Ψηφισατε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Re: Ψηφισατε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 26 Μάιος 2019, 15:05

Ψήφισα κι εγώ.Στην Βόρεια Ελλάδα το βλέπω αγχωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ.Οι συριζαίοι στο εκλογικό κέντρο ήταν σε αναμένα κάρβουνα και κάναδυο μου έπιασαν την κουβέντα αλλά τους έδωσα ευγενικά να καταλάβουν πως δεν ενδιαφέρομαι να ψηφίσω ξανά ΣΥΡΙΖΑ(αν και τον είχα ψηφίσει το 2014 και το 2015).Προσπαθούσαν να πιάσουν κουβέντα γενικά με τους περαστικούς αλλά οι περισσότεροι δεν τους έδιναν σημασία(είχαμε και περιστατικά που οι ψηφοφόροι που προσέρχονταν τους έβριζαν άγρια και τους έριχναν μπινελίκια).Οι νεοδημοκράτες ενώ το 2014 και το 2015 ήταν αυτοί που ήταν αγχωμένοι τώρα ήταν πιο χαλαροί και μιλούσαν(ένας μιλούσε τόσο δυνατά που του έκαναν και παρατήρηση).Βρήκα κάτι φίλους μου μιλήσαμε πήγαμε και για καφέ μετά.Τώρα είμαι σπίτι αφού έκανα το δημοκρατικό μου καθήκον ως πολίτης.Στις περιφερειακές και στις δημοτικές ψήφισα άτομα που ξέρω προσωπικά και εκτιμώ τον χαρακτήρα και την πολιτική εμπειρία τους. Ας νικήσει ο καλύτερος σε ευρωεκλογές,περιφερειακές,δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 26 Μάιος 2019, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 26 Μάιος 2019, 15:06

talaipwros έγραψε:
26 Μάιος 2019, 14:54
Υδράργυρος έγραψε:
26 Μάιος 2019, 14:52
Εικόνα
Τεσσερα δαχτυλα, τεσσερις σταυρους στο ψηφοδελτιο κασιδιαρη;
Η επετειακη μουντζα στους δεξιουληδες, σε καθε σκευασμα. Αλλο 50, αλλο 100, αλλο 150 :smt005: . Το ιδιο δηλητηριο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Μάιος 2019, 15:31

Ναι, ψήφισα το πρωί γιατί φοβόμουν την πιθανή καθυστέρηση με τις τρεις κάλπες και είχα ακούσει στην τηλεόραση για μεγάλη απουσία από τις εφορευτικές. Τελικώς, στο δικό μου τμήμα όλα ήταν ήσυχα και αν και είχα 5 άτομα μπροστά, τελείωσα μετά από ένα τέταρτο. Ευχήθηκα καλό κουράγιο σε όλους στην επιτροπή και έφυγα. :D

Δεν ξέρω αν όντως είναι πανελλήνιο το πρόβλημα με τις απουσίες στις εφορευτικές (και βρίσκω λογικό το ότι δεν θέλησαν να παρουσιασθούν γιατί χρειάζονται τρεις καταμετρήσεις) αλλά νομίζω ότι αν ο αριθμός των απόντων είναι μεγάλος, θα καθυστερήσει αναπόφευκτα και η ανακοίνωση των πρώτων "τελικών" αποτελεσμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 26 Μάιος 2019, 15:46

ψήφισα κόντρα στην άνοδο του νεοφιλελευθερισμού, του εθνολαϊκισμού και της ακροδεξιάς στην ελλάδα και την ευρώπη, αφού ξεπέρασα το σοκ από την θέα προς το σι-θρου φόρεμα της πανέμορφης δικαστικής αντιπροσώπου.

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 26 Μάιος 2019, 15:57

Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
Ο ΝεοΕλ δε βάζει μυαλό με τίποτα.
Να νομοθετηθεί άμεσα πρόστιμο σ όσους δεν παρουσιάζονται εφορευτική (η υφιστάμενη ποινή φυλάκισης δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ καθώς είναι too much) και εφόσον δεν πληρώνεται το πρόστιμο να πάει εφορία και καπάκι σε αυτόματη δέσμευση του ποσού από το λογαριασμό τραπέζης του παραβάτη.
Αρκετά με την ανευθυνότητα σ αυτόν τον τόπο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 26 Μάιος 2019, 16:02

Είμαι σε παραδοσιακή συριζοφωλιά και έχω και ζαμπονάκι στο ψυγείο. Τι λετε

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 26 Μάιος 2019, 16:04

lonelyrider έγραψε:
26 Μάιος 2019, 15:57
Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
Να νομοθετηθεί άμεσα πρόστιμο σ όσους δεν παρουσιάζονται εφορευτική (η υφιστάμενη ποινή φυλάκισης δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ καθώς είναι too much) και εφόσον δεν πληρώνεται το πρόστιμο να πάει εφορία και καπάκι σε αυτόματη δέσμευση του ποσού από το λογαριασμό τραπέζης του παραβάτη.
Να μας αποζημιωνουν για να παμε, αργα και σταθερα να μετρανε δε θελουμε βιασυνες
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Μάιος 2019, 16:07

Χουργιατς έγραψε:
26 Μάιος 2019, 16:02
Έμπαινε :smt023 Και τώρα, ε; Πριν δροσίσει το απόγευμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 26 Μάιος 2019, 16:10

lonelyrider έγραψε:
Η ποινή επιβάλεται κανονικά και καταδίκη για απείθια στο ποινικό μητρώο φαίνεται. Απλά έχουμε συνέχεια καταδίκη ερήμην και δε το παίρνει σχεδόν ποτέ πρέφα ο ενδιαφερόμενος ειδικά αν έχει αλλάξει διεύθυνση και δε μπορούν να του επιδώσουν την απόφαση.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 26 Μάιος 2019, 16:14

break έγραψε:
26 Μάιος 2019, 13:46
Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.

Τα πήρα στο κρανίο και έφυγα χωρίς να ψηφίσω.

Τώρα βράζω στο ζουμί μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιστρέψω και να ψηφίσω ή όχι.
Σατανικο :smt005: δεν πειραζει μην πας

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 26 Μάιος 2019, 16:16

lonelyrider έγραψε:
Καλό θα ήταν να σκεφτείς ότι θα έπρεπε να πληρώνονται και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 26 Μάιος 2019, 16:23

Χουργιατς έγραψε:
Να δεις "ζαμπονακι" που θα πεσει το βραδυ με τα αποτελεσματα

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 26 Μάιος 2019, 16:25

Τώρα θα αρχίσω να ετοιμάζομαι κι εγώ να πάω να ψηφίσω.Θα κόψω και κίνηση να δώ τι γινεται με συμμετοχή,ηλικίες συμετοχής,αποτελέσματα,διαφορά κτλ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 26 Μάιος 2019, 16:25

the comet the course the tail έγραψε:
26 Μάιος 2019, 15:46
ψήφισα κόντρα στην άνοδο του νεοφιλελευθερισμού, του εθνολαϊκισμού και της ακροδεξιάς στην ελλάδα και την ευρώπη, αφού ξεπέρασα το σοκ από την θέα προς το σι-θρου φόρεμα της πανέμορφης δικαστικής αντιπροσώπου.
Ειναι μια εκδοχη του "ειμαι ερωτευμενος με τη σερβιτορα". Ειμαι ερωτευμενος με τη δικαστικη αντιπροσωπο. Πσιδικες ασθενειες της δημοκρατιαα

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 26 Μάιος 2019, 16:26

Χουργιατς έγραψε:
απ' το μπακάλικο του κυρ Μαρινάκη το ζαμπονάκι;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών