under έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:50
Δηλαδη τι περισσοτερες απαντησεις δινει ο Σαββιδης απο τον οποιοδηποτε επιχειρηματια ;
Πως βελτιωσε το βιωτικο επιπεδο του μεσου θεσσαλονικιου ο μπλιετ ;
Αν ψηφιζετε μια ζωη μαλακες δημαρχους κατι δεν παει καλα με την πολη,δεν βρισκεις ;
Ο μέσος επιχειρηματίας μπορεί να δίνει θεσεις για 10-20-50-100 άτομα, ο μπλιετ δημιουργεί θέσεις για εκατοντάδες ή χιλιάδες. Ο μέσος επιχειρηματιας βάζει τα κέρδη στην τσεπούλα του, ο μπλιετ επιστρέφει κάτι στην πόλη.
Τους μαλάκες δημάρχους η ΝΔ και ο Συριζα τους έβαλαν ως υποψήφιους κι απλά μας είπαν διαλέξτε ποιόν μαλάκα θελετε
Το ότι θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά με ολόκληρη πόλη κρύβει κάποιο θέμα σου με την πόλη, δεν νομιζεις;
Υπάρχει και η πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά με τους υποψηφίους, απλώς σκέψου το σα πιθανότητα
under έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:53
Το ειχα οταν βγηκε ανοιχτα και εστειλε την περιφερεια αττικης στον συριζα.
Ενώ τώρα που τους έστειλε όλους μονοκουκι στον Κούλη δεν υπάρχει θέμα, ούτε κάνει ανοιχτά πολιτική ε;
Nero έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 14:02
Ίφιδα έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:45

Με ποιον τρόπο ξεπούλησα την ελευθερία μου; Συνέλθε Νερό, όσα λες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν λατρεύω κανέναν βασιλιά πάνω στο άλογό, ούτε πιστεύω ότι θα λυθούν μαγικά τα προβλήματα, δεν είναι ανάγκη να βγάζεις σάρα, μείνε στο θέμα.
Τί έχεις να προτείνεις στους Θεσσαλονικείς. Ποιος πιστεύεις ότι θα παράξει έργο;
στο θέμα είμαι. Μου ζήτησες πρόταση και σου την έδωσα, ξεπέρνα το νηπιακό στάδιο. Και μη μου πεις ότι σε προσβάλλω ή οτιδήποτε, εσύ η ίδια υποβίβασες τον εαυτό σου στον ρόλο του ρακένδυτου εξαθλιωμένου που περιμένει απο τον κάθε Σαββίδη να τον γλιτώσει. Και επειδή η αυτοεικόνα αυτή όπως είπα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, φαύλης νοοτροπίας κατ'εμέ.
Διάβασε το
πολιτισμικός δυισμός και πολιτική αλλαγή και θα δεις ότι ο συγγραφέας περιγράφει επακριβώς το πως λειτουργεί η πολιτικοκοινωνική σου αντίληψη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Σκέτη φωτογραφία

Δεν μίλησα πουθενά για ρακενδυτους εξαθλιωμένους που περιμένουν απ τον κάθε Σαββίδη. Δεν έχεις ιδέα για μενα ούτε για τη νοοτροπία μου, έχεις απλά μια εσφαλμένη μονοδιάστατη προσωπική εντύπωση που σε βολεύει για κάποιο λογο και ορέγεσαι όπως πολλοί εδώ μέσα στις προσωπικές επιθέσεις ατόμων για τους οποίους δε γνωρίζεις τίποτα και νομίζεις ότι είσαι και 100% σωστός γι αυτούς
Δικό σου πρόβλημα αυτο, όχι δικό μου