Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 07 Ιουν 2018, 12:30

MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:27
Λαθρέποικο φασιστάκι από την Καλαμπάκα που ήρθες στην πόλη μας να μας φας τις δουλειές.

Η Ελευθερία εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα, πάει με όποιον τις δώσει τα περισσότερα.
Κάποτε έγραφε για τόσο κόσμο στο γήπεδο με βάση τα κομμένα εισιτήρια που δήλωνε ο Πηλαδάκης ενώ όλοι ξέραν ότι είχε τριπλάσιο. Αναξιόπιστη πηγή.

Τον περισσότερο κόσμο σε πορεία τον θυμάμαι την Πρωτομαγιά του 1987 που είχα απελπιστεί γιατί περπατούσα ώρες και δεν έβλεπα τον ουρανό και στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης μέχρι τον Τύρναβο το 1988. Χιλιόμετρα το μπλοκ, ο πατέρας μου με είχε στους ώμους του.

Επίσης το 1991 λίγες ώρες μετά την δολοφονία Τεμπονέρα θυμάμαι τεράστια πορεία, χιλιάδων μαθητών εκπαιδευτικών από όλο τον νομό και εμένα την επόμενη φωτογραφία στην Ελευθερία να κρατάω το πανό το μαύρο μπροστά, μπροστά. Αλλά για 'σένα είναι λεπτομέρειες αυτά διότι στηρίζεις δεξιό και ακροδεξιό παρακράτος.

Πέρασα χθες από την Καρναβαλική Εκδήλωση την ώρα που ήταν στην κορύφωσή της. Η μάζα των "Μακεδονομάχων" ήταν στο σημείο της τσιμεντένιας εξέδρας, επομένως τις παπαριές για 20.000 κόσμο αλλού. Όχι σε γνωρίζοντες.
Tου ξεφυγε 1 μηδενικο....τσαμπα ειναι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 07 Ιουν 2018, 12:36

MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:27
Λαθρέποικο φασιστάκι από την Καλαμπάκα που ήρθες στην πόλη μας να μας φας τις δουλειές.
Σοβαρα τωρα; :smt005::smt005::smt005:

Η Ελευθερία εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα, πάει με όποιον τις δώσει τα περισσότερα.
Κάποτε έγραφε για τόσο κόσμο στο γήπεδο με βάση τα κομμένα εισιτήρια που δήλωνε ο Πηλαδάκης ενώ όλοι ξέραν ότι είχε τριπλάσιο. Αναξιόπιστη πηγή.

Τον περισσότερο κόσμο σε πορεία τον θυμάμαι την Πρωτομαγιά του 1987 που είχα απελπιστεί γιατί περπατούσα ώρες και δεν έβλεπα τον ουρανό και στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης μέχρι τον Τύρναβο το 1988. Χιλιόμετρα το μπλοκ, ο πατέρας μου με είχε στους ώμους του.

Επίσης το 1991 λίγες ώρες μετά την δολοφονία Τεμπονέρα θυμάμαι τεράστια πορεία, χιλιάδων μαθητών εκπαιδευτικών από όλο τον νομό και εμένα την επόμενη φωτογραφία στην Ελευθερία να κρατάω το πανό το μαύρο μπροστά, μπροστά. Αλλά για 'σένα είναι λεπτομέρειες αυτά διότι στηρίζεις δεξιό και ακροδεξιό παρακράτος.

Πέρασα χθες από την Καρναβαλική Εκδήλωση την ώρα που ήταν στην κορύφωσή της. Η μάζα των "Μακεδονομάχων" ήταν στο σημείο της τσιμεντένιας εξέδρας, επομένως τις παπαριές για 20.000 κόσμο αλλού. Όχι σε γνωρίζοντες.
Τσο και λο λεμε.Εφαγες πικρα μεγαλη συντροφε χθες.
Τα φιλαρακια σου οι αναρχοαπλυτοι που ηταν μαζεμενοι στην Τζαβελλα με ροπαλα και στυλαρια γιατι δεν εμφανιστηκαν στην συγκεντρωση;
Φοβηθηκαν για τις φαπες που θα ετρωγαν απο τους λιγους διαδηλωτες που ηταν στην πλατεια ή χεστηκαν μολις καταλαβαν τον ογκο του κοσμου;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 07 Ιουν 2018, 12:37

Σαρακατσανος έγραψε:
06 Ιουν 2018, 22:24

Πάντως , αν ισχύει ότι εκ των διοργανωτών ήταν απόγονος εγκληματία του ποινικού δικαίου και αρνητή θητείας στον πόλεμο το 40 , δεν υπάρχει σωτηρία γι΄ αυτή τη χώρα :e040:

Αν και κατάλαβα ποιον φωτογραφίζεις, δεν ήταν στη συντονιστική επιτροπή.Δεν τον γνωρίζω βέβαια, αλλά σε ότι αφορά την παρουσίαση ου παππού του (τα περι "αρνητή" πρώτη φορά τα ακούω, αλλά και να ισχύουν απεκατέστησε αργότερα την τιμή του με την εθνική του δράση στην εθνική αντίσταση), έκανε αξιόλογη δουλειά. Μακάρι όμως να ζούσε ο παππούς του και όχι απλά να συμμετείχε, αλλά να ήταν κεντρικός ομιλιτής. Θα 'ταν τιμή ένας εθνικός ήρωας και ήρωας της δημοκρατίας που επιπλέον είχε και συμβολή στην διάσωση της Μακεδονίας να ήταν ο κεντρικός ομιλητής. Χάρη στην καταπραϋντική δράση του αειμνήστου, εκκαθαρίστηκαν συμμορίες του ΚΚΕ απο την περιοχή, οι οποίες ρήμαζαν την ύπαιθρο και οι οποίες εαν δεν είχαν εκκαθαριστεί, ο ΔΣΕ θα είχε κάνει τον νομό μας φρούριο, με πιθανή διαφορετική εξέλιξη του πολέμου κι ως εκ τούτου, παράδωση της Μακεδονίας στην Γιουγκοσλαβία. Εαν υπήρχε γιαορτή δημοκρατίας, θα 'πρεπε να πηγαίνεις να του καταθέτεις στεφάνι.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 07 Ιουν 2018, 12:42

MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:04
Που την είδες την μαζικότητα ρε Golden μας δουλεύεις; Σε Κύπρου και Παπαναστασίου κανονικά κινούνταν τα αυτοκίνητα και η Παναγούλη κλειστή λόγω έργων.
Τί λες ρε; Τί ώρα πέρασες;

Στην Κύπρου ήμουνα! Ο δρόμμος ήτανε κλειστός! Μόνο κανα μεμονομένο μηχανάκι εαν περνούσε απο καμμιά φορά και ανοίγαμε τον δρόμμο.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 07 Ιουν 2018, 12:49

Golden Age έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:42
MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:04
Που την είδες την μαζικότητα ρε Golden μας δουλεύεις; Σε Κύπρου και Παπαναστασίου κανονικά κινούνταν τα αυτοκίνητα και η Παναγούλη κλειστή λόγω έργων.
Τί λες ρε; Τί ώρα πέρασες;

Στην Κύπρου ήμουνα! Ο δρόμμος ήτανε κλειστός! Μόνο κανα μεμονομένο μηχανάκι εαν περνούσε απο καμμιά φορά και ανοίγαμε τον δρόμμο.
Ειπαμε.Θα βαλει και φωτο απο το μεσημερι για να δειξει οτι δεν υπηρχε κοσμος.

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 07 Ιουν 2018, 12:50

Η μεγάλη των εκσυγχρονιστών σχολή ζεί (εδώ και 22+ χρόνια) και βασιλεύει:

http://www.gazzetta.gr/plus/gnwmes/arti ... i-valkania

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 07 Ιουν 2018, 12:56

Εγώ έχω κρατήσει Καλαμπακιώτη όλες σου τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς για κομμουνιστές και αριστερούς από το προηγούμενο phorum, έτσι για να υπάρχουν όταν έρθει η ώρα. Εσύ τα ξεκίνησες πρώτος για να μην ξεχνιόμαστε ακροδεξιούλη.

Για φασίστες σαν εσένα δεν έχω ήθος, γιατί είμαι σίγουρος ότι βολεύτηκες στην ζωή σου με ρουσφετάκι, σαν καλό δεξιούλης, ακροδεξιούλης και Καπιταλιστής που είσαι.

8 παρά κάτι πέρασα με το αυτοκίνητο από Κύπρου και η κυκλοφορία γινόταν κανονικά με τροχονόμους Golden.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Ιουν 2018, 12:57

Χαφιέδες μια ζωή. Αξιοθρήνητα ανθρωπάκια.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 07 Ιουν 2018, 13:01

MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:56
Εγώ έχω κρατήσει Καλαμπακιώτη όλες σου τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς για κομμουνιστές και αριστερούς από το προηγούμενο phorum, έτσι για να υπάρχουν όταν έρθει η ώρα. Εσύ τα ξεκίνησες πρώτος για να μην ξεχνιόμαστε ακροδεξιούλη.

Για φασίστες σαν εσένα δεν έχω ήθος, γιατί είμαι σίγουρος ότι βολεύτηκες στην ζωή σου με ρουσφετάκι, σαν καλό δεξιούλης, ακροδεξιούλης και Καπιταλιστής που είσαι.

8 παρά κάτι πέρασα με το αυτοκίνητο από Κύπρου και η κυκλοφορία γινόταν κανονικά με τροχονόμους Golden.

Ρουφα τωρα μια τζουρα απο τον φρεντο σου και τα ξαναλεμε. :D

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 07 Ιουν 2018, 13:02

Μάλλον μπερδεύεσαι Kauldron. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να προστατευτείς από τους φασίστες και τον οχετό τους που απειλούν συνεχώς και απροκάλυπτα. Η Ο.Π.Λ.Α. θα χρειαστεί πάλι.

Καλαμπακιώτη ακόμα δεν πήρες το όπλο να απελευθερώσεις τους Καραβανάδες; Έτσι δήλωνες στο παλιό το phorum βρίζοντας τους αριστερούς και απειλώντας τους.

Δεν πίνω καφέ. Πίνω τσαγάκι του Βουνού.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Ιουν 2018, 13:04

Μάλλον μπερδεύεσαι Kauldron. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να προστατευτείς από τους φασίστες και τον οχετό τους που απειλούν συνεχώς και απροκάλυπτα. Η Ο.Π.Λ.Α. θα χρειαστεί πάλι.
Εγώ πάλι εδώ βλέπω μόνο εσένα ν' απειλείς. Επιπλέον η ΟΠΛΑ ήταν ένα τσούρμο αληταράδες και μαχαιροβγάλτες, και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα επιτραπεί να ξαναϋπάρξουν δολοφόνοι αθώων γυναικών.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 07 Ιουν 2018, 13:18

Δυστυχώς για 'σένα η ΟΠΛΑ έκανε αυτό που έπρεπε ενάντια στην συστηματική λευκή τρομοκρατία των δωσιλόγων εναντίον πολιτών, κυρίως Δημοκρατικών πεποιθήσεων.

Η "γυναίκα" που αναφέρεσαι είχε δεσμό με τον Ράλλη και με Γερμανό Αξιωματικό, του παραχώρησε το σπίτι της, ζούσε πλουσιοπάροχα (ήταν μεγαλοαστή), ενώ στην γειτονιά της πεινούσαν και πέθαιναν από την πείνα. ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ με λίγα λόγια.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 07 Ιουν 2018, 13:37

MiGiSukhoI έγραψε:
07 Ιουν 2018, 13:02

Καλαμπακιώτη ακόμα δεν πήρες το όπλο να απελευθερώσεις τους Καραβανάδες; Έτσι δήλωνες στο παλιό το phorum βρίζοντας τους αριστερούς και απειλώντας τους.

Δεν πίνω καφέ. Πίνω τσαγάκι του Βουνού.

Το βουνο σας εμεινε καταλοιπο απο τον εμφυλιο ε;

Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI » 07 Ιουν 2018, 13:42

Εγώ είμαι στην πόλη μια φορά.

Δεν μπορείς να το χωνέψεις, πως με εξορίες, φυλακίσεις, εκτελέσεις ακόμα εδώ είμαστε φασιστάκι.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 07 Ιουν 2018, 13:46

Προσωπικα σας εχω γραμμενους ξερεις που.
Συνελθε γιατι εχεις καταντησει περιγελος και ειναι κριμα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών