Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 17 Ιουν 2018, 18:44

elchav έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:02
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 17:57

Οτι και να πίνεις, συνέχισε. :smt005:
Τις εσπερινές ώρες περνάνε τη μεταφιλελέ φάση.

Μετά τη δύση ξυπνά ο αντικαπιταλιστής μέσα τους.

:lol:
Ναι, πριν τη δύση, διαβάζω βιβλία για την Καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Ρωσία του Πούτιν, και μόλις πέσει ο ήλιος βάζω την Κατιούσα και κοπανιέμαι. Κάτι σαν κομμουνιστικό ραμαντάν :fp:
deCaritaine έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:08
Σερβία και Βουλγαρία ούτε για αστείο μην το λες. Η Ρουμανία ήδη μας προσπέρασε σε ΑΕΠ και με τα μυαλά που έχουμε δεν είναι απίθανο να μας φτάσει και άλλη βαλκανική χώρα.

Μαυροβουνιο και Βόρεια Μακεδονία, οκ, σαν αντίβαρο στην πίεση Βουλγαρίας και Σερβίας. Για τους Αλβανούς πρέπει να αναγνωρίσεις το Κόσοβο και να έρθεις σε ρήξη με τη Σερβία για να τους προσεταιριστείς.

Επίσης θα πρέπει να συγκρουστείς στα ίσια με Τουρκία για επιρροή στα Βαλκάνια. Τρέχα γύρευε δες εδώ: http://www.kathimerini.gr/969757/articl ... n-ths-pgdm
Μα δε μίλησα για Ρουμανία, αν προσέξεις, για αυτό ακριβώς το λόγο. Η Σερβία, παίζεται, γιατί προς το παρόν έχει πέσει με τα μούτρα στην κινεζική αγκαλιά.
Όπως και να έχει, δε θα τα καταφερεί αυτά η Ελλάδα μόνη της ή λόγω Τσίπρα, αλλά σε συνεργασία με την Ένωση, ΑΝ παίξει σωστή μπάλα.
Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:06
ο καραγκιόζης ιμπεριαλιστής
:smt005:
Καλό, but you have to dare to dream

zteo έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:13
Αυτη ειναι η αληθεια elchav.Ειμαστε Αλμπινος Αλιγατορας.
Πες μου ρε μάγκα τι είναι ο αλμπίνος αλιγάτορας. Τι νομίζεις, ότι βλέπω ντοκυμαντέρ με το Σερ Ντέιβιντ Αττένμπορο;
Σε καποιες φυλλες αλιγατορων καθε τοσο γεννιεται ενας μικροσωμος αλμπινος αλιγατορας.Οταν ειναι να επιτεθουν σε αλλη φυλη αλιγατορων τον στελνουν μπροστα προκειμενου να του επιτεθουν και να τον σκοτωσουν.Οταν αρχιζουν να τον κανιβαλιζουν τους επιτιθοντε οι αλλοι αιφνιδιαστικα.Ετσι ειναι και το Ελληνικο κεφαλαιο.Μπαινει πρωτο στα βαλκανια για να δουν οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι που παει καλα και να το κανιβαλισουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 17 Ιουν 2018, 18:44

Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:25

Ξερω ενα υπεροχο μοναστηρι για να κλειστειτε :P
Σιγά μην κλειστούμε σε μοναστήρι, :lol: τώρα γυαλίζουμε τα λέοπαρτ, με την πρώτη που θα κάνετε (που θα την κάνετε :bored: ) θα δείτε το νότο βορρά γατάκια :smt047
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 17 Ιουν 2018, 18:45

Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:32
Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:06
ο καραγκιόζης ιμπεριαλιστής
Ψωροκωσταινα. Θα σας λειψει :a040:
μην πάμε μακρυά, πχ στο πόσοι νοτιομακεδόνες συντηρούνται από τους φόρους μου, ξάνοιξε μόνο ποσό γρήγορα σαν έκαναν κλύσμα το εργκα ομνες του θριάμβου, περιφερειακέ νταβά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 18:51

argouen έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:44
Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:25

Ξερω ενα υπεροχο μοναστηρι για να κλειστειτε :P
Σιγά μην κλειστούμε σε μοναστήρι, :lol: τώρα γυαλίζουμε τα λέοπαρτ, με την πρώτη που θα κάνετε (που θα την κάνετε :bored: ) θα δείτε το νότο βορρά γατάκια :smt047
Μονο που δεν εχετε πυρομαχικα για τα λεοπαρντ. Κωτσο σας πιασανε. Τεσπα ποτε κανετε εσπερινο; :P

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 18:52

Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:45

μην πάμε μακρυά, πχ στο πόσοι νοτιομακεδόνες συντηρούνται από τους φόρους μου,
Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μας

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 17 Ιουν 2018, 18:54

Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:52
Μαυροβασίλης έγραψε:

Εσυ εξωτερικο δε μενεις; ποσους νοτιοαγγλους συντηρεις να λες. Τα υπολοιπα αστα σε μας
πωωωωω ρε φίλε, πάλι 2015 εποχές θα ζήσουμε :011:
είναι βαριά είναι βαριά η γκλάβα του τσολιά, ρπστμ
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 17 Ιουν 2018, 19:00

17 Ιουν 2018, 18:42

Κάθε φορά που ο Κόπανος ξεπουλαει μέρος της Ελλάδας, ένας ξένος του χαρίζει χαχανιζοντας μία
Mα πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι αυτό θα γινόταν/έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνούσε;
Αν νομίζεις ότι είμαι γκρούπι του Αλέξη, δεν μπορώ να βοηθήσω. :102:
zteo έγραψε:

Σε καποιες φυλλες αλιγατορων καθε τοσο γεννιεται ενας μικροσωμος αλμπινος αλιγατορας.Οταν ειναι να επιτεθουν σε αλλη φυλη αλιγατορων τον στελνουν μπροστα προκειμενου να του επιτεθουν και να τον σκοτωσουν.Οταν αρχιζουν να τον κανιβαλιζουν τους επιτιθοντε οι αλλοι αιφνιδιαστικα.Ετσι ειναι και το Ελληνικο κεφαλαιο.Μπαινει πρωτο στα βαλκανια για να δουν οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι που παει καλα και να το κανιβαλισουν.
Σταμάτα να σκέφτεσαι με όρους οι κακοί Αμερικανοί και κακοί Γερμανοί
Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να πάνε στην άλλη άκρη του πλανήτη για να επενδύσουν σε μια χώρα 2.000.000, είναι αστείο.
Θα σε αφήσουν να παίξεις μπαλίτσα, γιατί θέλουν να σε ενισχύσουν ως αντίβαρο στην Τουρκία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 17 Ιουν 2018, 19:09

elchav έγραψε:
17 Ιουν 2018, 19:00

Κάθε φορά που ο Κόπανος ξεπουλαει μέρος της Ελλάδας, ένας ξένος του χαρίζει χαχανιζοντας μία
Mα πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι αυτό θα γινόταν/έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως του ποιος θα κυβερνούσε;
zteo έγραψε:

Σταμάτα να σκέφτεσαι με όρους οι κακοί Αμερικανοί και κακοί Γερμανοί
Αυτοί δεν ενδιαφέρονται να πάνε στην άλλη άκρη του πλανήτη για να επενδύσουν σε μια χώρα 2.000.000, είναι αστείο.
Θα σε αφήσουν να παίξεις μπαλίτσα, γιατί θέλουν να σε ενισχύσουν ως αντίβαρο στην Τουρκία
Ο ορος καλος και κακος δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο μου.Και δεν ειναι τα Σκοπια αλλα συνολικα τα Δυτικα Βαλκανια οπου γινοντε οι ανταγωνισμοι.Βλεπεις ειμαστε σε εποχες που οι ανταγωνισμοι δεν σφηνουν πολλα περιθωρια να μοιραστει η πιττα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιουν 2018, 19:09

17 Ιούν, 2018
Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!!!!!
Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Εικόνα

Ο υπάλληλος της Νέας Τάξης κ.Νίμιτς, από τις Πρέσπες δήλωσε κάτι που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους.

Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε:
WE ARE ONE FAMILY, ONE COUNTRY
Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε μια χώρα!

Ανάλυση του παραπάνω μηνύματος
Ο κ.Νίμιτς μόλις μας είπε ότι η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια), θα ενωθεί με την Νότια Μακεδονία (Ελληνική Μακεδονία). Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα, έβαλε την ταφόπλακα στην ήδη ταλαιπωρημένη Ελλάδα.

Μετά από «σκληρή» δουλειά, η κυβέρνηση πέτυχε μέσω της διπλωματίας, εκεί που απέτυχε το ΚΚΕ. Ξεχάστε την Μακεδονία που ξέρατε μέχρι σήμερα, όλα θα αλλάξουν.

Ξεχάστε τα σύνορα που υπάρχουν γιατί θα αλλάξουν. Άλλωστε αυτό το είπε και ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ μόλις έγινε γνωστό ότι θα «πέσουν» υπογραφές.

Με απλό τρόπο λοιπόν και χωρίς να γίνει πόλεμος, για ακόμα μια φορά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραδίδεται στα χέρια του εχθρού. Ο εχθρός δεν είναι οι Σκοπιανοί αλλά η Νέα Τάξη, η οποία εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε.

Από σήμερα λοιπόν, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έπαψε να είναι Ελληνική και αυτό θα το καταλάβουμε όλοι πολύ σύντομα.

Η πρωτεύουσα των Σκοπιανών, η Θεσσαλονίκη (αυτό είναι το όνειρό τους) σύντομα θα γίνει το κέντρο της ενωμένης Μακεδονίας.

Βλέπετε, το σχέδιο είναι απλό,ειρηνικό και έξυπνο. Αφού πρώτα μας εξουθένωσαν Οικονομικά, τώρα θα μας καταστρέψουν!

Η Νέα Τάξη, τιμώρησε την Ελλάδα για το βέτο του Καραμανλή το 2008 και μας επέβαλε Μνημόνια. Τώρα λοιπόν, μας «βγάζει» από τα Μνημόνια (με πολλά εισαγωγικά το μας «βγάζει) αλλά μας διασπά (εδαφικά).

Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, που δεχτήκατε αυτή την συμφωνία!

https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/nim ... a-patrida/

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 17 Ιουν 2018, 19:10

elchav έγραψε:
17 Ιουν 2018, 19:00

Η πραγματικότητα είναι , οτι κανείς άλλος δεν έκανε την υποχώρηση που αυτός έκανε.

Ζήσε στην πραγματικότητα και οχι σε μείγμα απο πραγματικότητα και προβλέψεις της φαντασίας σου, διότι είσαι κάτι χειρότερο απο οπαδός του αλ6.

Είσαι ηττοπαθής, που δικαιολογείς την υποχωρητικότητά σου οταν σου δίνουν μερικές καραμέλες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 19:10

lyna έγραψε:
17 Ιουν 2018, 18:54

είναι βαριά είναι βαριά η γκλάβα του τσολιά, ρπστμ
Οχι γκλαβα, :smt018 αλλη σλαβικη λεξη ειναι :P

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 17 Ιουν 2018, 19:14

zteo έγραψε:
17 Ιουν 2018, 19:09
Ο ορος καλος και κακος δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο μου.Και δεν ειναι τα Σκοπια αλλα συνολικα τα Δυτικα Βαλκανια οπου γινοντε οι ανταγωνισμοι.Βλεπεις ειμαστε σε εποχες που οι ανταγωνισμοι δεν σφηνουν πολλα περιθωρια να μοιραστει η πιττα.
Είναι μια πρόβλεψη, αυτή. Εγώ έχω την αντίθετη άποψη και τη στηρίζω στο ότι ήδη είχαμε διεισδύσει όταν οι συνθήκες στα Βαλκάνια, δεν ήταν τόσο ευνοϊκές. Πόσο μάλλον τώρα. Θα φανεί.
17 Ιουν 2018, 19:10
Η πραγματικότητα είναι , οτι κανείς άλλος δεν έκανε την υποχώρηση που αυτός έκανε.

Ζήσε στην πραγματικότητα και οχι σε μείγμα απο πραγματικότητα και προβλέψεις της φαντασίας σου, διότι είσαι κάτι χειρότερο απο οπαδός του αλ6.

Είσαι ηττοπαθής, που δικαιολογείς την υποχωρητικότητά σου οταν σου δίνουν μερικές καραμέλες.
Εντάξει. Το προτιμώ από το να είμαι μίζερος και κολλημένος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 17 Ιουν 2018, 19:54

Υδράργυρος έγραψε:
Μαυροβασίλης έγραψε:

ε, ναι, τώρα που βγαίνεις από τα μνημόνια. :lol:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 19:56

Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 19:54
Υδράργυρος έγραψε:
Μαυροβασίλης έγραψε:

ε, ναι, τώρα που βγαίνεις από τα μνημόνια. :lol:
Να το σκουμε απο τους πρωτοφλεματιστας ενταξει, να μας λενε και οι κατοικοι εξωτερικου οτι μας ζουνε απο τους φορους τους πολυ παει

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 17 Ιουν 2018, 19:56

Παει η Ελλαδα οπως την ξεραμε.
Τελικα η κριση εκλεισε και με απωλεια εδαφων.
Κριμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών