Ψηφισατε;
Re: Ψηφισατε;
Ψήφισα κι εγώ.Στην Βόρεια Ελλάδα το βλέπω αγχωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ.Οι συριζαίοι στο εκλογικό κέντρο ήταν σε αναμένα κάρβουνα και κάναδυο μου έπιασαν την κουβέντα αλλά τους έδωσα ευγενικά να καταλάβουν πως δεν ενδιαφέρομαι να ψηφίσω ξανά ΣΥΡΙΖΑ(αν και τον είχα ψηφίσει το 2014 και το 2015).Προσπαθούσαν να πιάσουν κουβέντα γενικά με τους περαστικούς αλλά οι περισσότεροι δεν τους έδιναν σημασία(είχαμε και περιστατικά που οι ψηφοφόροι που προσέρχονταν τους έβριζαν άγρια και τους έριχναν μπινελίκια).Οι νεοδημοκράτες ενώ το 2014 και το 2015 ήταν αυτοί που ήταν αγχωμένοι τώρα ήταν πιο χαλαροί και μιλούσαν(ένας μιλούσε τόσο δυνατά που του έκαναν και παρατήρηση).Βρήκα κάτι φίλους μου μιλήσαμε πήγαμε και για καφέ μετά.Τώρα είμαι σπίτι αφού έκανα το δημοκρατικό μου καθήκον ως πολίτης.Στις περιφερειακές και στις δημοτικές ψήφισα άτομα που ξέρω προσωπικά και εκτιμώ τον χαρακτήρα και την πολιτική εμπειρία τους. Ας νικήσει ο καλύτερος σε ευρωεκλογές,περιφερειακές,δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 26 Μάιος 2019, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Η επετειακη μουντζα στους δεξιουληδες, σε καθε σκευασμα. Αλλο 50, αλλο 100, αλλο 150talaipwros έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 14:54Τεσσερα δαχτυλα, τεσσερις σταυρους στο ψηφοδελτιο κασιδιαρη;

Ναι, ψήφισα το πρωί γιατί φοβόμουν την πιθανή καθυστέρηση με τις τρεις κάλπες και είχα ακούσει στην τηλεόραση για μεγάλη απουσία από τις εφορευτικές. Τελικώς, στο δικό μου τμήμα όλα ήταν ήσυχα και αν και είχα 5 άτομα μπροστά, τελείωσα μετά από ένα τέταρτο. Ευχήθηκα καλό κουράγιο σε όλους στην επιτροπή και έφυγα. 
Δεν ξέρω αν όντως είναι πανελλήνιο το πρόβλημα με τις απουσίες στις εφορευτικές (και βρίσκω λογικό το ότι δεν θέλησαν να παρουσιασθούν γιατί χρειάζονται τρεις καταμετρήσεις) αλλά νομίζω ότι αν ο αριθμός των απόντων είναι μεγάλος, θα καθυστερήσει αναπόφευκτα και η ανακοίνωση των πρώτων "τελικών" αποτελεσμάτων.

Δεν ξέρω αν όντως είναι πανελλήνιο το πρόβλημα με τις απουσίες στις εφορευτικές (και βρίσκω λογικό το ότι δεν θέλησαν να παρουσιασθούν γιατί χρειάζονται τρεις καταμετρήσεις) αλλά νομίζω ότι αν ο αριθμός των απόντων είναι μεγάλος, θα καθυστερήσει αναπόφευκτα και η ανακοίνωση των πρώτων "τελικών" αποτελεσμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ψήφισα κόντρα στην άνοδο του νεοφιλελευθερισμού, του εθνολαϊκισμού και της ακροδεξιάς στην ελλάδα και την ευρώπη, αφού ξεπέρασα το σοκ από την θέα προς το σι-θρου φόρεμα της πανέμορφης δικαστικής αντιπροσώπου.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
Ο ΝεοΕλ δε βάζει μυαλό με τίποτα.
Να νομοθετηθεί άμεσα πρόστιμο σ όσους δεν παρουσιάζονται εφορευτική (η υφιστάμενη ποινή φυλάκισης δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ καθώς είναι too much) και εφόσον δεν πληρώνεται το πρόστιμο να πάει εφορία και καπάκι σε αυτόματη δέσμευση του ποσού από το λογαριασμό τραπέζης του παραβάτη.
Αρκετά με την ανευθυνότητα σ αυτόν τον τόπο.
Να νομοθετηθεί άμεσα πρόστιμο σ όσους δεν παρουσιάζονται εφορευτική (η υφιστάμενη ποινή φυλάκισης δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ καθώς είναι too much) και εφόσον δεν πληρώνεται το πρόστιμο να πάει εφορία και καπάκι σε αυτόματη δέσμευση του ποσού από το λογαριασμό τραπέζης του παραβάτη.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Είμαι σε παραδοσιακή συριζοφωλιά και έχω και ζαμπονάκι στο ψυγείο. Τι λετε
Να μας αποζημιωνουν για να παμε, αργα και σταθερα να μετρανε δε θελουμε βιασυνεςlonelyrider έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 15:57Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έμπαινε

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τοξοβόλος_UK
Η ποινή επιβάλεται κανονικά και καταδίκη για απείθια στο ποινικό μητρώο φαίνεται. Απλά έχουμε συνέχεια καταδίκη ερήμην και δε το παίρνει σχεδόν ποτέ πρέφα ο ενδιαφερόμενος ειδικά αν έχει αλλάξει διεύθυνση και δε μπορούν να του επιδώσουν την απόφαση.lonelyrider έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 15:57Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
- Υδράργυρος
Σατανικοbreak έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:46Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.
Τα πήρα στο κρανίο και έφυγα χωρίς να ψηφίσω.
Τώρα βράζω στο ζουμί μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιστρέψω και να ψηφίσω ή όχι.

Καλό θα ήταν να σκεφτείς ότι θα έπρεπε να πληρώνονται και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.lonelyrider έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 15:57Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
- Υδράργυρος
Τώρα θα αρχίσω να ετοιμάζομαι κι εγώ να πάω να ψηφίσω.Θα κόψω και κίνηση να δώ τι γινεται με συμμετοχή,ηλικίες συμετοχής,αποτελέσματα,διαφορά κτλ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Υδράργυρος
Ειναι μια εκδοχη του "ειμαι ερωτευμενος με τη σερβιτορα". Ειμαι ερωτευμενος με τη δικαστικη αντιπροσωπο. Πσιδικες ασθενειες της δημοκρατιααthe comet the course the tail έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 15:46ψήφισα κόντρα στην άνοδο του νεοφιλελευθερισμού, του εθνολαϊκισμού και της ακροδεξιάς στην ελλάδα και την ευρώπη, αφού ξεπέρασα το σοκ από την θέα προς το σι-θρου φόρεμα της πανέμορφης δικαστικής αντιπροσώπου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 136 Απαντήσεις
- 2236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
17 Ιουν 2024, 13:52
-
- 54 Απαντήσεις
- 1880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
16 Οκτ 2023, 08:44
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιες εκλογές ψηφίσατε πρώτη φορά?
από George_V » 25 Ιουν 2023, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
25 Ιουν 2023, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δίπλα στο «τι ψηφίσατε ρε μαλακες» βάλτε και το « Και φθηνά είναι».
από Μαδουραίος » 04 Οκτ 2024, 16:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
04 Οκτ 2024, 17:43
-