Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
Re: Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
Κράτα ενέργεια σου λέω. Έχουμε δρόμο και η η κυρία υπουργός έχει προτείνει βαθιές τομές που θα πονέσουν πολύ, αν και προσωπικά νομίζω ότι ορισμένες δεν είναι αρκετά βαθιές, πχ δεν βλέπω κάποια πρόβλεψη για ίδρυση campus police
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Νομος και Ταξη στα πανεπιστήμια, θα βελαξετε κ.λ.π.
vantono
απαντάω εδώ για να μη συζητάω άλλο το ίδιο σε 2 νήματα: άφρισαν οι συνδικάλες με τη δήλωση και έσκασαν τηλέφωνα για να απαιτήσουν να συμμορφωθεί γιατί τους χαλάει την πιάτσα
απαντάω εδώ για να μη συζητάω άλλο το ίδιο σε 2 νήματα: άφρισαν οι συνδικάλες με τη δήλωση και έσκασαν τηλέφωνα για να απαιτήσουν να συμμορφωθεί γιατί τους χαλάει την πιάτσα
εν τω μεταξύ βλέπω ότι το τσίνισμα ξεκίνησε στα SM με την παλιά, καλή, πατροπαράδοτη ελληνική συνήθεια: "ποια είσαι εσύ κυρά μου που ήρθες απ΄το εξωτερικό (Χαρβαρντ) να κάνεις κουμάντο τον τόπο μας" "δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα" κλπ- ο,τι ακούει δηλαδή κάθε επίδοξος μεταρρυθμιστής απο την εποχή του Μαυροκορδάτου και του Άγιου Αρμανσμπεργκ 

προφανώς και σπρώχτηκε από το Χατζηδάκη. Ο Αδώνις πάντως έχει κατεβεί στις εσωκομματικές εκλογές και απέσπασε 10%. To fimotro την έδινε πέμπτη. Ο Αδώνις επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι εκτός απο εκφραστής ιδεολογικού ρεύματος ήταν επιτυχημένος υπουργός σε οποίο υπουργείο πέρασε. δεν μου βγήκε η εκτίμηση μου για αυτήν εδώ, όμως στην Α Αθήνας ήταν πραγματική απόλαυση η εκλογή των βουλευτών, είμαι σίγουρος πως σε έφτιαξε άγρια. Γενικώς ενισχύθηκε η συγκεκριμένη τάση γιατί όπως καταλαβαίνεις οι αρκετές μονάδες που τσίμπησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα ήταν από ανθρώπους που απλά δεν ψηφίζουν κεντρώους. Τέλος κάποτε και ο ... Άρης Σπηλιωτόπουλος έπαιρνε τεράστιο αριθμό σταυρών

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Κόρη Θεολόγου η νέα Υφυπουργός Παιδείας
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και η άλλη κυρία του υπουργείου, η νέα Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη έχει σχέσεις με την εκκλησία. Και μάλιστα “κουβαλάει” μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Όπως μας πληροφορεί το slpress.gr «…η Σοφία (Ζαχαράκη) και ο Αλέξης (Τσίπρας) περπάτησαν στα ίδια στενά, γαλουχήθηκαν στην ίδια γειτονιά και αγάπησαν με πάθος την ίδια ομάδα: τον Παναθηναϊκό. Μεγαλωμένοι και οι δύο στους Αμπελόκηπους, φοίτησαν σε αντικριστά σχολεία. Ο σημερινός πρωθυπουργός πήγε στο ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Εκεί ήταν λυκειάρχης ο θεολόγος πατέρας της Σοφίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είχε γνωρίσει από την «καλή και την ανάποδη» τον ανήσυχο και δηλωμένο άθεο μαθητή. Η Σοφία ήταν μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου. Αυτό το σχολείο επέλεγαν τα παιδιά που είχαν μία τάση στα θεωρητικά μαθήματα, όπως και εκείνη»
https://www.pentapostagma.gr/2019/07/%c ... ce%b2.html
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και η άλλη κυρία του υπουργείου, η νέα Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη έχει σχέσεις με την εκκλησία. Και μάλιστα “κουβαλάει” μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Όπως μας πληροφορεί το slpress.gr «…η Σοφία (Ζαχαράκη) και ο Αλέξης (Τσίπρας) περπάτησαν στα ίδια στενά, γαλουχήθηκαν στην ίδια γειτονιά και αγάπησαν με πάθος την ίδια ομάδα: τον Παναθηναϊκό. Μεγαλωμένοι και οι δύο στους Αμπελόκηπους, φοίτησαν σε αντικριστά σχολεία. Ο σημερινός πρωθυπουργός πήγε στο ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Εκεί ήταν λυκειάρχης ο θεολόγος πατέρας της Σοφίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είχε γνωρίσει από την «καλή και την ανάποδη» τον ανήσυχο και δηλωμένο άθεο μαθητή. Η Σοφία ήταν μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου. Αυτό το σχολείο επέλεγαν τα παιδιά που είχαν μία τάση στα θεωρητικά μαθήματα, όπως και εκείνη»
https://www.pentapostagma.gr/2019/07/%c ... ce%b2.html
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Καλά, καλά, ρούφα τώρα το τρομπονάκι, σκύψε το κεφάλι και έμπα πίσω απο την υπουργό να στηρίξεις την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση μπας και σώσουμε ο,τι σώζεται απο την παιδείαsouthern έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 19:58προφανώς και σπρώχτηκε από το Χατζηδάκη. Ο Αδώνις πάντως έχει κατεβεί στις εσωκομματικές εκλογές και απέσπασε 10%. To fimotro την έδινε πέμπτη. Ο Αδώνις επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι εκτός απο εκφραστής ιδεολογικού ρεύματος ήταν επιτυχημένος υπουργός σε οποίο υπουργείο πέρασε. δεν μου βγήκε η εκτίμηση μου για αυτήν εδώ, όμως στην Α Αθήνας ήταν πραγματική απόλαυση η εκλογή των βουλευτών, είμαι σίγουρος πως σε έφτιαξε άγρια. Γενικώς ενισχύθηκε η συγκεκριμένη τάση γιατί όπως καταλαβαίνεις οι αρκετές μονάδες που τσίμπησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα ήταν από ανθρώπους που απλά δεν ψηφίζουν κεντρώους. Τέλος κάποτε και ο ... Άρης Σπηλιωτόπουλος έπαιρνε τεράστιο αριθμό σταυρών

εσύ ρούφηξες πολύ περισσότερα τρομπόνια. στην Α Αθήνας το παλούκι βγήκε από το σβέρκο. εσύ σκύψε το κεφάλι. όποιους θέλω από τη ΝΔ θα στηρίζω και όποιους δεν γουστάρω θα τα χώνωNero έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 20:04Καλά, καλά, ρούφα τώρα το τρομπονάκι, σκύψε το κεφάλι και έμπα πίσω απο την υπουργό να στηρίξεις την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση μπας και σώσουμε ο,τι σώζεται απο την παιδείαsouthern έγραψε: ↑09 Ιούλ 2019, 19:58προφανώς και σπρώχτηκε από το Χατζηδάκη. Ο Αδώνις πάντως έχει κατεβεί στις εσωκομματικές εκλογές και απέσπασε 10%. To fimotro την έδινε πέμπτη. Ο Αδώνις επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι εκτός απο εκφραστής ιδεολογικού ρεύματος ήταν επιτυχημένος υπουργός σε οποίο υπουργείο πέρασε. δεν μου βγήκε η εκτίμηση μου για αυτήν εδώ, όμως στην Α Αθήνας ήταν πραγματική απόλαυση η εκλογή των βουλευτών, είμαι σίγουρος πως σε έφτιαξε άγρια. Γενικώς ενισχύθηκε η συγκεκριμένη τάση γιατί όπως καταλαβαίνεις οι αρκετές μονάδες που τσίμπησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα ήταν από ανθρώπους που απλά δεν ψηφίζουν κεντρώους. Τέλος κάποτε και ο ... Άρης Σπηλιωτόπουλος έπαιρνε τεράστιο αριθμό σταυρών
- Μαυροβασίλης
Nero, αυτή η ρεφορμίστρια δεν αξίζει νήμα;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Στηρίζουμε, η Αχτσιόγλου της ΝΔ.
- Μαυροβασίλης
ασφαλώς, όπως και Πιέρρο και Άκη, αλλά δεν είναι λίγο άδικη η σύγκριση (σε όλα τα επίπεδα);
Να σου πω, εμένα μου αρέσει η Αχτσιόγλου. Και σαν γυναίκα, αλλά και ως πολιτικός λόγος καλή είναι για το χώρο της, ανεξάρτητα αν εγώ διαφωνώ επί της ουσίας.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:49
ασφαλώς, όπως και Πιέρρο και Άκη, αλλά δεν είναι λίγο άδικη η σύγκριση (σε όλα τα επίπεδα);
Και αυτή της ΝΔ, καλή φαίνεται και στην εμφάνιση και μάλλον της κόβει και πολιτικά. Καλή κίνηση από τον Μητσοτάκη.
- Μαυροβασίλης
οκ, καλή για τα ζαιοστανταρς (όχι πως οι δαπομπιμπος είναι παραπάνω) αλλά το υπόβαθρο της μιχ. είναι τελείως διαφορετικό, ας ελπίσομε τα αξιόλογα σιβι που προωθεί ο Κ. να μην αποδειχθούν φύραkameron έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 00:57Να σου πω, εμένα μου αρέσει η Αχτσιόγλου. Και σαν γυναίκα, αλλά και ως πολιτικός λόγος καλή είναι για το χώρο της, ανεξάρτητα αν εγώ διαφωνώ επί της ουσίας.
Και αυτή της ΝΔ, καλή φαίνεται και στην εμφάνιση και μάλλον της κόβει και πολιτικά. Καλή κίνηση από τον Μητσοτάκη.
ο χριστός κι μάνα του- τι τρελό cv είναι αυτό που έχει στα 32

Τι μπιρμπιλωτα ματια ειν τουτα ωρε;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο νομος Κεραμεως δινει σε funds τα χρεη ΕΦΚΑ αγροτων και ελ. επαγγελματιων
από George_V » 19 Απρ 2025, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
20 Απρ 2025, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Ελον Μασκ τρολαρει την Κεραμεως και αναλύει τους κινδύνους της επιστολικής ψήφου
από Mitharadir » 23 Ιαν 2024, 20:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Ιαν 2024, 21:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
16 Δεκ 2023, 06:21