Η λογικη μου δεν ειναι απρο-μαυρο, θελω μια πολιτεια να μου προστατευει και το σπιτι και τη ζωη. Και εχω πληρωσει πολλους φορους γι' αυτο, ασχετα αν καποιοι πλουτισαν με τα λεφτα μου (μας) και δεν αγορασαν ουτε τα απαραιτητα που τους ζητησαμε.
.
Επειδή είσαι στόκος, πάμε πάλι. Στα βίντεο βλέπουμε εθελοντές. Η πυροσβεστική δεν αναφέρει καμιά επίθεση εναντίον του προσωπικού της.
Αυτό έτσι κι αλλιώς
Θα τρέξουν οι ΟΝΝΕΔιτες έξω από τα νυχτερινά κέντρα με μάνικες και κουβάδες, στην περίπτωση που η φωτιά φτάσει στην παραλιακή.
Και τότε θα είχαμε και νεκρούς και πάλι καμμένα. Δεν ξέρω αν υπήρχε περισσότερο προσωπικό και μέσα ανάθα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική κατάληξη για τις καμένες εκτάσεις. Τι πιστεύεις; θα είχαμε;Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:00Καμία, αυτό λέμε 2 μέρες τώρα. Μια εναλλακτική θα ήταν να μην εκκενωθεί τίποτα και να παλεύουν με τα λάστιχα μέχρι τελευταία στιγμή.Naida έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 17:56Τι άλλη λύση θα υπήρχε δηλαδή;Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 17:55
Είναι σωστή. Και αποδεικνύεται κάθε μέρα ολο και περισσότερο.
Θα μπορούσαμε να έχουμε χιλιάδες νεκρούς έτσι όπως κινούνται οι φωτιές.
Ίσον = εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νεκροί.
Gewponos90 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:08
Την φαπ ρε νούμερο και εσύ. Είστε τόσο για τον πουτσο που πάτε να βγάλετε και τον πορδοσαλτε σωστό.
Φωτιά που δεν μπορεί να σβήσει η πυροσβεστική θα την σβήσετε εσείς με τα λάστιχα. Λογικά οι καμμενοι που βρέθηκαν ΜΕΣΑ στα σπίτια τους στο Μάτι ήταν τόσο τεμπέληδες που δεν άνοιξαν καν τις βρύσες.
Προσωπικά δε νομίζω ότι κάποιο κράτος μπορεί να σώσει τόσα μέτωπα ταυτόχρονα, αλλά δεν εχω ιδέα και από πυροσβεση, οπότε υποθέτω. Επίσης υποθέτω ότι τις εκκενώσεις τις προτείνει η ίδια η πυροσβεστική. Το μόνο που θα βοηθούσε είναι άμεση ευρωπαϊκή ενίσχυση, αλλά παράλληλα καίγεται και σε άλλα σημεία η Ευρώπη. Το δεύτερο που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι να καταγγέλεις τους γείτονες για malpractice αυτή την περίοδο. ΠΧ αν δεις τη γειτόνισσα να βγάλει ψησταριά στον κήπο, αν δεις σιδηροκολλήσεις, μελισσοκόμους με καπνό κλπ. Τώρα είναι αργά, βέβαια.Naida έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:04Και τότε θα είχαμε και νεκρούς και πάλι καμμένα. Δεν ξέρω αν υπήρχε περισσότερο προσωπικό και μέσα ανάθα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική κατάληξη για τις καμένες εκτάσεις. Τι πιστεύεις; θα είχαμε;Otto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:00Καμία, αυτό λέμε 2 μέρες τώρα. Μια εναλλακτική θα ήταν να μην εκκενωθεί τίποτα και να παλεύουν με τα λάστιχα μέχρι τελευταία στιγμή.
Ίσον = εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νεκροί.
Και εγώ θέλω αυτά και άλλα πολλά ακόμη. Να παίρνει το αυτοκίνητο αυτού που διπλοπαρκάρει και δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, να εμποδίζει αυτόν που βάζει στη διαπασών τη "μουσική" βραδυάτικα ενώ κοιμάμαι, να με αφήνει να βρω δουλειά χωρίς να προτιμά τον χειρότερο επειδή γνωρίζει τον κλητήρα ή πληρωσε και.. και ... και
Εχω την εντυπωση πως αυτή ήταν η στρατηγική μας πριν το Μάτι...
Για ποια ψήφο; Τι λέει;
Τι θα γίνει; Σπίτια είναι και ξαναγίνονται, λέει ο Κούλης. Ρωτήστε και τους σεισμόπληκτους του 1999.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 18:11να δούμε τί θα γίνει με τους πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για ωραία πράματα.