Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Nero

Re: Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 09 Ιούλ 2019, 17:33

Κράτα ενέργεια σου λέω. Έχουμε δρόμο και η η κυρία υπουργός έχει προτείνει βαθιές τομές που θα πονέσουν πολύ, αν και προσωπικά νομίζω ότι ορισμένες δεν είναι αρκετά βαθιές, πχ δεν βλέπω κάποια πρόβλεψη για ίδρυση campus police

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 09 Ιούλ 2019, 17:36

Νομος και Ταξη στα πανεπιστήμια, θα βελαξετε κ.λ.π.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 09 Ιούλ 2019, 17:37

vantono

απαντάω εδώ για να μη συζητάω άλλο το ίδιο σε 2 νήματα: άφρισαν οι συνδικάλες με τη δήλωση και έσκασαν τηλέφωνα για να απαιτήσουν να συμμορφωθεί γιατί τους χαλάει την πιάτσα

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 09 Ιούλ 2019, 18:34

εν τω μεταξύ βλέπω ότι το τσίνισμα ξεκίνησε στα SM με την παλιά, καλή, πατροπαράδοτη ελληνική συνήθεια: "ποια είσαι εσύ κυρά μου που ήρθες απ΄το εξωτερικό (Χαρβαρντ) να κάνεις κουμάντο τον τόπο μας" "δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα" κλπ- ο,τι ακούει δηλαδή κάθε επίδοξος μεταρρυθμιστής απο την εποχή του Μαυροκορδάτου και του Άγιου Αρμανσμπεργκ :102:

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 09 Ιούλ 2019, 19:58

Nero έγραψε:
07 Ιούλ 2019, 21:58
Εικόνα

southern που είσαι πουλι μ'? :D

Εικόνα
προφανώς και σπρώχτηκε από το Χατζηδάκη. Ο Αδώνις πάντως έχει κατεβεί στις εσωκομματικές εκλογές και απέσπασε 10%. To fimotro την έδινε πέμπτη. Ο Αδώνις επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι εκτός απο εκφραστής ιδεολογικού ρεύματος ήταν επιτυχημένος υπουργός σε οποίο υπουργείο πέρασε. δεν μου βγήκε η εκτίμηση μου για αυτήν εδώ, όμως στην Α Αθήνας ήταν πραγματική απόλαυση η εκλογή των βουλευτών, είμαι σίγουρος πως σε έφτιαξε άγρια. Γενικώς ενισχύθηκε η συγκεκριμένη τάση γιατί όπως καταλαβαίνεις οι αρκετές μονάδες που τσίμπησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα ήταν από ανθρώπους που απλά δεν ψηφίζουν κεντρώους. Τέλος κάποτε και ο ... Άρης Σπηλιωτόπουλος έπαιρνε τεράστιο αριθμό σταυρών :003:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 09 Ιούλ 2019, 20:03

Κόρη Θεολόγου η νέα Υφυπουργός Παιδείας

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και η άλλη κυρία του υπουργείου, η νέα Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη έχει σχέσεις με την εκκλησία. Και μάλιστα “κουβαλάει” μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Όπως μας πληροφορεί το slpress.gr «…η Σοφία (Ζαχαράκη) και ο Αλέξης (Τσίπρας) περπάτησαν στα ίδια στενά, γαλουχήθηκαν στην ίδια γειτονιά και αγάπησαν με πάθος την ίδια ομάδα: τον Παναθηναϊκό. Μεγαλωμένοι και οι δύο στους Αμπελόκηπους, φοίτησαν σε αντικριστά σχολεία. Ο σημερινός πρωθυπουργός πήγε στο ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Εκεί ήταν λυκειάρχης ο θεολόγος πατέρας της Σοφίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είχε γνωρίσει από την «καλή και την ανάποδη» τον ανήσυχο και δηλωμένο άθεο μαθητή. Η Σοφία ήταν μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου. Αυτό το σχολείο επέλεγαν τα παιδιά που είχαν μία τάση στα θεωρητικά μαθήματα, όπως και εκείνη»
https://www.pentapostagma.gr/2019/07/%c ... ce%b2.html
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 09 Ιούλ 2019, 20:04

southern έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 19:58
Nero έγραψε:
Εικόνα

Εικόνα
προφανώς και σπρώχτηκε από το Χατζηδάκη. Ο Αδώνις πάντως έχει κατεβεί στις εσωκομματικές εκλογές και απέσπασε 10%. To fimotro την έδινε πέμπτη. Ο Αδώνις επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι εκτός απο εκφραστής ιδεολογικού ρεύματος ήταν επιτυχημένος υπουργός σε οποίο υπουργείο πέρασε. δεν μου βγήκε η εκτίμηση μου για αυτήν εδώ, όμως στην Α Αθήνας ήταν πραγματική απόλαυση η εκλογή των βουλευτών, είμαι σίγουρος πως σε έφτιαξε άγρια. Γενικώς ενισχύθηκε η συγκεκριμένη τάση γιατί όπως καταλαβαίνεις οι αρκετές μονάδες που τσίμπησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα ήταν από ανθρώπους που απλά δεν ψηφίζουν κεντρώους. Τέλος κάποτε και ο ... Άρης Σπηλιωτόπουλος έπαιρνε τεράστιο αριθμό σταυρών :003:
Καλά, καλά, ρούφα τώρα το τρομπονάκι, σκύψε το κεφάλι και έμπα πίσω απο την υπουργό να στηρίξεις την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση μπας και σώσουμε ο,τι σώζεται απο την παιδεία :D

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 09 Ιούλ 2019, 20:07

Nero έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 20:04
southern έγραψε:
09 Ιούλ 2019, 19:58
Nero έγραψε:
Εικόνα

Εικόνα
Καλά, καλά, ρούφα τώρα το τρομπονάκι, σκύψε το κεφάλι και έμπα πίσω απο την υπουργό να στηρίξεις την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση μπας και σώσουμε ο,τι σώζεται απο την παιδεία :D
εσύ ρούφηξες πολύ περισσότερα τρομπόνια. στην Α Αθήνας το παλούκι βγήκε από το σβέρκο. εσύ σκύψε το κεφάλι. όποιους θέλω από τη ΝΔ θα στηρίζω και όποιους δεν γουστάρω θα τα χώνω

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 10 Ιούλ 2019, 00:38

Nero, αυτή η ρεφορμίστρια δεν αξίζει νήμα;

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 10 Ιούλ 2019, 00:41

Μαυροβασίλης έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 00:38
Στηρίζουμε, η Αχτσιόγλου της ΝΔ.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 10 Ιούλ 2019, 00:49

kameron έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 00:41
Μαυροβασίλης έγραψε:
Στηρίζουμε, η Αχτσιόγλου της ΝΔ.
ασφαλώς, όπως και Πιέρρο και Άκη, αλλά δεν είναι λίγο άδικη η σύγκριση (σε όλα τα επίπεδα);

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 10 Ιούλ 2019, 00:57

Μαυροβασίλης έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 00:49

ασφαλώς, όπως και Πιέρρο και Άκη, αλλά δεν είναι λίγο άδικη η σύγκριση (σε όλα τα επίπεδα);
Να σου πω, εμένα μου αρέσει η Αχτσιόγλου. Και σαν γυναίκα, αλλά και ως πολιτικός λόγος καλή είναι για το χώρο της, ανεξάρτητα αν εγώ διαφωνώ επί της ουσίας.

Και αυτή της ΝΔ, καλή φαίνεται και στην εμφάνιση και μάλλον της κόβει και πολιτικά. Καλή κίνηση από τον Μητσοτάκη.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 10 Ιούλ 2019, 01:08

kameron έγραψε:
10 Ιούλ 2019, 00:57
Να σου πω, εμένα μου αρέσει η Αχτσιόγλου. Και σαν γυναίκα, αλλά και ως πολιτικός λόγος καλή είναι για το χώρο της, ανεξάρτητα αν εγώ διαφωνώ επί της ουσίας.

Και αυτή της ΝΔ, καλή φαίνεται και στην εμφάνιση και μάλλον της κόβει και πολιτικά. Καλή κίνηση από τον Μητσοτάκη.
οκ, καλή για τα ζαιοστανταρς (όχι πως οι δαπομπιμπος είναι παραπάνω) αλλά το υπόβαθρο της μιχ. είναι τελείως διαφορετικό, ας ελπίσομε τα αξιόλογα σιβι που προωθεί ο Κ. να μην αποδειχθούν φύρα

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 10 Ιούλ 2019, 07:14

Μαυροβασίλης έγραψε:

ο χριστός κι μάνα του- τι τρελό cv είναι αυτό που έχει στα 32 :o anyway. Θα παρακολουθώ. Για την ώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι με την πραγματική Βαλκυρία του εκσυγχρονισμού που ετοιμάζεται για πολυμέτωπο αγώνα. Ελπίζω να στηρίζεις :)

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 10 Ιούλ 2019, 07:22

Τι μπιρμπιλωτα ματια ειν τουτα ωρε;
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.