Ούτε την μια, ούτε την άλλην την σβήνεις με το λάστιχο της αυλής. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι κακώς εκκενώθηκαν τα χωριά, είστε ηλίθιοι και φαίνεται ότι η τραγωδία που έγινε όταν κυβερνουσατε δεν σας έμαθε τίποτα. Άιντε παρακάτω τωραΑρίστος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:10Gewponos90 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:08
Την φαπ ρε νούμερο και εσύ. Είστε τόσο για τον πουτσο που πάτε να βγάλετε και τον πορδοσαλτε σωστό.
Φωτιά που δεν μπορεί να σβήσει η πυροσβεστική θα την σβήσετε εσείς με τα λάστιχα. Λογικά οι καμμενοι που βρέθηκαν ΜΕΣΑ στα σπίτια τους στο Μάτι ήταν τόσο τεμπέληδες που δεν άνοιξαν καν τις βρύσες.
Στο Ματι η φωτια ηταν ενα βουνο που ετρεχε με 11 μποφορ ητοι με ταχυτητα 300 χιλιομετρων, το θερμικο της κυμα σε σκοτωνε μονο απο τη θερμοτητα απο 50 μετρα μακρια.
Στη Βαρυμποπη η φωτια ειχε πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα, εκταση και ενταση.
.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Gewponos90 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:16
Ούτε την μια, ούτε την άλλην την σβήνεις με το λάστιχο της αυλής. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι κακώς εκκενώθηκαν τα χωριά, είστε ηλίθιοι και φαίνεται ότι η τραγωδία που έγινε όταν κυβερνουσατε δεν σας έμαθε τίποτα. Άιντε παρακάτω τωρα
Καποια καλως εκκενωθηκαν και καποια κακως.
Στην Ευβοια παντως κατοικοι σε ενα χωριο που αρνηθηκαν την εκκενωση, καθισαν και γλυτωσαν τις περιουσιες τους απο τη φωτια.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Αύγ 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
What if σενάρια δεν μπορούν να υπάρξουν σε πολέμους και φυσικά φαινόμενα-φυσικές καταστροφές.
Μην γελιώμαστε.
Κι αν η Ιαπωνία την είχε πέσει στη Σοβιετία το 41 ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα δεν γινόταν ποτέ ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η Αμερική δεν έμπαινε στον πόλεμο του Ειρηνικού ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν προχτές δεν ανέβαιναν οι άνεμοι ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν εχτές έβρεχε καταρακτωδώς ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ούτε η Ιαπωνία την έπεσε στην Σοβιετία,και η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα έγινε όταν έγινε,και η Αμερική μπήκε στον πόλεμο του Ειρηνικού όταν μπήκε,και οι άνεμοι ανέβηκαν και δεν έβρεξε.
Κρίμα,αλλά όλα αυτά είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν.
Από`δω και κάτω συζητάμε.Ειλικρινά δεν με νοιάζει τι θα γινόταν αν έβρεχε προχτές ή αν θα είχαμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Τώρα δεν έβρεξε και δεν έχουμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Μην γελιώμαστε.
Κι αν η Ιαπωνία την είχε πέσει στη Σοβιετία το 41 ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα δεν γινόταν ποτέ ποιά θα ήταν η εξέλιξη;Κι αν η Αμερική δεν έμπαινε στον πόλεμο του Ειρηνικού ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν προχτές δεν ανέβαιναν οι άνεμοι ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Κι αν εχτές έβρεχε καταρακτωδώς ποιά θα ήταν η εξέλιξη;
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ούτε η Ιαπωνία την έπεσε στην Σοβιετία,και η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα έγινε όταν έγινε,και η Αμερική μπήκε στον πόλεμο του Ειρηνικού όταν μπήκε,και οι άνεμοι ανέβηκαν και δεν έβρεξε.
Κρίμα,αλλά όλα αυτά είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν.
Από`δω και κάτω συζητάμε.Ειλικρινά δεν με νοιάζει τι θα γινόταν αν έβρεχε προχτές ή αν θα είχαμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Τώρα δεν έβρεξε και δεν έχουμε 258 πυροσβεστικά σε κάθε γωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 07 Αύγ 2021, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Η "ατομική ευθύνη" είναι απολύτως απολιτίκ έννοια, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;sharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:12Και εγώ θέλω αυτά και άλλα πολλά ακόμη. Να παίρνει το αυτοκίνητο αυτού που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, να εμποδίζει αυτόν που βάζει στη διαπασών τη "μουσική" βραδυάτικα ενώ κοιμάμαι, να με αφήνει να βρω δουλειά χωρίς να προτιμά τον χειρότερο επειδή γνωρίζει τον κλητήρα ή πληρωσε και.. και ... και
Και λοιπόν; Μήπως έφτασε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ύστερα από τόσα χρονια ανεκπλήρωτων "θα ήθελα";
Εκτός και αν δεν είναι ανεκπλήρωτα όλα τα θα ήθελα, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά:
θα ήθελα μία πολιτεία που να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να μην με τιμωρεί επειδή έκανα πάρτυ μέχρι το πρωϊ κι ας ενόχλησα τους γείτονες
Ή ακόμη χειρότερα (που είναι και η πραγματικότητα)
να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να τιμωρεί αυτόν που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου
Μεταφορικά στο παρόν συμβάν:
να μην με τιμωρεί επειδή έκτισα ένα αυθαίρετο με ωραία θέα
να τιμωρεί τον γείτονα επειδή έκτισε ένα αυθαίρετο και μού έκοψε την ωραία θέα
Οι περισσότεροι εκ των συμπατριωτών μας αυτό θέλουν, να λειτουργούν οι νόμοι μόνο για τους άλλους. Τα "καψίματα" αποτελούν αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερου "θα ήθελα".
Προσωπικά θα ήθελα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Και εγώ αναδημοσιεύω τακτικά tweets & άρθρα του Αθανάσιου-Γλαύκου «Η φωνή της ΛΟΓΙΚΗΣ» Τζήμερου (μόνο στο topic της ΑΕΚ πρέπει να έχω λιγότερα posts), σε διαβεβαιώ ωστόσο πως δεν με λένε Θάνο.
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΑΚΑΡΟΣ ΖΑΙΟΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ & ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!
Άσε που κυκλοφορεί και μια φήμη έχει δαγκάσει μια... «Λατίνα»

Είναι τόσο horny που σας έχει πάρει παραμάζωμα.
ΧΥΝΕΙ Ο ΣΑΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- Cecily Anne
Σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή κι εγώ αυτή θα επέλεγα σε πρώτη φάση, δε διαφωνω, απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι success story, διότι μιλάμε για ανείπωτη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά και κάτι αστειάκια τύπου "χτίστε σχέδιο πόλης εκτεταμένο" μου σηκωνουν την τρίχα σε μία πολλάκις χρεωκοπημένη χώρα. Τεσπα.vatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:15«»Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:11να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
παντως χτες ο βοριδης ειπε οτι αμεσα θα παρουν απο 600 ευρω οι πυροπληκτοι, μεχρι 6000 ευρω στην συνεχεια και μετα για τα σπιτια θα υπαρξει εγγυηση του ελληνικου δημοσιου για να παρουν δανειαvatraxos έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:15Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:11να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.
να δωσουν και κανα δανειακι οι τραπεζες να κινηθει η οικονομια δλδ
τωρα πως θα παρεις δανειο αμα σου εχει καει καμια επιχειρηση οπως στην ευβοια ειναι ενα ζητημα
θα δειξει
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τι λετε ρε που θα κατσει ο αλλος με μισο μποφορ να δει το σπιτι του να καιγεται επειδη η συμμορια αποφασισε να τρεχει τη γραμμη "δε θρηνησαμε ζωες".
Τι λετε ρε φουκαραδες?
Τι λετε ρε φουκαραδες?
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Κάποιες καλώς και κάποιες κακως. Οκ. Να μας πεις και ποιες έγιναν καλώς και ποιες κακώς. Είστε ειδικοί.Αρίστος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:17Gewponos90 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:16
Ούτε την μια, ούτε την άλλην την σβήνεις με το λάστιχο της αυλής. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι κακώς εκκενώθηκαν τα χωριά, είστε ηλίθιοι και φαίνεται ότι η τραγωδία που έγινε όταν κυβερνουσατε δεν σας έμαθε τίποτα. Άιντε παρακάτω τωρα
Καποια καλως εκκενωθηκαν και καποια κακως.
Στην Ευβοια παντως κατοικοι σε ενα χωριο που αρνηθηκαν την εκκενωση, καθισαν και γλυτωσαν τις περιουσιες τους απο τη φωτια.
.
Υ.Γ Ας άλλαζε ο άνεμος την ώρα που δεν έπρεπε και θα σου έλεγα τι ακριβώς θα έσωζαν οι κάτοικοι με τους κουβάδες για σφουγγάρισμα και τα λάστιχα της αυλής.
Το έχω, γι' αυτό και μετέχω μόνον πνεύματι στα γεγονότα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:19Η "ατομική ευθύνη" είναι απολύτως απολιτίκ έννοια, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;sharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:12Και εγώ θέλω αυτά και άλλα πολλά ακόμη. Να παίρνει το αυτοκίνητο αυτού που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, να εμποδίζει αυτόν που βάζει στη διαπασών τη "μουσική" βραδυάτικα ενώ κοιμάμαι, να με αφήνει να βρω δουλειά χωρίς να προτιμά τον χειρότερο επειδή γνωρίζει τον κλητήρα ή πληρωσε και.. και ... και
Και λοιπόν; Μήπως έφτασε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ύστερα από τόσα χρονια ανεκπλήρωτων "θα ήθελα";
Εκτός και αν δεν είναι ανεκπλήρωτα όλα τα θα ήθελα, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά:
θα ήθελα μία πολιτεία που να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να μην με τιμωρεί επειδή έκανα πάρτυ μέχρι το πρωϊ κι ας ενόχλησα τους γείτονες
Ή ακόμη χειρότερα (που είναι και η πραγματικότητα)
να μην με τιμωρεί επειδή παρκάρω όπου και όποτε με βολεύει (κι ας κλείνω τον άλλο)
να τιμωρεί αυτόν που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου
Μεταφορικά στο παρόν συμβάν:
να μην με τιμωρεί επειδή έκτισα ένα αυθαίρετο με ωραία θέα
να τιμωρεί τον γείτονα επειδή έκτισε ένα αυθαίρετο και μού έκοψε την ωραία θέα
Οι περισσότεροι εκ των συμπατριωτών μας αυτό θέλουν, να λειτουργούν οι νόμοι μόνο για τους άλλους. Τα "καψίματα" αποτελούν αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερου "θα ήθελα".
Προσωπικά θα ήθελα να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το μόνο σίγουρο,αφού χέστηκαν πάνω τους.
Εγω μικρη μου ηλιθια χιονατη,σε αντιθεση με σενα δεν βγαζω ιστοριες απο τον πατο μου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:02Επειδή είσαι στόκος, πάμε πάλι. Στα βίντεο βλέπουμε εθελοντές. Η πυροσβεστική δεν αναφέρει καμιά επίθεση εναντίον του προσωπικού της.
Ποιοι επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους; Θα γνωρίζαμε αν η κουλική μπατσαρία δεν τους παρακολουθούσε ανενόχλητους.
Κάντε λοιπόν ΕΔΕ και πείτε μας γιατί δεν επενέβησαν ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τους.
Όσες φορές και να επαναλάβεις ένα ψέμα, όσο μελάνι και να ρίξεις, δεν μπορείς να το κάνεις αλήθεια, καλή μου, μικρή σουπιά.
Εβαλα tweet μελους του Ρουβικωνα που εγραφε οτι χθες βραδυ ηταν αυτοι εκει.
Τα αλλα φυσικα μπορει να τα εκαναν εξωγηινοι ή οι χρυσαυγιτες που ειδατε στον υπνο σας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Τις εκκενώσεις δεν τις προτείνει η πυροσβεστική;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20