Tου ξεφυγε 1 μηδενικο....τσαμπα ειναι.MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:27Λαθρέποικο φασιστάκι από την Καλαμπάκα που ήρθες στην πόλη μας να μας φας τις δουλειές.
Η Ελευθερία εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα, πάει με όποιον τις δώσει τα περισσότερα.
Κάποτε έγραφε για τόσο κόσμο στο γήπεδο με βάση τα κομμένα εισιτήρια που δήλωνε ο Πηλαδάκης ενώ όλοι ξέραν ότι είχε τριπλάσιο. Αναξιόπιστη πηγή.
Τον περισσότερο κόσμο σε πορεία τον θυμάμαι την Πρωτομαγιά του 1987 που είχα απελπιστεί γιατί περπατούσα ώρες και δεν έβλεπα τον ουρανό και στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης μέχρι τον Τύρναβο το 1988. Χιλιόμετρα το μπλοκ, ο πατέρας μου με είχε στους ώμους του.
Επίσης το 1991 λίγες ώρες μετά την δολοφονία Τεμπονέρα θυμάμαι τεράστια πορεία, χιλιάδων μαθητών εκπαιδευτικών από όλο τον νομό και εμένα την επόμενη φωτογραφία στην Ελευθερία να κρατάω το πανό το μαύρο μπροστά, μπροστά. Αλλά για 'σένα είναι λεπτομέρειες αυτά διότι στηρίζεις δεξιό και ακροδεξιό παρακράτος.
Πέρασα χθες από την Καρναβαλική Εκδήλωση την ώρα που ήταν στην κορύφωσή της. Η μάζα των "Μακεδονομάχων" ήταν στο σημείο της τσιμεντένιας εξέδρας, επομένως τις παπαριές για 20.000 κόσμο αλλού. Όχι σε γνωρίζοντες.
Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:27Λαθρέποικο φασιστάκι από την Καλαμπάκα που ήρθες στην πόλη μας να μας φας τις δουλειές.
Σοβαρα τωρα;
Η Ελευθερία εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα, πάει με όποιον τις δώσει τα περισσότερα.
Κάποτε έγραφε για τόσο κόσμο στο γήπεδο με βάση τα κομμένα εισιτήρια που δήλωνε ο Πηλαδάκης ενώ όλοι ξέραν ότι είχε τριπλάσιο. Αναξιόπιστη πηγή.
Τον περισσότερο κόσμο σε πορεία τον θυμάμαι την Πρωτομαγιά του 1987 που είχα απελπιστεί γιατί περπατούσα ώρες και δεν έβλεπα τον ουρανό και στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης μέχρι τον Τύρναβο το 1988. Χιλιόμετρα το μπλοκ, ο πατέρας μου με είχε στους ώμους του.
Επίσης το 1991 λίγες ώρες μετά την δολοφονία Τεμπονέρα θυμάμαι τεράστια πορεία, χιλιάδων μαθητών εκπαιδευτικών από όλο τον νομό και εμένα την επόμενη φωτογραφία στην Ελευθερία να κρατάω το πανό το μαύρο μπροστά, μπροστά. Αλλά για 'σένα είναι λεπτομέρειες αυτά διότι στηρίζεις δεξιό και ακροδεξιό παρακράτος.
Πέρασα χθες από την Καρναβαλική Εκδήλωση την ώρα που ήταν στην κορύφωσή της. Η μάζα των "Μακεδονομάχων" ήταν στο σημείο της τσιμεντένιας εξέδρας, επομένως τις παπαριές για 20.000 κόσμο αλλού. Όχι σε γνωρίζοντες.
Τσο και λο λεμε.Εφαγες πικρα μεγαλη συντροφε χθες.
Τα φιλαρακια σου οι αναρχοαπλυτοι που ηταν μαζεμενοι στην Τζαβελλα με ροπαλα και στυλαρια γιατι δεν εμφανιστηκαν στην συγκεντρωση;
Φοβηθηκαν για τις φαπες που θα ετρωγαν απο τους λιγους διαδηλωτες που ηταν στην πλατεια ή χεστηκαν μολις καταλαβαν τον ογκο του κοσμου;
- Golden Age
Σαρακατσανος έγραψε: ↑06 Ιουν 2018, 22:24
Πάντως , αν ισχύει ότι εκ των διοργανωτών ήταν απόγονος εγκληματία του ποινικού δικαίου και αρνητή θητείας στον πόλεμο το 40 , δεν υπάρχει σωτηρία γι΄ αυτή τη χώρα
Αν και κατάλαβα ποιον φωτογραφίζεις, δεν ήταν στη συντονιστική επιτροπή.Δεν τον γνωρίζω βέβαια, αλλά σε ότι αφορά την παρουσίαση ου παππού του (τα περι "αρνητή" πρώτη φορά τα ακούω, αλλά και να ισχύουν απεκατέστησε αργότερα την τιμή του με την εθνική του δράση στην εθνική αντίσταση), έκανε αξιόλογη δουλειά. Μακάρι όμως να ζούσε ο παππούς του και όχι απλά να συμμετείχε, αλλά να ήταν κεντρικός ομιλιτής. Θα 'ταν τιμή ένας εθνικός ήρωας και ήρωας της δημοκρατίας που επιπλέον είχε και συμβολή στην διάσωση της Μακεδονίας να ήταν ο κεντρικός ομιλητής. Χάρη στην καταπραϋντική δράση του αειμνήστου, εκκαθαρίστηκαν συμμορίες του ΚΚΕ απο την περιοχή, οι οποίες ρήμαζαν την ύπαιθρο και οι οποίες εαν δεν είχαν εκκαθαριστεί, ο ΔΣΕ θα είχε κάνει τον νομό μας φρούριο, με πιθανή διαφορετική εξέλιξη του πολέμου κι ως εκ τούτου, παράδωση της Μακεδονίας στην Γιουγκοσλαβία. Εαν υπήρχε γιαορτή δημοκρατίας, θα 'πρεπε να πηγαίνεις να του καταθέτεις στεφάνι.
- Golden Age
Τί λες ρε; Τί ώρα πέρασες;MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:04Που την είδες την μαζικότητα ρε Golden μας δουλεύεις; Σε Κύπρου και Παπαναστασίου κανονικά κινούνταν τα αυτοκίνητα και η Παναγούλη κλειστή λόγω έργων.
Στην Κύπρου ήμουνα! Ο δρόμμος ήτανε κλειστός! Μόνο κανα μεμονομένο μηχανάκι εαν περνούσε απο καμμιά φορά και ανοίγαμε τον δρόμμο.
-
Ειπαμε.Θα βαλει και φωτο απο το μεσημερι για να δειξει οτι δεν υπηρχε κοσμος.Golden Age έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:42Τί λες ρε; Τί ώρα πέρασες;MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:04Που την είδες την μαζικότητα ρε Golden μας δουλεύεις; Σε Κύπρου και Παπαναστασίου κανονικά κινούνταν τα αυτοκίνητα και η Παναγούλη κλειστή λόγω έργων.
Στην Κύπρου ήμουνα! Ο δρόμμος ήτανε κλειστός! Μόνο κανα μεμονομένο μηχανάκι εαν περνούσε απο καμμιά φορά και ανοίγαμε τον δρόμμο.
Η μεγάλη των εκσυγχρονιστών σχολή ζεί (εδώ και 22+ χρόνια) και βασιλεύει:
http://www.gazzetta.gr/plus/gnwmes/arti ... i-valkania
http://www.gazzetta.gr/plus/gnwmes/arti ... i-valkania
- MiGiSukhoI
Εγώ έχω κρατήσει Καλαμπακιώτη όλες σου τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς για κομμουνιστές και αριστερούς από το προηγούμενο phorum, έτσι για να υπάρχουν όταν έρθει η ώρα. Εσύ τα ξεκίνησες πρώτος για να μην ξεχνιόμαστε ακροδεξιούλη.
Για φασίστες σαν εσένα δεν έχω ήθος, γιατί είμαι σίγουρος ότι βολεύτηκες στην ζωή σου με ρουσφετάκι, σαν καλό δεξιούλης, ακροδεξιούλης και Καπιταλιστής που είσαι.
8 παρά κάτι πέρασα με το αυτοκίνητο από Κύπρου και η κυκλοφορία γινόταν κανονικά με τροχονόμους Golden.
Για φασίστες σαν εσένα δεν έχω ήθος, γιατί είμαι σίγουρος ότι βολεύτηκες στην ζωή σου με ρουσφετάκι, σαν καλό δεξιούλης, ακροδεξιούλης και Καπιταλιστής που είσαι.
8 παρά κάτι πέρασα με το αυτοκίνητο από Κύπρου και η κυκλοφορία γινόταν κανονικά με τροχονόμους Golden.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:56Εγώ έχω κρατήσει Καλαμπακιώτη όλες σου τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς για κομμουνιστές και αριστερούς από το προηγούμενο phorum, έτσι για να υπάρχουν όταν έρθει η ώρα. Εσύ τα ξεκίνησες πρώτος για να μην ξεχνιόμαστε ακροδεξιούλη.
Ρουφα τωρα μια τζουρα απο τον φρεντο σου και τα ξαναλεμε.

- MiGiSukhoI
Μάλλον μπερδεύεσαι Kauldron. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να προστατευτείς από τους φασίστες και τον οχετό τους που απειλούν συνεχώς και απροκάλυπτα. Η Ο.Π.Λ.Α. θα χρειαστεί πάλι.
Καλαμπακιώτη ακόμα δεν πήρες το όπλο να απελευθερώσεις τους Καραβανάδες; Έτσι δήλωνες στο παλιό το phorum βρίζοντας τους αριστερούς και απειλώντας τους.
Δεν πίνω καφέ. Πίνω τσαγάκι του Βουνού.
Καλαμπακιώτη ακόμα δεν πήρες το όπλο να απελευθερώσεις τους Καραβανάδες; Έτσι δήλωνες στο παλιό το phorum βρίζοντας τους αριστερούς και απειλώντας τους.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Εγώ πάλι εδώ βλέπω μόνο εσένα ν' απειλείς. Επιπλέον η ΟΠΛΑ ήταν ένα τσούρμο αληταράδες και μαχαιροβγάλτες, και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα επιτραπεί να ξαναϋπάρξουν δολοφόνοι αθώων γυναικών.Μάλλον μπερδεύεσαι Kauldron. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να προστατευτείς από τους φασίστες και τον οχετό τους που απειλούν συνεχώς και απροκάλυπτα. Η Ο.Π.Λ.Α. θα χρειαστεί πάλι.
- MiGiSukhoI
Δυστυχώς για 'σένα η ΟΠΛΑ έκανε αυτό που έπρεπε ενάντια στην συστηματική λευκή τρομοκρατία των δωσιλόγων εναντίον πολιτών, κυρίως Δημοκρατικών πεποιθήσεων.
Η "γυναίκα" που αναφέρεσαι είχε δεσμό με τον Ράλλη και με Γερμανό Αξιωματικό, του παραχώρησε το σπίτι της, ζούσε πλουσιοπάροχα (ήταν μεγαλοαστή), ενώ στην γειτονιά της πεινούσαν και πέθαιναν από την πείνα. ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ με λίγα λόγια.
Η "γυναίκα" που αναφέρεσαι είχε δεσμό με τον Ράλλη και με Γερμανό Αξιωματικό, του παραχώρησε το σπίτι της, ζούσε πλουσιοπάροχα (ήταν μεγαλοαστή), ενώ στην γειτονιά της πεινούσαν και πέθαιναν από την πείνα. ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ με λίγα λόγια.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 13:02Μάλλον μπερδεύεσαι Kauldron. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να προστατευτείς από τους φασίστες και τον οχετό τους που απειλούν συνεχώς και απροκάλυπτα. Η Ο.Π.Λ.Α. θα χρειαστεί πάλι.
Το βουνο σας εμεινε καταλοιπο απο τον εμφυλιο ε;
- MiGiSukhoI
Εγώ είμαι στην πόλη μια φορά.
Δεν μπορείς να το χωνέψεις, πως με εξορίες, φυλακίσεις, εκτελέσεις ακόμα εδώ είμαστε φασιστάκι.
Δεν μπορείς να το χωνέψεις, πως με εξορίες, φυλακίσεις, εκτελέσεις ακόμα εδώ είμαστε φασιστάκι.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
-
Προσωπικα σας εχω γραμμενους ξερεις που.
Συνελθε γιατι εχεις καταντησει περιγελος και ειναι κριμα.
Συνελθε γιατι εχεις καταντησει περιγελος και ειναι κριμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο χαλια πολεις της Ελλαδας
από spinalgr1990 » 22 Ιαν 2025, 18:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
07 Φεβ 2025, 20:52
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
09 Μαρ 2024, 23:52
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιον διάσημο βγάζει Σκοπιανό το media maps;
από southern » 09 Νοέμ 2023, 07:20 » σε Εθνικά Θέματα - 21 Απαντήσεις
- 782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
09 Νοέμ 2023, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
από pylothess » 26 Φεβ 2025, 19:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 132 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Μαρ 2025, 00:09
-