Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:08
Unique έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:04
vantono έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:03
Unique έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 10:59
Πώς καταφέρνεις και γράφεις ? Έχεις πάρει τάμπλε μαζί σου?
Υυπαρχει και μια συσκευή που λέγεται σμαρτφόουν μπούμερ μου

Πρέπει να έχεις γυναικεία δαχτυλάκια πύτε μου, γιατί εμένα τα χοντρά αντρικά δαχτυλά μου όταν πατάνε ακουμπάνε σε 2-3 κουμπιά μαζί.
Ισχύει ότι δεν έχω χοντρά δάχτυλα έχω όμως μακριά. Θα ήμουν καλός γιατρός για colon.gov.gr όλοι σε εμένα θα κλείνατε

-
Unique
από Unique » 28 Φεβ 2025, 11:10
vantono έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:08
Unique έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:04
vantono έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:03
Υυπαρχει και μια συσκευή που λέγεται σμαρτφόουν μπούμερ μου

Πρέπει να έχεις γυναικεία δαχτυλάκια πύτε μου, γιατί εμένα τα χοντρά αντρικά δαχτυλά μου όταν πατάνε ακουμπάνε σε 2-3 κουμπιά μαζί.
Ισχύει ότι δεν έχω χοντρά δάχτυλα έχω όμως μακριά. Θα ήμουν καλός γιατρός για colon.gov.gr όλοι σε εμένα θα κλείνατε

Έχω σταματήσει να πληκτρολογώ εδώ και χρόνια. Η μιλάω για να γράψει η swift και ότι πετύχει. Και αυτό για βασικά sms. Για παραπάνω, τάμπλε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
Zundapp
από Zundapp » 28 Φεβ 2025, 11:11
vantono έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:06
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:02
λοιπόν μαλάκες όποιος και καλά δίνει ανταποκρίσεις από την πορεία pics or it didnt happen

Θα έψαχνα Ευδοκάρα να τραβήξομε μια σέλφη να σας τη ανεβάσω δω μέσα να λαλήσετε αλλά δεν είμαι μόνος μου και μπορεί να παρεξηγηθεί αυτή μου η κίνηση

κανε παντιερα την μαυροκοκκινη σου ζακετα Gucci και βγαλε μια σελφι με το πτυσομενο Hilfinger σου με το οποιο σαπακιαζεις ασφαλιτες μεταμφιεσμενους σε αντιφαδες

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Unique
από Unique » 28 Φεβ 2025, 11:23
Νά και το καπέλωμα απο τους αρνητές της αξιολόγησης. Οι αληθινοί εγκληματίες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
vantono
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:25
Για εισβολή Ρουκάβινα στα γραφεία της χελένικ και αναρτηση πανό στην ταράτσα άκουσα να είπε κάποιος από το πλήθος δεν ξέρω αν ισχύει. Μπράβο στο Ρουκάβινα και το Γκαλίνοβιτς και τα άλλα παιδια της ομάδας αν ισχύει
-
Unique
από Unique » 28 Φεβ 2025, 11:28
Στο βημα τώρα ο Δημήτρης Κουτσιάτης!! Πρόεδρος Μηχανοδηγών Αχαμνοξύστων!!
Σημαντικές δηλώσεις για απονομή δικαιοσύνης!! Συντονιστείτε τώρα.
vantono τι χρώμα μπουφάν φοράς. Θα κοιτάξω να σε βρώ. Το μαλλί είναι χαίτη η κοντό σε γκαρσόν στυλάκι?
Θάνος Τζήμερος.
-
vantono
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:36
Unique έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:23
Το παλιο μου μπλοκ, πόσες αναμνήσεις

Τσίχλες τους βλέπβ όλους όμως,απογοήτεση η νέα γενιά, καμια σχέση με εμάς που ήμασταν νταβραντισμένοι και κρατήσαμε μια ολάκερη βουλή μονάχοι μας
-
Καπετάν Μιχάλης
-
Επικοινωνία:
από Καπετάν Μιχάλης » 28 Φεβ 2025, 11:38
Δεν είναι από την σημερινή κινητοποίηση η παραπάνω φωτογραφία. Εκτός αν θεωρείς πως οι κνίτες δεν καταλαβαίνουν από κρύο και κυκλοφορούν χειμωνιάτικα με κοντομάνικα και σορτσάκια...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Φεβ 2025, 11:40
Εδώ πάντως οι Αλβανοί στο επάνω διαμέρισμα δουλεύουν κανονικά, τίμιοι και εργατικοί,χωρίς να ασχολούνται με τέτοιες εξαλλοσυνες, γιατί μεγάλωσαν δύσκολα, και ξερούν να εκτιμούν το βιοτικό επίπεδο που προσφέρει η ΝΔ. Μόνο αυτοί αξίζουν, οι μετανάστες, όλοι οι αυτοκαταστροφικόι τεμπέληδες κλάψες ελληνιαρηδες που γέμισαν τους δρόμους, πάνε στα χαμένα.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
vantono
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:41
Unique έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:28
Στο βημα τώρα ο Δημήτρης Κουτσιάτης!! Πρόεδρος Μηχανοδηγών Αχαμνοξύστων!!
Σημαντικές δηλώσεις για απονομή δικαιοσύνης!! Συντονιστείτε τώρα.
vantono τι χρώμα μπουφάν φοράς. Θα κοιτάξω να σε βρώ. Το μαλλί είναι χαίτη η κοντό σε γκαρσόν στυλάκι?
Μαύρο λιτό πάφερ Αρμάνι (οχι απ'τα προχωκαγκουρικα με τις σταμπες ΕΑ7) και μαύρο oversized tshirt απο μέσα και cargo χακί. Δεν ειμαι τόσο κοντά στους ομιλητές όμως.
-
vantono
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:46
Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:38
Δεν είναι από την σημερινή κινητοποίηση η παραπάνω φωτογραφία. Εκτός αν θεωρείς πως οι κνίτες δεν καταλαβαίνουν από κρύο και κυκλοφορούν χειμωνιάτικα με κοντομάνικα και σορτσάκια...
Τον καιρό τον πέτυχε μια χαρά όμως,μπράβο του
-
vantono
από vantono » 28 Φεβ 2025, 11:49
Γνωστοί μου μου στέλνουν στορι από Μύκονο που δείχνει αρκετά μεγάλο πλήθος κόσμου συσσωρευμένο στην κεντρική τους πλατεία . Από Σαντορίνη εχομε κανένα νέο κάποιος, κατέβηκε κάνεις η ακόμα φοβούνται το ηφαίστειο της Πομπηίας?
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Φεβ 2025, 11:54
be me

βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Unique
από Unique » 28 Φεβ 2025, 11:57
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 11:54
be me

βγήκα όπως έγραφα πριν. σκλάβε κλειστός. αβ κλειστός. κατεβαίνουν λεφούσια ιπποκράτους και χαρ τρικ. οικογένειες, θείτσες. μόνο εγώ και κάτι άλλοι άριοι ινδοί περπατάγαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση

0.8%
Θάνος Τζήμερος.
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Φεβ 2024, 22:07
-
-
- 321 Απαντήσεις
- 7039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
17 Ιουν 2023, 09:55
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Νοέμ 2023, 12:02
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 619251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
25 Φεβ 2025, 09:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.