Καθαρη εξοδος.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: Καθαρη εξοδος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 07 Αύγ 2018, 12:47

Προτιμώ να πιστέψω τον Ρέγκλιγκ από τον ...Παζόπουλο :smt017:smt005:

Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος » 07 Αύγ 2018, 12:50

sharp έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:47
Προτιμώ να πιστέψω τον Ρέγκλιγκ από τον ...Παζόπουλο :smt017:smt005:
Ας πιστέψεις τον Νταισεμπλουντ που ήταν απόφοιτος κτηνοτροφίας

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 07 Αύγ 2018, 12:52

Είμαι όλη μέρα μπροστά στο πισι, κανόνισε

με 100άρα σύνδεση, πάς κόντρα; :lol:

Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος » 07 Αύγ 2018, 12:53

sharp έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:52

Το ξέρω ότι είσαι άνεργος κόπρος που περιμένει τον Κουλη για διορισμό

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 07 Αύγ 2018, 12:58

Συριζαίος έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:53
sharp έγραψε:

Όχι βέβαια, απλώς μερικοί είμαστε τόσο προηγμένοι δουλεύουμε σε πισι. Εσείς στην Κουμουνδούρου, ούτε αυτό δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Υ.Γ. όσο και να βρίζεις δεν το σώζεις. Χειρότερα τα κάνεις γιατί δείχνεις και το επίπεδο σας, εκτός από την ασχετίλα σας.

Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος » 07 Αύγ 2018, 13:00

sharp έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:58
Συριζαίος έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:53
sharp έγραψε:

Όχι βέβαια, απλώς μερικοί είμαστε τόσο προηγμένοι δουλεύουμε σε πισι. Εσείς στην Κουμουνδούρου, ούτε αυτό δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Υ.Γ. όσο και να βρίζεις δεν το σώζεις. Χειρότερα τα κάνεις γιατί δείχνεις και το επίπεδο σας, εκτός από την ασχετίλα σας.
Μεταξύ μας, αεργος κόπρος είσαι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Αύγ 2018, 14:59

under έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:00
foscilis έγραψε:
07 Αύγ 2018, 11:54
Κάποιοι κοντεύουν να μιλάνε για τη Χρυσή Εποχή του 2014 λες και είναι το 1968 που ήμασταν όλοι αγέννητοι.
Ποιοι καποιοι ; Ο ESM , ο Ρεγκλινγκ ; Αυτοι οι ασχετοι ειναι οι καποιοι ;
Εσύ.

Ο ESM λέει ότι η χώρα το 2014 ήταν σε καλό δρόμο (αληθές). Δεν λέει ότι δε θα κοβόντουσαν οι συντάξεις κι όλα τα άλλα που φαντάζεσαι. Ο ESM (και συνολικά η τρόικα) είχε βάλει ακριβώς αυτά τα πράγματα ως προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση που δεν έκλεινε. Βασικά ειδικά οι συντάξεις ήταν στο τραπέζι από το 2001 όταν όλοι έλεγαν "ρε μαλάκες θα φτάνετε να πληρώνετε τα μισά σας λεφτά σε συντάξεις".

Για να στο περιγράψω με όρους που αντιλαμβάνεσαι, αν είσαι απέναντί μου φορώντας μόνο το κιλοτάκι και χασκογελάς σε καθετι που λέω, όταν λέω "είμαστε σε καλό δρόμο" δεν εννοώ ότι δε θα στον έχωνα. Σίγουρα δεν είναι καλό που ξαφνικά πάγωσες και άρχισες να απαγγέλεις Καβάφη χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο (περίοδος Βαρουφάκη) όμως τελικά στον έχωσα και είναι τελείως ηλίθιο να λες ότι υπήρχε περίπτωση να μη στον χώσω.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 07 Αύγ 2018, 15:54

Συριζαίος έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:02
under έγραψε:
07 Αύγ 2018, 12:00
foscilis έγραψε:
07 Αύγ 2018, 11:54
Κάποιοι κοντεύουν να μιλάνε για τη Χρυσή Εποχή του 2014 λες και είναι το 1968 που ήμασταν όλοι αγέννητοι.
Ποιοι καποιοι ; Ο ESM , ο Ρεγκλινγκ ; Αυτοι οι ασχετοι ειναι οι καποιοι ;
Τότε είναι άσχετος και ο Μοσχοβισι όπως λες

γιατί σας βάζει κ@λοδακτυλο (και) ο συντροφος Μοσκοβισί; :lol::smt005::smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Αύγ 2018, 15:58

Το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς το Δεκέμβριο του 2014 εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δρομολογούσε τη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό και την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά
μου φαίνεται έχεις μπερδέψει τους κώλους.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 07 Αύγ 2018, 16:03

Ο Σύριζα είχε νόημα(ν) μόνο ως Κούγκι.
Θα ήταν ο σώζων εαυτός σωθείτω ενδεχομένως, αλλά γι αυτούς που τον ψήφισαν είχε νόημα(ν) μόνο ως Κούγκι.
Οι όποιες εξαγγελίες μέσα στα πλαίσια του ευρού δεν είχαν ούτε μία πιθανότητα στο ένα γκουγκολπλάκις τρισεκατομμύριο, μέσα μάλιστα σε μία Ευρώπη που προσανατολιζόταν προς το μπρέξι και όχι βέβαια προς τις συνιστώσες Ρόζα Λούξεμπουργκ (& δεν φταίει ο μπουμπούκος γι αυτό).
Το κωλοτουμπικό καθεστώς που προέκυψε σωστότατα λέει ο "συριζαίος" είναι μόνο για να γ*μεί τους "δεξιούς", ήτοι όσους δεν ανήκουν στην κλαδική "μνημείου" και κάνα-δυό άλλες παρεμφερείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 07 Αύγ 2018, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 07 Αύγ 2018, 16:04

foscilis έγραψε:
07 Αύγ 2018, 14:59
Εσύ.

Ο ESM λέει ότι η χώρα το 2014 ήταν σε καλό δρόμο (αληθές). Δεν λέει ότι δε θα κοβόντουσαν οι συντάξεις κι όλα τα άλλα που φαντάζεσαι. Ο ESM (και συνολικά η τρόικα) είχε βάλει ακριβώς αυτά τα πράγματα ως προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση που δεν έκλεινε. Βασικά ειδικά οι συντάξεις ήταν στο τραπέζι από το 2001 όταν όλοι έλεγαν "ρε μαλάκες θα φτάνετε να πληρώνετε τα μισά σας λεφτά σε συντάξεις".

Για να στο περιγράψω με όρους που αντιλαμβάνεσαι, αν είσαι απέναντί μου φορώντας μόνο το κιλοτάκι και χασκογελάς σε καθετι που λέω, όταν λέω "είμαστε σε καλό δρόμο" δεν εννοώ ότι δε θα στον έχωνα. Σίγουρα δεν είναι καλό που ξαφνικά πάγωσες και άρχισες να απαγγέλεις Καβάφη χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο (περίοδος Βαρουφάκη) όμως τελικά στον έχωσα και είναι τελείως ηλίθιο να λες ότι υπήρχε περίπτωση να μη στον χώσω.
Καταρχην,ο υπευθυνος του esm σε αυτο το αρθρο λεει οτι η χωρα ΕΒΓΑΙΝΕ απο το μνημονιο το 14 και επειδη πηγες και ψηφισες εσυ χασαμε4 χρονια.
Αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να πεταξει στα σκουπιδια ολα οσα γραφεις παραπανω.
Επειτα,ειναι γνωστο οτι η διαφορα του Χαρδουβελη με τους θεσμους εκεινη την εποχη ηταν της ταξης του 1 δις και οτι δεν υπηρχε απαιτηση εκεινη την εποχη για νεα μειωση συνταξεων.Ουτε καν για καταργηση του ΕΚΑΣ δεν υπηρχε η απαιτηση.
Αλλωστε το 1 δις διαφορας ειναι περιπου το 1/2 του κοστους της νεας μειωσης των συνταξεων.Και απαιτειτο για να κλεισει το 15.Δηλαδη τοτε μιλουσαμε για δημοσιονομικα μετρεα
Αντιθετα τωρα,μετα την καταστροφικη επιλογη σου στις καλπες,ερχονται και σου ζητουν τη μειωση ως διαρθρωτικο μεσο.
Ειναι το αποτελεσμα των 100 δις που μας φορτωσε στην πλατη η πρωτη φορα αριστερα με το καλημερα.
Συμπερασματικα καλε μου φιλε : αν καποιος παριστανει τον αγεννητο το 2014,αυτος εισαι εσυ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Αύγ 2018, 16:09

Καταρχην,ο υπευθυνος του esm σε αυτο το αρθρο λεει οτι η χωρα ΕΒΓΑΙΝΕ απο το μνημονιο το 14 και επειδη πηγες και ψηφισες εσυ χασαμε4 χρονια.
Αρκεί να έκανε όλα αυτά που λες ότι θα είχαμε αποφύγει, διευκρινίζει.

Για να είμαι απολύτως σαφής, συμφωνώ μαζί σου ότι το 1ο εξάμηνο έκανε τεράστιο κακό.

Διαφωνώ (επειδή παρακολουθούσα την επικαιρότητα και τότε και τώρα και σε αντίθεση με εσένα είμαι μνημονιακός, όχι οπαδός τσελιγκάδων) στο κομμάτι που λες ότι αν δεν είχε υπάρξει το 1ο εξάμηνο θα είχαμε αποφύγει περικοπές συντάξεων, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, αύξηση ΦΠΑ κλπ. ήταν ακριβώς τα πράγματα που ζήταγε η τρόικα, οι "λεπτομερειούλες" αν θες που έλειπαν για να κλείσει η αξιολόγηση και να βγούμε από τα μνημόνια. Και ο Σαμαράς από τις ευρωεκλογές και μετά, διαισθανόμενος την πούτσα και σε πλήρες mode πολιτικάντη, είχε κάνει όχι απλά τίποτα, αλλά υπό το μηδέν (γιατί είχε μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση και είχε μοιράσει ανύπαρκτα πλεονάσματα σε πατατρεχάμενους, ενώ το χέρι του πήγαινε μέχρι σταδιακήήήήήή περικοπήήήή σε πέντε χρόνια και άάάαάν για τους 50ρηδες ψηφοφόρους του.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 07 Αύγ 2018, 16:21

Οχι fos,δεν λεει αυτο.
Το 14 δεν ειχες ψηφισει ακομα αρα δεν ειναι δυνατον να λεει αυτο που θα ηθελες να λεει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 07 Αύγ 2018, 16:48

foscilis έγραψε:
07 Αύγ 2018, 15:58
Το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς το Δεκέμβριο του 2014 εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δρομολογούσε τη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό και την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά
μου φαίνεται έχεις μπερδέψει τους κώλους.
Μου φαίνεται ότι έχεις μπερδέψει τα αυγά με τα πασχάλια.

Ξαναδιάβασε το. :lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών