Είναι προσωπικοί οι λόγοι που αποχώρησα.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:37Γιατί ήθελες να φύγεις; Υπήρξαν κάποιοι λόγοι για τους οποίους ήθελες να την κάνεις;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 20:29Ούτε βαθμό ούτε αξίωμα είχα.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 12:53
Να με σχωρνάς Λύκε μου, αλλά τί ''βαθμό'' είχες στην τοπική σου και γενικότερα τί ''αξίωμα'' είχες στο χώρο γενικότερα;
Η ΟΠΚΕ μάνα μου, δεν στοχοποιεί απλά ανθρώπους απ'το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και να έχουν στοιχεία για να μπουκάρουν στου οποιουδήποτε το σπίτι. Δεν σκάνε απλά να σε καλημερίσουν.
Ποιό κυνήγι μαγισσών; Ας είμαστε λίγο σοβαροί, έτσι;
Ένα απλό μέλος ήμουν,με αρκετά χρόνια συμμετοχής.
Το όνομα μου δεν θα το βρεις πουθενά,ούτε σε εκλογές,ούτε σε ομιλίες, ούτε σε επεισόδια,ούτε σε ξυλικια, πουθενά.
Ο λόγος ήταν ότι ήμουν απλά από τους παλαιότερους νέους,στην Θεσσαλονίκη. Όπως και σε όλα τα παιδιά που μπήκαν εδώ στην Θεσσαλονίκη,κανείς από αυτούς δεν είχε ούτε παρελθόν ούτε κάποιον βαθμό.
Και θέλω να καταλήξω ότι όπως έγινε στην Αθήνα που μπουκαραν στα σπίτια έτσι μπουκαραν και στα δικά μας εδώ πάνω.
Συμπτωματικά, καμιά φορά πως τα φέρνει η μοίρα, εκείνον τον μαύρο Σεπτέμβριο,είχα πάει στην εκδήλωση των Θερμοπυλών,και είχα δηλώσει στην τοπική ότι τελειώνω και δεν συνεχίζω άλλο. Και γύρνα γύρνα μετά από μερικές ημέρες έγινε η δολοφονία του Φύσσα από τον αρχιμαλακα τον Ρουπακιά.
Διότι η φίλη μου, έσταξε μαύρο δάκρυ μέχρι να την αφήσουν ήσυχη. Αν δεν ήμουνα εγώ, ακόμη θα την κυνηγούσαν.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναμοχλεύσω τα σκατά, αλλά να ξέρεις πως αυτό που ακόμη υποστηρίζεις είναι σάπιο, για να μην πω κάτι τις χειρότερο.
Ξέρω πολλά. όσο κι αν θεωρείς το αντίθετο. Και το αφήνω εδώ. Να είσαι καλά και να μην ασχοληθείς πάλι με δαύτους. Εκτός κι αν έχεις φαγούρα Λύκε μου. Εκεί, πάω πάσο.
Δεν υποστηρίζω την ΧΑ του 2013 ,από την μέρα που αποχώρησα και μετά,όσο αφορά το πολιτικό κομμάτι,γιατί γίνανε τεράστια φάουλ,που δεν θέλω να τα αναλύσω.
Είχε μια τεράστια ευκαιρία,που δεν θα δοθεί ποτέ ξανά και την πέταξαν στον κάλαθο.
Αλλά δεν παύει να το λέω ξεκάθαρα ότι κατά κύριο λόγο η δίωξη είναι πολιτική. Η αφορμή ήταν δυστυχώς η δολοφονία του Φύσσα. Και πάνω σε αυτό πάτησαν και τους διέλυσαν.
Πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα όλοι τους ,εκτός αυτοί που έχουν άμεση σχέση στην δολοφονία του Φύσσα.-