Καλά ρε, θα το δοκιμάσω. Κι αν βγει μαλακία, θα σου τους στείλω με courier.
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεν περίμενα να θέλουν αντιμνημόνιο στην αρχή. Βέβαια, θυμάμαι τον Γεωργιάδη το 2009-10 να θέτει ζήτημα δημοψηφίσματος για ευρώ-δραχμή.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:23Αδωνις και Βορίδης είχαν διαφωνήσει στο εκτελεστικό για το μνημονιακό προφίλ, ήθελαν να το πάνε σκληρο ροκ, θα μου πεις γιατί δε την έκαναν τότε να πάνε στο σαμαρα. Δεν ήταν σίγουροι αλλά ούτε και έτοιμοι, αν θυμάσαι μπήκαν επι λαος σε υπουργικές θέσεις τότε με Παπαδήμο.
Όταν ο καραγκιοζοφέρης πήγε μετά να το γυρίσει σε αντιμνη τότε την έκαναν.
Και τους δύο δε θα τους ένοιαζε σε ποιο απο τα δύο κόμματα είναι, αρκεί να είχαν υπουργικές θέσεις.
Πάντως, όλα αυτά δείχνουν έναν καιροσκοπισμό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αν το έπαιζε αντιμνημόνιο, δεν θα υπαρχαν ΑΝΕΛ και χρυσή αυγή.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:23Αδωνις και Βορίδης είχαν διαφωνήσει στο εκτελεστικό για το μνημονιακό προφίλ, ήθελαν να το πάνε σκληρο ροκ, θα μου πεις γιατί δε την έκαναν τότε να πάνε στο σαμαρα. Δεν ήταν σίγουροι αλλά ούτε και έτοιμοι, αν θυμάσαι μπήκαν επι λαος σε υπουργικές θέσεις τότε με Παπαδήμο.
Και τους δύο δε θα τους ένοιαζε σε ποιο απο τα δύο κόμματα είναι, αρκεί να είχαν υπουργικές θέσεις.
Άρα μιλάμε για 10-15%.
Αυτό ήταν και το ταβάνι.
Η λαϊκή βάση της ΝΔ αντέχει την λιτότητα.
Του ΠΑΣΟΚ, όχι, για αυτό και διαλύθηκε.
Και το 2015 θα έμπαινε σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Κοίταξε. Κι εγώ , όπως κι ο Ναύτης, δεν έχουμε αυταπάτες. Προσωπικά έχω αριστερές καταβολές, πλην όμως η αριστερά είναι παρελθόν για μένα, για διάφορους άλλους λόγους που δεν είναι του παρόντος.Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:24Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:21Λοιπόν..Τι βλέπω εγώ, έτσι περιληπτικά.
Ο ΜΥΡΙΖΑ έφαγε 23ποντη πσωλή που ειλικρινά του άξιζε. Έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του.
Ο Κούλης άλλη μια τετραετία Πρωθυπουργός. Δεν μου αρέσει σαφώς, αλλά ο κόσμος τον στήριξε. Οπότε τουμπεκιάζομαι.
Ο Ανδρουλάκης γουστάρει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και να πάρει την θέση του Αλέξη.
Οι Σπαρτιάτες είναι μια νεκραναστημμένη χρυση πορδή. Θα έχουμε ίδια παρατράγουδα σε λίγο καιρό.
Ο Βελό θα αυξήσει την πελατεία του με τις κηραλοιφές και τις επιστολές του Τζίζας. Χτυπάει ταβάνι η εμπορική του δραστηριότητα, θα ξεπουλήσει. Σε λίγο θα μοστράρει εικονίσματα, εναλλακτικές αλοιφές για κάλους και αιμορροΐδες, σε προσιτή τιμούλα.
Η Νίκη; Καλώς ήρθε η εκκλησία και το άγιο όρος στη βουλή. Ουδέν σχόλιο. Παρατράγουδα ξεκάθαρα.
Ζωάρα; Θα τους μουρλάνει και θα τους τρέξει άσχημα. Να πω οτι δεν γουστάρω; Ψέμματα θα πω. Ντομινατρίξ ρούλζ.
Κουτσούμπας, σταθερό τίποτα. Τα ίδια Παντελάκη μου.
Με μια μικροδιαφορά στο θέμα του Κούλη επειδή τον ψήφισα, οπότε πρέπει να στηρίξω (προς το παρόν βέβαια και για όσο δεν θα βλέπω χοντράδες), συμφωνώ απόλυτα.
Για τους δε Σπαρτιάτες, τα παρατράγουδα που λες δεν τα βλέπω να έρχονται σύντομα. Κάποια στιγμή ίσως, αλλά όχι σύντομα. Διαίσθηση...
Για τους Σπαρτιάτες, στο λέω έτσι για την ιστορία, πως ο Κασιδιάρης θα ''διεκδικήσει'' την παρουσία του στο κόμμα, έστω και απών. Έχει ρεύμα και αυτό το κρίνω τουλάχιστον επικίνδυνο. Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στο κοινοβουλευτικό μετερίζι, οπότε δεν παραιτείται της όποιας προσπάθειας να τους κλείσει κάποια στιγμή. Μπουζού είναι αυτή, όχι παίξε - γέλασε.
Οπότε θα παίξει με ό,τι του δίνεται στην παρούσα φάση. Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές σύντομα. Κράτα το. Εδώ θα είμαστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
φίχεδ
Πάνος Σκουρλέτης
γνωρίζεις από nouvelle cuisine;
αν όχι, SILENCE!
Πάνος Σκουρλέτης
Πφφφ, είχες και στο χωριό σου nouvelle cuisine, που τρώγατε τη φάβα με τα λουβιά.
Με πηρούνι ή κουτάλι την τρώγαμε.
Πού να βρεις τότε λουβιά στη Σαντορίνη...
Πάνος Σκουρλέτης
Τέλος πάντων, την παντρεύατε με σόγια και ανανά τη φάβα στην Σαντορίνη;
Χαίρομαι και με την ακροαριστερά και με την ακροδεξιά...
Το κέντρο δεν λειτουργεί καλά και δεν με γεμίζει, και επιτέλους αυτό αποτυπώθηκε στους ψηφοφόρους.
Φέρτε μου τους κομμουνιστές, τους αρχαιολάγνους, τους χριστιανοταλιμπάν, τους ψεκασμένους με τις αλοιφές να εξοντώσουμε τα κεντρώα βολεμένα ευρωσκουπίδια που έχουν γαμήσει την πατρίδα.
Το κέντρο δεν λειτουργεί καλά και δεν με γεμίζει, και επιτέλους αυτό αποτυπώθηκε στους ψηφοφόρους.
Φέρτε μου τους κομμουνιστές, τους αρχαιολάγνους, τους χριστιανοταλιμπάν, τους ψεκασμένους με τις αλοιφές να εξοντώσουμε τα κεντρώα βολεμένα ευρωσκουπίδια που έχουν γαμήσει την πατρίδα.
Ο Βελόπουλος το είχε αφήσει να βγεί στη φόρα πως ναι μεν διαφώνησε αλλά αρχηγου παρόντος κλπ, οι άλλοι ήταν στο αντί γιατι πίστευαν πως θα έχουν πολλά potentials για να ανέβει το κόμμα και μετά να παίξει μπάλα απο άλλη σκοπία, γιαυτο και δεν έβγαλαν τπτ προς τα έξω. βασικα και οι δύο ήταν η φωνή του αρχηγου τοτε.hades έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:28εγώ νομίζω ο βελόπουλος ήταν ο μόνος που χε διαφωνήσει και είπε να μην ψηφισουν το πρώτο μνημόνιοΕρμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:23Αδωνις και Βορίδης είχαν διαφωνήσει στο εκτελεστικό για το μνημονιακό προφίλ, ήθελαν να το πάνε σκληρο ροκ, θα μου πεις γιατί δε την έκαναν τότε να πάνε στο σαμαρα. Δεν ήταν σίγουροι αλλά ούτε και έτοιμοι, αν θυμάσαι μπήκαν επι λαος σε υπουργικές θέσεις τότε με Παπαδήμο.
Γύρω στο 20% υπολογίζεται πως θα έπαιρνε στα πολύ πάνω του γιατι θα έπαιρνε και απο ΝΔ και απο ΠΑΣΟΚ εκτός απο τη δυναμική που ειχε φτιάξει ο ίδιος και την καρπώθηκαν ΧΑ, ανελ. Επίσης πολύς κόσμος τότε δε ψήφισε κανέναν απο τους δύο. Όταν φτάσεις στο 20% τότε παίζουν άλλα κόζα, που δε θα μάθουμε ποτέ. Σίγουρα όμως ηταν η μοναδική ευκαιρία που ειχε βάση.Μπεκρής έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:31Αν το έπαιζε αντιμνημόνιο, δεν θα υπαρχαν ΑΝΕΛ και χρυσή αυγή.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 12:23Αδωνις και Βορίδης είχαν διαφωνήσει στο εκτελεστικό για το μνημονιακό προφίλ, ήθελαν να το πάνε σκληρο ροκ, θα μου πεις γιατί δε την έκαναν τότε να πάνε στο σαμαρα. Δεν ήταν σίγουροι αλλά ούτε και έτοιμοι, αν θυμάσαι μπήκαν επι λαος σε υπουργικές θέσεις τότε με Παπαδήμο.
Άρα μιλάμε για 10-15%.
Αυτό ήταν και το ταβάνι.
Η λαϊκή βάση της ΝΔ αντέχει την λιτότητα.
Του ΠΑΣΟΚ, όχι, για αυτό και διαλύθηκε.
Και το 2015 θα έμπαινε σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Και η ΧΑ είχε την ευκαιρία και τη δυναμική αλλά ήταν γνωστό πως τους ειχαν δεμένους και ηταν θέμα χρόνου το ξήλωμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μένει εκτός Βουλής ο Δραγασάκης. Κρίμα, είναι από τους λίγους σοβαρούς συριζαίους.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Leporello έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 10:57Μεγάλο μέρος από τους νυν ψηφοφόρους Νίκης, Βελόπουλου και Σπαρτιατών, κάποτε ψήφιζε ΝΔ. Αρα η ΝΔ έχασε ψηφοφόρους από τα δεξιά της και κέρδισε από τα αριστερά της. Αυτό άλλαξε τον χαρακτήρα τής ΝΔ από αποκρουστικό δεξιό κόμμα σε κεντρώο. Γι'αυτό και κέρδισε τις εκολγές.Libre arbitre έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 20:57Ήδη καθαρίζει από τα σταγονίδια και αυτό την ωφελεί.Null έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 20:54Η ΝΔ με την αλτ-ραιτ στο 13% ( Σπαρτιατές,Βελό,Νικη) και 3% ναζμπολ Πλεύση θα κινηθεί προς τα δεξιά μπας και μαζέψει κάποιες από τις χαμένες ψήφους ή θα κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα, θα καθαρισει τα δεξιά σταγονίδια εντός κόμματος και θα γίνει (και επίσημα πλέον) η μεγάλη κεντροαριστερά παράταξη της χώρας;
Λέω "μεγάλο μέρος" και όχι το μεγαλύτερο μέρος, γιατί πιστεύω ότι συμβαίνουν τα εξής φαινόμενα:
- Υπάρχουν νέοι ψηφοφόροι αυτών των κομμάτων, που δεν ψήφισαν ποτέ ΝΔ.
- Υπάρχουν τέως ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Σπαρτιάτες.
Αν υπολογίσουμε δε και ότι το ΛΑΟΣ υπήρχε από τις αρχές του αιώνα, καταλήγουμε σε ένας επίσης μεγάλο κομμάτι των ακροδεξιών κομμάτων, που δεν ψήφισε ποτέ ΝΔ.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
08 Οκτ 2023, 11:51