Μόλις πριν λίγο έφτασα και παρατηρώ πολύ κόσμο από μεσήλικες και πάνω,περίμενα περισσότερο νεολαία να δω, αλλά προς το παρόν οι μπούμερς μας έχουν βάλει τα γυαλιά και μπράβο τους,μου έκανε εντύπωση.
Εις την αναμονή για να σκίσομεν κανένα ασφΑλήτικο/κομματοσκυλικό κωλαράκι όταν παρεισφρήσει. Εχω καιρό να κατέβω, από την εποχή της Ιεράς περιφρουρήσεως της βουλής,έχω ξεχάσει να κατεβαίνω.
Γιατι θα ειναι παρα πολύ λίγος ο κόσμος και δεν συμφέρει το κατεστημένο των Τεμπίστας που ελέγχει τα ΜΜΕ κι όλη τη χώρα και κατά συνέπεια και την πολιτική αεροπορία κτλ, να βγουν αυτά τα πλάνα προς τα έξω
Μόλις πριν λίγο έφτασα και παρατηρώ πολύ κόσμο από μεσήλικες και πάνω,περίμενα περισσότερο νεολαία να δω, αλλά προς το παρόν οι μπούμερς μας έχουν βάλει τα γυαλιά και μπράβο τους,μου έκανε εντύπωση.
Εις την αναμονή για να σκίσομεν κανένα ασφΑλήτικο/κομματοσκυλικό κωλαράκι όταν παρεισφρήσει. Εχω καιρό να κατέβω, από την εποχή της Ιεράς περιφρουρήσεως της βουλής,έχω ξεχάσει να κατεβαίνω.
Πώς καταφέρνεις και γράφεις ? Έχεις πάρει τάμπλε μαζί σου?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Υυπαρχει και μια συσκευή που λέγεται σμαρτφόουν μπούμερ μου
Γιατι θα ειναι παρα πολύ λίγος ο κόσμος και δεν συμφέρει το κατεστημένο των Τεμπίστας που ελέγχει τα ΜΜΕ κι όλη τη χώρα και κατά συνέπεια και την πολιτική αεροπορία κτλ, να βγουν αυτά τα πλάνα προς τα έξω
Δε νομίζω πως υπάρχει και άλλος λόγος.
Εκτος και μας πει κανένας γγ πως έχει πέσει απο την κυπ σήμα οτι θα μας την πεσουν τα μπαϊρακτάρ σήμερα οπότε θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υυπαρχει και μια συσκευή που λέγεται σμαρτφόουν μπούμερ μου
Πρέπει να έχεις γυναικεία δαχτυλάκια πύτε μου, γιατί εμένα τα χοντρά αντρικά δαχτυλά μου όταν πατάνε ακουμπάνε σε 2-3 κουμπιά μαζί.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.