμε τρόπο στην οργή!
Οργανώνουμε την πάλη μας!
Δίνουμε τρόπο στην οργή!
Re: Απεργούμε! 16 Ιούνη
Πάλι; Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε απ'την κοσμοπλημμύρα της δεκάτης του Ιούνη, σύντροφε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φυσικά, δεν είναι ζήτημα συμβολισμού η κατάργηση του 8ωρου. Καθε μέρα θα πρεπε.
Να απεργούμε σύντροφε; Και πότε θεωρείς καλή περίοδο να δουλεύει ο κοσμάκης;
Ελπίζω εκείνη την ημέρα να απεργήσουν οι φλουφλομπούμπηδες από τις αρλούμπες που αραδιάζουν στο πχόρουμ.
Ξέρεις ότι το μότο μας είναι « πρώτοι στην δουλειά, πρώτοι και στον αγώνα »
Αν δεν το γνώριζες, τώρα το έμαθες.
Άλλωστε και τώρα δουλεύεις.
Βασικά το μότο σας είναι, ''πρώτοι στον αγώνα και ποιός γαμεί το μεροκάματο'', αλλά ποιά είμαι εγώ, να σας αλλάξω μυαλό.

Ενας λογαριασμός στο ιντερνετ; μπα.
Εδώ εσύ παίζεις με τη νοημοσύνη μας, εκεί κόλλησες;
Κι εσείς προτείνετε διαρκείς απεργίες που χάνονται μεροκάματα, δίχως να βλέπετε συνολικά το πρόβλημα της εκάστοτε επιχείρησης. Μάλιστα.Fluffy έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:20Δηλαδή οι εργαζόμενοι της λαρκο π.χ. είναι τεμπέληδες ή οι οικοδόμοι της αττικής, οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό μήπως;
Δηλαδή εσεις προτείνετε να καταργηθεί το 8ωρο για όλη την εργατική τάξη και να καθησουν να το υποστούν;Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:25Εδώ εσύ παίζεις με τη νοημοσύνη μας, εκεί κόλλησες;Κι εσείς προτείνετε διαρκείς απεργίες που χάνονται μεροκάματα, δίχως να βλέπετε συνολικά το πρόβλημα της εκάστοτε επιχείρησης. Μάλιστα.
Εδώ εσύ προτείνεις διαρκείς απεργίες, που έχουν ως αποτέλεσμα, την ελλειψη του μεροκάματου στον εργαζόμενο.Τί θα πάει σπίτι του; Το καταστατικό του Περισσού, δεν τρώγεται μαν.Fluffy έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 12:30Δηλαδή εσεις προτείνετε να καταργηθεί το 8ωρο για όλη την εργατική τάξη και να καθησουν να το υποστούν;
Συν τοις άλλοις, σου ξεκαθάρισα πως δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η εκάστοτε επιχείρηση, έπειτα από ένα λοκντάουν ετήσιο. Που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με νύχια και με δόντια, για να μην απολύσει υπαλλήλους. Κι εκεί, πάλι θα γκαρίζατε για ''άδικες απολύσεις'' και παπάρια μάντολες.
Και για πες μου μια ρε φιλαράκι. Το 8ωρο μάρανε το Κομμουνιστικό ασκέρι; Γιατί δεν εδραίωνε πραγματάκια νομοθετικού περιεχομένου, όταν ήταν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, το 89; Και γιατί σκούζετε εσείς τώρα; Τότε ήταν καλά; Σας ανάγκασαν;
Δεν είμαι πολιτικάντης, αλλά δεν είμαι και μινάρας πολίτης που τρώω κουτόχορτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
16 Ιουν 2023, 10:12
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Ιουν 2024, 19:03