Εγώ την είχα διαχωρίσει για το μακεδονικό με τους αδιάλλακτους πριν τη συμφωνία των Πρεσπών..Έχω γράψει σωρεία σχολίων για το λόγο που η πλήρης απαλοιφή του ονόματος Μακεδονία ήταν αδύνατη.Άλλωστε επισήμως η θέση των κομμάτων είχε εξελιχθεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας.Η συμφωνία καταψηφίσθηκε από τη ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ επειδή περιελάμβανε και αναγνώριση της γλώσσας τους ως μακεδονικής,πράγμα που ποτέ άλλοτε δεν είχε συζητηθεί.Αλλά δεν μπορεί να καταγγελθεί για τους λόγους που ανέφερα.Exodus έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 00:39Έχω διαχωρίσει τη θέση μου με τη Χαμάς, εσύ, όχι με τη ΝΔ περί Μακεδονίας. να υποθέσω, ρουσφέτι; Τουρκόγυφτος υπήκοος; Αν καταλαβαίνεις το ότι εγώ διαφοποιούμαι από το κόμμα που ψηφίζω με προσωπική άποψη ενώ εσύ όχι, καταλαβαίνεις πόσο Ασιάτη σε βλέπω. Εσύ είσαι Χαμάς, όχι εγώ. Και θέλω πίσω τα λεφτά μου.
Επίσης έχω διαφωνήσει σε αρκετά θέματα με τη ΝΔ,τόσα που κάποιος με κατέταξε στους "Εγκλωβισμένους".

Την έχω διαβάσει και υπάρχουν και άλλα σημεία άσχετα με το Ισραήλ που είχες γράψει αντίθετα με το ΚΚΕ οπότε απλώς εγώ αναρωτήθηκα προς τι ο έπαινος και ο θαυμασμός για κάτι με το οποίο είσαι αντίθετος.Exodus έγραψε: ↑04 Δεκ 2023, 01:08Εδώ μέσα έχω φάει προσωπικές απειλές από το 2008 επειδή ήμουν με το Ισραήλ και εναντίον της Χαμάς. Δεν δέχομαι από τον κάθε γύφτο μαθήματα. πατησιωτης να μιλήσεις σε άλλους, πριν διαβάσεις την εδώ ιστορία μου. Όταν όλα τα βλαμμένα ψάχνατε το μεσανατολικό, εγώ το είχα αναλύσει εδώ. Ζώα.
Συγνώμη εάν παρεξηγήθηκες αλλά είχες κατακρίνει και το καθεστώς της τέως Ανατολικής Γερμανίας,το Τείχος,τη Στάζι και τα παρόμοια που το ΚΚΕ υποστήριζε.Βλέπεις λοιπόν ότι θυμάμαι την εδώ ιστορία σου.
Απλώς απορώ τι πραγματικά νομίζεις ότι είναι το ΚΚΕ και εάν επιδιώκει κάποιο άλλο καθεστώς διαφορετικό από αυτό που υπήρχε στην Ανατολική Γερμανία.Εάν σε πειράζει δεν το ξανανοίγω το θέμα.