Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 07 Αύγ 2021, 18:16

Αρίστος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:10
Gewponos90 έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:08
πήζον bot έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:02

Την φαπ ρε νούμερο και εσύ. Είστε τόσο για τον πουτσο που πάτε να βγάλετε και τον πορδοσαλτε σωστό.

Φωτιά που δεν μπορεί να σβήσει η πυροσβεστική θα την σβήσετε εσείς με τα λάστιχα. Λογικά οι καμμενοι που βρέθηκαν ΜΕΣΑ στα σπίτια τους στο Μάτι ήταν τόσο τεμπέληδες που δεν άνοιξαν καν τις βρύσες.

Στο Ματι η φωτια ηταν ενα βουνο που ετρεχε με 11 μποφορ ητοι με ταχυτητα 300 χιλιομετρων, το θερμικο της κυμα σε σκοτωνε μονο απο τη θερμοτητα απο 50 μετρα μακρια.

Στη Βαρυμποπη η φωτια ειχε πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα, εκταση και ενταση.

.
Ούτε την μια, ούτε την άλλην την σβήνεις με το λάστιχο της αυλής. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι κακώς εκκενώθηκαν τα χωριά, είστε ηλίθιοι και φαίνεται ότι η τραγωδία που έγινε όταν κυβερνουσατε δεν σας έμαθε τίποτα. Άιντε παρακάτω τωρα
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 07 Αύγ 2021, 18:17

Gewponos90 έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:16

Ούτε την μια, ούτε την άλλην την σβήνεις με το λάστιχο της αυλής. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι κακώς εκκενώθηκαν τα χωριά, είστε ηλίθιοι και φαίνεται ότι η τραγωδία που έγινε όταν κυβερνουσατε δεν σας έμαθε τίποτα. Άιντε παρακάτω τωρα

Καποια καλως εκκενωθηκαν και καποια κακως.

Στην Ευβοια παντως κατοικοι σε ενα χωριο που αρνηθηκαν την εκκενωση, καθισαν και γλυτωσαν τις περιουσιες τους απο τη φωτια.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Αύγ 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 07 Αύγ 2021, 18:18

What if σενάρια δεν μπορούν να υπάρξουν σε πολέμους και φυσικά φαινόμενα-φυσικές καταστροφές.
Μην γελιώμαστε.
Κι αν η Ιαπωνία την είχε πέσει στη Σοβιετία το 41 ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα δεν γινόταν ποτέ ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η Αμερική δεν έμπαινε στον πόλεμο του Ειρηνικού ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν προχτές δεν ανέβαιναν οι άνεμοι ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν εχτές έβρεχε καταρακτωδώς ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ούτε η Ιαπωνία την έπεσε στην Σοβιετία,και η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα έγινε όταν έγινε,και η Αμερική μπήκε στον πόλεμο του Ειρηνικού όταν μπήκε,και οι άνεμοι ανέβηκαν και δεν έβρεξε.
Κρίμα,αλλά όλα αυτά είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν.
Από`δω και κάτω συζητάμε.Ειλικρινά δεν με νοιάζει τι θα γινόταν αν έβρεχε προχτές ή αν θα είχαμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Τώρα δεν έβρεξε και δεν έχουμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 07 Αύγ 2021, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 07 Αύγ 2021, 18:19

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2021, 18:19

sharp έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:12
Αρίστος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:01
sharp έγραψε:
07 Αύγ 2021, 17:59

Θα συμφωνούσες μαζί του αν είχε καεί άνθρωπος σου.
Η λογικη μου δεν ειναι απρο-μαυρο, θελω μια πολιτεια να μου προστατευει και το σπιτι και τη ζωη. Και εχω πληρωσει πολλους φορους γι' αυτο, ασχετα αν καποιοι πλουτισαν με τα λεφτα μου (μας) και δεν αγορασαν ουτε τα απαραιτητα που τους ζητησαμε.
Και εγώ θέλω αυτά και άλλα πολλά ακόμη. Να παίρνει το αυτοκίνητο αυτού που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, να εμποδίζει αυτόν που βάζει στη διαπασών τη "μουσική" βραδυάτικα ενώ κοιμάμαι, να με αφήνει να βρω δουλειά χωρίς να προτιμά τον χειρότερο επειδή γνωρίζει τον κλητήρα ή πληρωσε και.. και ... και

Και λοιπόν; Μήπως έφτασε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ύστερα από τόσα χρονια ανεκπλήρωτων "θα ήθελα";

Εκτός και αν δεν είναι ανεκπλήρωτα όλα τα θα ήθελα, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά:
θα ήθελα μία πολιτεία που να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να μην με τιμωρεί επειδή έκανα πάρτυ μέχρι το πρωϊ κι ας ενόχλησα τους γείτονες

Ή ακόμη χειρότερα (που είναι και η πραγματικότητα)
να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να τιμωρεί αυτόν που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου

Μεταφορικά στο παρόν συμβάν:
να μην με τιμωρεί επειδή έκτισα ένα αυθαίρετο με ωραία θέα
να τιμωρεί τον γείτονα επειδή έκτισε ένα αυθαίρετο και μού έκοψε την ωραία θέα

Οι περισσότεροι εκ των συμπατριωτών μας αυτό θέλουν, να λειτουργούν οι νόμοι μόνο για τους άλλους. Τα "καψίματα" αποτελούν αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερου "θα ήθελα".

Προσωπικά θα ήθελα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η "ατομική ευθύνη" είναι απολύτως απολιτίκ έννοια, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 07 Αύγ 2021, 18:20

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
06 Αύγ 2021, 18:28
Ασέβαστος έγραψε:
06 Αύγ 2021, 18:24
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
06 Αύγ 2021, 15:01

Εντάξει, Σάκη μου
αν σακης ειναι το αληθινο του ονομα, και με καποιο τροπο το ξερεις, και το ποσταρεις, δεν ειναι και πολυ ωραιο, να ξερεις.
Εφόσον παραθέτει όλα τα άρθρα του Σάκη του Μουμτζή έχει κερδίσει επάξια το όνομα, αν δεν είναι αυτός.
Και εγώ αναδημοσιεύω τακτικά tweets & άρθρα του Αθανάσιου-Γλαύκου «Η φωνή της ΛΟΓΙΚΗΣ» Τζήμερου (μόνο στο topic της ΑΕΚ πρέπει να έχω λιγότερα posts), σε διαβεβαιώ ωστόσο πως δεν με λένε Θάνο.

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΑΚΑΡΟΣ ΖΑΙΟΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ & ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

Άσε που κυκλοφορεί και μια φήμη έχει δαγκάσει μια... «Λατίνα» 😉 αλά Δημήτρης Χορν. :smt047
Είναι τόσο horny που σας έχει πάρει παραμάζωμα.
ΧΥΝΕΙ Ο ΣΑΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Αύγ 2021, 18:20

vatraxos έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:15
«»
Cecily Anne έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:11
να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 07 Αύγ 2021, 18:21

vatraxos έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:15
Cecily Anne έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:11
να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.
παντως χτες ο βοριδης ειπε οτι αμεσα θα παρουν απο 600 ευρω οι πυροπληκτοι, μεχρι 6000 ευρω στην συνεχεια και μετα για τα σπιτια θα υπαρξει εγγυηση του ελληνικου δημοσιου για να παρουν δανεια

να δωσουν και κανα δανειακι οι τραπεζες να κινηθει η οικονομια δλδ

τωρα πως θα παρεις δανειο αμα σου εχει καει καμια επιχειρηση οπως στην ευβοια ειναι ενα ζητημα

θα δειξει
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 07 Αύγ 2021, 18:22

Τι λετε ρε που θα κατσει ο αλλος με μισο μποφορ να δει το σπιτι του να καιγεται επειδη η συμμορια αποφασισε να τρεχει τη γραμμη "δε θρηνησαμε ζωες".
Τι λετε ρε φουκαραδες?

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 07 Αύγ 2021, 18:23

Αρίστος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:17
Gewponos90 έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:16

Καποια καλως εκκενωθηκαν και καποια κακως.

Στην Ευβοια παντως κατοικοι σε ενα χωριο που αρνηθηκαν την εκκενωση, καθισαν και γλυτωσαν τις περιουσιες τους απο τη φωτια.

.
Κάποιες καλώς και κάποιες κακως. Οκ. Να μας πεις και ποιες έγιναν καλώς και ποιες κακώς. Είστε ειδικοί.

Υ.Γ Ας άλλαζε ο άνεμος την ώρα που δεν έπρεπε και θα σου έλεγα τι ακριβώς θα έσωζαν οι κάτοικοι με τους κουβάδες για σφουγγάρισμα και τα λάστιχα της αυλής.
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 07 Αύγ 2021, 18:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:19
sharp έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:12
Αρίστος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:01

Η λογικη μου δεν ειναι απρο-μαυρο, θελω μια πολιτεια να μου προστατευει και το σπιτι και τη ζωη. Και εχω πληρωσει πολλους φορους γι' αυτο, ασχετα αν καποιοι πλουτισαν με τα λεφτα μου (μας) και δεν αγορασαν ουτε τα απαραιτητα που τους ζητησαμε.
Και εγώ θέλω αυτά και άλλα πολλά ακόμη. Να παίρνει το αυτοκίνητο αυτού που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, να εμποδίζει αυτόν που βάζει στη διαπασών τη "μουσική" βραδυάτικα ενώ κοιμάμαι, να με αφήνει να βρω δουλειά χωρίς να προτιμά τον χειρότερο επειδή γνωρίζει τον κλητήρα ή πληρωσε και.. και ... και

Και λοιπόν; Μήπως έφτασε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ύστερα από τόσα χρονια ανεκπλήρωτων "θα ήθελα";

Εκτός και αν δεν είναι ανεκπλήρωτα όλα τα θα ήθελα, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά:
θα ήθελα μία πολιτεία που να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να μην με τιμωρεί επειδή έκανα πάρτυ μέχρι το πρωϊ κι ας ενόχλησα τους γείτονες

Ή ακόμη χειρότερα (που είναι και η πραγματικότητα)
να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να τιμωρεί αυτόν που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου

Μεταφορικά στο παρόν συμβάν:
να μην με τιμωρεί επειδή έκτισα ένα αυθαίρετο με ωραία θέα
να τιμωρεί τον γείτονα επειδή έκτισε ένα αυθαίρετο και μού έκοψε την ωραία θέα

Οι περισσότεροι εκ των συμπατριωτών μας αυτό θέλουν, να λειτουργούν οι νόμοι μόνο για τους άλλους. Τα "καψίματα" αποτελούν αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερου "θα ήθελα".

Προσωπικά θα ήθελα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η "ατομική ευθύνη" είναι απολύτως απολιτίκ έννοια, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Το έχω, γι' αυτό και μετέχω μόνον πνεύματι στα γεγονότα.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 07 Αύγ 2021, 18:25

Gewponos90 έγραψε:
07 Αύγ 2021, 16:32
Η κυβέρνηση παίρνει καλό βαθμό στις εκκενώσεις.
Το μόνο σίγουρο,αφού χέστηκαν πάνω τους.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 07 Αύγ 2021, 18:25

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
07 Αύγ 2021, 18:02
under έγραψε:
07 Αύγ 2021, 17:23
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
07 Αύγ 2021, 16:42
Όλο το φόρουμ έχει περάσει πάνω από τον under και αυτός εκεί, ακάματος.
Τι εγινε εσυ χιονατη,δεν θα μας πεις οτι ηταν εθελοντες οι χτεσινοι ;
Επειδή είσαι στόκος, πάμε πάλι. Στα βίντεο βλέπουμε εθελοντές. Η πυροσβεστική δεν αναφέρει καμιά επίθεση εναντίον του προσωπικού της.

Ποιοι επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους; Θα γνωρίζαμε αν η κουλική μπατσαρία δεν τους παρακολουθούσε ανενόχλητους.

Κάντε λοιπόν ΕΔΕ και πείτε μας γιατί δεν επενέβησαν ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τους.

Όσες φορές και να επαναλάβεις ένα ψέμα, όσο μελάνι και να ρίξεις, δεν μπορείς να το κάνεις αλήθεια, καλή μου, μικρή σουπιά.
Εγω μικρη μου ηλιθια χιονατη,σε αντιθεση με σενα δεν βγαζω ιστοριες απο τον πατο μου.
Εβαλα tweet μελους του Ρουβικωνα που εγραφε οτι χθες βραδυ ηταν αυτοι εκει.
Τα αλλα φυσικα μπορει να τα εκαναν εξωγηινοι ή οι χρυσαυγιτες που ειδατε στον υπνο σας.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Αύγ 2021, 18:25

Τις εκκενώσεις δεν τις προτείνει η πυροσβεστική;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 07 Αύγ 2021, 18:26

Νήφε και μέμνησο απιστείν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών