Κυμπουρόπουλος - Πολάκης: Ποιος έχει δίκιο;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποια πλευρά έχει δίκιο;

Το δημοψήφισμα λήγει την 07 Μάιος 2019, 23:24

Ο Κυμπουρόπουλος
42
50%
Ο Πολάκης
26
31%
Κανένας από τους δύο
13
15%
Και οι δύο
3
4%

Σύνολο ψήφων: 84

Άβαταρ μέλους
under

Re: Κυμπουρόπουλος - Πολάκης: Ποιος έχει δίκιο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Απρ 2019, 11:37

foscilis έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:35
under έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:20
πατησιωτης έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:17
Η φράση δεν θέλω βοήθεια,τα καταφέρνω μόνος μου έστω και αν δεν τα καταφέρνει ο ΑΜΕΑ είναι η επίσημη ιδεολογία σήμερα.
Επειδη οπως εγραψα τυγχανει η πεθερα μου γνωριζει την οικογενεια του Κυμπουροπουλου,οντως,ο Κυμπουροπουλος ο,τι καταφερε το καταφερε μονος του και με τη βοηθεια της οικογενειας του.
εκτός από τον διορισμό όπου έκανε χρήση προσωποπαγούς δικαιώματος.
να σου ζητησει και συγγνωμη που ειναι αρρωστος ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Απρ 2019, 11:50

-71 έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:13
Και ναι γουστάρω Πολάκη με τα 1000.
το είχαμε καταλάβει ότι είσαι μαλάκας δεν χρειαζόταν επιβεβαίωση
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 24 Απρ 2019, 11:52

oldjedi έγραψε:
24 Απρ 2019, 10:41
Εσθήρ έγραψε:
24 Απρ 2019, 10:05
Spiros252 έγραψε:
23 Απρ 2019, 23:36
Φανταστείτε τώρα ένας άνθρωπος στην κατάσταση του Κυμπουρόπουλου (ΑΜΕΑ) να διαβάζει το τουίτ του. Να ακούει από έναν άνθρωπο που βίωσε και βιώνει μια παρόμοια πολύ δύσκολη ζωή και χρειάζεται μεγάλο αγώνα να τα βγάλει πέρα, ότι δεν πρέπει να παίρνει επιδόματα, ότι δεν πρέπει να παίρνει παραπάνω μόρια, ότι θα πρέπει να τα βγάλει πέρα χωρίς καμία βοήθεια ("χάρες!!") από το κράτος και να αντιμετωπίζεται "ίσα" με όλους τους άλλους.
Παράλληλα να βλέπει ότι ο ίδιος ο Κυμπουρόπουλος, έχει κάνει χρήση των επιπλέον μορίων και των σχετικών νόμων..
Τί να σκεφτεί αυτός ο άνθρωπος;
Ακριβως αυτα απαξιωσε ο Κυμπουροπουλος.Ειπε δεν θελω μορια κλπ.Ομως τα χρησιμοποιησε ναι η οχι;Δεν χρησιμοποιησε τις ειδικες διαταξεις;Εγω δεν λεω οτι δεν εκανε καλα,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ και πρεπει η πολιτεια να βοηθαει αυτα τα ατομα,οχι χαριστικα,αλλα επειδη ειναι υποχρεωνενη,ομως δεν μπορει να βγαινει και να λεει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΡΙΑ οταν ακριβως αυτο εχει κανει,Μεγα ατοπημα και αυτη τη φορα οχι απο τον πολακη.Που καθολου δεν συμπαθω,αλλα εδω το ατοπημα ειναι αλλου.Εφοσον χρησιμοποιησε τις ειδικες διαταξεις δεν εχει κανενα δικαιωμα να βγαινει εκ των υστερων και να λεει ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ.Θα το ειχε,αν ΔΕΝ τα χρησιμοποιουσε.
Και οταν λεμε να αντιμετωπιζονται ισαξια,εννοουμε απο ολες τις πλευρες.Δηλαδη οποιος διαφωνει με καποιον με προβληματα υγειας,ειναι ρατσιστης;Πρεπει αν συμφωνουμε με αυτους οτι και να λενε επειδη εχουν καποια αναπηρια;Ε δεν νομιζω.
:)

Με συγχωρεις ... επικοινωνεις με το ακατοικητο η οχι ;;
Ο Κυμπουροπουλος ΔΕΝ ζητησε μορια , ΔΕΝ χρησιμοποιησε ΕΙΔΙΚΕΣ διαταξεις , ΔΕΝ βαθμολογηθηκε σε σχεση με καποιον αλλον υγιη ... Απλα εκμεταλλευτηκε εναν ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ... Κατανοητο ;;
Ο Πολακης , ΕΙΝΑΙ ρατσιστης και η συμπεριφορα του ειναι χαρακτηριστικη της αριστερας ...

:wave:
Εγω επικοινωνω εσυ μαλλον οχι.Μαθε καλυτερα και μετα ελα βηξε μου.
Δεν ειπα εγω οτι εκανε κατι παρανομο,ειναι ειδικη διαταξη για αναπηρους ΝΟΜΙΜΗ,την οποια και χρησιμοποιησε για να διοριστει,μαλιστασε προσωποπαγη θεση.Καλα εκανε,απλα μην λεει οτι δεν θελει ειδικη μεταχειριση για αναπηριυς,διοτι την χρησιμοποιησε και κανενας κιολας δεν τον εθεσε εκπροσωπο ολων των αναπηρων.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Απρ 2019, 11:55

-71 έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:27
Στις σπουδές είχα γνωρίσει ένα νούμερο δαπίτη υιό ιατρών από τα καλά μέρη των αθηνών.Αυτός ετύγχανε να είναι και μερικά κύπριος από τον πατέρα του ο οποίος είχε εγκατασταθεί στην Ελλάδα εδώ και καιρό.Όλη την ώρα μιλούσε για εθνοπροδότες κομμουνιστές,για πατριώτες χουντικούς,ο ιωαννίδης ήταν αγνός πατριώτης που τον κορόιδεψαν οι κακοί αμερικάνοι.

Σημειωτέον στη σχολή είχε μπει με μεταγραφή παρά τον πλούτο του και στρατό έκανε μειωμένη θητεία χρησιμοποιώντας την κυπριακότητά του.
Μεγάλο σούργελο και αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα γαλάζια ανθρωπολύματα...έχει και εδώ πολλά τέτοια φυντάνια-βουτυρόπαιδα.
Για γυναίκες δε θα κάνω λόγο από απλές νδ ψηφοφόρους λόγω των ημερών και επειδή δεν ασχολούμαι με γυναικόπαιδα...δεν είναι στο χαρακτήρα μου δηλαδή.
μιλάνε για ανθρωπολύματα οι καρανίκες, οι πετσίτηδες και οι πολάκηδες.πίσω στις τρύπες σας όρθια σκατά

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Απρ 2019, 11:56

foscilis έγραψε:
under έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:17
Η φράση δεν θέλω βοήθεια,τα καταφέρνω μόνος μου έστω και αν δεν τα καταφέρνει ο ΑΜΕΑ είναι η επίσημη ιδεολογία σήμερα.
Επειδη οπως εγραψα τυγχανει η πεθερα μου γνωριζει την οικογενεια του Κυμπουροπουλου,οντως,ο Κυμπουροπουλος ο,τι καταφερε το καταφερε μονος του και με τη βοηθεια της οικογενειας του.
εσύ όταν κάνεις χρήση ευνοικής νομιλής διάταξης (π.χ. για μειωμένη θητεία επειδή έχεις παιδιά) είσαι βυσματίας που δεν έκατσες τον προβλεπόμενο χρόνο με όλους τους άλλους?

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2019, 11:57

Lord Brum έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:50
-71 έγραψε:
τι σου έχουν κάνει οι μαλάκες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 24 Απρ 2019, 11:58

Ερμής έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:57
Lord Brum έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:50
-71 έγραψε:
τι σου έχουν κάνει οι μαλάκες;
ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Απρ 2019, 12:01

Spiros252 έγραψε:
23 Απρ 2019, 23:24

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτσης δήλωσε:

Ποιος από τους δύο έχει δίκιο;

Νήμα - ντροπή για το φόρουμ. Ένα αίσχος ακόμα και για ανθρωπίδες ζαίους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Απρ 2019, 12:18

foscilis έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:02
Δεν είναι συγκρίσιμα τα ατοπήματα.

Ο λεβεντόμαγκας τελικώς, έχει γίνει εξπέρ στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
πού ακριβώς έγκειται το κάτω από τη μέση; Ότι είναι ανάπηρος άρα δικαιούται μόνο φιλικό πατ πατ στην πλάτη ανεξάρτητα αν λέει ψέματα και μάλιστα ενώ υπάρχουν δημόσια έγγραφα στη Διαύγεια και το ΦΕΚ που αποδεικνύουν τα αντίθετα από τους ισχυρισμούς του;
Φόσι, υπάρχουν εκατοντάδες δημόσια έγγραφα στη Διαύγεια και το ΦΕΚ για προσωποπαγείς θέσεις, που αφορούν σε περιπτώσεις μειωμένων ή ανύπαρκτων προσόντων. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο με "απλή" αλλά "βαριά" αναπηρία. Εννοώ ότι ακόμη και παραολυμπιονίκες είναι ΑμΕΑ. Αλλά το ζητούμενο σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνον το ποσοστό αναπηρίας αλλά και η προσπάθεια που έχει καταβάλλει κάποιος για να αποκτήσει την επιστημονική κατάρτιση του Κυμπουρόπουλου.

Αυτό που εννοώ είναι, ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι από τις περιπτώσεις ανάπηρων που δεν προκαλούν οίκτο αλλά πραγματικό θαυμασμό, από αυτούς που κάνουν τους υγιείς να νοιώθουν ανεπαρκείς και όχι καλύτεροι.

Και όταν "άντρακλες" σαν τον Πολάκη, ανεβάζουν μηνύματα που στόχο έχουν να τον υποβαθμίσουν στο στυλ "έλα μωρέ καημένε, που χωρίς προσωποπαγή διορισμό δεν θα ήσουν τίποτα" σημαίνει ότι η δική τους αναπηρία είναι όντως ανίατη και δεν είναι ικανοί ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του κάθε Κυμπουρόπουλου να δέσουν.

Προσωπική άποψη, έτσι;

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα για την κατάργηση όλων των προσωποπαγών θέσεων και αρμοδιοτήτων και όλων των φωτογραφικών τροπολογιών και εξαιρέσεων από τα γράμματα του νόμου. Αλλά ξέρουμε όλοι καλά, ότι κανείς από όσους τις θυμούνται ως κάτι αρνητικό μόνον όταν αφορά τους πολιτικούς του αντίπαλους, δεν πρόκειται να το κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 24 Απρ 2019, 12:31

Lord Brum έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:56
foscilis έγραψε:
under έγραψε:

εσύ όταν κάνεις χρήση ευνοικής νομιλής διάταξης (π.χ. για μειωμένη θητεία επειδή έχεις παιδιά) είσαι βυσματίας που δεν έκατσες τον προβλεπόμενο χρόνο με όλους τους άλλους?
Άνθρωπέ μου δε σημαίνει ότι είσαι βυσματίας.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Δηλαδή τι να κάνουμε γαμώ τη μεγαλοβδομάδα μου μέσα, "ίσες ευκαιρίες" και "θετική διάκριση" είναι ασυμβίβαστα. Το ίδιο και "κάνω χρήση θετικής διάκρισης" και "τα καταφέρνω μόνος μου". Αν δεν υπήρχε η θετική διάκριση είναι πάρα πολύ αμφίβολο ότι θα διοριζόταν απέναντι σε άλλους 90 με τα ίδια προσόντα (αντί για 1-2).

Να στο πω με ένα άλλο παράδειγμα, έστω ότι υπήρχε νόμος 50% των βουλευτών να είναι υποχρεωτικά γυναίκες. Είναι αυτό ίσες ευκαιρίες να εκλεγείς; Ίσες ευκαιρίες να εκλεγείς είναι να μπορείτε και οι δύο να κατέβετε υποψήφιοι χωρίς να ζητάνε από τον ένα 500 χαρτιά και από τον άλλον 0.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 24 Απρ 2019, 12:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Απρ 2019, 12:18
foscilis έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Απρ 2019, 11:02
Δεν είναι συγκρίσιμα τα ατοπήματα.

Ο λεβεντόμαγκας τελικώς, έχει γίνει εξπέρ στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
πού ακριβώς έγκειται το κάτω από τη μέση; Ότι είναι ανάπηρος άρα δικαιούται μόνο φιλικό πατ πατ στην πλάτη ανεξάρτητα αν λέει ψέματα και μάλιστα ενώ υπάρχουν δημόσια έγγραφα στη Διαύγεια και το ΦΕΚ που αποδεικνύουν τα αντίθετα από τους ισχυρισμούς του;
Φόσι, υπάρχουν εκατοντάδες δημόσια έγγραφα στη Διαύγεια και το ΦΕΚ για προσωποπαγείς θέσεις, που αφορούν σε περιπτώσεις μειωμένων ή ανύπαρκτων προσόντων.
Τέλεια. Αλλά μόνο ένας από αυτούς είναι υποψήφιος πολιτικός και είπε ψέματα ότι δεν έχει κάνει χρήση ευνοϊκών διατάξεων ούτε τις ήθελε ποτέ του.

Στη διαύγεια υπάρχουν επίσης χιλιάδες αναρτήσεις δημοσίων έργων. Αν βγει ένας υποψήφιος και πει "δεν έχω πάρει πεντάρα από το Δημόσιο, αυτά είναι για ανάξιους, εγώ πάντα στη ζωή μου ήθελα μόνο υγιή ανταγωνισμό στον ιδιωτικό τομέα" και προκύψει ότι είναι εργολάβος σε 158 έργα δεν υπάρχει κανένα θέμα; Αν αυτός ο εργολάβος-ψεύτης είναι γυναίκα μήπως να απαγορευτεί να του κάνουμε κριτική επειδή είναι μισογυνισμός και δε σεβόμαστε τις δυσκολίες των γυναικών στις δουλειές;

Τι μαλακίες είναι αυτές;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Απρ 2019, 12:39

foscilis έγραψε:
24 Απρ 2019, 12:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Απρ 2019, 12:18
foscilis έγραψε:

Φόσι, υπάρχουν εκατοντάδες δημόσια έγγραφα στη Διαύγεια και το ΦΕΚ για προσωποπαγείς θέσεις, που αφορούν σε περιπτώσεις μειωμένων ή ανύπαρκτων προσόντων.
Τέλεια. Αλλά μόνο ένας από αυτούς είναι υποψήφιος πολιτικός και είπε ψέματα ότι δεν έχει κάνει χρήση ευνοϊκών διατάξεων ούτε τις ήθελε ποτέ του.

Στη διαύγεια υπάρχουν επίσης χιλιάδες αναρτήσεις δημοσίων έργων. Αν βγει ένας υποψήφιος και πει "δεν έχω πάρει πεντάρα από το Δημόσιο, αυτά είναι για ανάξιους, εγώ πάντα στη ζωή μου ήθελα μόνο υγιή ανταγωνισμό στον ιδιωτικό τομέα" και προκύψει ότι είναι εργολάβος σε 158 έργα δεν υπάρχει κανένα θέμα; Αν αυτός ο εργολάβος-ψεύτης είναι γυναίκα μήπως να απαγορευτεί να του κάνουμε κριτική επειδή είναι μισογυνισμός και δε σεβόμαστε τις δυσκολίες των γυναικών στις δουλειές;

Τι μαλακίες είναι αυτές;
Μ' αυτά και μ' αυτά, έχω γίνει μεγάλη φαν του Πολάκη.

Επιτελεί εκπληκτικό έργο ως ζαιομετρικό εργαλείο.

Αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2019, 12:44

Ποιος πήζει ρε φουκαράδες, που ψάχνετε έναν Πολάκη για να σκάσει το χειλακι σας και να φανεί το σάπιο δόντι.

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 24 Απρ 2019, 12:46

Ο Πολακης έχει προκαλέσει διχασμό στο ίδιο του το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα σωρό υπουργούς.Ωστόσο κανένας δεν έχει βρεθεί τόσες φορές στο επίκεντρο(εκτός από τους Βαρουφακη και Κωνσταντοπούλου που πλέον δεν βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ).Ο Πολακης έχει την τάση να δημιουργεί προβλήματα στην κυβέρνηση.Τώρα το έκανε ακόμα χειρότερα λίγο πριν ερθουνε οι κάλπες εν μέσω προεκλογικής περιόδου και τώρα (σε αντίθεση με άλλες φορές που είχε βρεθεί στο στόχαστρο) οι ίδιοι οι βουλευτές/ευρωβουλευτές/υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ τον καταδικάζουν τον Πολάκη. Τον καταδικάζει μέχρι και ο πολιτικός προϊστάμενος του ο Ξανθός. Αν ήμουνα Τσίπρας θα είχα φροντίσει να διδαχτω από άτομα που προκαλούν φασαρίες όπως η Κωνσταντοπούλου και ο Βαρουφακης και να μην ξαναβαλω στην κυβέρνηση μου τέτοια πρόσωπα.Ο Πολακης θα έπρεπε να μην είχε γίνει ποτέ υπουργός.Ακόμα κι όταν έγινε βλέποντας τους ίδιους του τους συντρόφους να τον αδειάζουν και τον ίδιο τον πολιτικό του προϊστάμενο τον Ξανθό να παίρνει το μέρος του Κυμπουροπουλου και με την κοινότητα των ΑΜΕΑ και του κόσμου να έχουν ξεσηκωθεί κατά του τότε ο ίδιος ο Πολάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί και να βγάλει την κυβέρνηση και τον Τσίπρα από την δύσκολη θέση που αυτός τους έβαλε και όχι να ρισκάρει διχασμό στο κόμμα του σε μία πολύ δύσκολη γι αυτό περίοδο και να διακινδυνεύει να πέσει ολόκληρη η κυβέρνηση μέσω πρότασης δυσπιστίας εξαιτίας του.Δεν κάνει για υπουργός ο Τσίπρας έπρεπε εξ αρχής να τον κρατήσει απλό βουλευτή και να μην του δώσει άλλο πόστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 24 Απρ 2019, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2019, 12:47

Μα ο Πολάκης ειναι η αριστερα, αυτός είναι ο πραγματικός αριστερος που προάγει το "ηθος" της. Οι άλλοι είναι τα τραβεστί.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών