Σε καποιες φυλλες αλιγατορων καθε τοσο γεννιεται ενας μικροσωμος αλμπινος αλιγατορας.Οταν ειναι να επιτεθουν σε αλλη φυλη αλιγατορων τον στελνουν μπροστα προκειμενου να του επιτεθουν και να τον σκοτωσουν.Οταν αρχιζουν να τον κανιβαλιζουν τους επιτιθοντε οι αλλοι αιφνιδιαστικα.Ετσι ειναι και το Ελληνικο κεφαλαιο.Μπαινει πρωτο στα βαλκανια για να δουν οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι που παει καλα και να το κανιβαλισουν.elchav έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:16Ναι, πριν τη δύση, διαβάζω βιβλία για την Καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Ρωσία του Πούτιν, και μόλις πέσει ο ήλιος βάζω την Κατιούσα και κοπανιέμαι. Κάτι σαν κομμουνιστικό ραμαντάνΜα δε μίλησα για Ρουμανία, αν προσέξεις, για αυτό ακριβώς το λόγο. Η Σερβία, παίζεται, γιατί προς το παρόν έχει πέσει με τα μούτρα στην κινεζική αγκαλιά.deCaritaine έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:08Σερβία και Βουλγαρία ούτε για αστείο μην το λες. Η Ρουμανία ήδη μας προσπέρασε σε ΑΕΠ και με τα μυαλά που έχουμε δεν είναι απίθανο να μας φτάσει και άλλη βαλκανική χώρα.
Μαυροβουνιο και Βόρεια Μακεδονία, οκ, σαν αντίβαρο στην πίεση Βουλγαρίας και Σερβίας. Για τους Αλβανούς πρέπει να αναγνωρίσεις το Κόσοβο και να έρθεις σε ρήξη με τη Σερβία για να τους προσεταιριστείς.
Επίσης θα πρέπει να συγκρουστείς στα ίσια με Τουρκία για επιρροή στα Βαλκάνια. Τρέχα γύρευε δες εδώ: http://www.kathimerini.gr/969757/articl ... n-ths-pgdm
Όπως και να έχει, δε θα τα καταφερεί αυτά η Ελλάδα μόνη της ή λόγω Τσίπρα, αλλά σε συνεργασία με την Ένωση, ΑΝ παίξει σωστή μπάλα.
Καλό, but you have to dare to dreamΠες μου ρε μάγκα τι είναι ο αλμπίνος αλιγάτορας. Τι νομίζεις, ότι βλέπω ντοκυμαντέρ με το Σερ Ντέιβιντ Αττένμπορο;
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σιγά μην κλειστούμε σε μοναστήρι,

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Μαυροβασίλης
μην πάμε μακρυά, πχ στο πόσοι νοτιομακεδόνες συντηρούνται από τους φόρους μου, ξάνοιξε μόνο ποσό γρήγορα σαν έκαναν κλύσμα το εργκα ομνες του θριάμβου, περιφερειακέ νταβά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μαςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:45
μην πάμε μακρυά, πχ στο πόσοι νοτιομακεδόνες συντηρούνται από τους φόρους μου,
πωωωωω ρε φίλε, πάλι 2015 εποχές θα ζήσουμεΥδράργυρος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:52Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μαςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:45

είναι βαριά είναι βαριά η γκλάβα του τσολιά, ρπστμ
~~¥~~
Mα πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι αυτό θα γινόταν/έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνούσε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:42
Κάθε φορά που ο Κόπανος ξεπουλαει μέρος της Ελλάδας, ένας ξένος του χαρίζει χαχανιζοντας μία
Αν νομίζεις ότι είμαι γκρούπι του Αλέξη, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Σταμάτα να σκέφτεσαι με όρους οι κακοί Αμερικανοί και κακοί Γερμανοίzteo έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:44
Σε καποιες φυλλες αλιγατορων καθε τοσο γεννιεται ενας μικροσωμος αλμπινος αλιγατορας.Οταν ειναι να επιτεθουν σε αλλη φυλη αλιγατορων τον στελνουν μπροστα προκειμενου να του επιτεθουν και να τον σκοτωσουν.Οταν αρχιζουν να τον κανιβαλιζουν τους επιτιθοντε οι αλλοι αιφνιδιαστικα.Ετσι ειναι και το Ελληνικο κεφαλαιο.Μπαινει πρωτο στα βαλκανια για να δουν οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι που παει καλα και να το κανιβαλισουν.
Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να πάνε στην άλλη άκρη του πλανήτη για να επενδύσουν σε μια χώρα 2.000.000, είναι αστείο.
Θα σε αφήσουν να παίξεις μπαλίτσα, γιατί θέλουν να σε ενισχύσουν ως αντίβαρο στην Τουρκία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ο ορος καλος και κακος δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο μου.Και δεν ειναι τα Σκοπια αλλα συνολικα τα Δυτικα Βαλκανια οπου γινοντε οι ανταγωνισμοι.Βλεπεις ειμαστε σε εποχες που οι ανταγωνισμοι δεν σφηνουν πολλα περιθωρια να μοιραστει η πιττα.elchav έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:00Mα πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι αυτό θα γινόταν/έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνούσε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:42
Κάθε φορά που ο Κόπανος ξεπουλαει μέρος της Ελλάδας, ένας ξένος του χαρίζει χαχανιζοντας μία
Αν νομίζεις ότι είμαι γκρούπι του Αλέξη, δεν μπορώ να βοηθήσω.Σταμάτα να σκέφτεσαι με όρους οι κακοί Αμερικανοί και κακοί Γερμανοίzteo έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:44
Σε καποιες φυλλες αλιγατορων καθε τοσο γεννιεται ενας μικροσωμος αλμπινος αλιγατορας.Οταν ειναι να επιτεθουν σε αλλη φυλη αλιγατορων τον στελνουν μπροστα προκειμενου να του επιτεθουν και να τον σκοτωσουν.Οταν αρχιζουν να τον κανιβαλιζουν τους επιτιθοντε οι αλλοι αιφνιδιαστικα.Ετσι ειναι και το Ελληνικο κεφαλαιο.Μπαινει πρωτο στα βαλκανια για να δουν οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι που παει καλα και να το κανιβαλισουν.
Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να πάνε στην άλλη άκρη του πλανήτη για να επενδύσουν σε μια χώρα 2.000.000, είναι αστείο.
Θα σε αφήσουν να παίξεις μπαλίτσα, γιατί θέλουν να σε ενισχύσουν ως αντίβαρο στην Τουρκία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
17 Ιούν, 2018
Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!!!!!
Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Ο υπάλληλος της Νέας Τάξης κ.Νίμιτς, από τις Πρέσπες δήλωσε κάτι που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους.
Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε:
WE ARE ONE FAMILY, ONE COUNTRY
Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε μια χώρα!
Ανάλυση του παραπάνω μηνύματος
Ο κ.Νίμιτς μόλις μας είπε ότι η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια), θα ενωθεί με την Νότια Μακεδονία (Ελληνική Μακεδονία). Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα, έβαλε την ταφόπλακα στην ήδη ταλαιπωρημένη Ελλάδα.
Μετά από «σκληρή» δουλειά, η κυβέρνηση πέτυχε μέσω της διπλωματίας, εκεί που απέτυχε το ΚΚΕ. Ξεχάστε την Μακεδονία που ξέρατε μέχρι σήμερα, όλα θα αλλάξουν.
Ξεχάστε τα σύνορα που υπάρχουν γιατί θα αλλάξουν. Άλλωστε αυτό το είπε και ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ μόλις έγινε γνωστό ότι θα «πέσουν» υπογραφές.
Με απλό τρόπο λοιπόν και χωρίς να γίνει πόλεμος, για ακόμα μια φορά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραδίδεται στα χέρια του εχθρού. Ο εχθρός δεν είναι οι Σκοπιανοί αλλά η Νέα Τάξη, η οποία εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε.
Από σήμερα λοιπόν, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έπαψε να είναι Ελληνική και αυτό θα το καταλάβουμε όλοι πολύ σύντομα.
Η πρωτεύουσα των Σκοπιανών, η Θεσσαλονίκη (αυτό είναι το όνειρό τους) σύντομα θα γίνει το κέντρο της ενωμένης Μακεδονίας.
Βλέπετε, το σχέδιο είναι απλό,ειρηνικό και έξυπνο. Αφού πρώτα μας εξουθένωσαν Οικονομικά, τώρα θα μας καταστρέψουν!
Η Νέα Τάξη, τιμώρησε την Ελλάδα για το βέτο του Καραμανλή το 2008 και μας επέβαλε Μνημόνια. Τώρα λοιπόν, μας «βγάζει» από τα Μνημόνια (με πολλά εισαγωγικά το μας «βγάζει) αλλά μας διασπά (εδαφικά).
Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, που δεχτήκατε αυτή την συμφωνία!
https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/nim ... a-patrida/
Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!!!!!
Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Ο υπάλληλος της Νέας Τάξης κ.Νίμιτς, από τις Πρέσπες δήλωσε κάτι που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους.
Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε:
WE ARE ONE FAMILY, ONE COUNTRY
Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε μια χώρα!
Ανάλυση του παραπάνω μηνύματος
Ο κ.Νίμιτς μόλις μας είπε ότι η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια), θα ενωθεί με την Νότια Μακεδονία (Ελληνική Μακεδονία). Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα, έβαλε την ταφόπλακα στην ήδη ταλαιπωρημένη Ελλάδα.
Μετά από «σκληρή» δουλειά, η κυβέρνηση πέτυχε μέσω της διπλωματίας, εκεί που απέτυχε το ΚΚΕ. Ξεχάστε την Μακεδονία που ξέρατε μέχρι σήμερα, όλα θα αλλάξουν.
Ξεχάστε τα σύνορα που υπάρχουν γιατί θα αλλάξουν. Άλλωστε αυτό το είπε και ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ μόλις έγινε γνωστό ότι θα «πέσουν» υπογραφές.
Με απλό τρόπο λοιπόν και χωρίς να γίνει πόλεμος, για ακόμα μια φορά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραδίδεται στα χέρια του εχθρού. Ο εχθρός δεν είναι οι Σκοπιανοί αλλά η Νέα Τάξη, η οποία εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε.
Από σήμερα λοιπόν, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έπαψε να είναι Ελληνική και αυτό θα το καταλάβουμε όλοι πολύ σύντομα.
Η πρωτεύουσα των Σκοπιανών, η Θεσσαλονίκη (αυτό είναι το όνειρό τους) σύντομα θα γίνει το κέντρο της ενωμένης Μακεδονίας.
Βλέπετε, το σχέδιο είναι απλό,ειρηνικό και έξυπνο. Αφού πρώτα μας εξουθένωσαν Οικονομικά, τώρα θα μας καταστρέψουν!
Η Νέα Τάξη, τιμώρησε την Ελλάδα για το βέτο του Καραμανλή το 2008 και μας επέβαλε Μνημόνια. Τώρα λοιπόν, μας «βγάζει» από τα Μνημόνια (με πολλά εισαγωγικά το μας «βγάζει) αλλά μας διασπά (εδαφικά).
Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, που δεχτήκατε αυτή την συμφωνία!
https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/nim ... a-patrida/
- Ελβετός Τραπεζίτης
Η πραγματικότητα είναι , οτι κανείς άλλος δεν έκανε την υποχώρηση που αυτός έκανε.elchav έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:00Mα πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι αυτό θα γινόταν/έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνούσε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:42
Αν νομίζεις ότι είμαι γκρούπι του Αλέξη, δεν μπορώ να βοηθήσω.
Ζήσε στην πραγματικότητα και οχι σε μείγμα απο πραγματικότητα και προβλέψεις της φαντασίας σου, διότι είσαι κάτι χειρότερο απο οπαδός του αλ6.
Είσαι ηττοπαθής, που δικαιολογείς την υποχωρητικότητά σου οταν σου δίνουν μερικές καραμέλες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Υδράργυρος
Είναι μια πρόβλεψη, αυτή. Εγώ έχω την αντίθετη άποψη και τη στηρίζω στο ότι ήδη είχαμε διεισδύσει όταν οι συνθήκες στα Βαλκάνια, δεν ήταν τόσο ευνοϊκές. Πόσο μάλλον τώρα. Θα φανεί.
Εντάξει. Το προτιμώ από το να είμαι μίζερος και κολλημένοςΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:10Η πραγματικότητα είναι , οτι κανείς άλλος δεν έκανε την υποχώρηση που αυτός έκανε.
Ζήσε στην πραγματικότητα και οχι σε μείγμα απο πραγματικότητα και προβλέψεις της φαντασίας σου, διότι είσαι κάτι χειρότερο απο οπαδός του αλ6.
Είσαι ηττοπαθής, που δικαιολογείς την υποχωρητικότητά σου οταν σου δίνουν μερικές καραμέλες.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
ε, ναι, τώρα που βγαίνεις από τα μνημόνια.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:52Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μαςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:45

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Υδράργυρος
Να το σκουμε απο τους πρωτοφλεματιστας ενταξει, να μας λενε και οι κατοικοι εξωτερικου οτι μας ζουνε απο τους φορους τους πολυ παειΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:54ε, ναι, τώρα που βγαίνεις από τα μνημόνια.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:52Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μαςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 18:45
Παει η Ελλαδα οπως την ξεραμε.
Τελικα η κριση εκλεισε και με απωλεια εδαφων.
Κριμα.
Τελικα η κριση εκλεισε και με απωλεια εδαφων.
Κριμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01